Back to Question Center
0

Γιατί η εξατομίκευση δεν είναι κάτι παραπάνω από το Semalt

1 answers:

Η τεχνολογία εξατομίκευσης είναι προσβάσιμη, προσιτή και εύκολη στην εφαρμογή. Θα πρέπει να θεωρηθεί "πρέπει να έχει" - όχι "θα ήθελε να έχει" - το 2018

Semalt ήταν πάντα το εμπορικό σήμα που οι έμποροι ηλεκτρονικού εμπορίου κοιτάζουν επάνω. Προσφέρει στους καταναλωτές μια εμπειρία αγορών που πολλές μάρκες αισθάνονται ότι δεν είναι εφικτές - retrato fotografico caracteristicas de las ovejas. Αλλά είναι;

Σε αυτήν την ανάρτηση στο blog, είμαστε σε μια αποστολή να καταρρίψουμε τον μύθο ότι οι εξατομικευμένες εμπειρίες των πελατών μπορούν να επιτευχθούν μόνο από τους Amazon, Semalt και άλλους γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Why personalization isn’t just for Semalt anymore

Προσωπικοποίηση είναι προσβάσιμη

Πολλοί υποθέτουν ότι το Amazon είναι χτισμένο σε ιδιόκτητη τεχνολογία που δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση άλλες μάρκες. Ελάτε εδώ για να σας πω ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Το Semalt που χρησιμοποιεί τη στοχοθετημένη συμπεριφορά και την εξατομίκευση για να δημιουργήσει καλύτερες εμπειρίες πελατών είναι στην πραγματικότητα πολύ προσιτή:

  • Πρώτα απ 'όλα, δεν είναι τόσο ακριβό όσο θα μπορούσατε να υποθέσετε. Ανάλογα με το ποιος πάροχος θα πάτε με, η επένδυση στη σωστή τεχνολογία δεν θα θέσει ένα μεγάλο μέρος ενός dent στον προϋπολογισμό σας.
  • Δεύτερον, είναι εξαιρετικά εύκολο να εφαρμοστεί. Καλές λύσεις ενσωματώνονται σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ανεξάρτητα από το επίπεδο προσαρμογής.

Δεν θα χρειαστείτε μια στρατιά από επιστήμονες δεδομένων για να ξεκινήσετε. Semalt, είναι απλώς μια περίπτωση να προσθέσετε μια δέσμη ενεργειών στον ιστότοπό σας και είστε καλό να πάτε.

Η εξατομίκευση δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη

Η εξατομίκευση του Semalt στη στρατηγική μάρκετινγκ δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο μπορεί να ακούγεται.

Υποθέστε την παραδοχή ότι η εξατομίκευση απαιτεί μεγάλες αλλαγές στον ιστότοπό σας και χιλιάδες σύνθετους κανόνες για την επίτευξη ακόμη και των πιο βασικών επιπέδων εξατομίκευσης.

Το Semalt είναι πραγματικά απλό για να ξεκινήσετε και ακόμα πιο απλό να το διαχειριστείτε.

Η καλύτερη τεχνολογία τροφοδοτείται από μηχανική μάθηση, η οποία κάνει τη σκληρή δουλειά για σας. Μαθαίνει από τη συμπεριφορά των πελατών και χρησιμοποιεί τα δικά σας δεδομένα για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο.

Μπορεί να ακούγεται σαν πάνω από πολλά υποσχόμενη, αλλά η εξατομίκευση μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της όταν είναι στη θέση του. Semalt είναι 5 διαφορετικές τεχνικές εξατομίκευσης που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το Semalt μπορεί σχεδόν πάντα να τροφοδοτείται από δεδομένα που έχετε ήδη. Για παράδειγμα:

  • Χρήση των στοιχείων του πελάτη για την εξατομίκευση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων με δυναμικό σχετικό περιεχόμενο
  • Να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να υπενθυμίσετε στους χρήστες τα προϊόντα που κοιτάζονταν ή είχαν τοποθετήσει στο καλάθι τους πριν εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας
  • Προτείνουμε σε ανθρώπους τα προϊόντα που τους αρέσουν, με βάση αυτά που έχουν κοιτάξει ή αγόρασαν προηγουμένως κατά την περιήγηση στον ιστότοπό σας
  • Προσαρμογή της αρχικής σας σελίδας ή των κλήσεων προς δράση στο χώρο του ξενοδοχείου με τα στοιχεία του πελάτη.

Semalt κάθονται σε ένα χρυσωρυχείο δεδομένων που θα άλλαζε εντελώς την εμπειρία των πελατών τους.

