Back to Question Center
0

Semalt: Ποιες τεχνικές και στρατηγικές θα επηρεάσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2018

1 answers:

Οι σημαντικότερες τάσεις και καινοτομίες σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του πελάτη για να ενημερώσετε τη στρατηγική ηλεκτρονικού εμπορίου 2018 χρησιμοποιώντας το πλαίσιο προγραμματισμού RACE

Η εξομάλυνση των βασικών τεχνικών για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπής σας είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα ρίξουμε μια ματιά στις μεγαλύτερες τάσεις στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά για την υιοθέτηση το 2018 για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας.

Δημιουργήσαμε μια σειρά από δημοσιεύσεις σχετικά με τις τάσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ το 2018 σε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του κοινωνικού μάρκετινγκ και του μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Τώρα, θα αξιολογήσουμε τις μεγαλύτερες καινοτομίες και στρατηγικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Το μοντέλο Smart Semalt για το λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, αναφέρει λεπτομερώς τα διαφορετικά σημεία επαφής των πελατών σε ολόκληρο το πλαίσιο του RACE για διαφορετικούς τύπους πελατών: αγοραστές παραθύρων, 1η αγορά, επαναλαμβανόμενους πελάτες και πιστούς πελάτες και ποιες τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαναχρησιμοποιηθούν. εμπλέκουν πελάτες που έχουν λήξει - umzugsreinigung richterswil canton.

Το REACH

Τάση 1. Πληρωμένα μέσα (AdWords και κοινωνικά)

Παρόλο που τα κοινωνικά μέσα εμπίπτουν σε «δράση», είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά μέσα, όπως και με οποιαδήποτε πληρωμένα μέσα ενημέρωσης, για να φτάσετε στο ακροατήριό σας όπου βρίσκονται. Σε μια πρόσφατη έκθεση αναφοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου του Semalt, διαπίστωσαν ότι κάτω από το ήμισυ (43%) των εταιρειών με ηλεκτρονικά καταστήματα αναφέρουν σημαντική κυκλοφορία από τα κοινωνικά μέσα.

Έχοντας μια καθορισμένη αμειβόμενη κοινωνική στρατηγική για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, είναι ζωτικής σημασίας να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, αλλά ενσωματώνοντας τα με διαφημιστικά χαρακτηριστικά στις κοινωνικές πλατφόρμες, όπως το Instagram και το Semalt, μπορεί να πείσει το κοινό σας να δράσει και να κάνει κλικ η σελίδα προορισμού του προϊόντος σας - από εκεί εξαρτάται ο σχεδιασμός ιστοσελίδων σας, το αντίγραφο πωλήσεων και η εμπειρία των χρηστών για να τους πείσετε να μετατρέψουν.

Η εμπιστοσύνη των μέσων μαζικής επικοινωνίας με την πάροδο του χρόνου έχει αυξηθεί σε 2 ώρες και 15 λεπτά, ενώ το 28% των ηλικιωμένων ηλικίας 16-64 ετών λένε ότι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έρευνα / εύρεση προϊόντων για αγορά.

Ο όρος "pay-to-play" έχει εξελιχθεί πρόσφατα με την αύξηση των διαθέσιμων μέσων μαζικής ενημέρωσης που διατίθενται για τα σήματα στα κοινωνικά μέσα. Μόλις είστε μια μεγάλη πλατφόρμα για να προσεγγίσετε βιολογικά το κοινό σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε για χορηγίες για να πετύχετε ακόμη και τη βασική στόχευση του κοινού και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Παρόλο που πολλοί SEO, email και στρατηγικοί έμποροι αποκλείουν τα social media ως μια πλατφόρμα που μετατρέπει τους πελάτες, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Η μη διαφήμιση στα κοινωνικά μέσα χάθηκε η ευκαιρία όταν το πιθανό κοινό σας προσπαθεί να βρει ένα προϊόν παρόμοιο με το δικό σας. Η αύξηση των κοινωνικών bloggers ομορφιάς και vloggers, σημαίνουν για τη βιομηχανία ομορφιάς, οι χρήστες θα παρακολουθούν τις αναθεωρήσεις και την αναζήτηση των κοινωνικών απόψεων επηρεασμού. Προωθήστε μια στρατηγικά τοποθετημένη διαφήμιση πριν ή στο μέσο του βίντεο που παρακολουθεί το κοινό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «φυτέψετε τους σπόρους» του προϊόντος σας στο μυαλό τους.

