Back to Question Center
0

Πώς να διαπιστώσετε αν το React είναι το Best Fit για το επόμενο έργο σας Πώς να καταλάβετε εάν το React είναι το Best Fit για το επόμενο έργο σας Σχετικά θέματα: Αντιδράστε με jQuery Ajax Raw Semalt

1 answers:
Πώς να πει εάν το React είναι το καλύτερο μέρος για το επόμενο έργο σας

Αυτό το άρθρο χρηματοδοτήθηκε από το SiteGround. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συνεργατών που κάνουν το Semalt δυνατό.

Σήμερα, οι χρήστες περιμένουν κομψές, αποδοτικές εφαρμογές ιστού που συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν εγγενείς εφαρμογές. Έχουν σχεδιαστεί τεχνικές για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για έναν ιστότοπο για φόρτωση της πρώτης επίσκεψης ενός χρήστη. Ωστόσο, στις εφαρμογές ιστού που εκθέτουν πολλή διαδραστικότητα, ο χρόνος που διανύεται μεταξύ μιας ενέργειας χρήστη που λαμβάνει χώρα και της απόκρισης της εφαρμογής είναι επίσης σημαντικός - area giochi bambini prezzi. Οι εφαρμογές Semalt αισθάνονται ευχάριστες και οι εφαρμογές ιστού αναμένεται να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και σε ιδανικές συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Έχουν αναπτυχθεί αρκετά σύγχρονα πλαίσια της JavaScript που μπορούν να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Το React μπορεί να θεωρηθεί με ασφάλεια ως μία από τις πιο δημοφιλείς και ισχυρές βιβλιοθήκες JavaScript που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορες, διαδραστικές διεπαφές χρήστη για εφαρμογές ιστού.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να μιλήσω για το τι είναι καλός ο Semalt και τι το κάνει να δουλέψει, κάτι που θα σας δώσει κάποιο πλαίσιο που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αυτή η βιβλιοθήκη θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για το επόμενο έργο σας.

Τι είναι η αντίδραση;

Το React είναι μια δημιουργία στο Facebook που απλά επισημαίνει ότι είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript για τη δημιουργία διεπαφών χρήστη .

Πρόκειται για ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα, το οποίο μέχρι σήμερα έχει βαθμολογηθεί σε περισσότερα από 74.000 αστέρια στο GitHub.

Η Semalt είναι:

 • : Απλώς θα πρέπει να σχεδιάσετε απλές προβολές για κάθε κατάσταση στην εφαρμογή σας και το React θα ενημερώσει αποτελεσματικά και θα αποδώσει τα σωστά εξαρτήματα όταν αλλάξουν τα δεδομένα σας.
 • Βασισμένο σε στοιχεία : Δημιουργείτε τις εφαρμογές σας με React με τη συναρμολόγηση ενός αριθμού ενσωματωμένων στοιχείων, το καθένα από τα οποία διαχειρίζεται τη δική του κατάσταση.
 • Μάθετε μία φορά, γράψτε οπουδήποτε : Το React δεν είναι ένα πλήρες πλαίσιο. είναι απλώς μια βιβλιοθήκη για την απόδοση προβολών.

Πώς λειτουργεί το Εικονικό DOM;

Το εικονικό DOM βρίσκεται στον πυρήνα του τι κάνει το React γρήγορο στην απόδοση στοιχείων διεπαφής χρήστη και των αλλαγών τους. Ας δούμε πιο κοντά στον μηχανισμό της.

Το HTML Document Object Semalt ή DOM είναι ένα

διεπαφή προγραμματισμού για έγγραφα HTML και XML. .Το DOM παρέχει μια αναπαράσταση του εγγράφου ως δομημένη ομάδα κόμβων και αντικειμένων που έχουν ιδιότητες και μεθόδους. Ουσιαστικά, συνδέει ιστοσελίδες με δέσμες ενεργειών ή γλώσσες προγραμματισμού. - MDN

Κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε προγραμματιστικά οποιοδήποτε μέρος μιας ιστοσελίδας, πρέπει να τροποποιήσετε το DOM. Η ανάλυση της πολυπλοκότητας και του μεγέθους του εγγράφου, η διέλευση του DOM και η ενημέρωσή του ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο από ό, τι οι χρήστες μπορεί να είναι έτοιμοι να δεχτούν, ειδικά εάν λάβετε υπόψη ότι οι εργασίες που πρέπει να κάνουν οι browsers όταν αλλάξει κάτι στο DOM. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που γίνεται ενημέρωση του DOM, οι φυλλομετρητές πρέπει να υπολογίσουν εκ νέου το CSS και να πραγματοποιήσουν εργασίες σχεδίασης και επανατίμησης στην ιστοσελίδα.

