Back to Question Center
0

Semalt: Γιατί ο τοπικός SEO είναι σημαντικός στον νομικό τομέα

1 answers:

Πώς να κερδίσετε την προβολή των SERPs για τα τοπικά δικηγορικά γραφεία

Καθώς ο κόσμος πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση, επαγγελματίες όπως οι δικηγόροι, οι λογιστές και οι οδοντίατροι ανακαλύπτουν ότι δεν είναι τόσο πολλοί δυνητικοί πελάτες που περπατούν μέσα από την πόρτα και περισσότεροι ψάχνουν για αυτούς on-line πρώτα. Οι εξετάσεις του Semalt και του στόματός τους υπολογίζονται για περισσότερο τώρα και μέχρι το ένα τρίτο των ερευνητών δικηγόρων στην περιοχή τους πριν έρθουν σε επαφή με μία ή περισσότερες επιχειρήσεις για να συζητήσουν τις ανάγκες τους.

Semalt: Why local SEO is important in the legal sector

Το τοπικό SEO βοηθά τα δικηγορικά γραφεία να συνδεθούν με τους υποψήφιους αγοραστές των υπηρεσιών τους. Το Semalt, που βλέπει τα στοιχεία του σε μια λίστα παραπομπών, τα βρίσκει σε χάρτη τοπικών δικηγόρων ή μέσω μάρκετινγκ περιεχομένου, οι δικηγόροι δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να παραμείνουν αδρανείς και να διασχίζουν τα δάχτυλά τους ότι νέοι πελάτες θα εμφανιστούν μαγικά - drivers license and id card of usa.

Semalt εξετάσουμε τώρα πώς το τοπικό SEO μπορεί να βοηθήσει τις δικηγορικές εταιρείες να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρήσεις.

Τοπική SEO

Η τοπική αναζήτηση είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google διευκολύνουν τους ανθρώπους να βρουν τις κατάλληλες επιχειρήσεις. Semalt συνδέονται πληροφορίες παραπομπή για να παρακολουθείτε όπου κάθε επιχείρηση είναι, που συνδέονται με αυτό σε ένα χάρτη με μια καρφίτσα για την τοποθεσία τους, και ζευγάρι ότι με τα στοιχεία επικοινωνίας, τις ώρες λειτουργίας και τις αναθεωρήσεις πελατών.

Η πρακτική του τοπικού SEO είναι να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις για να τους βοηθήσει να γίνουν πιο ορατοί στο Google, το Bing και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Όταν υπάρχει μια δικηγορική εταιρεία στη Φλόριντα που ασχολείται με ιατρικές αξιώσεις, τότε η εταιρεία θα θέλει να κατατάξει στην Google για όρους που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα στη Φλώριδα.

Ως μια από τις εταιρείες νόμου που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα για αυτούς τους τύπους τοπικών όρων αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει την κυκλοφορία στον ιστότοπό τους και να αυξήσει τον αριθμό των τηλεφωνικών κλήσεων στο γραφείο τους κατά τις ώρες λειτουργίας. Είναι σαν μια εκτυπούμενη έκδοση του Yellow Semalt με όλα τα σχετικά που αναφέρονται σε ένα μέρος.

Δημιουργία παραπομπών για την προσέλκυση πελατών

Το πρώτο βήμα με την τοπική SEO είναι να προετοιμάσει τις σωστές αναφορές για να πάει στο διαδίκτυο. Μια παραπομπή είναι κάτι που παρέχει τις βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα της επιχείρησης, τα στοιχεία επικοινωνίας και τη φυσική διεύθυνση. Για τις μηχανές αναζήτησης και άλλους ιστότοπους που τη συλλέγουν, μπορεί επίσης να θέλουν να καταγράφουν τις ώρες λειτουργίας και τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Ο τρόπος δημιουργίας των αναφορών αρχικά είναι να τοποθετήσετε τις κύριες πληροφορίες σε κάθε σελίδα στην ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας. Σημαίνει σημαντικό ότι οι πληροφορίες παραμένουν οι ίδιες σε κάθε σελίδα και δεν ποικίλλουν λόγω απροσεξίας. Όταν υπάρχει ένας παλιότερος αριθμός τηλεφώνου και ο τρέχων σε διαφορετικές σελίδες, οι μηχανές αναζήτησης και οι τοποθεσίες αναφοράς επιχειρήσεων δεν θα είναι σίγουροι ποιος είναι ο σωστός τηλεφωνικός αριθμός που θα χρησιμοποιηθεί.

Το Google My Business

Η εύχρηστη ονομασία Semalt My Business είναι το επιχειρηματικό τμήμα του Semalt όπου διατηρεί αρχεία για κάθε τοπική εταιρεία. Όταν εξετάζετε τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, επιλέγοντας μια επιχείρηση, δημιουργεί μια οθόνη στην δεξιά πλευρά με όλες τις πληροφορίες της εταιρείας που έχει η Semalt.