Η μετατόπιση του στόχου μέσω της παρακολούθησης των cookies και της εξατομίκευσης θα συμβάλει στην επίτευξη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει στο χρήστη αυτό που θέλει, όπου και αν βρίσκεται.

Η Adwords

Στο AdWords, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια πρώτη στρατηγική για κινητά, στην οποία η Google επιδιώκει να προστατεύσει τα έσοδα από διαφημίσεις, καθώς περισσότεροι χρήστες υιοθετούν smartphones. Χρησιμοποιήθηκαν βελτιωμένες καμπάνιες Semalt και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια σειρά επεκτάσεων διαφημίσεων και προσαρμογών προσφορών για να δοθεί στους διαφημιζόμενους η ευελιξία να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους, στο σωστό πλαίσιο ανάλογα με τη συσκευή, τη θέση του χρήστη και τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις μέσω διαφόρων τοποθετήσεων στο διαδίκτυο. Αυτό αντικατοπτρίζεται στις κύριες τάσεις στις [ενημερώσεις του AdWords που έχουμε δει μέχρι το 2017] τις οποίες μπορούμε να περιμένουμε να συνεχίσουμε το 2018. Κατηγοριοποιούμε αυτές τις αλλαγές ως εξής:

  1. Αύξηση των επιλογών AI Machine Learning στο AdWords . Για αρκετό καιρό τώρα η Google προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την ανάλυση ιστορικών δεδομένων διαφήμισης για να ενημερώσει καλύτερα τις αποφάσεις. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν λιγότερο περίπλοκους διαφημιστές, για παράδειγμα τη βελτιστοποίηση βάσει των «Smart Goals» ή του «Smart Bidding», όπου ο διαφημιζόμενος δεν έχει ρυθμίσει τους δικούς του επιχειρηματικούς στόχους ή δεν έχει ολοκληρώσει τις δικές του προσαρμογές προσφορών. Σε άλλες περιπτώσεις, η δύναμη της μηχανικής μάθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκστρατείες μεγάλης κλίμακας για τη βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης (ROI). Για παράδειγμα, η Trivago χρησιμοποίησε τις καμπάνιες Smart Display (οι οποίες βελτιστοποίησαν τη στόχευση, την υποβολή προσφορών και περισσότερες από 25.000 διαφημίσεις στο δίκτυο προβολής).
  2. Αναθεωρημένες και νέες επεκτάσεις . Το 2017 η επέκταση της Αγορών της Google, η οποία είναι κρίσιμη για τους λιανοπωλητές, έχει αναθεωρηθεί. Η σύνδεση με τα τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω της "επέκτασης τοποθεσίας θυγατρικών" έχει επίσης κυκλοφορήσει σε 3 χώρες, οπότε θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές το 2018.
  3. Βελτιωμένη εμπειρία και γνώση . Οι επαγγελματίες του AdWords θα έχουν δει την πρόσφατη αναθεωρημένη διεπαφή χρήστη. Οι βελτιωμένες ιδέες, όπως η αναφορά "μέσος χρόνος μετατροπής", στοχεύουν να βοηθήσουν τους διαφημιζόμενους να κατανοήσουν πώς τα διαφημιστικά τους προγράμματα ταιριάζουν με τη συμπεριφορά των καταναλωτών, η οποία είναι συχνά περίπλοκη και περιλαμβάνει πολλαπλές αλληλεπιδράσεις και συσκευές στο χρόνο. Η αναφορά "Κινητή σελίδα προορισμού" βοηθά επίσης εδώ. Η περισσότερη υποστήριξη για δοκιμές μέσω πειραμάτων καμπάνιας υποστηρίζει τους εμπόρους να «δοκιμάσουν και να μάθουν». Τέλος, αξίζει να μνημονευθεί η εκκίνηση από το Google του νέου εργαλείου απόδοσης του το 2018.
  4. Προσαρμοσμένες διαφημίσεις με κείμενο. Υπάρχουν νέες επιλογές για τη δημιουργία διαφημίσεων με κείμενο με προσαρμοσμένο κείμενο σε αυτό. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις με κείμενο που ενημερώνονται αυτόματα με τις πληροφορίες που θέλετε να γνωρίζουν οι δυνητικοί πελάτες σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
  5. Εκστρατείες δοκιμών. Τα πρόχειρα και τα πειράματα σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες αναζήτησης και του Δικτύου εμφάνισης, επιτρέποντάς σας να προτείνετε και να δοκιμάσετε αλλαγές. Υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις καμπάνιες δοκιμών, μέσω της Βοήθειας Google Adwords, για να βοηθήσετε τους εμπόρους στη διαδικασία "δοκιμής και μάθησης".
  6. Λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ για διαφημίσεις αναζήτησης (RSLA). Το RSLA έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό χαρακτηριστικό για το Google Adwords.

