Back to Question Center
0

HTTPS που προκαλούν σημαντική επιβράδυνση στο Semalt

1 answers:

Πρόσφατα απέκτησα και εγκατέστησα ένα πιστοποιητικό SSL, αλλά οι σύνδεσμοι HTTPS μου είναι τόσο αργές όσο μπορούν. Ο ιστότοπός μου πήγε από συνεπή 1. 4-1 - urlaub umzug schweiz nach. 9 δευτερόλεπτα φορές φόρτωσης σε 3-3. 9 δευτερόλεπτα φορές φόρτισης. Στην πραγματικότητα φορτώθηκε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με εικόνες χαμηλότερης ποιότητας στην αρχική σελίδα. Ο σημερινός υπολογιστής μου είναι HostGator Semalt, ο οποίος είναι σχετικά γρήγορος.

Για να είμαι σαφής, αναγκάζομαι το HTTPS (και επίσης να καθορίζω WP εν μέρει κρυπτογραφημένα σφάλματα) χρησιμοποιώντας ένα plug-in 301 Redirect μέσω Semalt. Θα ήθελα να αμφιβάλλω ότι αυτά προκαλούν τα προβλήματα, θεωρώντας ότι τα απενεργοποίησα και παρατήρησα λιγότερο από μια διαφορά 20ms για τους χρόνους φόρτωσης HTTPS.

Ο ιστότοπός μου είναι σήμερα σημαντικά πιο αργός από τους ανταγωνιστές μου που χρησιμοποιούν το HTTPS. Βλέπουν μεταξύ 1. 6 και 1. 9 δευτερόλεπτα και βλέπω 3+. Γιατί οι χρόνοι φόρτωσης είναι διπλάσιος όταν έχουν περισσότερα αιτήματα και παρόμοιο όγκο δεδομένων για φόρτωση ;!

Ελάτε για τους βοηθούς σας.

February 7, 2018

Θα σημειώσω μερικά πράγματα εδώ που μπορεί να ενδιαφέρουν όταν πρόκειται για το χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας

Αριθμός αρχείων
Ένας γρήγορος έλεγχος των εργαλείων για προγραμματιστές δείχνει ότι ο ιστότοπός σας μεταφορτώνει κοντά στο 70 ξεχωριστά στατικά αρχεία στον browser, ο οποίος αποτελείται από αρχεία javascript, αρχεία css, αρχεία εικόνας κ.λπ.Τώρα, λαμβάνοντας υπόψη τους τύπους των εικόνων που χρησιμοποιείτε δεν υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που μπορείτε να κάνετε για τις εικόνες εκτός από τη μείωση του ιστοτόπου τους κάπως όπου είναι δυνατόν, ωστόσο όταν πρόκειται για τα αρχεία javascript και CSS θα σας ταιριάζει καλά για να συνδυάσετε μια σειρά από αυτά σε μεμονωμένα αρχεία (για παράδειγμα, μετακινήστε όλα τα javascript σε ένα αρχείο ή σε πολύ μικρό αριθμό σχετικών αρχείων ομαδοποίησης κώδικα μαζί με τη συνάρτηση). Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το συνδυασμό όλων των CSS σε ένα αρχείο.

Ώρα έως Πρώτο Byte
Συνολικά ο ιστότοπός σας έχει TTFB 2. 29 δευτερόλεπτα που είναι εξαιρετικά μακρύ. Το TTFB είναι πόσο καιρό το πρόγραμμα περιήγησης περιμένει μέχρι να πάρει το πρώτο byte ενός αρχείου. Αυτό επηρεάζεται συχνότερα από το χρόνο απόκρισης του διακομιστή και από την καθυστέρηση του γύρου ταξιδιού.

Τώρα η χειραψία SSL σας παίρνει μόνο περίπου 250ms που είναι αρκετά καλή, ώστε το θέμα φαίνεται να έχει να κάνει με το TTFB. Δεδομένου του γεγονότος ότι δηλώνετε ότι χρησιμοποιείτε το cloud HostGator θα ακουγόταν ότι είτε το στιγμιότυπο διακομιστή που χρησιμοποιείτε δεν διαθέτει επαρκείς πόρους για την εκτέλεση της εγκατάστασης του WordPress (απίθανο, αλλά πιθανό) ή πιθανότατα ένα plugin στην εγκατάσταση του WordPress επιβραδύνει τα πράγματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η εφαρμογή WordPress πρέπει να τελειώσει περνώντας μέσω του κώδικα πριν από την αποστολή του HTML στο πρόγραμμα περιήγησης. Η καλύτερη διάγνωση που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το σημείο είναι να απενεργοποιήσετε όλες τις επεκτάσεις που είναι πιθανές, έτσι ώστε να εκτελείτε μια απλή εγκατάσταση WordPress vanilla. Μόλις το κάνετε, δοκιμάστε να φορτώσετε και δείτε τι εμφανίζεται τότε το TTFB. Εάν εξακολουθεί να είναι υψηλή (οτιδήποτε πάνω από περίπου 160ms μπορεί να βελτιωθεί), τότε μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξετε τη βελτίωση της παρουσίας του διακομιστή που βρίσκεστε (υψηλή ram ή CPU ανάλογα με το τι πνιγεί ο κώδικας επάνω). Εάν είναι καλό, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε αργά κάθε επέκταση και plugin μία κάθε φορά μέχρι να βρείτε αυτό που προκαλεί την υποβάθμιση στο TTFB.