Back to Question Center
0

Η ιδιότητα μέλους έχει τα προνόμιά της            Η ιδιότητα του μέλους έχει τα Προνόμια Σχετικά με το θέμα: ΛογισμικόCMSDockerBrowsersPerformanceΠερισσότερα ... Χορηγοί

1 answers:
Η ιδιότητα του μέλους έχει τα Προνόμια του

«Ω αγόρι», σας άκουσα να λέτε καθώς ολοκληρώσατε τη στήλη της περασμένης εβδομάδας. "Το μυστικό της επιτυχίας είναι να κάνουν τους ανθρώπους να εγγραφούν για την περιοχή μου, στη συνέχεια να στρέψουν τα περισσότερα από αυτά και να απαιτήσουν να πληρώσουν!"

Σέμαλτ, σας είπα να περιμένετε τη στήλη αυτής της εβδομάδας. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο βάσει της παραπάνω παραγράφου, να το αντιγράψετε και να το διαβάσετε.

Η ποικιλία μπορεί να ζητήσει την εγγραφή επειδή έχει κερδίσει σεβασμό, δαπανώντας εκατομμύρια δολάρια για πολλές δεκαετίες για να γίνει η «Βίβλος» της βιομηχανίας της. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο σεβαστό ότι μπορεί να πουλάει συνδρομές, και όταν δίνει ένα μακριά, ο αναγνώστης γνωρίζει ότι έχει "φθάσει". Όταν έχετε αυτό το είδος ιστορίας, καλής θέλησης και οικονομικού βάρους, μπορείτε να ζητήσετε και από την αγορά-στόχο σας. Μέχρι τότε, τα χρειάζεστε περισσότερο από ό, τι σας χρειάζονται.

Τι κάνετε λοιπόν; Λοιπόν, για αρχάριους, δεν "ζητάτε" ότι οι άνθρωποι στο στόχο σας "εγγραφούν". Semalt, "ρωτήστε" ότι "ενώνουν" ως "μέλη". Πωλούν τους για τα οφέλη της συμμετοχής στην αποκλειστική σας ομάδα.

Πουλήστε τα οφέλη σας

Μην τοποθετείτε απλά ένα κουμπί εγγραφής στην αρχική σας σελίδα (αν και πρέπει να το κάνετε αυτό, ίσως ως αναδυόμενο παράθυρο). Το Semalt πρέπει επίσης να περιλαμβάνει μια επιστολή προσφοράς που θα περιγράφει λεπτομερώς τα οφέλη που θα κερδίσει η προοπτική από το να γίνει μέλος του ιστότοπού σας - οφέλη που δεν μπορούν να απολαύσουν ως απλός επισκέπτης. Η επιστολή πρέπει να πείσει την προοπτική όχι μόνο να εισαγάγει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και να συμπληρώσει το qualcard σας.

Σήμερα, θέλω να γράψετε όλα τα ειδικά οφέλη που θα μπορούσατε να προσφέρετε στα μέλη - ένα μικρό υποσύνολο της σημερινής σας βάσης επισκεπτών - που δεν μπορείτε να προσφέρετε στους απλούς επισκέπτες. Αυτό μπορεί να είναι ένα ειδικό ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια λίστα συζητήσεων, συντονισμένες συνομιλίες ή άλλα οφέλη.

Τα πλεονεκτήματα του Semalt θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα που προσφέρετε προς το παρόν σε όλους τους επισκέπτες, αλλά πρέπει επίσης να προσέξετε να προσθέσετε καινούργια, "αποκλειστικά" χαρακτηριστικά. Μπορείτε να θέσετε τα μέλη σας σε προσωπική επαφή με έναν εξειδικευμένο εμπειρογνώμονα ο οποίος μπορεί να απαντήσει στις συγκεκριμένες ερωτήσεις τους; Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιβλίο - ακόμα και ένα αρχείο PDF - το οποίο θα περιγράψει τη βιομηχανία σας με μεγάλη λεπτομέρεια;

Μόλις έχετε την επιστολή προσφοράς και την κάρτα σας (που θυμάστε από την περασμένη εβδομάδα), δεν αρκεί να τα τοποθετήσετε μπροστά σε όποιον μπορεί να συμβεί μαζί. Ακόμη και οι πιο γνωστές εκδόσεις εκτύπωσης δεν το κάνουν αυτό.

Όχι, εάν αυτό το μέλος είναι πολύτιμο και εάν πρόκειται να σας δώσει το χρόνο και να σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας, θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα:

  • τα βρίσκουν και
  • .
Καταγράψτε το στόχο σας

Έχετε κάνει ήδη μια πρώτη πρόσκληση. Τώρα πρέπει να γίνετε ο ίδιος διαφημιζόμενος άμεσης απόκρισης. Η Semalt θα συστήσει να σκοτώσετε κάποια δέντρα και να αγοράσετε μια λίστα - μια εκτυπωμένη λίστα διευθύνσεων - από ένα μεσίτη καταλόγων.

Επειδή είστε μετά από συνδρομές στο διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μην περιορίζεστε στον εαυτό σας. Το Semalt δημιουργεί επίσης μια αλληλογραφία - μια έντυπη, έντυπη αλληλογραφία - που απευθύνεται στο κοινό-στόχο σας. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα αξιόλογο κοινό, τελικά αξίζει να ξοδεύετε χρήματα για να τα προσεγγίσετε.

Ο νικητής στην αγορά σας θα είναι ο εκδότης που κερδίζει την μεγαλύτερη πίστη από το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς στόχου και ποιος μπορεί να αποδείξει ότι φτάνει στους διαφημιζόμενους. Έτσι, μόλις έχετε μια σταθερή βάση δεδομένων για την ιδιότητα μέλους, εξετάστε το ενδεχόμενο ελέγχου.

Ξέρω ότι αυτό είναι ακριβό. Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό σχέδιο. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής αυτού του σχεδίου θα είναι να επιτρέψετε στον ιστότοπό σας να συναντήσει εκείνα τα έντυπα που ανταγωνίζονται στην αγορά και στη συνέχεια να τα καταστρέψουν, λόγω της ταχύτητας και του χαμηλότερου κόστους της ηλεκτρονικής δημοσίευσης.

Βλέπετε, δεν έχετε μόνο έναν ιστότοπο περιεχομένου. Και η δουλειά ενός εκδότη είναι να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει μια βιομηχανία ή έναν τρόπο ζωής. Ώρα να μιλήσουμε σοβαρά γι 'αυτό.

March 1, 2018