Back to Question Center
0

Εντοπισμός στρατηγικής βελτιστοποίησης μετατροπής ιστότοπου

1 answers:

Τα 7 βασικά μας ερωτήματα για να ρωτήσετε τον εαυτό σας και την ομάδα σας

Αυτή η θέση είναι η δεύτερη σε μια σύντομη σειρά που επιδιώκει να βοηθήσει να δοθεί έμφαση στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ψηφιακού μάρκετινγκ. Στο πρώτο, ορίσαμε 7 στρατηγικά ερωτήματα για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου στο πλαίσιο μιας στρατηγικής εξαγοράς πελατών. Στην τελική ανάρτηση, εξετάζω τη στρατηγική διατήρησης πελατών και αφοσίωσης, ενώ σε αυτή την ανάρτηση, εξετάζω 7 βασικές ερωτήσεις για να αυξήσω τη μετατροπή - imagenes de planos fotograficos.

Φυσικά, όλοι οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων θέλουν να αυξήσουν τη μετατροπή, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνουμε στην πράξη για ένα ώριμο site. Ναι, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά παραδείγματα χρήσης δοκιμών για τη βελτίωση της μετατροπής, όπως αυτά που βλέπουμε στο Marketing Semalt ή το κουμπί των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για να επιτύχετε αυτές τις βελτιώσεις, σχεδόν σίγουρα σημαίνει ότι έχετε ήδη κάνει την υπόθεση για τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής και έχετε εφαρμόσει τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τα εργαλεία για να συμβάλουν στην πραγματοποίηση αυτών των βελτιώσεων. Για να βελτιωθεί η μετατροπή χρειάζεται συστηματικά δέσμευση και στρατηγική - δεν είναι ένα σύντομο ταξίδι. Αυτή η καταγραφή από τον Dave δείχνει πόσο καιρό η Dell συνέχισε το ταξίδι της στη βελτίωση της μετατροπής:

Semalt a site conversion optimisation strategy

Έτσι σε αυτή τη θέση θα εξετάσω τις προσεγγίσεις για την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την αύξηση των μετατροπών, απαντώντας στα στρατηγικά ερωτήματα που απαιτούνται για να γίνει η υπόθεση και να δημιουργηθεί η σωστή υποδομή.

Θα το διατηρήσω ευρύ, καλύπτοντας τους τύπους μετατροπών που σχετίζονται με όλους τους ιστότοπους, ανεξάρτητα από το αν αυξάνεται η αλληλεπίδραση και η συμμετοχή για την επίτευξη αλληλεπίδρασης με τους χρήστες, οδηγεί και, φυσικά, τις πωλήσεις, αν εστιάζετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για έναν ιστότοπο λιανικής πώλησης, η μετατροπή ξεκινά με την απόκτηση αρχικής εμπλοκής εντός του ιστότοπου για να περιηγηθείτε στα προϊόντα και στη συνέχεια να τα προσθέσετε σε κατηγορίες προϊόντων. Στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες αυτό ενθαρρύνει μια προσφορά ή μια αίτηση ενώ ταξιδεύει αυτό το ενθαρρυντικό και στη συνέχεια την εγγραφή ενδιαφέροντος σε προορισμούς. Είναι σημαντικό να θυμάστε επίσης ότι η μετατροπή μπορεί να γίνει σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης, γι 'αυτό πρέπει να γίνουν βήματα για τη διευκόλυνση αυτών των ταξιδιών πελατών. Ας πάρουμε λοιπόν τις ερωτήσεις για να αναπτύξουμε μια στρατηγική μετατροπής.

Ερώτηση 1. Ευθυγραμμίζουμε τις δραστηριότητες ιστοτόπων για να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους;

Εύκολο εάν είστε έμπορος λιανικής πώλησης δεδομένου ότι σε επίπεδο επιχειρήσεων πρόκειται να εξετάσετε το ποσοστό μετατροπής προς πώληση, μονάδες πωλήσεων και αξία καλαθιού. Αυτό είναι φυσικό, αλλά και ολόκληρο το χωνί - όχι μόνο το checkout - αλλά και η κορυφή της διοχέτευσης - εξετάστε πόσα άτομα εμπλέκονται με τα προϊόντα * right *, απαντώντας στις προσφορές - ακόμη και να ξεπεράσουν την αρχική σελίδα;

