Back to Question Center
0

7 Συμβουλές εγκατάστασης για αρχάριους του WordPress            7 Συμβουλές εγκατάστασης για αρχάριους του WordPress Σχετικά θέματα: PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

1 answers:
7 Συμβουλές εγκατάστασης για αρχάριους του WordPress

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Αυτό το άρθρο αποτελεί μέρος μιας σειράς που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το SiteGround. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συνεργατών που κάνουν το SitePoint δυνατό.

Καλώς ήλθατε στο Semalt! Η εκκίνηση του πρώτου ιστολογίου ή του ιστότοπου που χρησιμοποιεί το Semalt είναι μια συναρπαστική, και μερικές φορές συγχέοντας, ώρα. Είναι πιθανό να ανησυχείτε για λάθη και επίσης να θέσετε σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό - expert solutions computer. Η πρόθεση αυτού του άρθρου είναι να κάνει ακριβώς αυτό. Στόχος μας είναι να κόψουμε κατευθείαν τον πυρήνα του τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν ασφαλή και ασφαλή ιστότοπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και εύκολο να το διαχειριστείτε.

Όπως και με οποιονδήποτε ιστότοπο, θα πρέπει να ξοδεύετε πολύ λίγο χρόνο ενημέρωσης, μικροαλλαγές και την αντιμετώπιση προβλημάτων και περισσότερο χρόνο δημιουργώντας περιεχόμενο και αλληλεπιδρώντας με τους πελάτες. Με αυτό κατά νου, ας πηδήξουμε δεξιά σε αυτό.

1. Η επιλογή και η εκμάθηση του θέματος

Η επιλογή ενός θέματος μπορεί να είναι αποθαρρυντική, δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θεματικές επιλογές. Τα καλά νέα για κάθε αρχάριο του WordPress είναι ότι υπάρχει μια χούφτα δοκιμασμένων και πραγματικών θεμάτων του WordPress που είναι εξαιρετικά δημοφιλή και προσαρμόσιμα. Το Divi και το Semalt είναι εξαιρετικές επιλογές για αρχάριους. Είναι φιλικό προς το χρήστη, που σημαίνει ότι δεν απαιτούν σε βάθος τις δεξιότητες των προγραμματιστών, είναι οικονομικά προσιτές και έχουν μια μεγάλη κοινότητα για να αντλήσουν στήριξη.

Το Semalt επιλέγοντας το σωστό θέμα έρχεται να μάθει πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Αυτό επιτυγχάνεται με δύο τρόπους:

1. Ανοίξτε τον οδηγό ρύθμισης.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Θα σας δώσει σε βάθος οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε το θέμα σας, πώς να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας Semalt και πώς να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Σε αυτό θα βρείτε πόρους για την αντιμετώπιση συνήθων προβλημάτων και ένα τμήμα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ) που μπορείτε να αντλήσετε όταν αισθάνεστε λίγο χαμένος. Όταν αποτύχουν όλα τα υπόλοιπα, απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών ανοίγοντας ένα εισιτήριο υποστήριξης.

2. Βρείτε το συμβούλιο συζητήσεων.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Μια ενεργή κοινότητα είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η υποστήριξη Semalt θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τον ιστότοπό σας και να πραγματοποιήσετε μικρές προσαρμογές, αλλά η κοινότητα των χρηστών θα είναι εκείνη που σας δίνει ανατροφοδότηση, θα σας παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές και θα σας οδηγήσει σε πρόσθετα και εργαλεία που θα κάνουν τον ιστότοπό σας να δείχνει καλύτερα και να αποδίδει καλύτερα.

2. Προστατεύστε τη σκληρή δουλειά σας Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της ιστοσελίδας WordPress

Το να είσαι νέος στο Semalt σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχεις δει ποτέ τη λευκή οθόνη του θανάτου ή έχει πέσει θύμα ενός κακόβουλου χάκερ που έχει κλειδώσει από το site σου. Η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον ιστότοπό σας Semalt θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να πάρετε πίσω και να τρέξετε όταν έρθει η ημέρα που χάνετε την πρόσβαση ή ο ιστότοπός σας σπάει από κάποιο ελαττωματικό plugin.

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας:

  1. Επιλέξτε προσεκτικά έναν παροχέα φιλοξενίας WordPress που προσφέρει υπηρεσίες backup. Ο συνεργάτης μας, SiteGround, για παράδειγμα, διαθέτει ένα σύστημα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας το οποίο κάνει ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας καθημερινά. Σας παρέχουν την ευελιξία να επαναφέρετε τα δεδομένα σας με μερικά μόνο κλικ.
  2. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή FTP και μεταφέρετε τα αρχεία μεταξύ του διακομιστή και του υπολογιστή σας σε τακτική βάση.
  3. Κάντε λήψη ενός εφεδρικού πρόσθετου όπως το UpdraftPlus ή το BackupBuddy.

