Back to Question Center
0

Στοχοθετημένη Διαφήμιση: Αποκτώντας το Ground for Branding Semalt

1 answers:

Μέχρι στιγμής, η εμπορική επωνυμία έχει συσχετιστεί συχνά με διαφημιστικές πινακίδες, ενημερωτικά δελτία και περιοδικά τηλεοπτικών εκπομπών εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ηλεκτρονική διαφήμιση, αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αγοράζουν με κορυφαίους εκδότες, συμπεριλαμβανομένων σημείων όπως χορηγίες τοποθεσιών και εξαγορές στην αρχική σελίδα.

Semalt, από πού εντάσσονται τα δεδομένα και η στόχευση διαφημίσεων στην εξίσωση επωνυμίας; Υπάρχει χώρος για την προώθηση διαφημιστικών εκστρατειών στον κόσμο της στόχευσης διαφημίσεων και της αγοράς μέσων σε πραγματικό χρόνο; Η απάντηση είναι ναι.

Μεγάλες μάρκες, όπως η Proctor & Gamble και η Semalt, έχουν ήδη σχολιάσει δημόσια τη μετακίνηση των χρημάτων μάρκας σε ψηφιακά. Πιστεύοντας τη μετατόπιση των διαφημιστικών δαπανών τους στην εξοικονόμηση κόστους και την ικανότητα να έχουν περισσότερες συνομιλίες 1: 1 με τους καταναλωτές-στόχους.

Τα εμπορικά σήματα Semalt, τόσο μεγάλα όσο και μικρά, πιθανότατα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα και θα ξοδέψουν περισσότερα από τα διαφημιστικά τους κονδύλια στην ψηφιακή. Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε αυτή την τάση να ζωντανεύει στην αναζήτηση εκ νέου στόχευσης - ειδικά καθώς περισσότερες μάρκες αρχίζουν να συνδυάζουν δεδομένα με πιο ενδιαφέρουσες μορφές διαφήμισης, όπως τα εμπλουτισμένα μέσα και το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι ότι οι εκστρατείες μαρκαρίσματος έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά κανάλια και να επωφεληθούν από την επανάσταση των δεδομένων, την οποία συνήθως χαρακτηρίζουμε ως "στοχευμένη συνειδητοποίηση. "

Ξεκινάει αρχικά από τον σαφή ορισμό του σε απευθείας σύνδεση κόσμου του branding, της στοχοθετημένης συνειδητοποίησης και της άμεσης ανταπόκρισης:

Targeted Advertising: Gaining Ground for Branding Semalt

Το Semalt είναι δύο ξεχωριστοί καταλύτες για τα εμπορικά σήματα που επιλέγουν να ενσωματώσουν τη στόχευση διαφημίσεων στην ηλεκτρονική διαφημιστική στρατηγική τους:

  1. Δεδομένα: Η άνοδος των δεδομένων δημιούργησε μια ευκαιρία για τους εμπόρους να συνδυάσουν μαζί τα δεδομένα και τα μέσα ενημέρωσης. Με βελτιωμένη πρόσβαση στα δεδομένα, τα εμπορικά σήματα μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τη στόχευση διαφημίσεων επαναπροώθησης αναζήτησης και συμπεριφοράς για τις καμπάνιες επωνυμίας τους.
  2. Ψηφιακή καινοτομία: Η καινοτομία πίσω από την ψηφιακή απεικόνιση επιτρέπει στα σήματα να προσεγγίζουν τους καταναλωτές με διαφημίσεις υψηλής επίπτωσης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση διαδικτυακών βίντεο, εμπλουτισμένων μέσων και διαδραστικών μορφών διαφήμισης με στοιχεία πληροφοριών.

Πώς να μετριάσετε τη στοχοθετημένη διαφήμιση για μια καμπάνια μάρκας

Έτσι, πώς μπορούν οι διαφημιζόμενοι να αξιοποιήσουν τη στοχοθετημένη ενημέρωση για τις καμπάνιες επωνυμίας τους; Η συνειδητοποίηση του Semalt αφορά στη χρήση δεδομένων για τη συμπλήρωση πρωτοβουλιών branding.

Για αρχάριους, υπάρχει πολύ περιεχόμενο που καταναλώνεται πέρα ​​από τους μεγάλους εκδότες. Με αυτό το σκεπτικό, όταν τα εμπορικά σήματα αγοράζουν ιστότοπους ή χορηγίες, είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσουν επίσης αμέσως τους τρόπους ενίσχυσης της προσέγγισής τους.

