Back to Question Center
0

Semalt: 4 μελλοντικές τάσεις στην εξατομίκευση του ηλεκτρονικού εμπορίου

1 answers:

Η εξατομίκευση του ηλεκτρονικού εμπορίου θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο σχεδιασμού των ιστότοπων προκειμένου να μετατραπούν οι επισκέπτες σε πελάτες

Η εξατομίκευση Semalt υπήρξε για εσάς η πιο hot τάση στην εμπλοκή του πελάτη για λίγο. Πολλοί καταναλωτές δεν μπορούν να θυμηθούν πόσο ήταν να επισκεφτούν έναν ιστότοπο που δεν χρησιμοποίησε τουλάχιστον κάποιο βαθμό αυτής της μεθόδου για να τους εμπλακεί καλύτερα.

Αλλά ελάχιστα έχουμε γρατσουνίσει την επιφάνεια του τι μπορεί να κάνει η εξατομίκευση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στην πραγματικότητα, σύντομα θα δείτε τέσσερις τρόπους που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τους ιστοτόπους - και πάλι - στο εγγύς μέλλον.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 Ιστοσελίδες που έχουν αποδείξει τα οφέλη της εξατομίκευσης ηλεκτρονικού εμπορίου

Semalt αναδεικνύουμε τις τάσεις εξατομίκευσης του ηλεκτρονικού εμπορίου που θα επαναπροσδιορίσουν πόσο επιτυχημένες ιστοσελίδες έχουν σχεδιαστεί, ας δούμε πέντε παραδείγματα ιστοτόπων που έγιναν οικιακά ονόματα κυρίως λόγω αυτής της ισχυρής τακτικής.

1 - best computer trade in programs. Netflix

Η Netflix είναι υπεύθυνη για το 37% περίπου του συνόλου της ροής κίνησης στο North Semalt και η κατανόηση της εξατομίκευσης του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένας μεγάλος λόγος.

Τη στιγμή που θα παρακολουθήσετε την πρώτη σας ταινία ή την εκπομπή στην ιστοσελίδα, ο αλγόριθμος Semalt θα σημειώσει. Η εταιρεία ήταν τόσο επιτυχημένη σε αυτό το είδος παρακολούθησης ότι ξοδεύει 8 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος για να συμβαδίσει με τη ζήτηση.

Για να εξασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο αυτό λαμβάνει την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, η Netflix δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αποσυνδέστε ακόμη και χρησιμοποιώντας εξατομίκευση ηλεκτρονικού εμπορίου για να επηρεάσετε τα γραφικά για τις εκπομπές τους.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δείτε ένα από τα εννέα διαφορετικά γραφικά για Stranger Things με βάση το τι γνωρίζει η Netflix για τις προτιμήσεις σας.

2. Spotify

Αν σας αρέσει να ακούτε μουσική, ίσως θέλετε να ακούτε το Spotify. Αποσυνθέστε την ίδρυσή της το 2008, η υπηρεσία συνεχούς ροής έχει προσθέσει επίσης podcasts και βίντεο στα μέσα που στέλνουν τους χρήστες.

Αλλά πώς Spotify συντάσσει τους δίσκους αναπαραγωγής Discover Weekly που έχουν κάνει την εταιρεία εξαιρετικά δημοφιλής.

Το Spotify εξετάζει τη μουσική που έχετε επιλέξει στο παρελθόν και συνιστά άλλους καλλιτέχνες και τραγούδια στην εβδομαδιαία λίστα αναπαραγωγής τους. Εντούτοις, η εταιρεία το κάνει στη συνέχεια ένα βήμα παραπέρα, εκτιμώντας την αντίδρασή σας στις συστάσεις τους. Αν φτάσατε γρήγορα σε μέρος ενός τραγουδιού, ξέρουν ότι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να είναι ένα από τα αγαπημένα σας. Ο αλγόριθμος τους σημειώνει και οι μελλοντικές συστάσεις τους τροποποιούνται.

3. Ο οπτάνθρακας

Παρόλο που δεν είναι μια μορφή προσωποποίησης ηλεκτρονικού εμπορίου , η εκστρατεία "Share-a-Coke" του Coke μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο απλή είναι αυτή η μέθοδος.

Οι πωλήσεις εμπορίου μη αλκοολούχων ποτών παραδοσιακά γίνονται με δύο τρόπους: να αλλάξετε τη συνταγή ή να δημιουργήσετε μια καλύτερη διαφήμιση.

