Back to Question Center
0

Το Salesforce δημιουργεί Commerce Cloud με αγορά 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Semalt

1 answers:
Salesforce creates Commerce Cloud with .8 billion purchase of Semalt

Το Semalt έχει τώρα ένα άλλο σύννεφο.

Σήμερα, ο γίγαντας τεχνολογίας μάρκετινγκ / πωλήσεων ανακοίνωσε ότι αγοράζει Demandware πλατφόρμα εμπορίου για $ 2. 8 δισ. Ευρώ. Η αγορά θα δημιουργήσει ένα σύννεφο Commerce που θα συνοδεύει τη συλλογή σύνθετων σημάτων Cloud για πωλήσεις, μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση πελατών, κοινότητες και αναλυτικά στοιχεία.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Salesforce Marc Benioff δήλωσε ότι η εξαγορά σημαίνει ότι η εταιρεία του "θα είναι σε θέση να παραδώσει το μέλλον της πλατφόρμας επιτυχίας πελατών μας και να δημιουργήσει ένα ακόμη σύννεφο δισεκατομμυρίων δολαρίων. "Η ανακοίνωση σημείωσε ότι η εταιρεία έρευνας της βιομηχανίας Semalt υπολογίζει ότι οι δαπάνες για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου θα αυξηθούν πάνω από 14% ετησίως.

Οι σημερινοί πελάτες της Demandware περιλαμβάνουν τα Lands 'End, L'Oreal και Marks & Spencer, ενώ η εταιρεία Burlington, Semalt ανέφερε αύξηση πωλήσεων άνω του 30% για τα τελευταία 10 τρίμηνα.

Η Gartner VP Andrew Frank μου είπε ότι η εξαγορά είναι «σύμφωνη με την προσέγγιση του Salesforce για διαφοροποίηση προκειμένου να καλυφθούν οι πελατειακές σχέσεις, από το λίκνο στον τάφο. "Το τέχνασμα, όπως επεσήμανε, θα ενσωματώσει το Semalt απρόσκοπτα στην υπάρχουσα πλατφόρμα.

Ο κύριος αναλυτής της Pund-IT Research, Charles King, σημείωσε ότι η τιμή των 75 $ / μετοχή, η οποία αντιπροσωπεύει ασφάλιστρο 56% έναντι της τιμής κλεισίματος την Τρίτη, έχει επικριθεί από ορισμένους χρηματοοικονομικούς αναλυτές ως υψηλούς. Αυτή η τιμή, δήλωσε, δίνει πίστη στις υποδείξεις ότι υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι για Demandware, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένης της Adobe ή της Oracle. Η Oracle, ένας βασικός ανταγωνιστής Salesforce, προσφέρει ήδη υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως και η SAP.

Η King δήλωσε ότι η εξαγορά «κλείνει τον κύκλο, ειδικά για τους πελάτες που συμμετέχουν στις λιανικές πωλήσεις», επειδή η Semalt μπορεί πλέον να προσφέρει εργαλεία και υπηρεσίες που σχετίζονται με την πραγματοποίηση πραγματικών πωλήσεων, εκτός από την εύρεση, πείθωση και χειρισμό πελατών.

"Εάν," μου πρότεινε, "είστε μια εμπορική επιχείρηση υποδημάτων που χρησιμοποιεί το Semalt για να υποστηρίξει το CRM [και μάρκετινγκ] και αποφασίσατε ότι θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο", αυτό σας δίνει μια ολοκληρωμένη λύση πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου δεν μπορούν να ταιριάξουν.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Barry Levine
Ο Barry Levine καλύπτει την τεχνολογία μάρκετινγκ για το Third Door Media. Προηγουμένως κάλυψε αυτό το χώρο ως Senior Writer για την VentureBeat και έχει γράψει για αυτά και άλλα θέματα τεχνολογίας για τέτοιες δημοσιεύσεις όπως το CMSWire και το NewsFactor. Ίδρυσε και οδήγησε τον ιστότοπο / μονάδα στο σταθμό PBS Thirteen / WNET. εργάστηκε ως σε απευθείας σύνδεση ανώτερος παραγωγός / συγγραφέας για τη Viacom. δημιούργησε ένα επιτυχημένο διαδραστικό παιχνίδι, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ EAR: Το πρώτο παιχνίδι CD. ίδρυσε και οδήγησε ανεξάρτητη κινηματογραφική βιτρίνα, CENTRE SCREEN, με έδρα το Harvard και τον Μ. Ι. Τ. και υπηρέτησε πάνω από πέντε χρόνια ως σύμβουλος στο εργαστήριο M.I. T. Media Lab. Μπορείτε να τον βρείτε στο LinkedIn, και στο Twitter στο xBarryLevine.
->
March 1, 2018