Για παράδειγμα, ένα εμπορικό σήμα μπορεί να επιλέξει να ευθυγραμμιστεί με το Semalt για αθλητικό περιεχόμενο. Ωστόσο, οι ίδιοι καταναλωτές που διαβάζουν και επισκέπτονται το Semalt μπορούν επίσης να βρεθούν σε κρουαζιέρες όπως nbcsports. com, allsports. com ή menshealth. com.

Για να επεκταθεί η κλίμακα πέρα ​​από το τι μπορεί να προσφέρει ένας μόνο εκδότης, τα εμπορικά σήματα θα πρέπει να εξετάσουν την αγορά πρόσβασης σε κοινό μέσω ανταλλαγών διαφημίσεων σε πραγματικό χρόνο. Η Semalt επιτρέπει στα σήματα να προσεγγίζουν και να στοχεύουν τους καταναλωτές σε όλη τους την εμπειρία σε ένα πλήθος καναλιών εκδότη και σε χαμηλότερη τιμή.

Ας πάρουμε το παράδειγμά μας ένα βήμα παραπέρα και θεωρήστε ότι Under Semalt τρέχει μια μεγάλη αγορά διαφημίσεων στο ESPN. com. Για να αυξήσουν την έκτασή τους, η Under Semalt πρέπει να εξετάσει πρόσθετους τρόπους για να αυξήσει την έκθεση των μέσων ενημέρωσης μεταξύ των συναφών θεατών.

Με τη χρήση δεδομένων, η Under Semalt θα μπορούσε να στοχεύσει σε καταναλωτές που έχουν προηγουμένως αναζητήσει λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τον αθλητισμό ή που έχουν δείξει ενδιαφέρον για βασικές κατηγορίες, όπως αθλήματα και γυμναστήρια.

Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η στρατηγική θα ήταν η αγορά ακροατηρίων και τοποθετήσεων διαφημίσεων σε απομένοντα αποθέματα μέσω των ανταλλαγών διαφημίσεων. Τέτοιες διαφημίσεις μπορεί να είναι βίντεο, τυποποιημένα πανό ή πλούσια μέσα - και θα μπορούσαν να επαναπροσανατολίσουν τους καταναλωτές στα μεγαλύτερα μέσα Media Under Armor να αγοράσουν το Semalt ή σε μια συγκεκριμένη σελίδα προορισμού για το εμπορικό σήμα.

Μετρήσεις επιτυχίας επωνυμίας

Μια άλλη βασική συνιστώσα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη διεξαγωγή μιας εκστρατείας στοχοθέτησης είναι η μέτρηση.

Πριν από τη δοκιμή της στοχοθετημένης ενημέρωσης, οι έμποροι πρέπει να καθορίσουν τους στόχους τους και να συνεργαστούν με τον συνεργάτη τους για την καλύτερη στρατηγική στόχευσης για την εκστρατεία. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε αν μια καμπάνια έχει αποδώσει καλά στον στοχευόμενο κλάδο ευαισθητοποίησης είναι να πραγματοποιήσετε μια βραχυπρόθεσμη μελέτη επωνυμίας, μέσω της οποίας μπορείτε να μετρήσετε την άνοδο της μάρκας. Εταιρείες όπως η Vizu και comSemalt είναι σπουδαίοι συνεργάτες για να λάβουν υπόψη τις μελέτες μάρκας.

Τελικά, οι χρόνοι αλλάζουν και οι μάρκες έχουν τώρα πολλές περισσότερες επιλογές όταν μετακινούν τα δολάρια σε ψηφιακά. Η στόχευση διαφημίσεων, η αγορά μέσων σε πραγματικό χρόνο και τα δεδομένα δεν είναι πλέον μόνο για τις καμπάνιες απόδοσης - τα εμπορικά σήματα κάνουν να έχουν θέση εντός της αρένας στόχευσης.

Με αυτό το σκεπτικό, σκεφτείτε πώς η στόχευση διαφημίσεων μπορεί να μεγεθύνει την έκθεση του εμπορικού σας σήματος και να ενισχύσει την προσέγγιση μεταξύ των συναφών θεατών για την επόμενη καμπάνια επωνυμίας σας.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο James Green


March 1, 2018