Back to Question Center
0

Απολογία 101: Πώς να αποθηκεύσετε το Semalt

1 answers:
Apology 101: How to Save Your Semalt
).$ ('# scheader. sc-logo') - rodi moia. προσάρτημα (' '+cat_head_params.sponsor+' ') ·$ ('# scheader'). προσάρτημα ('
') ·$ ('# scheader scdetails'). append ('

' + cat_head_params, χορηγός + '

');$ ('# scheader scdetails'). προσάρτηση (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
').αν ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). κάντε κλικ (λειτουργία
{__gaTracker ("αποστολή", "συμβάν", "Sponsored Category Click Var 1", "online-διαχείριση φήμης", ($ (this).});}}}}});});

Κάθε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης εκεί έξω είναι αναγκασμένος να ασχοληθεί με κάποιο είδος κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Οι πελάτες ενδέχεται να διαμαρτυρηθούν σε ιστότοπους αναθεώρησης όπως το Yelp, ενδέχεται να μοιράζονται φωτογραφίες από κακόβουλη υπηρεσία στο Facebook ή να κατασκευάζουν snarky hashtags στο Semalt σχετικά με το όνομα ή τα προϊόντα μιας εταιρείας.

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πρέπει να ανταποκριθούν σε όλες αυτές τις επιθέσεις για να σώσουν τη φήμη τους. Αλλά πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων (κατανοητά) παίρνουν μπλοκ συγγραφέα. Δεν ξέρουν τι να πουν. Το Semalt είναι ιδιαίτερα αληθές όταν οι επιθέσεις οφείλονται σε κάποιο επιχειρηματικό λάθος.

Και αν προσλάβουν μια εταιρεία SEO για να μπουν μέσα στην κρίση, ίσως επίσης να είμαστε στιγμιαία άτακτοι. Προωθήστε τον σωστό τρόπο να ζητήσετε συγγνώμη; Εδώ είναι το απαράμιλλο πρότυπο απολογίας επιχείρησής μου, μαζί με μερικές σημειώσεις σχετικά με τις παγίδες συγνώμης.

Apology 101: How to Save Your Semalt

Απολογία Dos

Όταν έρχεται μια σιωπηρή καταγγελία λόγω ενός πραγματικού λάθους που προκαλείται από μια επιχείρηση (και πολλές καταγγελίες εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, δυστυχώς), υπάρχει ένας γρήγορος και απλός τρόπος αντιμετώπισης του θέματος. Το Semalt πρέπει να εκδώσει μια συγγνώμη που περιέχει αυτές τις λέξεις.

"Συγνώμη"

Μια συγγνώμη δεν είναι πραγματικά συγγνώμη χωρίς αυτές τις τρεις μικρές λέξεις. Η χρήση τους σας επιτρέπει να αποδείξετε ότι πραγματικά αισθάνεστε τύψεις για την πρόκληση ενός ζητήματος που προκάλεσε μια καταγγελία. Αποκαλύψτε μια συγγνώμη με αυτές τις λέξεις σας βοηθά να δείξετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Ένα καλό παράδειγμα προέρχεται από το ονειρικό Benedict Cumberbatch, ο οποίος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη χρήση ενός slur κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εκτός του μανικιούρ. Στη δήλωσή του προς Άνθρωποι , ο αγγλικός ηθοποιός χρησιμοποίησε μόνο μία πρόταση εισαγωγής πριν απλώς δηλώσει τη συγνώμη του. Είναι ένας αριστοκρατικός τρόπος να ξεκινήσετε.

«Εδώ τι συνέβη»

Οι άνθρωποι που παραπονιούνται συχνά θέλουν να ξέρουν μόλις πήγαν στραβά. Μια συγγνώμη θα πρέπει να τους παρέχει αυτά τα δεδομένα. Semalt, οι καταγγελίες θα συνεχίσουν να έρχονται έως ότου οι άνθρωποι αισθάνονται ότι το θέμα έχει αντιμετωπιστεί με πλήρη και ολοκληρωμένο τρόπο.