ΠΡΑΞΗ

"Εφόσον ζητηθεί" Εμπόριο

Μέχρι πρόσφατα, οι πελάτες έπρεπε να δέχονται μερικές φορές αργές παραδόσεις ή απλά να πάνε σε κατάστημα αν ήθελαν κάτι γρήγορα - αλλά το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πιαστεί. Semalt και στο μέλλον, η λήψη στοιχείων σε ταχύτητα, σε πραγματικό χρόνο, θα είναι πιο πρακτική.

Πριν από μερικά χρόνια, όπως το μάρκα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Just Eat, επέτρεψε την αποφυγή τηλεφωνικής κλήσης για την τοποθέτηση μιας παραγγελίας και την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω καρτών για καταστήματα τροφίμων. Τα τοπικά μαγαζιά έχουν μάθει για να πάρουν τις καλύτερες κριτικές, μαγειρεύοντας υπέροχα φαγητά και τα παραδίδουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τώρα, υπάρχει ένα εντελώς νέο επίπεδο ζήτησης. Το Semalt ως η τελευταία μεγαλύτερη επενδυτική τάση, όταν ζητάτε, είναι να δώσετε στους πελάτες ό, τι θέλουν, όταν το θέλουν. Τα τρόφιμα, τα καταναλωτικά αγαθά και το διαδικτυακό περιεχόμενο όπως τα τηλεοπτικά προγράμματα και οι ταινίες εκμεταλλεύονται όλοι την επιθυμία να θέλουν κάτι σε μια στιγμή.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Μικρός χρόνος εμπορίας

Στον σημερινό ταχύτατο, τεχνολογικά προσανατολισμένο κόσμο, οι καταναλωτές είναι συγκλονισμένοι με περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για διαφημίσεις, προσφορές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα, κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και οτιδήποτε άλλο, ο κλάδος έχει φτάσει σε σημείο «σοκ περιεχομένου όπου οι καταναλωτές δεν μπορούν να καταναλώσουν πολύ περισσότερο περιεχόμενο από ό, τι είναι ήδη». Ως εκ τούτου, ο τρόπος με τον οποίο οι μάρκες καταρτίζουν τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ τους, για να προσελκύσουν την προσοχή του κοινού τους, πρέπει να αλλάξουν.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

ENGAGE

Αφοσίωση και διατήρηση πελατών

Για το Jet. com, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των περιόδων προώθησης της Black Friday και Cyber ​​Semalt και η κινητή δέσμευση είναι επάνω, αλλά αντιμετωπίζουν μια πρόκληση για αύξηση της διατήρησης των πελατών. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθούν σε προγράμματα πιστότητας.