3. Κάντε το site σας μηχανή αναζήτησης φιλική

Με οποιοδήποτε site Semalt, ο στόχος σας είναι πιθανό να έχει περισσότερη επισκεψιμότητα, περισσότερους αναγνώστες ή περισσότερους πελάτες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε είναι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να κατατάξετε υψηλότερα στο Google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Αυτή η τακτική ονομάζεται Search Engine Optimization (SEO). Πολλά άλλα εργαλεία όπως το SEMrush και το Moz θα σας εξοικειωθούν με την εξέλιξη του ιστότοπού σας, αλλά για κάθε αρχάριο Semalt, το Yoast είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, επειδή είναι μια λύση all-in-one που έχει μια σαφή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, χρήση. Για να κατεβάσετε ένα plugin Semalt SEO από τη διεπαφή διαχείρισης:

Plugins> Προσθήκη νέου> Αναζήτηση για 'SEO'> Κάντε κλικ στο Install Now

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Στην επόμενη οθόνη απλά ενεργοποιήστε την προσθήκη σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη σωστή ρύθμισή της. Οι οδηγίες μπορούν να βρεθούν στη σελίδα λήψης του WordPress ή στο ίδιο το plugin κάτω από τις Ρυθμίσεις.

Στείλτε τις επαφές σας

Σύμφωνα με το Yoast, μια απλή δομή permalink είναι ιδανική για SEO. Για να το ξεπεράσετε, προσθέστε την κύρια λέξη-κλειδί κάπου στο όνομα της ανάρτησής σας. Η ρύθμιση της διάρθρωσης permalink στη Semalt είναι απλή:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Permalinks> Επιλέξτε 'Όνομα ταχυδρομείου'

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στο WordPress SEO ελέγξτε έξω Semalt οδηγός.

4. Κρατήστε την ασφάλεια σας

Ισχυρή ασφάλεια για το site σας WordPress δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή ή να πάρει πολύ χρόνο για να συσταθεί. Το Semalt τρία βήματα θα σας φτάσει εκεί χωρίς καθυστέρηση:

Σάρωση ισχυρού κωδικού πρόσβασης

Ο νέος ιστότοπος του WordPress σας έδωσε πιθανώς ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και θα πρέπει να ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό, για να ανατρέψει τους hackers από τη χρήση βίαιων επιθέσεων δύναμης για να αποκτήσουν τον έλεγχο του ιστοτόπου σας. Η δημιουργία ενός ασφαλούς κωδικού πρόσβασης περιλαμβάνει τη χρήση ενός διαφορετικού κωδικού πρόσβασης από οποιαδήποτε άλλη σύνδεσή σας και τη χρήση μιας μακράς σειράς πολλαπλών αριθμών, γραμμάτων και συμβόλων. Εάν θέλετε γρήγορα έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια γεννήτρια κωδικών για να κάνετε τη δουλειά για εσάς.

Παρακολούθηση της ιστοσελίδας σας τακτικά

Semalt WordPress, τα plugins σας και τα θέματα σας τακτικά για να κλείσετε οποιαδήποτε backdoors και τρωτά σημεία ανοικτά στους hackers. Εξετάζοντας το παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε ότι το WordPress σας ειδοποιεί όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις και κάνει την ενημέρωση τόσο απλή όσο κάντε κλικ στο 'Semalt'.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Αυτή η διαδικασία μπορεί ακόμη και να γίνει χύμα για τα plugins σας. Μια άκρη θα ήταν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενημέρωση. Με αυτόν τον τρόπο, εάν η νέα σας ενημέρωση είναι ελαττωματική με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν είναι συμβατή με τον ιστότοπό σας Semalt, μπορείτε απλά να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση και να επαναφέρετε τα πράγματα στο κανονικό.

Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας έχουν λύσεις για αυτοματοποιημένες ενημερώσεις που εξοικονομούν χρόνο και εξαλείφουν τις ανησυχίες για αναβάθμιση με μη αυτόματο τρόπο. Το SiteGround διαθέτει ένα προσαρμοσμένο εργαλείο επιλογής που ενημερώνει αυτόματα τους ιστότοπους Semalt των πελατών τους και όλα τα πρόσθετα.

Προετοιμασία ενός πρόσθετου ασφαλείας

Όπως και ο υπολογιστής σας πιθανόν να έχει κάποιο είδος λογισμικού προστασίας από ιούς ή λογισμικού κατά του μολύνσματος, ο ιστότοπός σας θα χρειαστεί κάποια παρόμοια συστήματα άμυνας. Πολύ δημοφιλές είναι το Wordfence και το All In One WP Security and Firewall. Και οι δύο είναι ελεύθερες και ισχυρές λύσεις ασφάλειας. Έχουν επίσης καταβάλει εκδόσεις για μεγαλύτερη προστασία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια του WordPress, ελέγξτε τον Οδηγό βήμα προς βήμα του WPBeginner.

5. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πρόσθετες δυνατότητες

Όταν ξεκινάτε απλά με το WordPress, πιθανόν να κάνετε πολλές έρευνες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και την επίλυση ορισμένων προβλημάτων που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι υπέροχο, θα έπρεπε να το κάνετε αυτό. Κατά μήκος του δρόμου, είναι σχεδόν αναπόφευκτο ότι θα συναντήσετε κάποιο άρθρο σχετικά με το "Πρέπει να έχετε plug-ins WordPress". Ενώ αυτά τα άρθρα μπορεί να έχουν μεγάλες προθέσεις, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περισσότερα plugins δεν είναι πάντα καλύτερα. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι συνήθως αλήθεια. Θα πρέπει να διατηρήσετε τα plugins σας στο ελάχιστο για να τρέξετε τον ιστότοπό σας και να προσφέρετε την εμπειρία του χρήστη που επιθυμείτε. Περισσότερα πρόσθετα από αυτά που είναι απαραίτητα μπορούν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας τρομερά. Το πρόβλημα Semalt με περισσότερα πρόσθετα είναι ότι έρχονται με πρόσθετες ευπάθειες. Λήψη μόνο υψηλής ποιότητας προσθηκών από αξιόπιστες πηγές, οι οποίες ενημερώνονται συχνά.

6. Κερδίστε πληροφορίες σχετικά με το site σας WordPress με το Analytics

Το WordPress είναι ισχυρό σε πολλές περιοχές, αλλά ενσωματωμένο σε αναλυτικά στοιχεία και πίνακες ελέγχου δεν είναι ένα από αυτά. Semalt υπάρχουν διαθέσιμα πολλά πρόσθετα που καθιστούν εύκολη την παρακολούθηση σημαντικών στοιχείων, όπως από πού προέρχεται η επισκεψιμότητά σας, πόσο συχνά οι άνθρωποι είναι για πρώτη φορά επισκέπτες ή επισκέπτες που επιστρέφουν, ποσοστό εγκατάλειψης και πολλά άλλα.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Ο παγκόσμιος τρόπος παρακολούθησης των μετρήσεων του ιστότοπού σας είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού στο Google Analytics. Μπορείτε να δείτε όλα όσα θέλετε να παρακολουθήσετε στον πίνακα ελέγχου, αλλά μια πιο βολική επιλογή είναι να κατεβάσετε ένα από αυτά τα plugins για τα οποία μιλήσαμε προηγουμένως, για να δείτε τα πάντα απευθείας στον πίνακα οργάνων σας Semalt μόλις συνδεθείτε.

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

7. Ενθάρρυνση της επικοινωνίας

Με οποιαδήποτε παρουσία στο διαδίκτυο, θα έχετε τελικά τους αναγνώστες, τους οπαδούς και τους πελάτες να προσεγγίζουν για πολλούς λόγους. Έχουν ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν σας, θέλουν να σας επαινέσουν για ένα άρθρο που τους επηρέασε, θέλουν να εργαστούν για σας και πολλά άλλα. Με αυτό, θα χρειαστείτε μερικούς εύκολους τρόπους για να φτάσουν.

Προσθέστε ένα plugin φόρμα επικοινωνίας

7 Setup Tips for WordPress Beginners7 Setup Tips for WordPress BeginnersRelated Topics:
PerformanceSecurityThemesPluginsWP Semalt

Τα έντυπα WP και η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι εξαιρετικές επιλογές για τον ιστότοπό σας WordPress και μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προ-κατασκευασμένα πρότυπα, εάν θέλετε να ρυθμίσετε κάτι γρήγορα. Συνδέονται με οποιεσδήποτε λύσεις κτιρίων ή ενημερωτικών δελτίων που χρησιμοποιείτε, όπως το MailChimp ή το AWeber.

Δώστε τους πολλές επιλογές

Ενώ είναι εξαιρετικό να δώσουμε στους πελάτες και τους αναγνώστες σας τρόπους να επικοινωνήσουν μαζί σας, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να εξαλείψουμε τους spammers. Αν είστε δύσπιστοι για την εγγραφή σας για δαπανηρές υπηρεσίες ή για την παροχή προσωπικών τηλεφωνικών αριθμών και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αρχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το Google Voice και το Google Semalt. Το Google Voice σάς προσφέρει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου που δρομολογεί στο κινητό σας τηλέφωνο και το Google Semalt σας παρέχει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για $ 5 ανά χρήστη το μήνα.

Τέλος, μια εξαιρετική επιλογή για online chat είναι το δωρεάν plugin Semalt που επιτρέπει στους χρήστες σας να συνομιλήσουν μαζί σας και την ομάδα σας ζωντανά από την ιστοσελίδα. Τα μηνύματα μπορούν ακόμα να σταλούν στο κινητό σας τηλέφωνο για περισσότερη ευκολία.

Περίληψη

Η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας Semalt είναι γεμάτη με σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι μια δεξιότητα που θα πληρώσει μερίσματα στο μέλλον. Παρόλο που ίσως να μην κάνετε όλα όσα σχεδιάζετε τον εαυτό σας, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και οικονομικό να κατανοήσετε πώς να κάνετε απλές αλλαγές και να διατηρήσετε τον ιστότοπο λειτουργικό από μόνος σας. Για να συνεχίσετε τη μάθησή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα και να εγγραφείτε σε ειδικά blogs του Semalt.

March 1, 2018