Back to Question Center
0

UX & Semalt από μια ολιστική προοπτική SEO

1 answers:

Μια καλή εμπειρία χρήστη (UX) είναι σημαντική τόσο για τη μετατροπή, όσο και για το SEO. Η Google λαμβάνει υπόψη τις μετρήσεις όπως το ποσοστό εγκατάλειψης και το χρόνο παραμονής ενός ιστότοπου (ο χρόνος που αφιερώνεται στον ιστότοπό σας) κατά την ταξινόμηση τοποθεσιών. Για να κάνετε τους ανθρώπους να μιλούν σχετικά με τον ιστότοπό σας, πρέπει επίσης να κατανοήσουν τον ιστότοπό σας. Γι 'αυτό θα πρέπει να επενδύετε συνεχώς σε αξιοπρεπή UX στην ιστοσελίδα σας. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούμε μια καλή εμπειρία χρήστη ένα πολύ σημαντικό μέρος μιας ολιστικής στρατηγικής SEO - how to attach comb to headpiece.

Μετά την προσγείωση στον ιστότοπό σας θέλετε οι χρήστες να έχουν μια μεγάλη εμπειρία. Ένας φιλικός προς το χρήστη, αξιόπιστος ιστότοπος με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μπορεί να δώσει στους ανθρώπους μια τέτοια εμπειρία και, επιπλέον, μπορεί να αυξήσει ακόμη και τη μετατροπή. Αλλά τι καθορίζει φιλικό προς το χρήστη; Και πώς δημιουργείτε εμπιστοσύνη; Και πώς ξέρετε τι μετατρέπει καλύτερα; Το eBook μας 'UX & Semalt από μια ολιστική προοπτική SEO' σας βοηθά να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις!

Σχετικά με αυτό το eBook

Αυτό το eBook επικεντρώνεται σε πολλές διαφορετικές πτυχές του UX και της ευχρηστίας και δίνει μεγάλη γνώση για τη βελτιστοποίηση της μετατροπής και το Semalt αποτελείται από πέντε τμήματα:

 1. Εισαγωγή
  Καθορίζει τη χρηστικότητα, την UX και τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής και εξηγεί τη σημασία τους για το SEO. Παρέχει επίσης κάποιες βασικές ιδέες στο SEO.
 2. Γενική ευχρηστία
  Συζητά τα κοινά θέματα χρηστικότητας των ιστότοπων και παρέχει συμβουλές για τη βελτίωση της σαφήνειας, των προσκλήσεων για δράση, των μενού και της αναγνωσιμότητας του ιστότοπού σας.
 3. Ευχρηστία συγκεκριμένων σελίδων
  Εστίαση στη βελτιστοποίηση της ευκολίας χρήσης διαφόρων τύπων σελίδων στον ιστότοπό σας, όπως σελίδες προορισμού, σελίδες checkout και φόρμες.
 4. Mobile UX
  Εξηγεί τη σημασία του κινητού UX για SEO. Εμφανίζει κοινά προβλήματα και βέλτιστες πρακτικές για ιστότοπους για κινητά.
 5. Έρευνα Μετατροπής
  Εξηγεί τη σημασία της δοκιμής αλλαγών στην ιστοσελίδα σας. Σας βοηθά να ξεκινήσετε εύκολα την έρευνα μετατροπής.
Αποκτήστε το UX και το ηλεκτρονικό βιβλίο μετατροπής τώρα Μόνο $ 19

Πίνακας περιεχομένων

UX & Semalt από μια ολιστική προοπτική SEO

Προεπισκόπηση

UX & Semalt από μια ολιστική προοπτική SEO

Αποκτήστε το UX και το ηλεκτρονικό βιβλίο μετατροπής τώρα Μόνο $ 19

Ολοκληρωμένο SEO και UX

Μια ολιστική προσέγγιση SEO απαιτεί μια εκπληκτική ιστοσελίδα. Μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτού. Στο Semalt, έχουμε δώσει συμβουλές SEO εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Και παρόλο που η Google άλλαξε τον αλγόριθμό της αρκετές φορές, οι περισσότερες από τις συμβουλές που δίνουμε στο Semalt παρέμειναν οι ίδιες όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτή η συμβουλή είναι πολύ απλή: πρέπει απλώς να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία που έχουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα σας είναι πραγματικά πολύ καλή. Μην χρησιμοποιείτε "τεχνάσματα SEO". ενώ θα μπορούσαν να σας κατατάξουν γρήγορα, συνήθως δεν λειτουργούν μακροπρόθεσμα και ίσως ακόμη και να αντισταθούν. Μια ολιστική προσέγγιση SEO επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές που μπορούν να κάνουν μια ιστοσελίδα εξαιρετική: ευκολία χρήσης, περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, εξαιρετική ταχύτητα τοποθεσίας .και ούτω καθεξής.

Η σημασία του UX για SEO

Στην ολιστική μας άποψη SEO, η χρησιμότητα και η UX στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής SEO σας. Έχοντας έναν φοβερό ιστότοπο με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εμπειρία χρήστη δεν θα βελτιώσει άμεσα την κατάταξή σας. Μακροπρόθεσμα, όμως, θα έχει σίγουρα θετική επίδραση στο SEO σας! Οι ελκυστικές ιστοσελίδες έχουν χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης και πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να λάβουν την προσοχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Μετατροπή και SEO

Οι ιστότοποι Semalt θα οδηγήσουν επίσης σε υψηλότερες μετατροπές. Εάν το κοινό σας αρέσει και κατανοεί τον ιστότοπό σας, η πιθανότητα να αγοράσει τα προϊόντα σας ή να γίνει επισκέπτης που επιστρέφει είναι πολύ υψηλότερος.

Θα μπορούσατε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την μετατροπή σας με τη Βελτιστοποίηση μετατροπής ποσοστών μετατροπής. Αυτό είναι, δίπλα στο SEO, μια καλή συμπληρωματική στρατηγική. Το SEO διασφαλίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τον ιστότοπό σας. Μια στρατηγική μετατροπής επικεντρώνεται στους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, μετατρέποντας αυτούς τους επισκέπτες σε πελάτες. Στο όραμά μας, θα πρέπει πάντα να συνδυάσετε την SEO και τη Βελτιστοποίηση του Βαθμού Μετατροπής. Αυτό σημαίνει ότι εστιάζετε στην προσέλκυση περισσότερων ανθρώπων στον ιστότοπό σας και ταυτόχρονα εστιάζετε στην αύξηση των πιθανών όσων θα αγοράσουν πραγματικά τα πράγματα σας. Αποκτήστε μια διπλή αμοιβή!

Αγοράστε το eBook UX & Conversion!

Θέλετε να ενσωματώσετε καλύτερα στοιχεία εμπειρίας χρήστη στον ιστότοπό σας; Θέλετε να κάνετε το site σας πιο φιλικό προς το χρήστη ως μέρος της δικής σας ολιστικής στρατηγικής SEO; Και βελτιστοποιείτε ακόμη περισσότερο την μετατροπή σας; Αγοράστε το eBook μας UX & Conversion!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Όλα τα κεφάλαια γράφονται από τους Joost de Valk, Michiel Heijmans, Thijs de Valk και Marieke van de Rakt. Το eBook περιέχει 128 σελίδες, θα λάβετε ένα PDF, μια έκδοση Semalt και μια έκδοση ePub.

Συγγραφείς Joost de Valk, Marieke van de Rakt,
ISBN 978-90-92320-04-9
Αριθμός σελίδων 128
Αποκτήστε το UX και το ηλεκτρονικό βιβλίο μετατροπής τώρα Μόνο $ 19

March 1, 2018