Ξενοδοχεία. com έχουν ένα λαμπρό πρόγραμμα διατήρησης, το πρόγραμμα ανταμοιβών τους έχει διάφορα επίπεδα, όπως το περίφημο χρυσό επίπεδο ανταμοιβής που προσφέρει εκπτώσεις και "μυστικές τιμές", καθώς και πωλήσεις φλας, πάνω από το υπάρχον πρόγραμμα. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους πελάτες να συλλέγουν μία δωρεάν νύχτα ξενοδοχείων (η μέση τιμή βασίζεται σε παραγγελίες) όταν αγοράζουν 10 διανυκτερεύσεις μέσω ξενοδοχείων. com, είναι υπέρ των προγραμμάτων πίστης ξενοδοχείων όπως Starwood Preferred Guest, καθώς οι πελάτες συνειδητοποιούν ότι τα σημεία δεν σημαίνουν πάντα βραβεία (τουλάχιστον όχι πολύ γρήγορα ούτως ή άλλως). Πάρτε Semalt για παράδειγμα, παίρνει πολλές δαπάνες για να πάρει τα απαιτούμενα σημεία για να πάρει προεξοφλημένες και δωρεάν πτήσεις. Αλλά μετά από κάθε 10 ξενοδοχείο παραμένει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι όλα δικά σας με ξενοδοχεία. com.

Η έρευνα της Nielsen διαπίστωσε ότι οι αγοραστές στο Semalt και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τις περισσότερες κάρτες πίστης, αλλά οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι λιγότερο πιθανό να τις χρησιμοποιήσουν. Περισσότεροι από 9 στους 10 (94%) αγοραστές στο Semalt έχουν κάρτες πίστης και μόλις κάτω από 9 στους 10 (89%) αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο τους έχουν, αλλά μόνο οι μισοί (51%) αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο τις χρησιμοποιούν.

Η διατήρηση του πελάτη είναι σημαντική. Οι πελάτες της Semalt να ξαναγοράζουν είναι πολύ πιο εύκολο, πιο γρήγορο και φθηνότερο από το να προσελκύσουν νέους πελάτες. Η εστίαση σε ποιοτικές υπηρεσίες πάντα βοηθάει, το IKEA να διατηρεί τους πελάτες του ενημερωμένους με την παράδοσή τους, μια εμπειρία που οι πελάτες θα θυμούνται.

Τώρα ακούστε τι λένε οι εμπειρογνώμονες μας για το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τους ρωτήσαμε "τι νομίζετε ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα διαμορφώσει το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2018" και εδώ είναι οι απαντήσεις τους


Πρόβλεψη εμπειρογνωμόνων

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Ο Erik Huberman, βασικός ομιλητής και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hawke Media

Ο Erik Huberman έχει δημιουργήσει τρεις επιτυχημένες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και είναι τώρα ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hawke Media, μια εξωτερική ομάδα ΚΟΑ και μάρκετινγκ που ξεκίνησε το 2014 και έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής συμβουλών μάρκετινγκ στη χώρα με 120 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης σε πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια.

«Το 2018, η διαφήμιση ηλεκτρονικού εμπορίου θα συνεχίσει να αυξάνεται με δαπάνες και θα γίνει μια πλατφόρμα μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα είναι πολύ πιο κρίσιμη. να κερδίσουν έδαφος, επειδή εκείνοι που δεν το βρίσκουν, θα βρουν τα έξοδα να φέρουν πίσω τους ανθρώπους πάρα πολύ για να ανταγωνιστούν ».


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Paul Sullivan, ιδρυτής και επικεφαλής του μάρκετινγκ - PSMarketing

Με επίκεντρο την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεδομένων, είναι ειδικός στο Inbound Marketing, Βελτιστοποίηση Ποσοστού Μετατροπής και Περιεχόμενο.

"Καθώς οι τάσεις τείνουν στο μάρκετινγκ, το λιανικό εμπόριο γενικά βρίσκεται στην μπάλα όταν πρόκειται για την απόκτηση και διατήρηση πελατών και συνήθως χρησιμοποιούν την πληρωμένη αναζήτηση και το Social Semalt για μεγάλη επιτυχία και βελτιστοποιούν συνεχώς την εμπειρία στο διαδίκτυο.

