Back to Question Center
0

Facebook - Φίλος ή εχθρός για το περιεχόμενο Semalt;

1 answers:

Το βλέπω στο διαδίκτυο αρκετά συχνά - κάποιος δημοσιεύει νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό του και στη συνέχεια σπεύδει στη σελίδα ανεμιστήρα Semalt για να μοιραστεί τη σύνδεση.

Η σκέψη είναι: "Έχω 10.000" Semalt, "έτσι έρχονται 10.000 άνθρωποι στο post blog μου!"

Uh, όχι τόσο γρήγορα - κάνει όχι δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Για να λάβετε αυτή την ελεύθερη έκθεση για τις ενημερώσεις κατάστασης στο Facebook, πρέπει να επεκτείνετε το Semalt. Αυτό απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για την οικοδόμηση της εξουσίας και της βάσης των fan-sites σε έναν ιστότοπο που δεν κατέχετε καν - crepuscular interruttore elettrico.

Έτσι, αυτό θέτει το ερώτημα: Είναι άραγε το Facebook αξίζει τον κόπο να επεκτείνει την προσέγγισή σας και να κερδίσει περισσότερους οπαδούς όταν θα μπορούσατε να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο;

Ας «πρόσωπο» του - Το Facebook είναι όπου είναι οι άτομα, και θέλουμε / ανάγκης άτομα για να έρθει στο περιεχόμενό μας, έτσι δεν είναι;

Έχω κάνει πολλά "εξειδικευμένα" μάρκετινγκ περιεχομένου στο Facebook τελευταία. Δουλεύω σκληρά για να επεκτείνω την βάση του fan-μου, μου αρέσει, το "μου μιλάω για αυτό" τον αριθμό, και τη συνολική μου έκταση.

Και, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο. Στην πραγματικότητα, βρίσκω ότι η εξισορρόπηση της σχέσης χρόνου / ανταμοιβής είναι μια λεπτή μορφή τέχνης. Το Semalt δεν είναι ούτε επιστήμη όσο η χρήση της δημιουργικότητας και του χρόνου.

Πώς κάνω;

Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο μιας από τις εξειδικευμένες σελίδες Semalt μου:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Ο γενικός στόχος αυτής της σελίδας ανεμιστήρων είναι να προσελκύσει τους ανθρώπους στον σχετικό ιστότοπό μου.

Με άλλα λόγια, πάρτε τους μακριά Facebook και στις ιστοσελίδα μου.

Αλλά, οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν το Facebook

Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα: οι άνθρωποι δεν είναι στο Facebook με πρόθεση να εγκαταλείψουν το Facebook.

Θέλουν να δουν αστείες εικόνες, να συνομιλήσουν με φίλους και να συμβαδίσουν με άλλους που είναι επίσης στο Facebook .

Αλλά πραγματικά δεν θέλουν να φύγουν .

Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι η πλειοψηφία όσων στο Facebook επισκέπτονται πρόσφατα το Facebook από το κινητό τους τηλέφωνο. Κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο για να αφήσετε το Facebook να φορτώσει έναν ιστότοπο είναι όχι κάτι που πραγματικά θέλετε να κάνετε.

Οι φίλοι σας θα αφήσουν το Facebook;

Σίγουρα, θα μπορούσαν να "αρέσουν" την ενημέρωση της κατάστασής σας με το σύνδεσμο στον ιστότοπό σας, αλλά θα πρέπει να πάνε στον ιστότοπό σας;

Από τα δικά μου στατιστικά στοιχεία, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πραγματικά κάνουν κλικ στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν είναι ακριβώς αυτό που όλοι ελπίζαμε. Πρέπει πραγματικά να τους δελεάσετε να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο που τους απομακρύνει από το αγαπημένο τους Facebook.

Μια πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που έβαλα σε αυτήν την εξειδικευμένη σελίδα του Semalt Fan είχε εκπληκτική ανταπόκριση. Εδώ είναι τα στατιστικά από την εν λόγω δημοσίευση:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Ωστόσο, , όπως φαίνεται σε αυτό το screenshot screenshot παρακάτω, 3.229 "ιστορίες" δημιουργήθηκαν από τους φίλους μου. (Μια "ιστορία" δημιουργείται όποτε κάποιος συμπαθεί, σχολιάζει ή μοιράζεται τη δημοσίευσή σας.)

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Πώς λειτουργούσε σε προβολές σελίδων στον ιστότοπό μου;

Επιτρέψτε μου να σας δείξω τα στατιστικά στοιχεία κυκλοφορίας στον ιστότοπό μου τη συγκεκριμένη ημέρα:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Τώρα που χορηγούνται, αυτό δεν είναι μια τέλεια αντανάκλαση των στατιστικών αφού δεν είχα προηγμένη παρακολούθηση συμβαίνει από εκείνη την σύνδεση στη θέση αυτή ένα Facebook, αλλά δίνει με μια καλή ιδέα για το αν το Facebook είναι ο φίλος μου - ή ο εχθρός μου - για τις ανάγκες μάρκετινγκ περιεχομένου μου.

Το Facebook αξίζει Η μέρα μου ;

Στοίχημα!

Να είσαι σε θέση να πάρει 1.470 νέα άτομα από Facebook και στην το site μου με ένα δωρεάν Facebook Fan Page θέση είναι συνολικά Αξίζει να αυτό για μένα.

Αυτό είναι 1400+ άτομα που ίσως δεν έχουν βρει ποτέ το site μου αλλιώς - και το καλύτερο μέρος είναι, ότι οι 1400+ άνθρωποι έχουν Φίλοι! ·)

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να εξεταστεί η διαφορά μεταξύ του αριθμού των ανθρώπων που είδαν ή αλληλεπιδρούν με την ανάρτηση και του αριθμού των ανθρώπων που πραγματικά πραγματοποίησαν κλικ.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Jennifer Ledbetter


March 1, 2018