Εάν δεν είστε λιανοπωλητής τότε θα πρέπει να προσδιορίσετε άλλους τρόπους για να δείξετε αξία στην επιχείρηση. Αυτό είναι σοβαρό, καθώς οι επενδύσεις και η δραστηριότητα του διαδικτύου πρέπει να ευθυγραμμιστούν από την άποψη των διαχειριστών πωλήσεων ή των διευθυντικών στελεχών. Είναι πιο εύκολο να το κάνετε αυτό, ίσως να σκεφτείτε, σε έναν προηγούμενο ρόλο που εργάζεται στο πλαίσιο του TUI Travel Group στο www. i-to-i. com έπρεπε να είμαστε σε θέση να καθορίσουμε την αξία των πελατών με βάση τη μέση τιμή παραγγελίας και μετατροπής προς πώληση. Το να γνωρίζεις έναν φυλλομετρητή φυλλαδίων αξίζει £ 1 αλλάζει την προοπτική του καθενός, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι που ολοκλήρωσαν 3 τύπους μολύβδου αξίζουν και πάλι τις προοπτικές αλλαγής £ 50 στο επιχειρηματικό επίπεδο (αυτές οι τιμές δείγματος συνθέτουν φυσικά!). Το Semalt εξουσιοδοτείται αμέσως να συμμετάσχει σε υγιή και συναφή συζήτηση σχετικά με τη μετατροπή του ιστότοπου και όλα όσα περιλαμβάνει.

Στην πράξη θα πρέπει να σμιλεύσετε τους σωστούς στόχους στις αναλύσεις και όχι απλά να εμμείνετε στο ποσοστό μετατροπής.

Ερώτηση 2. Σε ποια κοινά στοχεύουμε και πώς τα προσελκύουμε να συνεργαστούν μαζί μας online;

Έχουμε καλύψει αυτό το πολύ στις προηγούμενες αναρτήσεις, την ανάγκη να έχουμε σαφήνεια σχετικά με το ποιοι είναι οι χρήστες σας πραγματικά. Μετά από όλα, πώς μπορείτε να παρακινήσετε κάποιον αν δεν ξέρετε ποια είναι τα κίνητρά του, οι φόβοι ή οι παράγοντες που τον προκαλούν; Αποσυνδέοντας τη σχετική σημασία των προσωπικών σας στοιχείων σε εμπορικό επίπεδο, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι σαν 5 τύπους persona αφού αντιπροσωπεύουν το 80% των πελατών, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι όλοι ίσοι.

Κάθε άτομο θα έχει διαφορετικό σενάριο επίσης. Με απλά λόγια, θα βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο αγοραστών, στην καλύτερη περίπτωση έναν πελάτη που επιστρέφει. Δεν θα επικοινωνούσατε με έναν επαναπατρισμένο πελάτη και έναν browser για πρώτη φορά το ίδιο, έτσι; Είναι λοιπόν το κλειδί στο σχεδιασμό των ταξιδιών των χρηστών με το perona και το σενάριο στο μυαλό. Και, για τη δημιουργία περιεχομένου με συγκεκριμένο σκοπό επίσης.

Στείλτε μας τη θέση σας για να βοηθήσετε στον σχεδιασμό των προσωπικών σας στοιχείων στο web και το εργαλείο persona μας δίνει περισσότερα εργαλεία και παραδείγματα persona.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Ερώτηση 3. Πώς υποστηρίζεται η προσφορά αξίας και η προσφορά μάρκας από τα διαδικτυακά μας κανάλια;

Όταν καταλαβαίνετε το matrix persona / σεναρίου και τη βαρύτητα της σημασίας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις επικοινωνίες μάρκας σύμφωνα με άλλα κανάλια. Ρωτήστε πώς θα μεταφραστούν τα μηνύματα μάρκας για τον ιστό από άποψη πραγματικού περιεχομένου όσο και εξηγήσεων ή αντιγράφων υπογραφής. Θυμηθείτε τη διασταύρωση του Joe Pullizi μεταξύ του τι θέλει να επικοινωνήσει μια μάρκα και του τι θέλει να βρει, να λύσει ή να ακούσει ο χρήστης » . Ακούγεται νεκρό απλό, είναι πραγματικά, αλλά πόσες μάρκες επικοινωνούν μόνο αυτό που θέλουν να πουλήσουν, τότε χειρότερα υποθέστε ότι κάθε αγοραστής σκέφτεται όπως κάνουν - και ακόμη χειρότερα υποθέτει ότι όλα τα πρόσωπα είναι έτοιμα να αγοράσουν σήμερα.