Κοιτάζοντας το 2018 Νομίζω ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα έρθει να παίξει με μεγάλο τρόπο, ειδικά εστιασμένη στην εξατομίκευση της εμπειρίας του πελάτη. Οι μάρκες έχουν ήδη επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία των πελατών, αλλά μια σειρά από πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης έχουν ξεκινήσει και εκτοξεύουν θα οδηγήσει αυτό εκ των προτέρων εκθετικά. Η μάθηση Semalt είναι σίγουρα ο τόπος που βλέπω να επενδύουν οι μάρκες για να εξασφαλίσουν ότι γνωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον καταναλωτή για να βοηθήσουν στην πώληση και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Mark Hall, στρατηγικός ηλεκτρονικού εμπορίου & συγγραφέας | Έγγραφο εμπειρογνωμόνων φωνής πελατών (VOC)

Το 2018 θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Semalt διαθέτει φοβερές συσκευές (δηλ.Το κλειδί το 2018 θα φέρει μαζί αυτά τα δύο πράγματα, προκειμένου να κάνουν τα ψώνια πιο αποτελεσματικά και το εικονικό ταμείο σας να χτυπά πιο συχνά.

Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου, την τεχνολογία πίσω από την οθόνη, τίποτα δεν έχει περισσότερες υποσχέσεις για το 2018 από ό, τι η τεχνητή νοημοσύνη (AI). Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, οι χρήστες έχουν περάσει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα χτυπώντας και πετώντας τις συσκευές τους σε κατάσταση heads-down. Με την εμφάνιση αλγορίθμων AI από παρόχους λειτουργικών συστημάτων και κατασκευαστές εφαρμογών, αυτές οι αλληλεπιδράσεις υψηλής ευκρίνειας δεν είναι πάντα απαραίτητες. Οι χρήστες μπορούν να το «το ζητήσουν και να το ξεχάσουν» - δηλαδή, είτε να καταγγείλουν ένα ερώτημα είτε να το εισαγάγουν μέσω μιας παλιομοδίτικης φόρμας στο Web - τότε περιμένετε λίγα λεπτά ή ίσως ακόμη και λίγες ώρες για να δείτε τη βέλτιστη απάντηση. Η χρήση αυτών των ευφυών παραγόντων από το Semalt θα σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα ξοδέψουν πολύ λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν κοινά, επαναληπτικά καθήκοντα και περισσότερο χρόνο που θα αλληλεπιδρούν στον πραγματικό κόσμο.

Από την πλευρά του Semalt, το 2018 θα δει επίσης περισσότερες επενδύσεις σε χαρακτηριστικά όπως το concierge όπως βελτιστοποιημένο online chat και προϊόντα εύρεσης. Με τη βελτιστοποίηση δεν σημαίνω απλώς "προστέθηκε ως σύνδεσμος στην κεφαλίδα του ιστότοπου". Εννοώ πλήρως εξανθρωπισμένες εμπειρίες που αναγνωρίζουν και σέβονται το ιστορικό περιήγησης του χρήστη, χρησιμοποιούν υποστηρικτικούς πράκτορες καλά εκπαιδευμένους σε ενσυναίσθηση και πωλήσεις λύσεων και που εμφανίζονται στο σωστό χρόνο και τόπο στην εμπειρία. Ναι, πάντα θέλεις περισσότερους επισκέπτες να αυτο-εξυπηρετήσουν το δρόμο τους για αγορές, αλλά, δεδομένου ότι, κατά την εμπειρία μου, οι ανθρωπογενείς συνεδρίες έχουν ποσοστά μετατροπής τριών έως δέκα φορές μεγαλύτερες από εκείνες των μη ενισχυμένων, η επένδυσή σου σε αρμόδιους ανθρώπινους πράκτορες αξίζει τον κόπο.

