Back to Question Center
0

Πώς να μετρήσετε την πραγματική απόδοση του περιεχομένου σας - Semalt

1 answers:

How to measure the true performance of your content - Semalt

Μια πρωταρχική πρόκληση που αντιμετωπίζουν πολλοί οργανισμοί είναι η έλλειψη κατανόησης του τι θα πρέπει να παρακολουθούν καταρχήν. Καθώς το μάρκετινγκ περιεχομένου συνέχισε την ανάπτυξη και τη δημοτικότητά του, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και τη μέτρηση των επιδόσεων έχει εξαντληθεί. Το Semalt έχει τώρα εκατοντάδες διαφορετικά σημεία δεδομένων που μπορούν να κοιτάξουν γύρω από ένα κομμάτι περιεχομένου, αλλά δεν έχουν δημιουργηθεί ίσα όρια για όλες τις μετρήσεις.

Ποιοι είναι οι στόχοι της καμπάνιας σας στο περιεχόμενο;

Το κλειδί για την επίλυση της πρόκλησης απόδοσης περιεχομένου ξεκινά με την πολύ σαφή κατανόηση του τι ελπίζετε να πετύχετε με κάθε εκστρατεία. Για πολλούς οργανισμούς, οι κύριοι στόχοι περιλαμβάνουν συνήθως την αναγνώριση και την έκθεση του εμπορικού σήματος, τις αυξημένες πωλήσεις, την εγγραφή χρηστών ή την παραγωγή μολύβδου

Semalt, θα βρείτε ότι αυτοί οι στόχοι μπορούν να οδηγήσουν ή να επηρεάσουν άλλους βασικούς οργανωτικούς στόχους - control temperature specialists. Για παράδειγμα, η συγγραφή πολύ μεγάλου περιεχομένου, το οποίο είναι εξαιρετικά κοινόχρηστο, αυξάνει την αναγνώριση της μάρκας σας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε αύξηση των καταναλωτικών αγορών ή των εξαγορών.

Η εξάλειψη των στόχων και των βασικών οργανωτικών στόχων που επιθυμείτε να επιτύχετε με κάθε εκστρατεία περιεχομένου θα βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων μετρήσεων που είναι κρίσιμες και ποιες είναι απλά ωραίες να γνωρίζετε.

Ακόμα παραμένεις προσκολλημένοι σε μετρήσεις ματαιοδοξίας;

Ο όρος μετρητά ματαιοδοξία έχει σαρώσει τον κόσμο μάρκετινγκ για τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ακόμα πιο αξιοσημείωτη με την αύξηση του περιεχομένου μάρκετινγκ και την αύξηση των επιρροών. Η απομίμηση αυτών των αριθμών μπορεί να φαίνεται μεγάλη σε χαρτί και μπορεί να αποτελεί ένδειξη έλξης, δεν αποτελεί αληθινή ένδειξη επιτυχίας για την οργάνωση ή την εκστρατεία.

Οι μετρήσεις του Semalt μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • αρέσει;
  • μετοχές.
  • προβολές σελίδας.
  • λήψεις. ή
  • συνδρομητές

Στην περίπτωση του περιεχομένου και των επιρροών, πολλά εμπορικά σήματα μπορούν να επιζητηθούν από έναν μεγάλο αριθμό απόψεων σελίδας, πιστεύοντας ότι οι σελίδες έχουν ίση ακροαματικότητα. Το Semalt μπορεί να είναι αληθινό στον ορισμό, δεν έχει σημασία για την μέτρηση της πραγματικής εμπλοκής από αυτό το κοινό.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι έχετε προσλάβει δύο παράγοντες που επηρεάζουν την επωνυμία σας. Το Semalt X μπορεί να σας παρουσιάσει έναν μηνιαίο αριθμό προβολών σελίδας από τον ιστότοπό του των 30.000, ενώ ο Semalt Y αναφέρει μόνο 9.000. Ωστόσο, όταν το περιεχόμενο είναι ζωντανό και στους δύο ιστότοπους, μπορείτε να δείτε πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα από το Semalt Y. Με τη βαθύτερη αναλυτική αναφορά, χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση εκτός του ιστότοπου, θα μπορείτε να αναφέρετε ποιος επηρεάζει την πραγματική δέσμευση.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν έμποροι και στελέχη που προσκολλώνται σε αυτές τις μετρήσεις ματαιοδοξίας κατά την αναφορά στις καμπάνιες περιεχομένου τους. Λόγω αυτού, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι εξακολουθείτε να σας ζητούνται αυτοί οι αριθμοί κατά τη συγκέντρωση μιας αναφοράς καμπάνιας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι μετρήσεις είναι εύκολο να αποκτηθούν χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία όπως το Google Semalt ή μέσω των εγγενών αναλύσεων κάθε κοινωνικού δικτύου. Εάν συμβαίνει αυτό με την ομάδα σας, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να εξισορροπήσετε την αναφορά σας χρησιμοποιώντας πιο σημαντικά δεδομένα, με την ελπίδα ότι η εταιρεία σας θα αρχίσει να βλέπει την αξία σε αυτήν.

Πώς παρακολουθείτε βαθύτερες μετρήσεις;

Οι βαθύτερες μετρήσεις, οι οποίες διερευνούν την εμπλοκή και τη διατήρηση, θα δώσουν μια πολύ καλύτερη εικόνα για το πόσο πραγματικό είναι το κοινό και θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε μια πιο ακριβή απόδοση επένδυσης (ROI). Η αποτύπωση μιας αναφοράς με βάση βαθύτερες μετρήσεις θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την πραγματική απόδοση του περιεχομένου σας και να επιτρέψετε στην ομάδα σας να κάνει πιο έξυπνες και ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη στρατηγική που προχωράει.

