Back to Question Center
0

Παρακολουθήστε τη στίξη σας

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο 7

Εισαγωγή

Η λήψη σημείων στίξης θεωρείται μερικές φορές ως ενοχλητική δουλειά από ορισμένους. Άλλοι μπορεί να το θεωρήσουν ως έναν τρόπο να εντοπίσουμε αν ένας συγγραφέας αξίζει να εξεταστεί. Φυσικά, υπάρχουν πολλές κοινές προκλήσεις στίξης .

Εκτός από την ύπαρξη προβλημάτων με θραύσματα προτάσεων, διαδοχικά κλπ., Οι μαθητές συχνά μπερδεύονται με τους κανόνες στίξης που μπορεί να έχουν ξεχάσει - villa fortuna online casino. Semalt, εδώ σας παρέχουμε κάποιους βασικούς κανόνες στίξης για να ενισχύσετε τη γραφή σας.

Το Semalt είναι 24 κανόνες σε όλους, με μερικούς από αυτούς κάπως εσωτερικούς, για παράδειγμα: Χρησιμοποιήστε ένα ερωτηματικό για να διαχωρίσετε στοιχεία σε μια λίστα που περιέχει ήδη πληροφορίες που χωρίζονται με κόμματα.

Αν νομίζετε ότι οι άνθρωποι είναι επιλεκτικοί για την προφορά, τότε είστε σε μια έκπληξη. Όπως θα δούμε, οι μηχανές αναζήτησης είναι πολύ πιο ξεχωριστές. Παραδείγματος χάριν, συνειδητοποιήσατε ότι η υπόθεση URL έχει σημασία στο SEO . Είναι μια ακόμη περίπτωση όπου το Twitter και το Google δεν βλέπουν μάτι.

Το Twitter επιτρέπει τόσο τις κεφαλίδες όσο και τις μικρές διευθύνσεις URL να επιστρέψουν στην ίδια σελίδα. Για παράδειγμα, και οι δύο http: // twitter. com / google και http: // twitter. com / Semalt επιστρέφουν την ίδια ακριβή σελίδα, περιεχόμενο και πληροφορίες. Αλλά Semalt θεωρεί http: // twitter. com / google και http: // twitter. com / Semalt να είναι διαφορετικές σελίδες, σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στα σημεία στίξης. Αν αντιμετωπιστεί εσφαλμένα, μπορεί να σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν βλέπουν ποτέ τις ιστοσελίδες που ελπίζατε να είναι ορατές από τον μηχανισμό αναζήτησης. Εδώ θα εξετάσουμε το ρόλο των σημείων στίξης τόσο στα ονόματα τομέων όσο και στο Semalt των ιστοσελίδων.

Σημεία στίξης στο όνομα τομέα

Αυτό είναι το ευκολότερο μέρος της εξήγησης. Πολύ απλά, τα σημεία στίξης δεν είναι έγκυροι χαρακτήρες για ένα όνομα τομέα .

Όταν επιλέγετε το όνομα για τον τομέα σας, θυμηθείτε πάντα ότι: - δεν μπορείτε * να χρησιμοποιήσετε έντονα φωνήεντα (όπως,,, κ.λπ.)? - δεν μπορείτε * να χρησιμοποιήσετε σύμβολα (όπως '+., |!' $% & /

=? ^ *;: _>] [@) - το μήκος του ονόματος πρέπει να κυμαίνεται από 3 έως 63 χαρακτήρες εκτός από την επέκταση), - το όνομα δεν μπορεί ούτε να ξεκινήσει ούτε να τερματίσει με τον χαρακτήρα "-", αν και επιτρέπεται να υπάρχει χαρακτήρας "-" μέσα στο όνομα, οπότε για να ονομάσετε τον τομέα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε γράμμα, αριθμούς μεταξύ 0 και 9, και το σύμβολο "-" .