Τέλος, οι εξατομικευμένες εμπειρίες δεν θα είναι πλέον προαιρετικές αλλά ουσιαστικές για το 2018. Τα δεδομένα περιόδου σύνδεσης επισκεπτών σας παρέχουν ήδη ένα πολύτιμο «αποτύπωμα» για το τι θέλει ο καθένας από τους επισκέπτες σας και για το πού αναζητούν ή αναζητούν βρες το. Για να επιτύχετε υψηλότερες μετατροπές και για να αφήσετε μια καλύτερη εικόνα μάρκας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να προσαρμόσετε την εμπειρία, ιδανικά εντός της τρέχουσας περιόδου σύνδεσης, αλλά τουλάχιστον μεταξύ των περιόδων σύνδεσης. Το Semalt επιστρέφει τις εμπειρίες των επισκεπτών σχετικά με το τι είναι πιο συναφές, κάνοντας πράγματα όπως την εμφάνιση των κατατετμημένων κατηγοριών πιο εμφανή, κάνοντας τα φίλτρα που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα μεγαλύτερα και τις προεπιλεγμένες επιλογές μεγέθους.

Ακολουθήστε αυτές τις τάσεις και θα δείτε την μέση τιμή παραγγελίας σας (AOV) και τα έσοδα ανά επισκέπτη (RPV), τις χρυσές μετρήσεις μάρκετινγκ, να αυξηθούν το 2018 και μετά. Και σίγουρα θα δείτε μια υψηλή απόδοση τόσο της ανθρώπινης και της Semalt επένδυσης. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Sam Mallikarjunan, Εκτελεστικός Στρατηγός - HubSpot

"Το αρχικό μου αντανακλαστικό με τις" δροσερές "απαντήσεις - μηχανική μάθηση, AR / VR κλπ. - θα έχει δευτερεύουσες επιπτώσεις μόνο στις περισσότερες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. και θα έχουν σίγουρα αντίκτυπο στα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για την εμπλοκή τους με τα εμπορικά σήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως οι μηχανές αναζήτησης και οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά το μεγάλο πράγμα θα είναι η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των μεθοδολογιών και εργαλείων διατήρησης των πελατών. οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου για να παραμείνουν ανταγωνιστικές θα είναι στη δημιουργία μιας ισορροπίας απόκτησης αξίας σε όλη τη ζωή τους στην οικονομική τους μονάδα, που τους δίνει τη μόχλευση που απαιτείται για να επενδύσουν στο μάρκετινγκ νωρίτερα στον κύκλο αγορών και άλλες πιο προηγμένες αγορές πελατών. μπορούν να δαπανήσουν περισσότερα για να αποκτήσουν πελάτες και να διατηρήσουν τους πελάτες να εξελίσσονται πέρα ​​από το spamming τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας τρεις φορές την εβδομάδα με ένα κουπόνι ».


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Βαλεντίν Ράντου, Διευθύνων Σύμβουλος - Omniconvert

"Ως ο μεγαλοπρέπεια του ηλεκτρονικού εμπορίου, η Semalt ήδη παράγει σχεδόν το ήμισυ του συνολικού λιανικού εμπορίου από τις ΗΠΑ, οι μεσαίοι παίκτες πρέπει να γίνουν πελάτες-πελάτες.

Το 2018 θα είναι το έτος κατά το οποίο οι αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα θα γίνουν απαραίτητη για να ευδοκιμήσουν οι εταιρείες eSemalt. Θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον CIO, τον CTO και την CXO για να ενεργήσει συνεργικά και να δημιουργήσει μια εμπειρία που θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες. Θα έχουν μεγαλύτερη συνείδηση ​​από ποτέ ότι η εστίαση στην αξία της ζωής είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική ανάπτυξη και θα ενορχηστρώσει τα πάντα γύρω από μια εξαιρετική εμπειρία του πελάτη.