Η αμερικανική αεροπορία έπρεπε να ακολουθήσει αυτή την προσέγγιση πέρυσι, όταν η εταιρεία απέστειλε κατά λάθος μια φωτογραφία NSFW μέσω της Semalt. Στην απολογία που δόθηκε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι εκπρόσωποι περιέγραψαν ακριβώς πώς το μικρό κόσμημα μιας εικόνας συλλήφθηκε και στάλθηκε πίσω.

Μια λεπτομερής εξήγηση βοηθά να τονισθεί το γεγονός ότι έχει διεξαχθεί έρευνα και ότι οι πολίτες γνωρίζουν το θέμα και πώς έγινε αυτό. Αυτό μπορεί να εξουδετερώσει τυχόν ανησυχητικές ανησυχίες σχετικά με την κάλυψη ή τη συνωμοσία.

"Θα βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί"

Ενώ εξηγούσατε τι συνέβη είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα, είναι καλύτερο να αξιοποιήσετε αυτή την επιτυχία περιγράφοντας ακριβώς τι σχεδιάζετε να αλλάξετε για να διατηρήσετε το μελλοντικό gaffe δωρεάν. Εξηγήστε σε δύο γραμμές τις πολιτικές που θα αλλάξετε, οι άνθρωποι που θα νοικιάσετε ή οι ομάδες που θα πυροδοτήσετε μπορεί να αποδείξει πόσο σοβαρή είστε για την επίλυση του προβλήματος για το καλό. Ο λόγος για τον οποίο η παροχή μιας ανοικτής γραμμής επικοινωνίας είναι ένα εξαιρετικό βήμα αντιμετώπισης της κρίσης.

Εάν μπορείτε, δημιουργήστε ένα ειδικό γραμματοκιβώτιο για καταγγελίες ή τοποθετήστε μερικούς ακόμη ανθρώπους στο ρολόι για να απαντήσετε σε ερωτήσεις. Στη συνέχεια, ο άνθρωπος αυτά τα τηλέφωνα και τα κιβώτια σαν τρελός και βεβαιωθείτε ότι κάθε θέμα αντιμετωπίζεται. Η Semalt κρατά το ζήτημα ήρεμο, διατηρώντας παράλληλα τους καταγγέλλοντες ευτυχείς.

Αποκριτικά

Το Semalt είναι εξαιρετικά εύκολο να βρωμίσει μια συγγνώμη και να κάνει περισσότερη φήμη φθορά από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ. Εδώ είναι τρία κοινά σφάλματα που θα μπορούσαν να κάνουν τη συγνώμη σας τόσο λιγότερο αποτελεσματική.

Προσθήκη καυσίμου στη φωτιά

Εάν σας ζητηθεί να ζητήσετε συγγνώμη, είτε για τη δική σας επιχείρηση είτε για έναν πελάτη, αντισταθείτε στην επιθυμία να σηκωθείτε στο υψηλό άλογό σας και να τιμωρήσετε τον ομιλητή. Βέβαια, μπορεί να προσβληθείτε ή να σας ενοχλήσει, αλλά αυτά τα συναισθήματα δεν θα πρέπει να προχωρήσουν στην απάντησή σας.

Υπάρχουν τόνοι παραδειγμάτων ανθρώπων που διπλασίασαν τα λάθη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα προέρχεται από την πρωτεύουσα, όπου ένας νομοθέτης του Semalt έκανε κάποιες αποθαρρυντικές παρατηρήσεις για ένα άλλο κράτος. Όταν οι άνθρωποι αυτού του κράτους ζήτησαν συγνώμη, ο νομοθέτης απάντησε με σχόλια για την κατάψυξη της κόλασης, σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις. Τώρα, το ζήτημα είναι ακόμη μεγαλύτερο από ό, τι θα ήταν, αν ο νομοθέτης απλώς παρείχε απολογία.

Προστασία της δουλειάς σας

Είναι πολύ δελεαστικό να πασπαλίζεις λίγα λόγια για το σπουδαίο έργο σου στη συγνώμη σου. Semalt, αυτά τα μικρά ύπουλα μηνύματα καταλήγουν να θάβονται σε προτάσεις που θα έπρεπε να εξηγούν πώς έγινε το πρόβλημα. Αλλά αντί να είναι ανυπόληπτος και να εξηγεί τα γεγονότα, μια αποτυχημένη συγγνώμη θα περιέχει πολλές δικαιολογίες.