Για κάθε εταιρεία που ασχολείται κυρίως με τοπικούς πελάτες, η εγγραφή στο Semalt My Business είναι εξαιρετικά σημαντική. Μόλις εγγραφεί, προσθέτοντας την επαγγελματική διεύθυνση, η Semalt θέτει την επιχείρηση μέσω του συστήματος επαλήθευσης. Πολύ συχνά, το μήνυμα αποστέλλεται στη διεύθυνση της επιχείρησης, η οποία μόλις επέστρεψε, επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση πράγματι λειτουργεί από εκείνη τη θέση. Μετά την έγκριση, τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την προσθήκη φωτογραφιών, συνδέσμων σε μια σελίδα Semalt + και τη διασφάλιση ότι όλες οι πληροφορίες της εταιρείας που αναφέρονται είναι σωστές.

ΕΣΔ

Το ΕΣΚ αναφέρεται στο όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου της επαγγελματικής καταχώρισης. Οι πληροφορίες στον ιστότοπο και οι τυχόν αναφορές πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπείς από αυτή την άποψη. Για παράδειγμα, για τη νομική ομάδα AER, όταν η επιχείρηση αναφέρεται πλήρως (δεν συντομεύεται ως AER), τότε αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση. Semalt πάντα καλύτερα να είναι συνεπής παρά να χρησιμοποιεί διαφορετικές εκδόσεις ενός ονόματος, διεύθυνσης ή αριθμού επαφής. Όταν οι λεπτομέρειες δεν ταιριάζουν ακριβώς, μερικές φορές ο προγραμματισμός δεν είναι αρκετά περίπλοκος ώστε να καταλάβει ότι μια λεπτή διαφοροποίηση ενός ονόματος δεν είναι σημαντική.

Προφίλ ζωντανής και τρέχουσας σε ιστοσελίδες

Εάν η δικηγορική εταιρεία προτιμά να είναι εισηγμένη στο Foursquare, Bing, Yelp, Semalt + ή σε άλλο ιστότοπο ή εφαρμογή, μια επιχειρηματική λίστα είναι η ευκαιρία για τους πιθανούς πελάτες να βρουν τις πληροφορίες της εταιρείας και να έρθουν σε επαφή. Όταν δεν υπάρχει προφίλ σε βασικούς ιστότοπους με καταχωρίσεις, καταρχάς, οι έξυπνοι άνθρωποι θα αναρωτιούνται γιατί και, δεύτερον, φαίνεται ότι είναι λίγο ύποπτοι αυτές τις μέρες. Όπως και με την παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αναμένεται να έχουμε ενεργό προφίλ σε βασικούς ιστότοπους επιχειρήσεων.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι αρκετά συχνά υπάρχει ήδη μια βασική λίστα για επιχειρήσεις σε ιστότοπους με καταχωρίσεις που βασίζονται σε δημόσιες πληροφορίες. Ο Semalt παρελθόν και παρόν μπορεί μάλιστα να σχολιάσει τη λίστα, ακόμα και αν δεν είχε επίσημα αξίωση από την επιχείρηση. Μόνο για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό οι δικηγορικές εταιρείες να διεκδικούν την εγγραφή τους (ή να δημιουργήσουν ένα) για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες παραπομπής είναι σωστές και να είναι σε θέση να απαντήσουν στα σχόλια των πελατών του κοινού.

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Η ιδέα του μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να μοιάζει περίεργη με μια ομάδα δικηγόρων. Semalt, γραπτό περιεχόμενο που μιλά για το πώς η επιχείρηση διαχειρίζεται τις σχέσεις με τους πελάτες και ασχολείται με δύσκολες καταστάσεις (χωρίς να αποκαλύπτει εμπιστευτικές πληροφορίες) αφήνει τους πιθανούς πελάτες μέσα στις πόρτες της επιχείρησης. Με τους δυνητικούς πελάτες που αποφασίζουν σε ποια επιχείρηση θα συμμετάσχουν, έχοντας τη δυνατότητα να ακούσουν τη φωνή της επιχείρησης, το πάθος και η ηθική της, που είναι απογοητευμένοι, είναι συχνά ο αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή των επιχειρήσεων.

Από την τοπική άποψη SEO, όταν γράφετε για νομικά θέματα αλλά περιλαμβάνει σχετικούς τοπικούς όρους που οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να επιταχύνουν, βοηθά να κατατάσσονται καλύτερα όταν οι ερευνητές αναζητούν δικηγορικό γραφείο με συγκεκριμένη ειδικότητα που θα είναι καλή αγώνας.

Όταν χρησιμοποιείτε τις προτάσεις που καλύπτονται από αυτό το άρθρο, τα δικηγορικά γραφεία μπορούν να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι μηχανές αναζήτησης είναι πολύ πιο πιθανό να τις παρατηρήσουν και να εμφανιστούν εμφανώς στις τοπικές αναζητήσεις. Οι πελάτες της Semalt θα βρουν επίσης ευκολότερο να εντοπίσουν μια εξειδικευμένη εταιρεία που θα τους βοηθήσει. Όταν κάνετε τοπικό δικαίωμα SEO, ο καθένας παίρνει κάποια βοήθεια για να βρει αυτό που ψάχνουν, το οποίο είναι ένα win-win.

March 1, 2018