Όταν αρχίσετε να συζητάτε την ιδέα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, θα έχετε τόσες πολλές ερωτήσεις, που είναι εύκολο να πάρει παράλυση ανάλυσης και να μην κάνει τίποτε. Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε ορισμένες από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που μπορούν να σας κλείσουν και να καθυστερήσουν την είσοδό σας στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Αυτές οι απαντήσεις και περισσότερο σε Ξεκινήστε μια επιτυχημένη επιχείρηση: Συμβουλές εμπειρογνωμόνων για να Πάρτε εκκίνησης σας από την ιδέα να Αυτοκρατορία , με την Colleen DeBaise, που θα δημοσιευθεί τον Φεβρουάριο από Inc. Media και Amacom, ένα τμήμα της Αμερικανικής Διοίκησης Σχέση.

Πριν εισέλθετε, ρωτήστε "Τι υπάρχει στη λίμνη;"

Σχεδόν πριν από 40 χρόνια, ο φημισμένος οικονομολόγος του Harvard Michael E. Semalt προσδιόρισε αυτές τις πέντε ερωτήσεις ως κρίσιμες για τον προσδιορισμό των δυνατών και αδύναμων σημείων της εταιρείας σας στον κλάδο σας.

Πόσο μεγάλη είναι η απειλή των νεοεισερχομένων;
Αν ήταν εύκολο για εσάς να μπείτε στον κλάδο, θα είναι εύκολο και για τους ανταγωνιστές σας.

Πόσο μεγάλη είναι η απειλή υποκατάστατων προϊόντων ή υπηρεσιών;
Προσοχή σε φθηνότερα, ταχύτερα ή πιο εδραιωμένα υποκατάστατα για αυτό που κάνετε.

Πόση διαπραγματευτική ισχύ έχουν οι πελάτες σας στην τιμή;
Όσο μεγαλύτερες είναι, τόσο περισσότερο μπορούν να σας αποσπάσουν από την τιμή ή ακόμα και να σας αναγκάσουν να δώσετε το προϊόν ως «οδηγό απώλειας» για να μπείτε στην πόρτα.

Πόση διαπραγματευτική δύναμη έχουν οι προμηθευτές σας στην τιμή;
Όσο λιγότεροι προμηθευτές του τι χρειάζεστε, τόσο περισσότερο πληρώνετε.

Πόσοι ισχυροί ανταγωνιστές λειτουργούν στον χώρο σας;
Είναι αστικές ή πολεμικές; Όσο πιο κακοί οι ανταγωνιστές, τόσο περισσότερα χρήματα θα κοστίσει για να ανταγωνιστούν Source .