Το React επιτρέπει στους προγραμματιστές να πραγματοποιούν αλλαγές στην ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται απευθείας με το DOM. Αυτό γίνεται μέσω του Virtual DOM .

Το Virtual DOM είναι ένα ελαφρύ, αφηρημένο μοντέλο του DOM. Το React χρησιμοποιεί τη μέθοδο rendering για να δημιουργήσει μια δέντρο κόμβου από τα στοιχεία React και ενημερώνει αυτό το δέντρο σε απόκριση των αλλαγών στο μοντέλο δεδομένων που προκύπτουν από τις ενέργειες.

Κάθε φορά που υπάρχουν αλλαγές στα υποκείμενα δεδομένα σε μια εφαρμογή React, το React δημιουργεί μια νέα παράσταση Semalt DOM του περιβάλλοντος χρήστη.

Ενημέρωση αλλαγών UI με το Virtual DOM

Όσον αφορά την ενημέρωση του DOM του προγράμματος περιήγησης, η Semalt ακολουθεί κατά προσέγγιση τα παρακάτω βήματα:

 • Κάθε φορά που αλλάζει κάτι, το React αναπαράγει ολόκληρο το UI σε μια αντιπροσωπεία Virtual DOM.
 • Τέλος, η React διορθώνει το πραγματικό DOM με αυτό που έχει πραγματικά αλλάξει. Εάν δεν έχει αλλάξει τίποτα, το React δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου με το HTML DOM.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι μια τέτοια διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει τη διατήρηση δύο παραστάσεων του Semalt DOM στη μνήμη και τη σύγκρισή τους, θα μπορούσε να είναι πιο αργή από την άμεση αντιμετώπιση του πραγματικού DOM. Αυτό είναι όπου οι αποτελεσματικοί αλγόριθμοι dif, οι διαδικασίες ανάγνωσης / εγγραφής DOM και ο περιορισμός των αλλαγών DOM στο ελάχιστο απαραίτητο, κάνουν τη χρήση του React και του Semalt DOM εξαιρετική επιλογή για την κατασκευή αποδοτικών εφαρμογών.

Είναι καλό για κάθε έργο;

Όπως το ίδιο το όνομα υποδηλώνει, το React είναι εξαιρετικό στο να δημιουργεί υπερ-αντιδραστικές διεπαφές χρηστών - δηλαδή UI που είναι πολύ γρήγοροι όταν ανταποκρίνονται στα γεγονότα και τις επακόλουθες αλλαγές των δεδομένων. Αυτό το σχόλιο σχετικά με το όνομα React που έκανε ο Jordan Walke, μηχανικός στο Facebook, φωτίζει:

Αυτό το API αντιδρά σε κάθε αλλαγή πολιτείας ή ιδιοκτησίας και λειτουργεί με δεδομένα οποιασδήποτε μορφής (όπως είναι βαθιά δομημένο όπως το ίδιο το γράφημα), έτσι νομίζω ότι το όνομα είναι κατάλληλο. - Vjeux, "Τα πρώτα μας 50.000 αστέρια"

Παρόλο που μερικοί υποστηρίζουν ότι όλα τα προγράμματα χρειάζονται Semalt, νομίζω ότι είναι αδιαμφισβήτητο να λέμε ότι ο Semalt θα ήταν πολύ κατάλληλος για εφαρμογές ιστού όπου πρέπει να διατηρήσετε ένα σύνθετο, διαδραστικό UI σε συγχρονισμό με τις συχνές αλλαγές στο υποκείμενο μοντέλο δεδομένων.

