Back to Question Center
0

Πώς να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό προφίλ backlink;

1 answers:

Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες σε μια σύνδεση οικοδομική βιομηχανία, η οποία είναι αρκετά συνηθισμένη για τη βιομηχανία ψηφιακού μάρκετινγκ. Ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια έχετε στην συγκεκριμένη σφαίρα, δεν θα μάθετε με ακρίβεια πώς το Google δέχεται τον ιστότοπό σας και τι θα κάνει αυτό το σύστημα αναζήτησης την επόμενη στιγμή. Μόνο οι προγραμματιστές της Google και οι υπεύθυνοι ιστού μπορούν να το γνωρίζουν σίγουρα. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που έχουμε και την εμπειρία μας για να επηρεάσουμε την κατάταξη των τοποθεσιών μας.


Υπάρχουν πολλές τακτικές δηλώσεις και σχετικά νέες ιδέες για προφίλ backlink και backlinks - froika hyaluronic c eyes cream. Ας συζητήσουμε τα πιο συνηθισμένα από αυτά:

Οι συνδέσεις "Rel = nofollow" δεν παρέχουν καμία τιμή

"Rel = nofollow" είναι μια ειδική ετικέτα backlink που λέει ότι τα bots αναζήτησης δεν συνδέσεις και μην περάσετε κανένα χυμό σύνδεσης μέσω αυτών. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με την αξία των links nofollow. Μερικοί webmasters υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας τέτοιων συνδέσμων, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η αξία των backlinks dofollow μπορεί να υποτιμηθεί. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο ερώτημα αυτό, καθώς η αξία τους μπορεί να εξαρτηθεί. Αυτοί οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι δεν συμβάλλουν ως ανεξάρτητα κομμάτια. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσουμε έναν ιστότοπο και τον εμπλουτίσουμε με τον αριθμό των ποιοτικών PR "nofollow" συνδέσεων. Ως αποτέλεσμα, δεν θα παρατηρήσετε μια ξαφνική άνοδο των στατιστικών κίνησης. Υποθέτω ότι η Google κάνει καλή δουλειά στην κατανόηση της σχέσης "nofollow" σε σχέση με αυτό.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε μερικές περιοχές όπου οι links nofollow έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατάταξη των τοποθεσιών και στη γενική ιστοσελίδα. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν υπερβολικά βελτιστοποιημένους ιστότοπους, προφίλ backlink που περιλαμβάνουν συνδέσμους "nofollow" και όταν τα κείμενα αγκύρωσης είναι υπερβολικά βελτιστοποιημένα. Όλες οι ακόλουθες περιοχές έχουν παράξενα προφίλ backlink. Μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως οι spammy δραστηριότητες ή τα προγράμματα θυγατρικών.

Έχω χρησιμοποιήσει nofollow backlinks στην πρακτική μου, προσπαθώντας να τα πάρω από υψηλής ποιότητας πηγές διαδικτύου με τη μορφή σχολίων blog, συνδέσμων, τοποθέτηση εκδόσεων και άλλες τεχνικές οικοδόμησης συνδέσμων. Ως αποτέλεσμα, επιτύχα καλούς ποιοτικούς συνδέσμους με μια ετικέτα "rel = nofollow". "Οι σύνδεσμοι αυτοί έφεραν πάνω από 100% αύξηση στις βαθμολογίες λέξεων-κλειδιών.

Αυτός είναι ο λόγος που μπορώ να πω ότι nofollow backlinks μπορεί να φέρει αξία στο δικτυακό σας τόπο. Ωστόσο, έχει σημασία πώς έχουν ληφθεί. Τα ποιοτικά οργανικά backlinks nofollow λειτουργούν τέλεια για την εξισορρόπηση των αναλογιών υπερβολικά βελτιστοποιημένων συνδέσεων.

Το θέμα της ποιότητας;

Εάν μου είχατε θέσει αυτό το ερώτημα αμέσως μετά την τελευταία ενημέρωση του Google Penguin, θα ήθελα να σας κοίταξα αστεία καθώς όλοι όσοι έψαχναν για την ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσμων. Ωστόσο, με ένα πέρασμα του χρόνου, η έμφαση έχει αλλάξει. Σήμερα, πολλές ιστοσελίδες ξεπερνούν άλλες πηγές ιστού, παρόλο που έχουν λιγότερους ποιοτικούς συνδέσμους και απλά έχουν αμέτρητους ανεπιθύμητους συνδέσμους από σελίδες παραπομπής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τοποθεσίες με πολλαπλές backlinks μπορεί να έχουν το πλεονέκτημα έναντι άλλων με λίγες ποιοτικές εισερχόμενες συνδέσεις. Κατά τα προηγούμενα χρόνια, παρατηρήσαμε μια μαζική συσχέτιση με τον αριθμό των backlinks, όχι μόνο της ποιότητας τους, επηρεάζοντας τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς στην κορυφή.

Επιπλέον, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα, έχοντας πολλές συνδέσεις από τον ίδιο τομέα μπορεί να σας βοηθήσει, και το Google το προτιμούν ακόμη. Δεν κινδυνεύετε να πάρετε ποινές και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό. Επιπλέον, ο συνολικός αριθμός των εξωτερικών backlinks μπορεί να συμβάλει στις προσπάθειες SEO σας, καθώς είναι ένας μεγάλος συσχετιστικός παράγοντας κατάταξης. Οι υπεύθυνοι Webmasters ονομάζουν επίσης αυτό το φαινόμενο κτίριο συνδέσεων "ταχύτητα σύνδεσης. "

December 22, 2017