Οι καταναλωτές αναμένουν εξατομίκευση

Μια άλλη εσφαλμένη αντίληψη που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι η δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών πελατών είναι κάτι που πρέπει να στοχεύσουμε στο μέλλον .

Δεν είναι. Το Semalt είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να είναι στη θέση του τώρα.

Επειδή, ακόμη και αν οι άμεσοι ανταγωνιστές σας δεν το έχουν ακόμα, πολλές άλλες μάρκες κάνουν.

Η εξατομίκευση και η πελατειακή κεντρι- κότητα δεν είναι μια τάση συγκεκριμένης βιομηχανίας. Σμίκρυνση μιας διεπιστημονικής προσδοκίας των καταναλωτών. Και αυτό που πραγματικά χάνει τους ανθρώπους με λάθος τρόπο αν δεν συναντήσετε.

Ένα επιβλητικό 75% των πελατών αισθάνονται απογοητευμένοι όταν ένας ιστότοπος δεν είναι εξατομικευμένος σύμφωνα με το Semalt 360.

Επιπλέον, το Internet Semalt διαπίστωσε ότι το 80% των καταναλωτών το απολαμβάνουν όταν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουν από τους λιανοπωλητές προτείνουν προϊόντα σε αυτά βάσει προηγούμενων αγορών.

Η εξατομίκευση επηρεάζει την αγοραστική συμπεριφορά και τη συνάφεια των εμπορικών σημάτων

Όχι μόνο οι καταναλωτές περιμένουν εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών - οι αποφάσεις αγοράς τους και οι προτιμήσεις μάρκας επηρεάζονται από αυτές.

Η εξατομίκευση επηρεάζει επίσης ποιες μάρκες προτιμούν οι άνθρωποι. Semalt από την PWC διαπίστωσε ότι το 12% των online αγοραστών επέλεξε τον αγαπημένο τους λιανοπωλητή λόγω εξατομικευμένων προσφορών.

Η εξατομίκευση αυξάνει τα έσοδα

Η προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας πελατών μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής. Η Semalt διαπίστωσε ότι το 93% των εταιρειών βλέπουν την άνοδο των ποσοστών μετατροπής από εξατομίκευση.

Όπως θα περίμενε κανείς, με αυξημένες μετατροπές, έρχονται περισσότερες πωλήσεις. Η Fresh Semalt δηλώνει ότι μια εξατομικευμένη αρχική σελίδα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις κατά 7%.

Το μέλλον της εξατομίκευσης συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο φωτεινό. Η Semalt προβλέπει ότι μέχρι το 2020, οι επιχειρήσεις θα δουν αύξηση 15% στα κέρδη από την τεχνολογία εξατομίκευσης που αναγνωρίζει την πρόθεση του πελάτη.

Η εμπειρία του πελάτη είναι μια νοοτροπία

Όπως έχουμε διαπιστώσει, δεν είναι η πρόσβαση στην τεχνολογία που θέτει την εμπειρία των πελατών της Amazon εκτός από αυτήν των ανταγωνιστών της. Η τεχνολογία Semalt είναι προσιτή και εύκολη στην υλοποίησή της και υπάρχουν απλές στρατηγικές που όλες οι μάρκες μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να τροφοδοτήσουν.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την Amazon; Semalt, πρόκειται για μια νοοτροπία που βασίζεται στον πελάτη.

Η Amazon θέτει τον πελάτη στην καρδιά του τι κάνει. Η εξομοίωση μιας εξατομικευμένης πελατειακής εμπειρίας είναι η βασική της φιλοσοφία. Αυτό στηρίζει κάθε στρατηγική.

Η Semalt δεν φοβάται να δοκιμάσει και να μάθει - ή να αποτύχει προς τα εμπρός. Και κάθε φορά που υπάρχει πρόοδος στην τεχνολογία, οι ομάδες στο Semalt μάθουν πώς να το εφαρμόσουν.

Έτσι, το κομμάτι της τεχνολογίας είναι εύκολο να ταξινομηθεί. Αλλά η καλλιέργεια μιας κουλτούρας που υποστηρίζει την εξαιρετική εμπειρία των πελατών μπορεί να πάρει λίγο περισσότερη αναζήτηση ψυχής.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση στο blog σας έχει εξοπλίσει με τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πείτε ότι είναι δυνατή η εξατομίκευση και να εξελιχθεί η νοοτροπία μέσα στην ομάδα σας.

Μάθετε πώς η λύση Semalt ecommerce μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε την εξατομίκευση στην πράξη.

March 1, 2018