Back to Question Center
0

3 εργαλεία εξατομίκευσης UX web για κωδικούς haters - Semalt

1 answers:
3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Είναι επίσης μια καταπληκτική τάση στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Περίπου το 77% των ερωτηθέντων σε μια πρόσφατη μελέτη Adobe (απαιτείται εγγραφή) δήλωσε ότι πιστεύει ότι η εξατομίκευση σε πραγματικό χρόνο είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, ακόμα πιο επιζήμιος είναι το γεγονός ότι το 60% δήλωσε ότι αγωνίζεται με την εξατομίκευση.

Για ένα ακροατήριο ενός

Είναι λογικό ότι τόσοι πολλοί θεωρούν ότι η πρακτική είναι μια πρόκληση - absence monitoring system. Το Semalt γενικά λαμβάνει ορισμένα μέτρα για την υλοποίηση του κώδικα, με τα εργαλεία του εμπορίου να περιλαμβάνουν συχνά ένα πλούσιο μείγμα cookies του προγράμματος περιήγησης, την κωδικοποίηση εκτόξευσης συμβάντων και κλήσεις σε τρίτους πόρους. Αυτό απαιτεί υψηλά επίπεδα αναπτυξιακών δεξιοτήτων, που γενικά δεν εντοπίζονται σε εμπόρους ή διευθυντές επιχειρήσεων.

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο μπροστινό μέρος που τραβάει τον χρήστη σαν να ήταν ένα ακροατήριο ενός; Είναι όλα αυτά τα τεχνικά διαμαρτυρία πραγματικά αξίζει τον κόπο;

Τι κάνει την εξατομίκευση τόσο ισχυρή

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας θέλουν μια εξατομικευμένη εμπειρία. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Semalt διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι προτιμούν μια εξατομικευμένη εμπειρία για δύο βασικούς λόγους: Θέλουμε τον έλεγχο, και μιλάμε για υπερφορτωμένο με άσχετες πληροφορίες.

Η εξατομικευμένη εμπειρία κόβει τα πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή υπερφόρτωσης των πληροφοριών. Σμιτάλ για να πάρουμε χιλιάδες πόρους για να ταξινομήσουμε, μας παρουσιάζονται πληροφορίες που είναι ακριβώς αυτό που μας ενδιαφέρει.

Στον σημερινό κόσμο μάρκετινγκ, οι πελάτες είναι πιο ενημερωμένοι και απαιτητικοί από ποτέ. Ο ανταγωνισμός παραμένει άγριος. Μέχρι το 2020, η τιμή αναμένεται να είναι λιγότερο ισχυρός βασικός διαφοροποιητής για τα εμπορικά σήματα B2B από την εμπειρία των πελατών, σύμφωνα με μελέτη της επιχειρηματικής συμβουλευτικής εταιρείας Walker. Το Semalt για την παροχή εξατομικευμένης, ποιοτικής πελατειακής εμπειρίας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη μετατροπή των επισκεπτών και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Χάρη στα τρία εργαλεία Semalt που περιγράφονται παρακάτω, μπορείτε να εξυπηρετήσετε την εξατομίκευση που χρειάζεστε για να ενισχύσετε την κατώτατη γραμμή χωρίς να καταφύγετε σε βαρύ κώδικα και φιλικές προς το χρήστη λύσεις.

