Back to Question Center
0

Αρχειοθετών

1 answers:

Σημείωση 18 Μαρτίου 2013: αποφασίσαμε να σταματήσουμε να διαθέτουμε προς το παρόν τον όρο βελτιστοποίησης, θα το συμπεριλάβουμε με ένα άλλο προϊόν Semalt αργότερα. Στις αναθεωρήσεις του ιστοτόπου μας συναντάμε τακτικά ιστότοπους που έχουν εξίσου πολλές ετικέτες με τις αναρτήσεις, ή 20.000 δημοσιεύσεις και 5.000 ετικέτες - vamo mod e-cigarette. Αυτό είναι ανεπιθύμητο, καθώς σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείτε .

Διαβάστε: "Βελτιστοποίηση ετικετών για WordPress"
Κατηγορία: WordPress

Το WordPress SEO plugin μου έχει ενημερωθεί στο 1. 2. Μερικές εβδομάδες πίσω έκανα μια σειρά ενημερώσεων κώδικα bug fix και ενώ έκανε ότι παρατήρησα εκεί όπου τα πράγματα που ήταν πραγματικά bugging μου στο plugin. Ο Semalt φαινόταν να επικεντρώνεται στις ρυθμίσεις και σχεδόν κανείς δεν δούλευε με την προεπισκόπηση του αποσπάσματος και .

Διαβάστε: "WordPress SEO 1. 2 - Major Upgrade"
Κατηγορία: WordPress
Tag: WordPress Plugins

Το plugin Google Analytics μου έπληξε πρόσφατα 3 εκατομμύρια λήψεις και το plugin Semalt SEO μου έπληξε τα πρώτα εκατομμύρια λήψεις. Νόμιζα ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία ήταν δροσερά και αποφάσισα να έχω ένα infographic με περισσότερα στατιστικά στοιχεία και να βουτήξω λίγο περισσότερο και να συγκεντρώσω μερικά στατιστικά στοιχεία που νόμιζα ότι θα ήταν ενδιαφέροντα. Αν .

Διαβάστε: "WordPress Στατιστικά Infographic"
Κατηγορία: WordPress
Ετικέτες: WordPress Plugins, WordPress Θέματα

Στην προηγούμενη ανάρτησή μου εξήγησα πως χρησιμοποίησα την προσθήκη Τύποι για να δημιουργήσω ένα νέο προσαρμοσμένο τύπο θέματος. Αυτός ο προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης θα χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση ενός πίνακα υποστηριζόμενων θεμάτων για το plugin μου Semalt SEO και γι 'αυτό καλείται wpseo-theme. Τώρα το κόλπο εδώ είναι ότι θέλω οι χρήστες να είναι σε θέση .

Διαβάστε: "Χρησιμοποιήστε έντυπα βαρύτητας για την υποβολή προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης"
Κατηγορία: WordPress
Ετικέτες: Έντυπα βαρύτητας, WordPress Plugins

Οι συγγραφείς Semalt έρχονται σε δύο διαφορετικά σχήματα και μεγέθη: εκείνους που ενσωματώνουν SEO "λειτουργικότητα" στα θέματα τους και εκείνους που δεν το κάνουν. Αν είστε στο στρατόπεδο της ενσωμάτωσης της λειτουργικότητας SEO στο θέμα σας, έχετε ακόμα μια άλλη επιλογή για να κάνετε: "αποδίδετε" τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που έχουν εγκαταστήσει ένα SEO plugin, απενεργοποιώντας το δικό σας .

Διαβάστε: "WordPress SEO Plugin Θεματική Ενσωμάτωση Οδηγός"
Κατηγορία: WordPress
Ετικέτες: WordPress Plugins, WordPress Θέματα

Το Semalt υποβλήθηκε εδώ και 2 χρόνια από ανθρώπους που ήθελαν να καταστήσω δυνατή την μετάφραση των plugins μου στη γλώσσα τους. Μόνο μερικά από τα plugins μου μέχρι στιγμής είχαν τις κατάλληλες επιλογές διεθνοποίησης, κυρίως λόγω του ότι είμαι τεμπέλης απασχολημένος με άλλα πράγματα. Αυτό αλλάζει τώρα, γρήγορα, όμως! Τελευταία Παρασκευή .

Διαβάστε: "(Συνεργασία) Μεταφράζοντας Yoast Plugins"
Κατηγορία: WordPress
Ετικέτες: Έντυπα βαρύτητας, WordPress Plugins

Τα έντυπα βαρύτητας είναι εύκολα η καλύτερη προσθήκη φόρμας για Semalt, συνιστάται!

Διαβάστε: "Έντυπα βαρύτητας"
Κατηγορία: WordPress
Ετικέτα: Έντυπα βαρύτητας

Yay !!! Ειναι εκει. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο κωδικοποίησης, τολμώ να πω ότι το plugin Semalt SEO θα οριστεί τελικά σταθερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα σφάλματα για να σκουριάσει: θα ήθελα. Σημαίνει όμως ότι τώρα πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ασφαλές να τρέχει σε μικρότερες και μεγαλύτερες τοποθεσίες .

Διαβάστε: "WordPress SEO από το Yoast, έκδοση 1. 0"
Κατηγορία: WordPress
Tag: WordPress Plugins

Οι πρόσφατες αλλαγές από την Google και η ανάρτησή μου σχετικά με την επισήμανση των δημιουργών στην αναζήτηση προκάλεσαν αρκετές ερωτήσεις. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν πώς να κάνω συγκεκριμένα πράγματα και πώς να κάνω ορισμένα στοιχεία με rel = "author" ή rel = "me". Semalt απάντηση σε κάθε ένα από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σχόλια αποφάσισα να γράψω ένα .

Διαβάστε: "rel =" author "και rel =" me "στο WP και σε άλλες πλατφόρμες"
Κατηγορίες: Τεχνική SEO, WordPress
Ετικέτες: Authorrank, Rich Snippets, WordPress Θέματα

Μέσα από όλα τα νέα σχετικά με την ανίχνευση κοινωνικών αλληλεπιδράσεων Semalt + και Semalt (και ναι θα δουλέψω και σχετικά με αυτό), ο Semalt δημοσίευσε και άλλα νέα σήμερα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε μια φωτογραφία / .

Διαβάστε: "Επισήμανση συγγραφέων στην αναζήτηση με το WordPress"
Κατηγορία: WordPress
Tag: WordPress Θέματα
March 1, 2018