Τα WooCommerce και PrestaShop είναι πολύ δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Και τα δύο έχουν οφέλη και μειονεκτήματα. Το Semalt, εξετάζοντας είτε την επιλογή για online παρουσία λιανικής, θα πρέπει να διερευνήσει κάθε σύστημα για να προσδιορίσει ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες του. Με τη σύγκριση και την αντίθεση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων κάθε πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν την ιδανική πλατφόρμα.

Ευκολία εγκατάστασης

WooCommerce:
Ως πρόσθετο WordPress, το WooCommerce εγκαθίσταται εύκολα σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress. Ένας οδηγός βοηθά τους χρήστες να οδηγούν τη διαδικασία, καθιστώντας την γρήγορη και ανώδυνη - online tools to create infographics. Εάν ένας ιστότοπος WordPress δεν υπάρχει ήδη, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν, ο οποίος προσθέτει χρόνο στη διαδικασία εγκατάστασης, αλλά είναι επίσης σχετικά εύκολος, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε έναν κεντρικό υπολογιστή με μια επιλογή εγκατάστασης με ένα κλικ.

PrestaShop:
Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν τα αρχεία του PrestaShop και στη συνέχεια να τα ανεβάσουν στον κεντρικό υπολογιστή τους. Μόλις ολοκληρωθεί, η PrestaShop υπολογίζει περίπου πέντε λεπτά για να εγκαταστήσει για τους περισσότερους χρήστες, με τον αυτοματοποιημένο εγκαταστάτη. Οι αρχάριοι χρήστες ενδέχεται να χρειαστούν έως και 20 λεπτά για να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση.

Ευκολία χρήσης

WooCommerce:
Το WooCommerce είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί ως επέκταση ενός υπάρχοντος ιστότοπου WordPress. Οποιεσδήποτε πληροφορίες, στατιστικά στοιχεία ή λεπτομέρειες που μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης είναι διαθέσιμες στον πίνακα εργαλείων του WordPress. Αυτό το σύστημα είναι γερό, με πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες και η πρόσθετη λειτουργικότητα μέσω επεκτάσεων και plugins είναι εύκολο να βρεθεί και να διατηρηθεί.

PrestaShop:
Το PrestaShop είναι δημοφιλές με πολλούς σημαντικούς λιανοπωλητές, χάρη στον συνδυασμό της ευκολίας χρήσης και της προσαρμοστικότητας. Με 310+ ενσωματωμένες λειτουργίες, αυτή η πλατφόρμα μπορεί να κάνει ουσιαστικά οτιδήποτε θέλουν οι χρήστες να κάνουν. Μια σύγχρονη και ενημερωμένη διαχειριστική διεπαφή διευκολύνει την πλοήγηση στο σύνολο των δυνατοτήτων της πλατφόρμας.

Μηχανή Αναζήτησης

WooCommerce:
Το SEO στο WooCommerce είναι άκρως λειτουργικό με ενσωματωμένες λειτουργίες όπως προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL και περιγραφές. Οι επεκτάσεις προστίθενται στις δυνατότητες SEO, επιτρέποντας τον περαιτέρω έλεγχο των χαρτών του χώρου, των ρομπότ. κείμενο. , Το Google Analytics και άλλα εργαλεία SEO. Τα βασικά στοιχεία έρχονται με το WooCommerce. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν οι χρήστες να επεκταθούν ακόμη περισσότερο.

PrestaShop:
Το PrestaShop έρχεται επίσης με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως εξατομικευμένες μετα-τίτλους και περιγραφές, καθώς και φιλικές προς SEO διευθύνσεις URL. Ενότητες για την επέκταση του SEO υπάρχουν, αλλά μπορεί να είναι πιο σύνθετες για χρήση σε σύγκριση με αυτές που βρίσκονται σε πλατφόρμες όπως το WooCommerce.

Οικοσυστήματα ολοκλήρωσης

WooCommerce:
Το WooCommerce λειτουργεί με διαδικτυακές συσκευές και iPhone / iPad με δημοφιλείς ενσωματώσεις όπως FreshBooks, Stripe, PayPal, Amazon Payments, FedEx, USPS και UPS. Το WooCommerce ενσωματώνεται με μεγάλο αριθμό υπηρεσιών.

PrestaShop:
Το PrestaShop λειτουργεί με Windows, Mac, Android, iPhone και iPad και συσκευές που βασίζονται στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα υπόσχεται απρόσκοπτη ενσωμάτωση με επίσημες ενότητες εταίρων, από αγορές έως εργαλεία διαχείρισης. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Bitcoin, Facebook, PayPal, WordPress και Amazon Marketplace.

Κόστος διατήρησης

WooCommerce:
Η προσθήκη WooCommerce για το WordPress είναι δωρεάν. Ωστόσο, τα εμπορικά πρόσθετα και οι επεκτάσεις πρέπει να πληρώνονται ετησίως, οπότε εάν χρειάζεστε περαιτέρω λειτουργικότητα, να είστε έτοιμοι να πληρώσετε για αυτό κάθε χρόνο. Τα αμειβόμενα θέματα και τα σχέδια είναι προαιρετικά, αλλά ορισμένοι χρήστες τις προτιμούν στις δωρεάν επιλογές. Οι χρήστες πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η φιλοξενία και η επεξεργασία των πληρωμών θα έχουν επίσης ένα κόστος.

PrestaShop:
Το PrestaShop είναι δωρεάν και ανοικτή πηγή, πολλοί χρήστες εργάζονται για να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους με δωρεάν πρόσθετα.