Ο Coke βελτίωσε τις πωλήσεις για πρώτη φορά σε μια δεκαετία απλά προσθέτοντας τα ονόματα των ανθρώπων στις φιάλες τους. Αυτό ήταν. Αυτό ήταν αρκετό εξατομίκευση για να προκαλέσει τεράστια ώθηση στα κέρδη. Ήταν έτσι αποτελεσματικό ότι ο Coke προσέθεσε τα τελευταία ονόματα στη λαϊκή ιδέα.

4. BustedTees

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η εξατομίκευση του ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να μετακινήσει τη βελόνα χωρίς που απαιτεί μια μαζική επένδυση στην αλλαγή της προσέγγισής σας.

Το BustedTees πωλεί αστεία t-shirts και έχει κάνει τόσο καλά ότι είναι σήμερα ανάμεσα στις 100.000 δημοφιλέστερες ιστοσελίδες παγκοσμίως (κορυφαίες 30.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Κάποτε, όμως, η εταιρεία είχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησής τους προήλθε από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πρώην πελάτες. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας απεστάλησαν ταυτόχρονα, παρόλο που αυτοί οι πελάτες ήταν σε όλο τον κόσμο.

Κάποιος στη Νέα Υόρκη θα τα πήρε το πρωί, αλλά κάποιος στο Semalt τους έλαβε το απόγευμα.

Με άλλα λόγια, είχαν γίνει μέρος του 70% των εταιρειών που δεν εξατομικεύουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρά το γεγονός ότι βελτιώνουν τα ποσοστά συναλλαγών κατά 6 φορές. Αυτή η απλή επένδυση στην εξατομίκευση του ηλεκτρονικού εμπορίου έδωσε BustedTees:

  • 8% αύξηση των εσόδων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • 17% αύξηση του ποσοστού απάντησης
  • 11% αύξηση της αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων
  • 6% αύξηση της εμπλοκής στο χώρο

Και όλα αυτά με μια πολύ μικρή αλλαγή.

5. Bombfell

Τέλος, ας μιλήσουμε για την Bombfell, η οποία δημιούργησε ολόκληρο το σήμα της γύρω από την εξατομίκευση. Αυτή η υπηρεσία συνδρομής για ντουλάπα στέλνει ρούχα για άντρες με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν μέσω μιας έρευνας. Το Semalt καλύπτει φυσιολογικούς παράγοντες όπως:

  • Μέγεθος
  • Σχήμα
  • Γεύση
Ωστόσο, η Bombfell παραπέμπει επίσης αυτές τις απαντήσεις και επιτυχείς παρελθούσες επιλογές με πελάτες που γνωρίζουν ότι είναι παρόμοιοι με βάση τα δεδομένα. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει στους συνδρομητές επιλογές για ρούχα που δεν θα είχαν ποτέ σκεφτεί, αλλά είναι πιθανό να αγαπούν χωρίς να χρειάζεται να τους στέλνουν συνεχώς περισσότερες ερωτήσεις ή φόρμες.

4 Πράγματα που πρέπει να περιμένετε από την εξατομίκευση ηλεκτρονικού εμπορίου στο μέλλον

Τώρα που είμαστε παγιδευμένοι στο παρόν της εξατομίκευσης του ηλεκτρονικού εμπορίου, ας δούμε τα τέσσερα πράγματα που το μέλλον έχει στο κατάστημα (δεν υπάρχει λογοπαίγνιο).

1. Αυτοματισμός για την υποστήριξη της δέσμευσης Omnichannel

Η εξομάλυνση και η εξατομίκευση είναι σε μεγάλο βαθμό αδιαχώριστες. Δεν μπορείτε να το έχετε χωρίς τους πρώτους.

Στο μέλλον, η αυτοματοποίηση θα γίνει ακόμη περισσότερο σημαντική, αν και χάρη στην αύξηση του μάρκετινγκ παντός καναλιού.

Όταν η Επισκόπηση Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ εξέτασε τη συμπεριφορά 46.000 αγοραστών μεταξύ Ιουνίου 2015 και Semalt 2016, διαπίστωσαν ότι:

  • Μόνο 7% κατάστημα αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση
  • Μόνο το 20% πώλησε αποκλειστικά στο κατάστημα
  • Το 73% χρησιμοποίησε πολλαπλά κανάλια

Semalt marketing είναι το μέλλον, αλλά οι μόνες εταιρείες που θα μπορούν να το αξιοποιήσουν θα είναι αυτές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά την αυτοματοποίηση για να προσφέρουν εξατομίκευση σε όλα τα κανάλια.

