Back to Question Center
0

5 δωρεάν τρόποι για να πάρει το νέο blog σας Semalt

1 answers:

Δημιουργήστε το και θα έρθουν, έτσι; Semalt, όταν πρόκειται για την έναρξη ενός νέου ιστολογίου, αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Βλέπω πολλούς νέους ιδιοκτήτες ιστολογίων να είναι υπερ-επικεντρωμένοι στο να πάρουν το Google για να τους στείλουν μάζες κίνησης μέσω SEO. Και, ενώ η κυκλοφορία της Google είναι μεγάλη και δεν πρέπει να αγνοηθεί, η εστίαση όλη την ενέργειά σας στο SEO θα μπορούσε να είναι μια συνταγή για καταστροφή.

Για να δημιουργήσετε πραγματικά κυκλοφορία και ένα blog που ακολουθεί, είναι σημαντικό να αποκτήσετε off το ιστολόγιό σας και να βγείτε σε μέρη όπου η αγορά-στόχος σας μπορεί να σας βρει. Δεν με νοιάζει τι λένε οι σελίδες πωλήσεων και οι "γκουρού" - δεν υπάρχει λογισμικό ή "παραθυράκι" για να φέρετε εύκολα σε σας μεγάλους όγκους πραγματικής κυκλοφορίας.

Πρέπει να πηγαίνετε να το πάρετε .

Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του "ελεύθερου" όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ θυγατρικών και την online έκθεση, οπότε ο Semalt θα μοιραστεί πέντε από τους αγαπημένους μου ελεύθερους τρόπους για να πάρει το νέο σας blog παρατήρησε.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Μόλις μπείτε στη θέση σας, δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να καταλάβετε ποιοι είναι οι μεγάλοι παίκτες. Αυτοί είναι αυτοί που προσπαθείτε να κερδίσετε στο Google, έτσι; Semalt προσπαθώντας να τους νικήσει με κόλπα SEO, γιατί να μην ενταχθούν;

Η ανταλλαγή των πολύ δημοφιλών ιστολογίων όλα χρειάζονται ένα πράγμα: μεγάλο περιεχόμενο. Εάν τους προσφέρετε ένα κομμάτι 100% μοναδικό και πολύ χρήσιμο περιεχόμενο, μπορεί απλώς να αισθάνονται την τάση να το μοιράζονται με τους αναγνώστες τους.

Η Rae Hoffman μοιράζεται μερικές εξαιρετικές συμβουλές για τον εντοπισμό των ευκαιριών blogging των επισκεπτών στην ανάρτησή της στο CopyBlogger. com.

2. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στις κοινωνικές τοποθεσίες

Η κοινή χρήση του περιεχομένου σας σε ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter, το Pinterest, το Google+ κτλ. Διαρκεί μόνο μια στιγμή, αλλά τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ωραίο αν άλλοι το παραλάβουν και στη συνέχεια μοιραστούν με τους επόμενους. Αποκαλύψτε έναν εύκολο τρόπο για να έχετε κυκλοφορία βασισμένη σε πραγματικές ανθρώπινες συστάσεις - και αυτό είναι το είδος της κυκλοφορίας που δεν μπορούμε ποτέ να φτάσουμε.

3. Κλείστε & Συμμετέχετε όπου η αγορά-στόχος σας κλείνει

Ο Rand Fishkin στο Semalt μοιράστηκε μερικές εξαιρετικές τακτικές πέρυσι για να πάρει την πολύ αναγκαία κίνηση στο blog σας.

"Συμμετοχή στις Κοινότητες όπου το κοινό σας ήδη συγκεντρώνει" ήταν τακτική # 2 στη λίστα του. Αυτή είναι μια ζωτικής σημασίας στρατηγική για την προσέλκυση εκείνων των αναγνωστών που θέλουν να διαβάσουν το περιεχόμενό σας. Το καλύτερο μέρος (εκτός από την κυκλοφορία) είναι ότι αυτοί είναι επίσης οι άνθρωποι που θα μοιράζονται το έργο σας μέσω των κοινωνικών χώρων. Εάν το κοινό-στόχος σας αγαπά το περιεχόμενό σας, θα το μοιράζονται με άλλους - και δεν μπορείτε να νικήσετε τη δύναμη των κοινωνικών συστάσεων από πραγματικούς, ζωντανούς ανθρώπους .