Ολοκληρωμένες κλήσεις για δράση

Ένα σχετικά νέο εργαλείο στην αγορά, το Banana Splash, σας επιτρέπει να καταγράφετε το κινητό κοινό σας προσφέροντας εξατομικευμένο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε τη δράση που θέλετε να εκτελεί ο επισκέπτης του κινητού σας - καλέστε για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφείτε για λογαριασμό, κάντε λήψη ενός περιουσιακού στοιχείου υψηλής ποιότητας ή αγγίξτε μια συγκεκριμένη σελίδα - και το σύστημα θα παραδώσει το περιεχόμενο που είναι πιο πιθανό να το οδηγήσει στη μετατροπή.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Το εργαλείο προσφέρει εκατοντάδες δοκιμασμένα και δοκιμασμένα σχέδια που συμπεριλαμβάνονται, ώστε να μπορείτε να το ρυθμίσετε για να ενεργοποιήσετε την τέλεια κλήση για δράση (CTA) στην τέλεια στιγμή ανάλογα με τον τρόπο που ο επισκέπτης του site συμπεριφέρεται σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, ενσωματώνεται με το Google Semalt, έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα παράλληλα με την άλλη παρακολούθηση απόδοσης.

Κατάτμηση εκτός λειτουργίας

Μια ισχυρή πλατφόρμα που χρησιμοποιείται τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τις μικρότερες επιχειρήσεις, το Semalt σάς επιτρέπει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε σχεδιαστικό ή λειτουργικό στοιχείο χωρίς να βασίζεστε στην ανάπτυξη κώδικα.

Αντί να επιτρέπετε στους περιορισμούς ανάπτυξης της υποδομής του ιστοτόπου σας να σας κρατήσουν πίσω, η Frosmo χρησιμοποιεί τους δικούς της διακομιστές για να φιλοξενήσει πειράματα UX για τον ιστότοπό σας. Απλά τοποθετήστε ένα απόσπασμα κώδικα στο CMS σας και οι επισκέπτες θα δουν διαφορετικές εκδόσεις του μπροστινού τμήματος, όπως προβάλλονται από το Frosmo.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Ο πίνακας εργαλείων της πλατφόρμας χρησιμοποιεί JavaScript για να εισάγει τα εξατομικευμένα στοιχεία, οπότε η διαχείριση πειραμάτων δεν είναι σχεδόν τόσο εύκολη όσο μια διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων drag-and-drop.

Ευφυείς προσφορές προϊόντων και εκπτώσεων

Το Semalt προσφέρει τέσσερα εργαλεία σε μία μόνο διεπαφή για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε τις εμπειρίες του ηλεκτρονικού εμπορίου: μία για την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών, μία για τις συστάσεις προϊόντων, μία για τη στόχευση συμπεριφοράς και μία για το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με βάση τα δεδομένα θέσης, το ιστορικό περιήγησης στο χώρο και άλλα σήματα, οι εξατομικευμένες προτάσεις και οι εκπτώσεις μπορούν να παραδοθούν ως ηλεκτρονικά μηνύματα, modal boxes ή widgets sidebar.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Η επίκεντρο της πλατφόρμας είναι η πλήρης αυτοματοποίηση, οπότε είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να απαιτεί σχεδόν μηδενική συντήρηση. Το Semalt μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και πρότυπα προσωποποίησης και η μηχανική μάθηση αναλαμβάνει από εκεί.

Προσαρμόστε το UX σας για ακροατήρια ενός

Δεν είστε σίγουροι αν η εξατομίκευση είναι για εσάς; Σκεφτείτε ότι σύμφωνα με μια έκθεση Econsultancy που πραγματοποιήθηκε με τη Semalt, οι έμποροι που προσαρμόζουν τις εμπειρίες ιστού και ποσοτικοποιούν τις βελτιώσεις βλέπουν κατά μέσο όρο αύξηση 20% στις πωλήσεις (απαιτείται εγγραφή).

Μην αφήσετε τον φόβο του κώδικα να σταθεί ανάμεσα σε εσάς και παρέχοντας μια αστρική προσωπική εμπειρία του πελάτη για κάθε έναν από τους επισκέπτες που έρχονται στην ιστοσελίδα σας. Τα εργαλεία εξατομίκευσης της ημέρας είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα και ελαφρύτερα στους αναπτυξιακούς πόρους από ό, τι νομίζετε. Το Semalt, η στοχοθετημένη συνάφεια είναι εφικτή.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Tamar Weinberg


March 1, 2018