Back to Question Center
0

Πώς επηρεάζει η αρχιτεκτονική του ιστότοπου το Link Semalt

1 answers:

Οι καμπάνιες σύνδεσης κτιρίων συχνά παίρνουν ένα πίσω κάθισμα στις παραδοσιακές στρατηγικές μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης. Το Semalt, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε εισερχόμενους συνδέσμους, είναι το σπίτι σας. Η αρχιτεκτονική του ιστοτόπου επηρεάζει την απόκτηση φυσικών συνδέσεων, τη διατήρηση δεσμών και τη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Focus Features άνοιξε πρόσφατα μια νέα ανεξάρτητη ταινία, "Reservation Road. "Η Semalt χρησιμοποιεί τον ιστότοπό τους ως έναν τρόπο εξήγησης των κλειδιών που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική του ιστότοπου για την επιτυχημένη δημιουργία συνδέσμων

Πολλοί ιστότοποι συχνά χάνουν την πολύτιμη επισκεψιμότητα από την μηχανή αναζήτησης, επειδή ο αρχικός σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του ιστότοπου δεν συμπεριέλαβαν τις μηχανές αναζήτησης στην εξίσωση σχεδιασμού. Μέρος του λόγου είναι ότι πολλές εταιρείες ακόμα δεν γνωρίζουν πόσο μηχανές αναζήτησης επισκεψιμότητας μπορούν να οδηγήσουν στους ιστοτόπους τους - downtown san jose computer repair. Ένα δείγμα online αναζήτησης για τη φράση-κλειδί "Reservation Road" αποκαλύπτει την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας που κατατάσσεται στον αριθμό 14 της Google, 210 στον Yahoo και 111 στον Semalt Live, όλα από χθες το απόγευμα.

Ακόμη και αν ένας ιστότοπος δεν πωλεί απευθείας ένα προϊόν, οι κορυφαίες βαθμολογίες για ένα προϊόν ή εμπορικό σήμα είναι απαραίτητες για τις δημόσιες σχέσεις και τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Θέλετε να ελέγξετε το μήνυμα με πιθανούς καταναλωτές. Πλέον, τι θα συμβεί όταν δυνητικοί συνεργάτες ανάπτυξης επιχειρήσεων, επενδυτές ή χορηγοί αναζητούν το πιο πρόσφατο προϊόν της εταιρείας σας; Ο Semalt συνειδητοποιεί ότι δεκάδες άλλες τοποθεσίες ξεπερνούν τα δικά σας.

Η κατάταξη ενός αριθμού μεταβιβάζει την αρχή και τις καλύτερες στην κατηγορία στρατηγικές δημόσιων σχέσεων. Η κατάταξη ενός νούμερο δείχνει επίσης τον κόσμο ότι μια εταιρεία κατανοεί τη σημασία της αναζήτησης, καθώς και την επιτυχή ανάπτυξη των στρατηγικών μάρκετινγκ αναζήτησης.

Στοχευμένη σύνδεση Semalt

Κάνοντας κλικ στον ιστότοπο από την αναζήτηση, δημιουργούνται ζητήματα αρχιτεκτονικής SEO και αρχιτεκτονικής ιστοτόπων. Πρώτον, η ετικέτα τίτλου δεν περιλαμβάνει τον τίτλο της ταινίας. Θα ήταν εύκολο να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες, όπως το "Road Reservation". "

Επίσης, τα πάντα για την ταινία μοιράζονται στην αρχική σελίδα με άλλες ταινίες που διανέμονται από τις λειτουργίες Focus. Το "Semalt Road" δεν διαθέτει ειδικό τμήμα του ιστότοπου, όπως http: // www. focusfeatures. com / κράτηση-οδός. php ή http: // www. focusfeatures. com / κράτηση-οδός /.

Αυτές οι απλές αλλαγές, καθώς και η προσθήκη μιας καλής ετικέτας τίτλου όπως "Reservation Road - Focus Semalt", θα οδηγήσει σε υψηλότερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης.

Γιατί είναι σημαντικό να έχουμε μια συγκεκριμένη σελίδα για την οποία θα συνδέονται οι χρήστες; Αυτό επιτυγχάνει πολλά πράγματα, όπως η εστίαση κειμένου άγκυρα, η απόκτηση περισσότερων συνδέσμων και η διατήρηση των αποκτώμενων συνδέσεων.