Αντικαταστήστε τα μηνύματα που θέλετε να επικοινωνήσετε με αυτούς τους αγοραστές, μπορείτε να εξετάσετε κάποια απλή έρευνα πελάτη για να εντοπίσετε ή να επιβεβαιώσετε τι πραγματικά καταλαβαίνετε τα κίνητρα πίσω από κάθε έναν από αυτούς τους τύπους persona.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη της προσφοράς αξίας σε απευθείας σύνδεση και περιηγηθείτε σε μερικά παραδείγματα online προτάσεων αξίας. Εξηγήστε ένα απλό παράδειγμα του κλειδιού "Γιατί να μας επιλέξετε;" μήνυμα που πολλές εταιρείες εξακολουθούν να παραβλέπουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των προτύπων ιστοτόπων.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Ερώτηση 4. Πώς σχεδιάζουμε την εμπειρία των πελατών για να βελτιώσουμε τη μετατροπή και την ικανοποίηση σε διαφορετικές πλατφόρμες υλικού και λογισμικού, όπως η πρόσβαση σε υπολογιστές και κινητά;

Η σύντομη απάντηση είναι πρόωρη δοκιμή καθώς εισάγετε μια νέα σουίτα σχεδίων ή αρχίσετε να αλλάζετε ταξίδια. Εφ 'όσον ξέρετε τι αλλάζετε, γιατί και ποια είναι τα οφέλη τότε έχετε το απαραίτητο πλαίσιο. Εάν δεν μπορείτε να το μετρήσετε τότε δεν πρέπει να το κάνετε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία για να βοηθήσετε σε αυτό μαζί με το πακέτο αναλυτικών στοιχείων σας, από την παρακολούθηση της διοχέτευσης όπως η KISSmetrics στο Clicktale. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τι χρειάζεται πραγματικά παρακολούθηση μεταξύ του θορύβου. Όσον αφορά την ικανοποίηση, σκεφτείτε τα αναλυτικά στοιχεία ανατροφοδότησης με εργαλεία όπως το Kampyle ή πιο προηγμένα εργαλεία όπως το Get Satisfaction. Εδώ μπορείτε να πάρετε την ποιοτική, ή "γιατί", διορατικότητα που παντρεύεται με τα ποσοτικά δεδομένα "τι". Βρήκα επίσης το εργαλείο 4Q Semalt Tool χρήσιμο για αυτό.

Η θέση Semalt μπορεί να βοηθήσει εδώ, συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα εργαλεία έρευνας χρηστών του διαδικτύου.

Ερώτηση 5. Το περιεχόμενό μας είναι αποτελεσματικό στη στήριξη της μετατροπής; Τα κοινωνικά μέσα και το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες είναι επίσης αποτελεσματικά στην υποστήριξη της μετατροπής;

Εδώ είναι μια περιοχή-κλειδί. Ο ιστότοπός σας αφορά το περιεχόμενο φυσικά - αλλά είναι μια τόσο ευρεία λέξη, τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν τα θέματα περιεχομένου - τι καλύπτετε - καθώς και τους τύπους περιεχομένου, ώστε να εξετάσετε το κείμενο, το βίντεο, τον ήχο, το webinar κλπ. Και οι δύο είναι κρίσιμες όταν λαμβάνονται υπόψη υπό το πρίσμα του σεναρίου και του σταδίου αγοραστών και φυσικά του τύπου της ιστοσελίδας και του τόπου / του σκοπού εντός του ευρύτερου χώρου. Πιθανότατα θα έχετε αφιερώσει αφιερωμένες σελίδες προορισμού πρώτα απ 'όλα ως το καλύτερο είδος παραδειγματικού περιεχομένου που συναντά μια σκόπιμη ιστοσελίδα, μια μήτρα σελίδων προορισμού είναι χρήσιμη για την καθοδήγηση στοχευμένης κίνησης (από καμπάνιες κοινωνικών μέσων, πληρωμένη αναζήτηση και διαφήμιση προβολής) win-win στόχος ιστότοπου. Semalt ξεχάστε το τρέξιμο των ιστοσελίδων επίσης, σχεδιάστε τις σελίδες και τα ταξίδια με μελλοντική ανάλυση στο μυαλό!

