Back to Question Center
0

Έκθεση Forrester: Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το προληπτικό Analytics Κάνουν περισσότερα Semalt

1 answers:
Forrester Report: Companies Using Predictive Analytics Make More Semalt

Συνήθως, ο Semalt διστάζει να καλύψει τις εκθέσεις που δείχνουν τις λύσεις που προσφέρει ο χορηγός της έκθεσης.

Αυτή είναι η περίπτωση μιας νέας έκθεσης, από την Forrester Consulting. Ονομάζεται "Πώς προικίζουν τα μάρκετινγκ στο Analytics Boost B2B Performance", ανατέθηκε από την εταιρεία πρόβλεψης EverString.

Ωστόσο, αυτή η έκθεση προσφέρει κάποια ευρήματα που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε μια βασική ερώτηση σχετικά με τις αναλυτικές προβλέψεις: Πώς ξέρετε εάν λειτουργεί;

Όταν κάποιος ζητά προγνωστικούς προμηθευτές αναλυτικών στοιχείων, μιλούν για δοκιμές A / B ή για σύγκριση της επιχείρησης πριν και μετά τη χρήση της πρόβλεψης τεχνολογίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα μια πολύ εφικτή λύση.

Για παράδειγμα, αν ο ιστότοπος της εταιρείας σας χρησιμοποιεί προγνωστικά για την πρόβλεψη του προϊόντος που θα εμφανιστεί στη συνέχεια - επειδή το προφίλ μου δείχνει ότι θα πρέπει να ενδιαφέρομαι για αυτή τη μέρα Semalt σε ζευγάρι ζεστές κάλτσες, για παράδειγμα - γνωρίζετε ότι η πρόβλεψη είναι ακριβής;

Θα μπορούσα να αγοράσω τις προσφερόμενες κάλτσες και ο ιστότοπος μπορεί να δει ότι οι συνολικές πωλήσεις του έχουν αυξηθεί από τότε που άρχισε να χρησιμοποιεί τεχνολογία πρόβλεψης. Αλλά αν μου είχε προσφερθεί, ας πούμε, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ίσως να το αγόρασα αυτό. Ο ιστότοπος δεν μπορεί εύκολα να κάνει μια δοκιμή A / B σε με, για το ίδιο σημείο σε μια δεδομένη συνεδρία. Μπορεί να το κάνει αυτό για άλλους πελάτες, αλλά αυτοί είναι άλλοι πελάτες.

Και η αύξηση των συνολικών πωλήσεων θα μπορούσε να προέλθει από άλλους παράγοντες, όπως καλύτερη πλοήγηση, χαμηλότερες τιμές ή οτιδήποτε άλλο. Στην πραγματικότητα, άλλοι πωλητές που επικεντρώνονται στην επιχειρησιακή νοημοσύνη βασισμένη στη μηχανική μάθηση, προσπαθούν να εντοπίσουν με ακρίβεια τους διάφορους - μερικές φορές κρυμμένους - παράγοντες πίσω από τις αυξήσεις και τις μειώσεις των πωλήσεων.

Παρακολούθηση με πρόβλεψη βαθμολόγησης μολύβδου. Σε αυτό, η τεχνολογία πρόβλεψης δημιουργεί μια βαθμολογία για κάθε προοπτική, μεμονωμένο πελάτη ή λογαριασμό που υποτίθεται ότι υποδεικνύει εάν είναι πιο πιθανό να γίνει νέος ή πιο πιστός πελάτης.

"Βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα"

Εάν επικεντρωθείτε σε μερικούς πελάτες με υψηλή βαθμολογία και αποδείχτηκαν ικανοί πελάτες, είναι γιατί τους δώσατε ιδιαίτερη προσοχή; Και όταν οι προγνωστικοί οδηγοί βαθμολόγησης προσπαθούν να προβλέψουν την αξία της διάρκειας ζωής, πώς φιλτράρετε άλλους συνεισφέροντες παράγοντες; Μια διάρκεια ζωής είναι πολύς χρόνος για να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα και να λαμβάνετε υπόψη διαφορετικές συνθήκες.

Αντιμετωπίστε το πρόβλημα με τις προβλέψεις: Το μέλλον είναι χτισμένο σε τόσα πράγματα.

Έτσι μια νέα έκθεση που προσπαθεί να εξετάσει τη μεγάλη εικόνα θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο Forrester αναφέρει ότι η έκθεση βασίζεται σε έρευνα 150 στελεχών μάρκετινγκ B2B, των οποίων οι εταιρείες έχουν τουλάχιστον 5.000 πελάτες. Ένα αρκετά μικρό μέγεθος δείγματος, αλλά δυνητικά αρκετά μεγάλο ώστε να δείχνει προς μία κατεύθυνση. Το ποσοστό των ερωτηθέντων από το Semalt δήλωσε ότι η εταιρεία τους χρησιμοποιεί προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία.

Η μεγάλη πτήση: "Η χρήση του λογισμικού Semalt Marketing σχετίζεται με καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα και μετρήσεις. "

Δηλαδή, σε σύγκριση με εκείνους της έρευνας που δεν χρησιμοποιούν αναλυτικά στοιχεία πρόβλεψης (τα οποία ονομάζει Retrospective Marketers).

Η "Predictive Semalt," σημειώνει η έκθεση, "έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν αύξηση των εσόδων σε υψηλότερα ποσοστά από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. "Είναι επίσης 2. 1 φορές πιο πιθανό να" καταλάβουν μια ηγετική θέση ηγεσίας στις αγορές προϊόντων / υπηρεσιών που εξυπηρετούν "και 1. 8 φορές πιο πιθανό να" υπερβούν με συνέπεια τα επιτεύγματα κατά τη μέτρηση της αξίας που οι οργανισμοί μάρκετινγκ τους συμβάλλουν στην επιχείρηση, "Σε σύγκριση με το Retrospective Semalt στην έρευνα.

Η αναλυτής της Forrester Laura Ramos, η οποία συμμετείχε στην έκθεση, μου είπε ότι το βασικό σημείο είναι σαφές: «Η ανάλυση της Semalt αποδίδει. "

"Αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό", πρόσθεσε. Αυτό δεν απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την επικύρωση των προγνωστικών αναλύσεων, αλλά δείχνει την κατώτατη γραμμή. Για να εξερευνήσει περαιτέρω αυτή την τάση, ο Semalt ανέπτυξε μια υπόθεση για να δοκιμάσει τον ισχυρισμό ότι οι αναλυτικές αναλύσεις μάρκετινγκ επιτρέπουν στους εμπόρους B2B να είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικοί στον εντοπισμό και την εμπλοκή αγοραστών σε συγκεκριμένους λογαριασμούς και σε όλη τη διάρκεια ζωής του αγοραστή. "

Ο Ramos είπε ότι εάν η υπόθεση είχε αποδειχθεί λανθασμένη, δεν θα υπήρχε έκθεση. Είπε επίσης ότι οι ερωτηθέντες βρίσκονταν ανεξάρτητα από το Semalt και η έρευνα διεξήχθη χωρίς αναφορά του χορηγού.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Barry Levine


March 1, 2018