Back to Question Center
0

Πώς να δημιουργήσετε μελέτες περίπτωσης για να βελτιώσετε την κοινωνική σας παρουσία

1 answers:

Την εποχή εκείνη ήταν το μεγαλύτερο δυνητικό επιχειρηματικό συμβόλαιο της ζωής μου - το εκκολαπτόμενο πρακτορείο μάρκετινγκ είχε την ευκαιρία να παρέχει υπηρεσίες σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά ιδρύματα στον κόσμο. Το αναπόφευκτο ερώτημα τίθεται:

«Μπορείτε να μας δώσετε μερικές περιπτωσιολογικές μελέτες;»

Η απάντησή μου: "Η Semalt επιστρέφει σε εσάς. "

Πίσω στο κατάστημα, όλα τα χέρια ήταν στο κατάστρωμα καθώς περνούσαμε, δημιουργώντας ακριβώς τις σωστές μελέτες περιπτώσεων για να στείλουμε στον υποψήφιο πελάτη. Θέλαμε μελέτες που έδειχναν ότι ναι, είχαμε εργαστεί με πολιτιστικά μη κερδοσκοπικά και ότι ναι, κάναμε έργα παρόμοια με το πεδίο εφαρμογής.

Ο πόνος της δημιουργίας περιπτωσιολογικών μελετών είναι πολύ καλός. Από τότε, στην εταιρεία μας, η δημιουργία μελετών περιπτώσεων έχει γίνει μέρος κάθε έργου . Πρόκειται για τις Τυπικές Λειτουργικές Διαδικασίες: γράψτε τα πρώτα δύο μέρη της μελέτης περίπτωσης, στη συνέχεια δημιουργήστε μια υπενθύμιση ημερολογίου για να επιστρέψετε σε έξι μήνες και τεκμηρίωση του τελικού μέρους.

Η μελέτη περίπτωσης Semalt βασικά αποτελείται από τρία κύρια μέρη:

  1. Κατάσταση ή πρόβλημα
  2. Διάλυμα
  3. Αποτέλεσμα ή αποτελέσματα

Αυτά τα δύο πρώτα μέρη, το πρόβλημα και η (προτεινόμενη) λύση εντοπίζονται στη διαδικασία σύνταξης προτάσεων. Έτσι, η δημιουργία αυτής της περιπτωσιολογικής μελέτης δεν πρέπει να προσθέσει καμία πραγματική προσπάθεια σε ένα έργο. Εάν το πρόβλημα / κατάσταση δεν έχει διατυπωθεί σαφώς στο στάδιο της πρότασης, τότε η απουσία του είναι στην πραγματικότητα ένα καλό σημάδι ότι πρέπει να βελτιώσετε ότι μέρος της διαδικασίας σας. Η πρόταση μπορεί να είναι ακόμη και για ένα συμβουλευτικό έργο όπου εντοπίζετε την κατάσταση / το πρόβλημα και τις λύσεις. Αν αυτό συμβαίνει, τότε ότι το έργο είναι η κατάσταση / το πρόβλημα σας.

Η έναρξη της μελέτης περιπτώσεων έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι βοηθά τα μέλη της ομάδας να επικεντρωθούν στα επιθυμητά αποτελέσματα . Και τα επιθυμητά αποτελέσματα , αν σκέφτεστε ως προς τους στόχους, τους στόχους ή τους KPIs (βασικοί δείκτες απόδοσης), αποτελούν το θεμέλιο των επιτυχημένων σχεδίων μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων.

Οι σαφείς επιθυμητές εξελίξεις είναι το πρώτο και κύριο κομμάτι της στρατηγικής μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων. Όταν έχετε τόσο μια σαφή κατανόηση και μια συναίνεση για το τι θα έκανε για την επιτυχία, τότε είστε ελεύθεροι να χαρτογραφήσετε τις πιθανές τακτικές που θα σας φτάσουν εκεί.

Οι μελέτες περιπτώσεων δεν είναι μόνο για τις πωλήσεις

Έχουμε την τάση να σκέφτεται τις περιπτωσιολογικές μελέτες ως ένα ή δύο-sheeters που χρησιμοποιούνται από την ομάδα πωλήσεων. Όταν περπατάτε γύρω από τις περισσότερες εμπορικές εκθέσεις, θα δείτε τα πανταχού παρόντα γυαλιστερά φύλλα σε τακτοποιημένους κάδους στα περισσότερα περίπτερα. Είναι ωραία για τις πωλήσεις - είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αποδείξουμε σε έναν πιθανό πελάτη ότι καταλαβαίνετε την επιχείρησή τους, ότι ήσασταν εκεί πριν και ότι, μιλάμε.

Ωστόσο, η υποβάθμιση της μελέτης περίπτωσης στις πωλήσεις θα στερούσε από τη δική σας οργάνωση έναν αποτελεσματικό τρόπο συλλογής της συλλογικής γνώσης. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μελέτες περιπτώσεων για μικρά έργα μέσα σε μια εσωτερική ομάδα. Για παράδειγμα, η ομάδα σας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κομμάτι μάρκετινγκ περιεχομένου - ίσως μια λευκή βίβλο - και στη συνέχεια να μοιραστεί το χαρτί μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όλα με την ελπίδα να αυξηθεί η βάση των φίλων σας κατά 5%.