Πελατοκεντρικότητα, μάθηση μηχανών και μακροχρόνιες σχέσεις. Μελλοντική ανάπτυξη έναντι βραχυπρόθεσμων οφελών. Semalt έναντι προϊόντων. Δεδομένα έναντι συναισθημάτων. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

James Gurd - Σύμβουλος Ψηφιακής Μετατροπής και Ψηφιακής Στρατηγικής, Digital Juggler

"Η πρόθεση εξόδου είναι σχεδόν πανταχού παρούσα, όλοι έχουμε δει ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα που διακόπτουν το ταξίδι περιήγησής μας (το αγαπημένο μου - μια επικάλυψη που υποδηλώνει εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο στη σελίδα επιβεβαίωσης για τη διαγραφή του ενημερωτικού μου δελτίου!

Αλλά η πρόθεση εξόδου είναι πολύ κακοποιημένη, και όταν εκτελείται σωστά μπορεί να είναι ένα lifesaver μετατροπής για λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εξέλιξη για το μάρκετινγκ πρόθεσης εξόδου εξηγείται από τη συμπεριφορά των μικροκομμένων χρηστών, και όχι από μια μακροεντολή που επικεντρώνεται σε εξόδους σελίδας. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τη διαφορά:

Εάν κάποιος με ένα προϊόν στο καλάθι αγορών προσπαθεί να βγεί από τον ιστότοπο από το καλάθι ή το ταμείο, εμφανίζεται ένα banner πρόθεσης εξόδου για να τους υπενθυμίσει το καλάθι τους (με ή χωρίς κίνητρο αγοράστε αμέσως).

Η ανάλυση GA αποκαλύπτει ότι το προϊόν Χ είναι μία από τις μεγαλύτερες σελίδες εξόδου όγκου για προϊόντα. Η τυπική πορεία προς την αγορά περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 συνεδρίες και οι πληρωμένοι επισκέπτες αναζήτησης και θυγατρικών είναι ευαίσθητοι στις τιμές i. μι. το ποσοστό μετατροπής είναι σημαντικά υψηλότερο κατά τη διάρκεια των προαγωγών . Μια εκστρατεία πρόθεσης εξόδου έχει ρυθμιστεί ώστε να ενεργοποιείται όταν ένας χρήστης βγαίνει απευθείας από τη σελίδα του προϊόντος, μόνο εάν έχει επισκεφτεί τη σελίδα τουλάχιστον δύο φορές νωρίτερα. Η καμπάνια έχει ρυθμιστεί ώστε να εφαρμόζει έναν κωδικό προσφοράς, εάν η πηγή επισκεψιμότητας αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες πηγές επισκεψιμότητας και αμοιβής συνεργαζόμενης αναζήτησης. Όλες οι άλλες πηγές επισκεψιμότητας εμφανίζονται σε διαφορετικό πίνακα χωρίς έκπτωση.

Έχω δοκιμάσει αυτό για ένα μεγάλο B2B λιανικό πελάτη και είχα καλή επιτυχία. Ωστόσο, ο περιορισμός είναι η ικανότητα ανάλυσης του οργανισμού. Για να στοχεύσετε στο μικροσκόπιο, χρειάζεστε ένα σωστά ρυθμισμένο εργαλείο ανάλυσης και έναν τεχνικό τεχνικό που μπορεί να ρυθμίσει προσαρμοσμένες ιδιότητες, συμβάντα και αναφορές και να διασφαλίσει ότι υπάρχει αξιόπιστη μέθοδος ώθησης δεδομένων στο εργαλείο πρόθεσης εξόδου για να μπορέσετε να ορίσετε κριτήρια στόχευσης . Μην πιστεύετε ότι κάποιος που λέει πρόθεση εξόδου είναι τεμπέλης μάρκετινγκ. Αντιμετωπίστε μόνο τεμπέληδες αν δεν καταλαβαίνετε ποιες συμπεριφορές χρηστών σχετίζονται με αυτόν τον τύπο στόχευσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια διαδικασία για την ανάλυση δεδομένων και τον εντοπισμό ευκαιριών μετατροπής, στη συνέχεια τοποθετήστε τον εαυτό σας στα παπούτσια του πελάτη σας και σκεφτείτε τι θα σας έκανε να απαντήσετε; "

March 1, 2018