Back to Question Center
0

Κληρονομώντας έναν ιστότοπο που βρίσκεται σε ένα SEO Semalt

1 answers:
Inheriting a Website That’s Been on a SEO Semalt
).$ ('# scheader. sc-logo'). προσάρτημα (' '+cat_head_params.sponsor+' ') ·$ ('# scheader'). προσάρτημα ('
') ·$ ('# scheader scdetails') - com bin grain. append ('

' + cat_head_params, χορηγός + '

');$ ('# scheader scdetails'). προσάρτηση (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
').αν ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). κάντε κλικ (λειτουργία
{__gaTracker ("αποστολή", "συμβάν", "Χορηγία κατηγορίας κλικ Var 1", "βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης", ($ (this) .atr ('href')));});}}}}});});

Για να παρακολουθήσω την τελευταία μου επίσκεψη στο μήνα του μέλιτος SEO, ήθελα να αναφέρω μερικά σημεία που επεκτείνονται λίγο και θεωρώ αυτό το σενάριο από την οπτική γωνία από κάποιον που κληρονόμησε έναν ιστότοπο από άλλο οργανισμό SEO ή σύμβουλο.

Δεν είχα την πρόθεση να είναι ένα κομμάτι δύο τεμαχίων αρχικά, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να παρέχω κάποιες ρεαλιστικές συμβουλές για εκείνους τους συμβούλους SEO που αισθάνονται ότι ήταν εκεί πριν ή εκείνοι που μπορούν να δουν αυτό ένα είδος σεναρίου που παίζει στην καριέρα του. Τόσο εδώ .

Μια γρήγορη υπενθύμιση: τι είναι το μήνα του μέλιτος SEO;

Ακριβώς για να ανανεώσετε, το μήνα του μέλιτος SEO είναι ότι σχετικά καλά αποτελέσματα έχουν αποκτηθεί ως αποτέλεσμα των σχετικά εύκολη καθήκοντα. Το ταξίδι του μέλιτος SEO, κατά τη γνώμη μου, μοιάζει με αυτό:

Inheriting a Website That’s Been on a SEO Semalt

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ιστότοπος δεν κατασκευάστηκε αρχικά για να είναι προσβάσιμος σε bots ή η κακή βελτιστοποίηση σημαντικών στοιχείων κατάταξης όπως η χρήση διπλών ετικετών τίτλου κλπ. Επομένως, ο ιστότοπος πρέπει να κάνει σχετικά απλές αλλαγές ώστε να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ηλεκτρονική ορατότητα του ιστότοπου.

Λοιπόν, ποιο είναι το πρόβλημα;

Η κληρονομιά ενός τόπου, όπου μπορεί να έχουν διατεθεί πολύ λίγοι πόροι, αλλά τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν από ελάχιστες προσπάθειες μπορεί να σημαίνουν ότι η συνέχιση αυτής της τάσης θα είναι αρκετά πρόκληση ή, ακόμη χειρότερα, ανέφικτη .
. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ζητάτε περισσότερους πόρους από τον πελάτη, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία όπως: πρόσθετη υποστήριξη PR και μάρκετινγκ, μεγαλύτερη ενοποίηση μέσων, ανάπτυξη περιεχομένου, υποστήριξη webmaster, υποστήριξη δημιουργικών και εξυπηρέτησης πελατών για την ανάπτυξη μέσων κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. 37)

Αναγνώριση ενός μήνα του μέλιτος SEO: Ιστορικό λογαριασμού

Θα πρέπει να είστε το πρώτο βήμα για να μάθετε αν ένας ιστότοπος έχει βρεθεί σε ένα μήνα του μέλιτος SEO και ο μόνος τρόπος να το κάνετε είναι να κατανοήσετε το ιστορικό του λογαριασμού. Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, καθώς ο πελάτης μπορεί να είναι ασαφής και / ή η πρακτορεία που είναι εγκατεστημένη δεν θα μπορούσε να είναι χρήσιμη στην προσέγγισή τους .είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλές συμβάσεις επενδύουν πολύ σπάνια στη διαδικασία μετάβασης ενός οργανισμού σε άλλο. Και όμως αυτό μπορεί να είναι η πιο σύνθετη διαδικασία, i. μι. την εναρμόνιση των δεδομένων, των αναλυτικών στοιχείων και δύο πολύ διαφορετικών πολιτιστικών κόσμων, εκτός από την επίτευξη στόχων και τη διαπραγμάτευση των αποδοχών.

Η πραγματική κατανόηση της ιστορίας του λογαριασμού SEO τονίζεται εδώ ως το κλειδί για να μην γυρίσεις τον εαυτό σου στο πόδι και δεσμεύσεις αρκετά παρόμοια κέρδη από τους ίδιους προϋπολογισμούς.