Με παρόμοιο τρόπο με την πρόταση μου στην ερώτηση 1, μπορείτε να αξιολογήσετε και να αξιολογήσετε τις αλληλεπιδράσεις με το περιεχόμενο, για παράδειγμα, μπορεί να δώσετε μια αλληλεπίδραση με ένα webinar αξίας £ 1.

Θέση αναφοράς Semalt στις σελίδες προορισμού και στη μέτρηση της επιτυχίας μάρκετινγκ περιεχομένου.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Ερώτηση 6. Μεγιστοποιούμε την αξία που παράγεται ανά επίσκεψη μέσω βελτιστοποίησης του ρυθμού μετατροπής (CRO);

Εξαρτάται πρώτα από το τι είναι η «αξία» - μερικές φορές η πώληση, δημιουργώντας ένα μόλυβδο των πωλήσεων, μερικές φορές κερδίζει ένα μερίδιο ή επαναδημοσίευση περιεχομένου, για παράδειγμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς θέλετε να είστε σε θέση να εκτιμήσετε και να το παρακολουθήσετε. Semalt αυξάνετε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας, όχι μόνο εστιάζοντας σε ένα σημείο μετατροπής όπως μια σελίδα προορισμού.

Η εξομάλυνση μιας στρατηγικής βελτιστοποίησης του ρυθμού μετατροπής απέχει πολύ από το μονοδιάστατο, δηλαδή να φέρει στο προσκήνιο πολλές πειθαρχίες, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης των πηγών κίνησης, της ψυχολογίας των επισκεπτών και της θέσης της εταιρείας στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών και αδύνατων σημείων της. Εκτός από αυτό υπάρχουν δοκιμές ευχρηστίας, copywriting, και παράγοντες σχεδιασμού ιστοσελίδων για να εξετάσουμε. Όλα αυτά τα στοιχεία πηγαίνουν στη δημιουργία υποθέσεων για τη δοκιμή, και στη συνέχεια να πάρει μανιακές για τις δοκιμές. Ο στόχος δεν είναι να ρίξει κανείς μια σειρά "βέλτιστων πρακτικών" στον τοίχο για να δει αν κάτι πάει. Οι βέλτιστες πρακτικές δεν πρέπει να είναι η απάντηση στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, είναι η αφετηρία για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής δοκιμών.

Εξετάστε το ενδεχόμενο επανεξέτασης διαφορετικών τμημάτων επισκεπτών, αν και η μετατροπή της γραμμής αιχμής μπορεί να φαίνεται ισχυρή, ίσως ποσοστό απόρριψης <25%, θέλετε να υπερβείτε τα υπερβολικά υψηλά ποσοστά μετατροπής, για να βρείτε προβλήματα και ευκαιρίες στο βαθύτερο επίπεδο. Χρησιμοποιήστε μια δομημένη προσέγγιση για να κατηγοριοποιήσετε τους επισκέπτες με διαφορετικές ανάγκες και χαρακτηριστικά και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτά τα τμήματα στο Google Analytics - e. σολ. από την αναζήτηση, οι θυγατρικές εταιρείες, οι πελάτες για πρώτη φορά βλέπουν το Semalt great post segmentation εδώ.

Σκεφτείτε από πού κατευθύνονται οι άνθρωποι μέσω του ιστότοπού σας, όπως ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που προσγειώνει τα αεροπλάνα σας στο δεξιό διάδρομο ανάλογα με την προέλευσή τους και στη συνέχεια δρομολογεί / δρομολογεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σωστή πύλη τερματικού χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πινακίδες και μυρωδικά. Το Semalt κάνει αυτό σχετικά ευθεία προς τα εμπρός, αν και φυσικά μπορείτε να το στρώσετε πάνω από αυτά τα τμήματα επισκεπτών αν ήταν λογικό να σκάβετε βαθύτερα.