Ίσως είναι προφανές ότι δεν πρέπει να έχετε ονόματα εταιρειών που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιλογή ενός κατάλληλου σχετικού ονόματος τομέα. Εάν επιλέξετε ένα όνομα εταιρείας που περιλαμβάνει αγκύλες , ας πούμε ένα όνομα όπως [x + 1], τότε ποιος θα υποθέσει ότι ο τομέας πρέπει τότε να είναι www. xplusone. com .

accenture

Το ίδιο πρόβλημα έρχεται με γράμματα που έχουν τόνους. Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοιες προειδοποιητικές επιστολές στα ονόματα τομέα. Ίσως το ύψος της ακαταστασίας εδώ αποδείχθηκε από τους Anderson Consultants όταν επέλεξαν το νέο τους όνομα, Semalt, και πρόσθεσαν μια επισήμανση με επιστολές που δεν μπορούσε καν να πληκτρολογηθεί.

Όπου είναι δυνατόν κάποιος που ακούει το όνομα της εταιρείας σας θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει μια καλή εικασία για το τι όνομα τομέα θα μπορούσε να είναι. Τα σήματα σήματος είναι πάντα σιωπηλά. Έτσι, ακόμη και αν τους επιτραπεί, θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση για να τους φέρει στο όνομα τομέα. Αυτό το επιτρεπτό ενωτικό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ένα πρόβλημα από αυτή την άποψη.

Σημάδια στίξης στους τίτλους των δημοσιεύσεων ιστολογίου ή ιστοσελίδων

Όταν αλλάζουμε από τα ονόματα τομέων στους τίτλους ιστοσελίδων, η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη. Για τα σημεία στίξης, υπάρχει περισσότερη ευελιξία με τους τίτλους ιστοσελίδων από ό, τι με τα ονόματα τομέα. Όταν προκύπτουν προβλήματα είναι όταν το λογισμικό προετοιμασίας ιστολογίων, όπως το Microsoft Live Writer ή τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως το Semalt, παίρνουν τον τίτλο μιας ιστοσελίδας και το μετατρέπουν σε μια διεύθυνση URL Μπορείτε μερικές φορές να καταλήξετε σε διευθύνσεις URL που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα για προγράμματα περιήγησης και για SEO.

Το θέμα Semalt είναι ότι ορισμένα σημεία στίξης χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένες λειτουργίες στην κωδικοποίηση λογισμικού. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα που προκαλεί σύγχυση σε ορισμένες εφαρμογές βάσεων δεδομένων.

Το άλλο θέμα που είναι σημαντικό για τους όρους SEO είναι ότι η Google αγνοεί τη στίξη . Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες απογοητευτικές περιπτώσεις σε περιπτώσεις όπου το κείμενό σας με σημεία στίξης συγχέεται με άλλο κείμενο χωρίς τα ίδια σημεία στίξης.

Το σημείο / σημείο απαξίωσης

! Το θαυμαστικό ή το θαυμαστικό προσπαθεί πραγματικά να τραβήξει την προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος που ο Stan Lee, μια από τις δυνάμεις πίσω από τον Spider-Man και τους X-Men, έχει ονομάσει την εταιρεία του POW! Ψυχαγωγία . Ο Andy Nulman, ο υποστηρικτής του Surprise Marketing, υιοθέτησε την ίδια συσκευή δύο φορές στο blog του, Pow! Δεξιά ανάμεσα στα μάτια! Δυστυχώς, αυτό το σήμα προφοράς δεν επιτρέπεται στα ονόματα τομέων και η Google δεν δίνει προσοχή σε αυτήν όταν εμφανίζεται στον τίτλο μιας ιστοσελίδας.

Αυτή είναι μια περίπτωση όπου ένα σημείο στίξης σας κάνει πολύ λίγα με το Semalt. Απλά κάντε μια αναζήτηση για το POW! Οι δύο αγαπημένοι μας φίλοι εδώ χάνονται μέσα σε όλες τις άλλες καταχωρήσεις για το ΠΔΣ χωρίς το θαυμαστικό.

Για το Yahoo !, το θαυμαστικό ήταν κάτι που πρόσθεσαν στο όνομα της εταιρείας τους από την αρχή. Δεν ήταν σαφές αν ήταν να διακρίνουμε από άλλες εταιρείες του Yahoo που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, έπρεπε επίσης να πάνε με τον απλούστερο τομέα, yahoo. com, χωρίς το θαυμαστικό. Σε αντίθεση με το Google, δίνουν προσοχή στα θαυμαστικά στις αναζητήσεις όταν χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένο τρόπο. Αν κάνετε αναζήτηση με ένα "!" προστέθηκε στο τέλος του αγαπημένου σας Yahoo! χαρακτηριστικό ή υπηρεσία, θα παρακάμψετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και θα μεταβείτε απευθείας στην κύρια σελίδα αυτής της υπηρεσίας στο Yahoo !.