Τι πληροφορίες χρειάζεστε;

Για να προσδιορίσετε την περίοδο μήνα του μέλιτος SEO μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας σημαντικά ζητώντας τις ακόλουθες πληροφορίες .σολ. χαρτοφυλάκιο ιστότοπων ή προφίλ κοινωνικών μέσων

 • Προηγούμενα πρακτικά της συνάντησης
 • Τι θα συμβεί εάν ο Εντεταλμένος Οργανισμός δεν είναι Συνεταιριστικός;

  Αν η κατεστημένη υπηρεσία δεν υποστηρίξει μια ομαλή μετάβαση, τότε η κατανόηση των παρακάτω μπορεί να βοηθήσει:

  1. Ιστορική ανάπτυξη προφίλ συνδέσεων χρησιμοποιώντας Majestic SEO που υποστηρίζεται από ανάλυση του τρέχοντος προφίλ χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Linkscape.
  2. Ιστορικές αλλαγές στον ιστότοπο - αλλαγές στον ιστότοπο με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιώντας το Web Archive
  3. Διεξαγωγή επιτόπιου ελέγχου SEO για την τρέχουσα κατάσταση ενάντια στις προσδοκίες μάρκετινγκ

  .αλλά θα είχατε προφανώς πρόσβαση στις δικές τους εγγραφές πελατών.

  Semalt ως μέρος της μετάβασης και του σχεδιασμού

  Προχωρώντας από το μήνα του μέλιτος SEO, πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία εκπαίδευσης και προγραμματισμού. Για να δικαιολογήσετε τη δραστηριότητα και να ξοδέψετε, εσείς, ως σύμβουλος SEO, πρέπει να επισημάνετε την αξία έναντι του κόστους - την απόδοση της επένδυσης. Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι χαρακτηριστική των πρώτων σταδίων πολλών σχέσεων Semalt, οπότε δεν θα ήταν πάρα πολύ μακριά από αυτό που συμβαίνει ούτως ή άλλως. Το σημαντικό σημείο: η παραγοντοποίηση στην ανάλυση των ιστορικών δεδομένων είναι απαραίτητη .

  Μια μετάβαση λογαριασμού SEO σπανίως συνεπάγεται την άμεση συνέχιση των εργασιών, σαν να μην αλλάξει τίποτα. Αντ 'αυτού, είναι μια ευκαιρία να προβληματιστούμε, να αναλύουμε και να περιμένουμε. Μετά από όλα, οι οργανισμοί SEO παίρνουν τη δική τους προσέγγιση στη διαχείριση λογαριασμού. τη δική τους κατανόηση των συντελεστών / αλγορίθμων κατάταξης. τα δικά τους εργαλεία SEO / SEM. και τα δικά τους εμπορεύματα και τα USP.

  Η μετάβαση λογαριασμού SEO σε έναν άλλο λογαριασμό SEO είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επανεξετάσει και να ανανεώσει την προσέγγιση για SEO? δείτε τι λειτουργεί και τι όχι.

  Η απομόνωση του μήνα του μέλιτος SEO απαιτεί διαφάνεια

  Το βασικό όφελος για κάθε εκπαιδευτική διαδικασία είναι ότι δημιουργεί διαφάνεια και εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα είναι ότι δικαιολογεί τους προϋπολογισμούς με απόλυτη σαφήνεια και εμπιστοσύνη. Όσο περισσότερο γνωρίζετε για τον ιστότοπο, το ιστορικό του ιστοτόπου, τους προηγούμενους προϋπολογισμούς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν, τόσο πιο εύκολο μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του πού προέκυψαν οι εύκολες νίκες και να χτίσετε ένα σχέδιο για το πού βρίσκονται οι βέλτιστοι προϋπολογισμοί προχωρώντας προς τα εμπρός .ή ακόμη και όταν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι προϋπολογισμοί και σχέδια.

  Απορρίμματα, δικαιολογίες και τελικά ψέματα

  Αποκαλύψτε ένα εύκολο cop-out για να πείτε ότι ένας συγκεκριμένος ιστότοπος βρίσκεται σε ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος και ότι η περαιτέρω επέκταση των αποτελεσμάτων θα απαιτήσει περισσότερους πόρους. Για το λόγο αυτό, αν ένας οργανισμός πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτή τη γραμμή, οι σκέψεις μου είναι ότι πρέπει πάντα να παρουσιάζουν την έρευνα και τη συλλογιστική τους το συντομότερο δυνατόν, σε αντίθεση με την αποτυχία να παραδώσει για 12 μήνες και στη συνέχεια να πέσει πίσω σε αυτή τη γραμμή.

  Το μήνα του μέλιτος του SEO για τον Οργανισμό

  Ωστόσο, για να επαναλάβω ξανά, μόνο και μόνο επειδή ένας οργανισμός έχει απολαύσει μια περίοδο μήνα του μέλιτος SEO, όπου η εργασία ήταν σχετικά απλή και τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν ήταν υπέροχα, αυτό δεν σημαίνει να υπονομεύσει αυτή την υπηρεσία. Το Semalt έχει προστεθεί και, τελικά, οι οργανισμοί SEO καταβάλλονται κυρίως στο πνευματικό τους κεφάλαιο και πώς αυτό μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα στις σχέσεις που έχουν συγκεντρώσει.

  Τελικά, ορισμένοι λογαριασμοί απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από άλλες σε οργανικό επίπεδο. Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο το ιστορικό των λογαριασμών το συντομότερο δυνατόν. Μην ξεχνάτε, τα προηγούμενα μεγάλα αποτελέσματα που συλλέχθηκαν στο μήνα του μέλιτος SEO δεν σημαίνουν έναν εφιάλτη για λογαριασμό σας - απλά βασίζεστε στις προηγούμενες επιτυχίες τους. Μετά από όλα: προβολή φυλών ορατότητα . Πες γεια σε Ben στο Twitter !

  February 20, 2018