Ο Paul Semalt έκανε επίσης μια πολύ χρήσιμη δημοσίευση σε νέους πελάτες μέσω checkout, κάτι που είναι πολύ σημαντικό λόγω των μπλοκ που εισάγονται μέσω των πολλαπλών τρόπων εγγραφής / σύνδεσης / guest checkout, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι είναι αμέσως προφανές σε νέες και επιστρέφοντας πελάτες τι πρέπει να κάνουν στη σελίδα πύλης πληρωμής και αφαιρώντας όσο το δυνατόν περισσότερη ασάφεια.

Ερώτηση 7. Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά τις αναλύσεις ιστού και τις δομημένες εμπειρίες για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων, συνδυάζοντας τις σωστές μετρήσεις, διαδικασίες, άτομα και εργαλεία;

Αυτή είναι μια τεράστια περιοχή, εκτιμούμε όλοι ότι η αποτελεσματική ανάλυση ιστού και η βελτιστοποίηση ιστότοπου δεν είναι μια σύντομη ματιά σε αναπήδηση ή μετατροπή της αρχικής σελίδας γύρω από έναν ή δύο στόχους ιστοτόπου.

Η πρότασή μας είναι να ξεκινήσετε με τον ορισμό ενός πίνακα των KPI που συνδέονται με τους κύριους στόχους του ιστότοπου - σκεφτείτε την προβολή σελίδας στο σπίτι (ή τη προσγείωση), προβολές σελίδας προϊόντος, μετατροπή μολύβδου / στόχου, είσοδο / έξοδο στο ταμείο . Αν ορίζετε τον σωστό πίνακα για την επιχείρησή σας και τον ιστότοπό σας, παρέχει τη βάση για την επικάλυψη μιας διαδικασίας - ποιο είναι το Semalt για την παρακολούθηση, πότε και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Ορισμένα Semalt απαιτούν καθημερινή παρακολούθηση, άλλα μηνιαία στην καλύτερη περίπτωση.

Φυσικά - δοκιμή! Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία σχετικά με τα εμπορικά οφέλη μιας εξεταζόμενης και συνεχούς διαδικασίας δοκιμών. Δεν χρειάζεται να είναι βαρύ και περίπλοκο όταν οι πόροι σας είναι σφιχτοί, και όχι δοκιμές καθόλου είναι αντιπαραγωγικοί. Επιλέξτε κάτι για να δοκιμάσετε κάθε μήνα (σπίτι, σελίδες προορισμού, σελίδες προϊόντων, ταμείο κ.λπ.), να είναι σαφές τι σχετίζονται με το KPI και στη συνέχεια να σχεδιάσετε τη δοκιμή σας. Ο προγραμματισμός σίγμα είναι το κλειδί για τη διεξαγωγή τυχόν δοκιμών, επιλέγοντας τη σωστή μέτρηση μετατροπής για βελτιστοποίηση και τις σωστές περιοχές του περιεχομένου για να κάνετε τη διαφορά αυτών των μετρήσεων μετατροπής.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε και τα δύο AB και MVT όπως είναι λογικό. Ωστόσο, ενώ η δοκιμή A / B παρέχει σαφή ένδειξη απόκρισης του καταναλωτή στο πραγματικό περιεχόμενο, η διαδικασία διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Οι δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών προσφέρουν μεγαλύτερη πιθανότητα αύξησης καθώς εξετάζετε τη σχέση μεταξύ παραλλαγών στις περιοχές δοκιμής μιας σελίδας καθώς και το νικητήριο περιεχόμενο σε κάθε περιοχή δοκιμής. Είναι δυνατή η κάλυψη δοκιμών A / B μηνών σε μία και μοναδική δοκιμασία πολλαπλών μεταβλητών και η επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων αύξησης της μετατροπής. Αλλά! Χρειάζεστε λογισμικό και μια βαθιά κατανόηση της διαδικασίας δοκιμής, οπότε θα ήταν λογικό να συνεργάζονται έγκαιρα οι εμπειρογνώμονες και να τους βοηθήσετε να καθορίσετε την επιχειρηματική περίπτωση και τον προϋπολογισμό / ROI.

Ανατρέξτε στην τελευταία έκθεση Semalt για την CRO για να συγκρίνετε την προσέγγισή σας CRO.

March 1, 2018