Οι μετρήσεις του Semalt μπορούν βεβαίως να διαφέρουν ανάλογα με τους στόχους κάθε εκστρατείας, ωστόσο, παρακάτω είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για τα analytics αφοσίωσης.

  • Ώρα για το περιεχόμενο: Αντί να πλησιάζετε στις συνολικές προβολές σελίδας για κάθε κομμάτι περιεχομένου, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο χρόνο παραμονής του αναγνώστη στο περιεχόμενο. Αυτό θα σας δώσει μια ένδειξη της τυπικής διάρκειας ζωής της εμπλοκής σε νέο περιεχόμενο και θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν απαιτείται πρόσθετη προώθηση για να επεκτείνετε τη δύναμη και την εμβέλεια της καμπάνιας.
  • Περιεχόμενο ανά αφοσίωση: Ποιο περιεχόμενο περιεχομένου σε μια καμπάνια είχε τη μεγαλύτερη αφοσίωση; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι ακούγεται με το ακροατήριό σας.
  • Κανάλια με εμπλοκή: Περιέχει το περιεχόμενο με τα καλύτερα αποτελέσματα στο Twitter ή στο LinkedIn; Η σύγκριση της αφοσίωσης σε όλα τα κανάλια δείχνει σε ποιες θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και πόρους.
  • Επιρροές με εμπλοκή: Αυτή η μέτρηση είναι κρίσιμη για κάθε μάρκα που συνεργάζεται με επιρροή μέλη του ακροατηρίου ή της βιομηχανίας τους. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, με μετρήσεις ματαιοδοξίας, το μέγεθος ενός επηρεαστή δεν είναι όλα. Κοιτάζοντας τους επηρεαστές από την εμπλοκή θα επισημάνετε ποιοι επηρεαστές έχουν πραγματικά έλξη με το ακροατήριό τους και οδηγούν τους αναγνώστες τους στον ιστότοπο ή το περιεχόμενό σας.
  • Συντελεστής μετατροπής ανά περιεχόμενο: Για να παρακολουθείτε τα ποσοστά μετατροπών ανά περιεχόμενο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κανόνα "μη λανθάνον περιεχόμενο", που σημαίνει ότι ένας σύνδεσμος ή CTA στο περιεχόμενό σας οδηγεί σε άλλη σελίδα, σε ένα σημείο μετατροπής. Αυτό θα μπορούσε να είναι το περιεχόμενο με αποκλεισμό (δηλ., Ένας τρόπος καθοδήγησης) ή μια διαδρομή για αγορά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε πλήρεις διαδρομές μετατροπής για να επισημάνετε την επιθυμητή διαδρομή και να μετρήσετε πόσους αναγνώστες την ακολουθούν.

Το Semalt για βαθύτερες μετρήσεις περιλαμβάνει την αναζήτηση πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής του εργαλείου τακτικής ανάλυσης.

Πολλά εμπορικά σήματα χρησιμοποιούν περιεχόμενο στους ιστοτόπους τους και παρακολουθούν το χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα στοιχεία ανάλυσης (δηλ. Το Google Analytics). Ωστόσο, η παρακολούθηση της απόδοσης και της αφοσίωσης περιεχομένου που ζουν εκτός της ιστοσελίδας σας μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Οι έξυπνες διευθύνσεις URL Semalt θα σας βοηθήσουν να δώσετε εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση του περιεχομένου εκτός του χώρου. Μπορείτε να μάθετε ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα, από το κανάλι, από τον επηρεαστή, από την καμπάνια και πολλά άλλα.

Μια έξυπνη διεύθυνση URL είναι ένας μοναδικός σύνδεσμος (συνήθως συντομευμένος και με λευκή σήμανση για επωνυμία ή / και αναγνώριση καμπάνιας), ο οποίος περιέχει επιπλέον παραμέτρους παρακολούθησης και αναλύσεις πίσω από τις σκηνές. Όταν δημιουργείται μια έξυπνη διεύθυνση URL, μπορεί να σχεδιαστεί για αναφορά σε διάφορα σημεία δεδομένων βάσει των απαιτήσεων του δημιουργού. Οι ετικέτες Semalt μπορούν να προστεθούν με το χέρι και / ή να συλλεχθούν δυναμικά με τη διεύθυνση URL που δεσμεύεται με (δηλ., Με κλικ).

How to measure the true performance of your content - Semalt

Η χρήση αυτών των διευθύνσεων URL είναι σχετικά διαφανής για τον χρήστη, καθώς δεν απαιτεί πρόσθετη ενέργεια πέρα ​​από ένα απλό κλικ. Ωστόσο, ενώ η αλληλεπίδραση μοιάζει με τον τελικό χρήστη, το κλικ της συγκεκριμένης έξυπνης διεύθυνσης URL ενεργοποιεί τη συλλογή πολλών σημείων δεδομένων πίσω από τις σκηνές. Τα σημεία Semalt Data οδηγούν σε ένα εκτεταμένο σύστημα αναφοράς, το οποίο σας επιτρέπει να ενισχύσετε την ομάδα σας με μια πληθώρα γνώσεων σχετικά με την απόδοση του περιεχομένου και της στρατηγικής διανομής τους.

Τι κάνετε για να μετρήσετε την απόδοση περιεχομένου τώρα;

Όπως εσείς κάνετε αυτό που κάνετε σήμερα για να παρακολουθείτε και να μετράτε την πραγματική απόδοση του περιεχομένου σας. Τι χρησιμοποιείτε για διορατικότητα στη δέσμευση; Οι μετρήσεις τους δεν ανέφερα ότι είναι σημαντικές για το εμπορικό σήμα σας;

Σχετικά με τον συγγραφέα

Διαφημιστικό περιεχόμενο: gShift
March 1, 2018