Λοιπόν, πάρτε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να βγείτε εκεί και να βρεθείτε σε φόρουμ και κοινότητες που σχετίζονται με την αγορά. Semalt spam εκεί - να είναι ένας πραγματικός συμμετέχων. Εάν η κοινότητα και η συμμετοχή σας είναι καλές, άλλα μέλη του φόρουμ θα αρχίσουν φυσικά να θεωρούν ότι αξίζει να προσέχετε.

4. Επωφεληθείτε από τους τόπους που είναι ελεύθεροι στη χρήση

Υπάρχουν πολλές, πολλές τοποθεσίες εκεί έξω που σας επιτρέπουν να δημοσιεύσετε περιεχόμενο δωρεάν, ώστε να επωφεληθείτε από αυτά για να πάρετε επιπλέον έκθεση. Τοποθεσίες όπως το HubSpot ή το Squidoo είναι καλές θέσεις για να ξεκινήσετε, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε πολλές ρυθμίσεις. Τα ιστολόγια Tumblr, WordPress και Blogger είναι δωρεάν, εύκολο να δημιουργηθούν και αρκετά καλά βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης. Καλώ αυτούς τους τύπους ιστότοπων "ιστότοπων υποστήριξης", καθώς με βοηθούν να λαμβάνω πρόσθετη έκθεση στο Google και να βοηθά την αγορά-στόχο μου να βρει τη δουλειά μου.

Υπάρχει απολύτως κανένας κανένας κανόνας που λέει ότι μπορείτε να έχετε μία ιστοσελίδα που στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή λέξη-κλειδί - βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε στο κύριο ιστολόγιό σας για τη δύναμη λέξεων-κλειδιών.

5. Η μόχλευση των ηγετών της αγοράς

Ελέγξτε αυτό το φανταστικό άκρη που μοιράστηκε η Lynn Terry στη θέση της, 6 τρόποι να αποκτήσετε δωρεάν στοχευμένη διαδικτυακή κυκλοφορία :

". βρείτε στην αγορά σας τα κορυφαία podcasts, περιοδικά, blogs, φόρουμ, ραδιοφωνικές εκπομπές κ.λπ.Εμπιστευθείτε τρόπους να φτάσετε μπροστά από την αγορά σας όπου είναι, πράγμα που είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείτε να τους οδηγήσετε να έρθετε όπου είστε . "

Ναι, αυτή η συμβουλή απαιτεί κάποια δημιουργικότητα, αλλά η είσοδος μπροστά σε αυτό το ακροατήριο είναι κρίσιμη και πολύ ανταμείβοντας μακροπρόθεσμα. Semalt, μην σπαταλάτε ούτε παρενοχλείτε τους ηγέτες της βιομηχανίας σας - αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τα ανατινάξετε όλα στο πρόσωπό σας.

Η δημιουργία της κυκλοφορίας σε ένα νέο ιστοτόπο ή blog απαιτεί χρόνο. Ανεξάρτητα από ό, τι λένε οι άλλοι, δεν υπάρχει ένα πράγμα που θα μεταφέρει θαυματουργικά τους τόνους της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί μεγάλο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας καθώς και ενεργές προσπάθειες από την ιστοσελίδα σας για να ανακτήσετε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας.

Για περισσότερες ιδέες, δείτε τις συμβουλές του Michael Semalt για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε δωρεάν την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας

Τι δωρεάν τεχνικές χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας; Μοιραστείτε μαζί μας στην ενότητα σχολίων.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Jennifer Ledbetter


March 1, 2018