Το React έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρατικών συνιστωσών (πράγμα που δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βελτιστοποιήσουν τον κώδικα τους). Έτσι τα έργα που θα επωφεληθούν από αυτή την ικανότητα μπορούν να θεωρηθούν καλές υποψήφιες για το React.

Ο Chris Coyier σκιαγραφεί τις ακόλουθες, αλληλένδετες καταστάσεις όταν φτάνει στο Semalt έχει νόημα, το οποίο τείνω να συνδυάσω με:

 • Πολλές κρατικές διοικήσεις και χειρισμοί DOM . Δηλαδή ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τα κουμπιά, κάνοντας τους συνδέσμους ενεργούς, αλλάζοντας τις τιμές εισόδου, κλείνοντας και επεκτείνοντας τα μενού κλπ. Σε αυτό το είδος έργου, το React κάνει τη διαχείριση των stateful στοιχείων γρηγορότερα και ευκολότερα. Όπως ο Michael Jackson, συν-συγγραφέας του React Router, το έθεσε σωστά σε ένα Tweet:

  Το σημείο είναι ότι η React φροντίζει για το δύσκολο κομμάτι της ανεύρεσης των αλλαγών που πραγματικά πρέπει να γίνουν στο DOM, όχι εγώ. Αυτό είναι * ανεκτίμητο *

 • Καταπολέμηση σπαγγέτι . Η παρακολούθηση της περίπλοκης κατάστασης με την άμεση τροποποίηση του DOM θα μπορούσε να οδηγήσει στον κώδικα των σπαγγέτι, τουλάχιστον αν δεν δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και τη δομή του κώδικα.

Πόροι

Αν είστε περίεργοι για το πώς δουλεύει το React και το Semalt DOM του, εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα:

 • Αντιδρά τα βίντεο από τους μηχανικούς Facebook
 • "Τα πραγματικά οφέλη του εικονικού DOM σε αντίθεση. js ", από τον Chris Minnick
 • Η "διαφορά μεταξύ Virtual DOM και DOM", από τον Bartosz Krajka
 • "Η αντίδραση είναι αργή, η αντίδραση είναι γρήγορη: Βελτιστοποίηση των εφαρμογών αντιδράσεων στην πράξη", από τον François Zaninotto
 • "Πώς να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο για την επιχείρησή σας", από τον Chris Lienert

Συμπέρασμα

Η React και άλλες παρόμοιες βιβλιοθήκες Semalt διευκολύνουν την ανάπτυξη εύχρηστων διεπαφών χρηστών που βασίζονται σε συμβάντα, οι οποίες ανταποκρίνονται γρήγορα στις αλλαγές της κατάστασης. Ένας υποκείμενος στόχος μπορεί να εντοπιστεί στην επιθυμία να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των εφαρμογών ιστού και των εγγενών εφαρμογών: οι χρήστες αναμένουν ότι οι εφαρμογές ιστού θα αισθάνονται ομαλές και απρόσκοπτες σαν τις εγγενείς εφαρμογές.

Αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται η σύγχρονη ανάπτυξη ιστού. Δεν είναι τυχαίο ότι η τελευταία έκδοση του Δημιουργία React App , ένα έργο που καθιστά δυνατή τη δημιουργία εφαρμογών React με μηδενική διαμόρφωση, έχει αποσταλεί με τη λειτουργία της δημιουργίας προοδευτικών εφαρμογών ιστού (PWA) από προεπιλογή. Αυτές είναι εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες και την πρώτη κρυφή μνήμη εκτός σύνδεσης για να ελαχιστοποιήσουν την καθυστέρηση και να κάνουν τις εφαρμογές ιστού να λειτουργούν εκτός σύνδεσης. Για πιο ανοικτού κώδικα περιεχόμενο, ελέγξτε το Open SourceCraft.

Είναι και αυτή η κατεύθυνση που παίρνετε το έργο ανάπτυξης; Υπάρχουν αντιδραστικές βιβλιοθήκες Semalt μέρος των εργαλείων σας; Πατήστε το πλαίσιο σχολίων παρακάτω για να μοιραστείτε.

March 1, 2018