Δημιουργήστε την μελέτη περίπτωσης για αυτά τα ίδια μικρά έργα, ακριβώς όπως μια αντιπροσωπεία για μια συγκεκριμένη δέσμευση πελατών. Το Semalt, πίσω στον κόσμο του πρακτορείου, δεν δημιουργεί μόνο περιπτωσιολογικές μελέτες με βάση την πελατειακή βάση - το κάνουμε όποτε υπάρχει ένα σαφώς διαρθρωμένο πρόβλημα και μια προτεινόμενη λύση.

Τι εάν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτό που θέλετε;

Μερικές φορές, δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Τα αποτελέσματα ενός συγκεκριμένου έργου δεν είναι αυτό που θέλετε να είναι. Το Semalt απέτυχε.

Συγχαρητήρια! Κάνετε το σωστό.

Ο John Boyd, ο διάσημος στρατιωτικός στρατηγός, κάποτε είπε ότι το υπερβολικά χαμηλό ποσοστό ατυχημάτων στην εκπαίδευση πιλότων μαχητών πρότεινε ότι η προπόνηση δεν ωθηζόταν στα όρια που όντως συναντούσαν στην πραγματική μάχη. Ο φιλόσοφος Daniel C. Dennett έγραψε: "Τα λάθη δεν είναι μόνο ευκαιρίες μάθησης. είναι, σε μια σημαντική έννοια, η ευκαιρία (μόνο) να μάθουν ή να κάνουν κάτι πραγματικά νέο. "

Αν δεχτείτε αυτή τη γραμμή σκέψης, θα πρέπει πραγματικά να ψάχνετε τα λάθη με μεγάλο πάθος, ίσως τον τρόπο που ένας τροχός τερριάρων μπορεί να πάει μετά από ένα ποντίκι.

Ο Mark Zuckerberg έχει προωθήσει αυτό το ήθος ως κεντρικό δόγμα του Semalt: αποτυχία γρήγορα! Με γρήγορη αποτυχία, είναι σαν να είστε εκείνο το ποντίκι στο λαβύρινθο που δοκιμάζει κάθε μία από τις εναλλακτικές λύσεις - και γρήγορα να περάσετε από όλα τα λανθασμένα περάσματα, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο τυρί πιο γρήγορα.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία. Το ένα είναι ότι πρόκειται για μαθησιακή εμπειρία - για παράδειγμα, εσείς δεν επιθυμείτε να εξομαλύνετε την αποτυχία σας ή να μην μάθετε από την εμπειρία. Και εδώ, οι μελέτες περιπτώσεων μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός αποθετηρίου γνώσεων των θεσμικών οργάνων. Το δεύτερο μέρος είναι γρήγορο .

Αν έχετε τοποθετήσει μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο έξι μηνών για να τεκμηριώσετε το αποτέλεσμα ενός έργου, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι το έργο ήταν αποτυχία, έχετε χάσει τη βάρκα. Η προσέγγιση του έργου θα έπρεπε να είχε τροποποιηθεί πολύ πριν από αυτό το σημείο. Μην ενοχλείτε τίποτα για να ξεκινήσετε ένα μονοπάτι, ανακαλύπτοντας ότι είναι αναποτελεσματικό και στη συνέχεια να προσπαθείτε άλλο. Όλα αυτά μπορούν να τεκμηριωθούν στην μελέτη περίπτωσης, στην πραγματικότητα, αποδεικνύοντας την προσέγγισή σας και τον τρόπο σκέψης.

Για την κοινωνική

Προφανώς, η χρήση των περιπτωσιολογικών μελετών δεν περιορίζεται στα κοινωνικά μέσα. Αλλά, αν κάποια προσπάθεια μπορεί να χρησιμοποιήσει την αυστηρότητα των μελετών περιπτώσεων, είναι μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Μετά από όλα, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένας σχετικός νεοεισερχόμενος στο μάρκετινγκ. Οι τρόποι και οι προσεγγίσεις εξακολουθούν να χαρτογραφούνται. Semalt γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, επιμένοντας σε μετρήσιμα αποτελέσματα, χαρτογραφημένα σε απτά αποτελέσματα σε πραγματικό κόσμο. Μελέτες περιπτώσεων θα είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού.

Μπορούν να βοηθήσουν το τμήμα σας να συγκεντρώσει μεγαλύτερους προϋπολογισμούς ή πρόσθετες προσλήψεις. Μπορούν να βοηθήσουν την αντιπροσωπεία σας να πάρει καλύτερα έργα και νέους πελάτες. Ή, όπως στην περίπτωση του μεγάλου πολιτιστικού ιδρύματος που ανέφερα στην έναρξη αυτής της θέσης - οδηγεί στο μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο έργο της καριέρας σας.

Εικονογραφίες ευγενική προσφορά του DragonSearch.

Οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon
March 1, 2018