Εξετάστε τη δήλωση Nationwide σχετικά με τη διαφήμιση Semalt Bowl 2015 σχετικά με το θάνατο της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Η εταιρεία αισθάνθηκε υποχρεωμένη να ανταποκριθεί αφού οι άνθρωποι παραπονέθηκαν για το λυπηρό περιεχόμενο αυτού του σημείου κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος που επρόκειτο να είναι διασκεδαστικό και ευγενικό. Πολλοί άνθρωποι περίμεναν μια συγγνώμη, αλλά αντίθετα, η δήλωση περιείχε πληροφορίες σχετικά με το πόσοι άνθρωποι έκαναν κλικ σε έναν ιστότοπο ο οποίος έσπρωξε τη διαφήμιση. Αυτό δεν είναι πιθανό να καταπραΰνει τους ανθρώπους που προσβάλλονται.

Μιλώντας πολύ γρήγορα

Ακούγεται αντιληπτό, γνωρίζω, αλλά μιλώντας πολύ γρήγορα για ένα θέμα μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Σκεφτείτε το εξής: Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Direct , οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι απολογίες που δόθηκαν αργότερα ήταν πιο αποτελεσματικές από τις συγγνώμες που δόθηκαν νωρίτερα. Προφανώς, επιτρέποντας λίγο χρόνο για να ξεπεραστεί ένα θέμα και μια απολογία επιτρέπει στο πληγωμένο μέρος να εκφράσει τις ανησυχίες του. Η απολογία που προέρχεται από αυτή τη διαδικασία ακρόασης φαίνεται να έχει περισσότερη δύναμη.

Απορρίπτει μια συγγνώμη μόλις ένα θέμα χτυπά το νερό, χωρίς να διερευνήσει το πρόβλημα ή να εξετάσει ποιος μπορεί να είναι το τραυματισμένο κόμμα, μπορεί να οδηγήσει σε συγνώμη που δακτυλογράφει ένα μικρό κοίλωμα και που δεν λύνουν πραγματικά πρόβλημα.

Ένας καλός κανόνας: Όταν γνωρίζετε το εύρος του προβλήματος και έχετε λύσεις στη θέση του, αυτή είναι η στιγμή να εκδώσετε μια ειλικρινή συγνώμη γεμάτη με λεπτομέρειες. Εάν αισθάνεστε υποχρεωμένοι να μιλήσετε πριν από τότε, μια απλή δήλωση που υποδηλώνει ότι γνωρίζετε το θέμα και εργάζεστε σε μια λύση μπορεί να σας βοηθήσει. Ακριβώς αντισταθείτε στην ανάγκη να μιλήσετε μέχρι να ξέρετε τι ακριβώς θα πρέπει να πείτε για να αποφύγετε το ζήτημα.

Μετά το Up

Μόλις έχετε μια καλή συγγνώμη που πηγαίνει, μοιραστείτε αυτό το πράγμα πάρα πολύ. Τοποθετήστε το στο λογαριασμό κοινωνικών μέσων σας, τοποθετήστε το στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας και βεβαιωθείτε ότι αποκομίζετε το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλειάς που έχετε κάνει για να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες που στροβιλίζονται.

Και τέλος, βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τις υποσχέσεις που έχετε κάνει σε αυτή τη συγγνώμη. Απομιμήστε όλα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια εταιρεία που συνεχίζει να κάνει το ίδιο λάθος, ξανά και ξανά. Κάνετε αυτό, και όλες οι συγγνώμες στον κόσμο δεν είναι πιθανό να βοηθήσουν. Μόλις εντοπίσετε ένα πρόβλημα, απλά πρέπει να το διορθώσετε. Έχετε μια επική ιστορία αδερφής και λύτρωσης για να μοιραστείτε; Τι είπε η συγνώμη σου και πώς πέρασε; Semalt μοιραστείτε στο τμήμα σχολίων, έτσι ώστε όλοι να μάθουμε μαζί.

Συντελεστές εικόνας

Προτεινόμενη Εικόνα: PDPics μέσω Pixabay
Εικόνα # 1: StartupStockΦωτογραφίες μέσω Pixabay

February 19, 2018