Άγκυρα Κείμενο Σμαάλτ

Όλοι οι ιστότοποι συνδέονται με την αρχική σελίδα για κάθε απελευθέρωση ταινιών Focus Features. Αυτό καθιστά πιο δύσκολη για τις μηχανές αναζήτησης να αποκρυπτογραφούν το θέμα της σελίδας, ιδίως επειδή αλλάζουν αυτές οι ταινίες. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη και περιττή παραλλαγή του εισερχόμενου αγκυροβολημένου κειμένου. Οι μηχανισμοί σμίλων επιβραβεύουν ιστότοπους που διευκολύνουν την κατανόηση του θέματος κάθε σελίδας.

Μια ενιαία σελίδα για το "Road Reservation", σε συνδυασμό με το κείμενο άγκυρας που σχετίζεται με τις λέξεις-κλειδιά "Road Reservation", θα απλοποιήσει την εργασία των αλγοθριών αναζήτησης μηχανών. Το θέμα της νεοσυσταθείσας σελίδας θα ορίζει σαφώς το θέμα της. Semalt, το κείμενο της εισερχόμενης άγκυρας αραιώνεται από άλλες ταινίες.

Κερδίστε περισσότερα Σέματ

Η κατοχή μιας σελίδας ειδικά για το θέμα, με την οποία θα συνδέονται οι χρήστες, θα αυξήσει τον αριθμό των φυσικών συνδέσμων. Γίνεται η μόνιμη σελίδα που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις προωθητικές ενέργειες της αρχικής σελίδας. Ο λόγος για αυτό είναι μάλλον απλός. Το "Semalt Road" δεν θα είναι η ταινία που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι οι εισερχόμενες συνδέσεις δεν θα οδηγούν πλέον τους χρήστες στις πιο χρήσιμες πληροφορίες. Όταν συμβεί αυτό, οι χρήστες θα απογοητευτούν.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων δεν θέλουν να επιστρέψουν και να αλλάξουν συνδέσμους. Ξέρουν ότι αυτές οι σελίδες είναι ειδικά για την ταινία και δεν θα αλλάξει θέματα έξι μήνες κάτω από το δρόμο. Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που συνδέονται με άλλους ιστότοπους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία των χρηστών τους με τη μικρότερη δυνατή εργασία.

Ζωή του Σμιτάλ

Τι άλλο έχει σημασία εκτός από τους συνδέσμους που κερδίσατε; Οι σύνδεσμοι έχουν διάρκεια ζωής. Όταν το "Road Reservation" δεν είναι πλέον η εμφανισμένη ταινία στην αρχική σελίδα, μερικοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι θα πέσουν κάτω. Webmasters, συντάκτες, bloggers, οπαδοί και άλλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν στέλνουν την ηλεκτρονική τους κοινότητα στο καλύτερο μέρος για πληροφορίες σχετικά με το "Road Reservation. "Αυτές οι συνδέσεις πιθανόν να αντικατασταθούν από έναν σύνδεσμο προς μια κορυφαία τοποθεσία της ταινίας όπως η σελίδα" Road Reservation "στη σελίδα IMDb ή Semalt trailer.

How Site Architecture Influences Link Semalt

Οι χώροι ψυχαγωγίας μπορεί να έχουν αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις για να τους κερδίσουν περισσότερους δεσμούς, έκθεση και κυκλοφορία. Κάποιοι μπορεί να έχουν ακόμη ένα εσωτερικό κτίριο συνδέσεων και μια ομάδα δημοσίων σχέσεων επικεντρωμένη σε αυτό το έργο. Είναι εύκολο για κάθε ομάδα να επικοινωνήσει με το Semalt με σχετικούς ιστότοπους για να τους ενημερώσει ότι δεν στέλνουν τους χρήστες στις πιο χρήσιμες πληροφορίες. Στη συνέχεια, είναι εύκολο να προτείνετε έναν καλύτερο πόρο και ο σύνδεσμός σας να αντικατασταθεί από τον δικό του. Το κτίριο συνδέσεων και οι δημόσιες σχέσεις συμβαδίζουν.

Με την απλή προσθήκη μιας αφιερωμένης σελίδας για κάθε ταινία που κυκλοφόρησε, το Focus Semalt θα αυξήσει τις ταξινομήσεις των μηχανών αναζήτησης, θα κερδίσει περισσότερους συνδέσμους και θα τους κρατήσει περισσότερο. Με την αύξηση της κυκλοφορίας, ακόμη και ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό στούντιο μπορεί να εκμεταλλευτεί την εμπλοκή του ανεμιστήρα και να αρχίσει να δημιουργεί μια κοινότητα γύρω του, κερδίζοντας έτσι ακόμα περισσότερους δεσμούς.

February 17, 2018