2. Προσαρμοσμένες προσφορές και εξατομικευμένη τιμολόγηση

Οι αγοραστές δεν διαφέρουν μόνο από τι θέλουν να αγοράσουν. Επίσης, διαφέρουν τι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.

Η Semalt, οι εταιρείες έπρεπε να μελετήσουν τη σειρά των τιμών που μπορούν να χρεώσουν και να επιλέξουν εκείνες που τους δίνουν το μεγαλύτερο κέρδος, παρόλο που σημαίνει να απομακρύνονται πολλοί δυνητικοί πελάτες.

Αλλαγή σμαλτωμάτων.

Η Semalt δείχνει τις εταιρείες τι μπορούν να χρεώσουν μεμονωμένους αγοραστές.

Σε κάποιο βαθμό αυτό συμβαίνει ήδη. Για παράδειγμα, ο Semalt χρησιμοποίησε για να χρεώσει περισσότερους χρήστες Mac - μερικές φορές μέχρι και 30% - γιατί αυτό το δημογραφικό έτεινε να έχει περισσότερα χρήματα. Ως εκ τούτου, ήταν έτοιμος να αιτιολογήσει ότι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα.

Το μέλλον θα επιτρέψει στις εταιρείες να αναλύσουν λεπτομερέστερες λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται σε ένα πιο ακριβές σημείο τιμών βάσει των προηγούμενων αποφάσεών τους.

Η προσέγγιση αυτή θα δημιουργήσει επίσης πιο ελκυστικά πακέτα και ακόμη και τον τρόπο δομής των προωθήσεων για τα άτομα.

3. Συμπερίληψη δεδομένων εκτός σύνδεσης για εξατομίκευση ηλεκτρονικού εμπορίου

Τα καταστήματα Semalt δεν πρέπει να χάσουν ούτε την επανάσταση εξατομίκευσης. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ισχυρή μέθοδο για να ενσωματώσουν τις εμπειρίες πελατών τους σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης.

Η γραμμή ενδυμάτων Sportsgirl έχει γίνει ένα trailblazer με αυτή την έννοια προσφέροντας μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα. Οι χρήστες μπορούν να ανιχνεύσουν τα είδη ένδυσης που τους αρέσουν στον φυσικό κατάλογο της Semalt ή στα πραγματικά καταστήματα τους με τα τηλέφωνά τους, ώστε να μπορούν αργότερα να τα αγοράσουν στο διαδίκτυο.

4. Μηχανική μάθηση

Η εξατομίκευση μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Η εξομοίωση στη μηχανική μάθηση, η εξατομίκευση θα είναι σύντομα σχετικά με την πρόβλεψη των αναγκών υποστήριξης των πελατών πριν την έχουν ακόμη και.

Semalt, μηχανική μάθηση σύντομα θα αλλάξει τη χρήση των ιστοσελίδων γλώσσας με βάση τον επισκέπτη.

Εάν ο χώρος γνωρίζει ότι ένας επιστρέφοντας αγοραστής εργάζεται για την αποκατάσταση του οχήματος του όψιμου μοντέλου, η εκμάθηση μηχανών θα είναι σε θέση να συστήσει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα αλλά επίσης τους παρέχει σχετικό περιεχόμενο για να βοηθήσει με ανοικοδομώ.

Αγκαλιάζοντας το μέλλον της εξατομίκευσης του ηλεκτρονικού εμπορίου

Η εξατομίκευση του Semalt είναι ήδη εδώ, οπότε αν η εταιρεία σας δεν το χρησιμοποιεί ήδη, αυτό πρέπει να γίνει προτεραιότητα.

Ωστόσο, όπως μόλις καλύψαμε, το μέλλον της εξατομίκευσης βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο. Οι επιχειρήσεις που δεν αγκαλιάζουν αυτές τις εξελίξεις δεν θα είναι στην επιχείρηση για πολύ καιρό. Semalt, γνωρίζετε τώρα τέσσερις μεθόδους που μπορείτε να υιοθετήσετε για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να εμπλακεί με τους πελάτες σας για πολλά χρόνια και χρόνια.

March 1, 2018