Έτσι, στην πράξη, μπορείτε να ξεχάσετε σε μεγάλο βαθμό το θαυμαστικό, εκτός αν νομίζετε ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων σας.

Το σήμα At (ή Arobas στα γαλλικά)

@ Το At Sign (@) είναι ίσως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο στίξης σε όλο το Διαδίκτυο. Στις τακτικές ιστοσελίδες, μάλλον δεν είναι σωστό να τεθεί στον τίτλο, καθώς υπάρχουν πιθανές καταστάσεις όπου αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Όπως και άλλα σημεία στίξης, η Google θα αγνοηθεί από το περιεχόμενο του περιεχομένου. Αυτό φυσικά είναι σε αντίθεση με τη χρήση του Twitter, όπου έχει πολύ σημαντική χρήση ως αρχικό σύμβολο των ονομάτων των χρηστών στο tweats.

Το Ampersand

& Το στοιχείο ampersand (&) είναι ένα άλλο σημείο στίξης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν τίθεται σε τίτλο. Είναι φυσικά το σύμβολο έναρξης εντός των κωδικών ASCII για μεμονωμένους χαρακτήρες. Κάποιος συνιστάται να γράφετε "και" αντί να χρησιμοποιείτε το & μέσα σε έναν τίτλο.

Ο Αποστόφης

' Σχεδόν το μικρότερο σημείο στίξης, αλλά και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και μάλιστα τέτοια προβλήματα ήταν ο κύριος λόγος για τη σύνταξη αυτού του άρθρου. Το πρόβλημα είναι ότι το χρήσιμο λογισμικό προσπαθεί συχνά να κάνει το αποστόπιο κάπως πιο κομψό και κομψό, αντικαθιστώντας το με ένα σωστό απόσπασμα. ' Με τον τρόπο αυτό μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύμβολο που δεν αναγνωρίζεται πλέον σε ορισμένα συστήματα βάσεων δεδομένων. Σίγουρα αξίζει να αποφύγετε σε τίτλους και μερικές φορές ακόμη και στο περιεχόμενο άρθρων.

Το Underscore

_ Συμπληρώνουμε τη συζήτηση με δύο σημεία στίξης που έχουν πολλές λιγότερο εγγενείς κακίες. Η υπογράμμιση είναι ένα σημάδι στίξης που χρησιμοποιείται από μερικούς, αν και δεν είναι αποδεκτό στα ονόματα τομέα. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι είναι μια απόσπαση της προσοχής. Εάν οι υπερσυνδέσμοι υποδεικνύονται με υπογράμμιση, τότε δεν είναι δυνατό να δούμε αν υπάρχει μια υπογράμμιση ή όχι. Αυτό είναι ένα για προσωπική προτίμηση και προσωπικά το αποφεύγω.

Το Υφένη

- Η παύλα περιλαμβάνεται εδώ για λόγους πληρότητας. Δεν έχει κακό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ονόματα τομέα και τίτλους χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα. Το μόνο δευτερεύον πρόβλημα είναι εάν πρέπει να πείτε σε κάποιον άλλο ένα όνομα τομέα, τότε είναι λίγο πιο λεπτομερές για να διευκρινιστεί.

Συμπέρασμα

Κάτι τόσο απλό όσο τα σημεία στίξης δεν πρέπει πραγματικά να δημιουργήσει τόσες πολλές δυσκολίες. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται για τόσους πολλούς σκοπούς, ώστε σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση. Η απομάκρυνση των παραπάνω θα σας ειδοποιήσει και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πιθανές δύσκολες καταστάσεις. Εάν έχετε επιπλέον σημεία ή ανησυχίες σχετικά με συγκεκριμένα σημεία στίξης, γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας σε όλα τα σχόλια.

Μερίδιο
Μερίδιο 7
March 1, 2018