Προσαρμοστικότητα

WooCommerce:
Όπως το WordPress, το WooCommerce είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο με διάφορα plugins και επεκτάσεις που είναι εύκολο να βρεθούν, να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν. Ακόμα και οι πιο αρχάριοι χρήστες θα πρέπει να βρίσκουν απλό να προσαρμόσουν το WooCommerce στις ανάγκες τους.

PrestaShop:
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσαρμόσετε και να προσθέσετε στο PrestaShop με κάποια τεχνογνωσία τεχνολογίας. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν στατικές σελίδες ή / και ένα blog με μια ελεύθερη ενότητα, να εγκαταστήσουν αμειβόμενα ή δωρεάν θέματα και να προσαρμόσουν μόνοι τους, αν κατανοήσουν το HTML και το CSS. Όπως και το WooCommerce, οι χρήστες περιορίζονται κυρίως από το δικό τους χρόνο και δεξιότητες.

Φιλοξενείται εναντίον Self-Hosted

Και οι δύο αυτές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτούν φιλοξενία, πράγμα που αυξάνει το συνολικό κόστος, αλλά μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο σε ορισμένες πτυχές του καταστήματος.

Αγορά-στόχος

WooCommerce:
Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και μπορεί να στοχεύσει οποιαδήποτε βάση πελατών με την προσαρμοστικότητα της. Η κοινωνική ενσωμάτωση έρχεται εύκολα με plugins και επεκτάσεις.

PrestaShop:
Το PrestaShop είναι αρκετά κλιμακωτό για διάφορα μεγέθη εταιρειών, αν και οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν είναι αρκετά ισχυρές για τις ανάγκες τους. Η ευρεία γκάμα ενοτήτων και πρόσθετων στοιχείων επιτρέπει στους χρήστες να στοχεύουν συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία των πελατών μέσω κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλης προβολής.

WooCommerce Η PrestaShop
Εύκολη εγκατάσταση Πραγματικά εγκαθιστά τον εαυτό του, με έναν οδηγό ρύθμισης να χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας. 5/5 Εγκατάσταση μέσω φόρτωσης αρχείων σε διακομιστή. Η ευκολία εγκατάστασης εξαρτάται από την ικανότητα του χρήστη. 4/5
Ευκολία στη χρήση Πολύ εύκολο στη χρήση για αρχάριους, χωρίς να κρατάτε πίσω τους προηγμένους χρήστες. 5/5 Σύγχρονη, ενημερωμένη και εύκολη στη χρήση, με πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες, ώστε τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά. 5/5
Μηχανή Αναζήτησης Εξαιρετικά φιλική προς το SEO! 5/5 SEO-φιλικό, με κάποια εργασία. 4/5
Οικοσυστήματα ολοκλήρωσης Εύκολη ενσωμάτωση με μια μεγάλη ποικιλία παρόχων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών συστημάτων αλληλογραφίας. 4/5 Υψηλός βαθμός ολοκλήρωσης με διάφορες πλατφόρμες, υπηρεσίες και εφαρμογές. 4/5
Κόστος διατήρησης Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το τι θέλουν να ξοδέψουν οι χρήστες. αρχική προσθήκη είναι δωρεάν. 3/5 Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το τι θέλουν να ξοδέψουν οι χρήστες. η αρχική πλατφόρμα είναι δωρεάν. 4/5
Προσαρμοστικότητα Εξαιρετικά προσαρμόσιμη, περιορισμένη μόνο από τις δεξιότητες και τον προϋπολογισμό των χρηστών. 5/5 Προσαρμόσιμα, αλλά μπορεί να απαιτούν ορισμένες τεχνολογικές δεξιότητες για πραγματικό έλεγχο σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της λειτουργίας. 4/5
Φιλοξενείται εναντίον αυτο-φιλοξενείται Αυτο-φιλοξενείται - περισσότερη δουλειά, αλλά περισσότερη ελευθερία. Αυτο-φιλοξενείται - περισσότερη δουλειά, αλλά περισσότερη ελευθερία.
Αγορά-στόχος Οι υπηρεσίες συνδρομής, η στόχευση κοινωνικών μέσων και άλλες προσαρμοσμένες προσθήκες λειτουργούν με στόχο τους πελάτες. Δεν μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχυρή ισχύ και έλεγχο.
Ψάχνετε για ένα έμπειρο πρακτορείο σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορεί να αναπτύξει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης και εύκολος στη διαχείριση της επιχείρησής σας; Επικοινωνήστε με τους βραβευμένους προγραμματιστές ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου και τους επαγγελματίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου στο Raleigh, NC στο 919-341-8901 ή προγραμματίστε μια δωρεάν συμβουλευτική και αναθεώρηση ιστότοπου. com / avatar / 3c78839d19f0a66f813ceb71bd197630? s = 75 & d = mm & r = g "alt =" WooCommerce εναντίον Semalt "

Ο Rob Delory είναι Σύμβουλος Sr. Solutions στο Semalt, σχεδιασμός ιστοσελίδων και ψηφιακό μάρκετινγκ. Βοηθάει στον εντοπισμό λύσεων που θα βελτιώσουν την ηλεκτρονική έκθεση για τοπικές και εθνικές εταιρείες. Κλήση Rob σήμερα στις 919-341-8901 για να προγραμματίσετε μια ελεύθερη, χωρίς υποχρέωση διαβούλευση.

Διαβάστε περισσότερα για Rob