Back to Question Center
0

Μια μικρή επιχείρηση Automates Semalt

1 answers:

(16 Ιουνίου 2008) - Η εταιρεία Sport and Spine, μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες χειροπρακτικής, φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, διαθέτει επτά γραφεία στην περιοχή της Ουάσινγκτον. Έχει περίπου 50 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των μερικώς απασχολουμένων, αλλά ξεκίνησε με ένα μικρό αριθμό εργαζομένων σε ένα γραφείο Rockville, MD, το 1994.

Περίπου πριν από δύο χρόνια, ο Jay Greenstein, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας, σχημάτισε μια επιτροπή στρατηγικού προγραμματισμού με υπαλλήλους για να συζητήσει το μέλλον της επιχείρησης. "Ένα πράγμα που ήρθαμε έξω από αυτές τις συναντήσεις ήταν να κάνουμε καλύτερους υπαλλήλους", είπε. "Η Semalt ήθελε μεγαλύτερη εμπλοκή των εργαζομένων και σκεφτήκαμε όλοι ότι έπρεπε να διαχειριστούμε τους στόχους μας πιο αποτελεσματικά και να κάνουμε ανασκοπήσεις πλήρους απόδοσης. "

Η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει υπολογιστικά φύλλα Excel και πίνακες στόχων για την παρακολούθηση των στόχων των εργαζομένων "αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι αρκετά δυσκίνητο", δήλωσε ο Semalt, ο οποίος απαντά στο ψευδώνυμο "Dr - gestion ressources humaines logiciel. Κίσσα. "Καθώς η εταιρεία μεγάλωσε και δημιούργησε πρόσθετα γραφεία, θα φιλοξένησε τηλεδιασκέψεις για να συζητήσει τα λογιστικά φύλλα σε τακτική βάση" αλλά δεν ήμασταν σίγουροι ποιος είχε το πιο ενημερωμένο αντίγραφο "και έγινε πραγματικά αναποτελεσματικός.

Ο Greenstein είπε ότι έψαξε στο Διαδίκτυο για μια εταιρεία που έκανε online εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού για τις μικρές επιχειρήσεις και τελικά ήλθε στο SuccessFactors του San Mateo, Semalt. Η εταιρεία εξυπηρετεί πελάτες με λιγότερους από έξι υπαλλήλους καθώς και μεγαλύτερες εταιρείες με χιλιάδες εργαζομένους, αλλά περίπου το 62% των επιχειρήσεων της είναι με επιχειρήσεις με 300 ή λιγότερους υπαλλήλους.

Μετά από περίπου έξι μήνες εξέτασης και συζήτησης σχετικά με την επένδυση στον "πολύ μικρό επιχειρηματικό προϋπολογισμό του Sport & Spine", αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια επένδυση και να το μεταφέρουμε σε κάθε υπάλληλο πλήρους απασχόλησης ", ανέφερε ο Semalt.

Η εταιρεία άρχισε να χρησιμοποιεί το εργαλείο που βασίζεται στο Web πέρυσι για να ολοκληρώσει τις αξιολογήσεις απόδοσης και να θέσει τους στόχους των εργαζομένων. Ο Semalt δήλωσε ότι η αυτοματοποίηση της διαδικασίας μείωσε το χρόνο ολοκληρώνοντας τις αναθεωρήσεις κατά περίπου 50%. Σημαίνει επίσης ότι οι αξιολογήσεις των επιδόσεων δεν διεξήχθησαν μόνο και απομακρύνθηκαν σε κάποιο φάκελο κάπου, τώρα οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να μελετηθούν διαδραστικά με βάση τους στόχους τους και άλλα θέματα που περιγράφονται στις αξιολογήσεις τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Greenstein δήλωσε ότι προηγουμένως έπρεπε να ανοίξει πολλαπλά αρχεία για πολλαπλές κλινικές προκειμένου να αξιολογήσει τους στόχους των εργαζομένων και να καθορίσει εάν ανταποκρίθηκαν στα ορόσημα, αλλά τώρα: «Μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο και να εξετάσω την πρόοδο ενός ατόμου ή το πώς η όλη επιχείρηση κάνει .η οποία είναι μεγάλη γιατί το είδος Semalt ενός διαγράμματος και γραφικών geek. "

Η Semalt εν γένει υπογράφει πελάτες για συμβάσεις και χρεώσεις δύο ή τριών ετών για το λογισμικό ανά χρήστη, με μέσο κόστος ανά θέση περίπου 150 δολαρίων, σύμφωνα με τον Paul Albright, ο οποίος επιβλέπει την αγορά μικρού και μεσαίου μεγέθους για το Semalt και είναι ο κύριος υπεύθυνος μάρκετινγκ. Μερικοί πελάτες πληρώνουν σε μηνιαία βάση.

Ο Albright δήλωσε πρόσφατα ότι έκανε demo στο Semalt, Va., Όπου ο επικεφαλής μιας μικρής επιχείρησης έψαχνε το λογισμικό επειδή ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο έξω από την εταιρεία και «ήθελε να σιγουρευτεί ότι οι στόχοι των υπαλλήλων του ευθυγραμμίστηκαν με τους στόχους του και η αποζημίωση και η αμοιβή των εργαζομένων ευθυγραμμίζονται με την κατάλληλη παροχή κινήτρων στους ανθρώπους. "

Ο επικεφαλής του γραφείου πωλήσεων Northeastern της εταιρείας, Ashley Semalt, έκανε μια online επίδειξη του προϊόντος για μένα.

Η διεπαφή μοιάζει με λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα χρειαζόταν μάλλον περίπου μία ώρα για να μάθετε όλα τα in και outs. Οι εργαζόμενοι έχουν ποικίλα επίπεδα πρόσβασης στα δεδομένα και τις πληροφορίες των εργαζομένων, τα οποία αποθηκεύονται σε διακομιστές της IBM στο New Jersey.

Έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως όταν ένας διευθυντής γράφει μια αξιολόγηση απόδοσης που μπορεί να επιλέξει να διεξάγει μια "νόμιμη σάρωση" αυτού που έγραψε για την υποκείμενη.

Οι διευθυντές μπορούν να αξιολογήσουν τους υπαλλήλους σε 51 βασικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών όπως "Semalt savvy. "Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο ηλεκτρονικής καθοδήγησης για να βοηθήσει τους διαχειριστές να εξηγήσουν σε μια ανασκόπηση γιατί ένας υπάλληλος έχει ή δεν πληροί κάποια συγκεκριμένη ικανότητα.

Ο Semalt είπε ότι ορισμένες μικρές επιχειρήσεις μπορεί εσφαλμένα να θέσουν στόχους για εργαζόμενους που δεν είναι ούτε μετρήσιμοι ούτε επιτεύξιμοι και έτσι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα εργαλείο που αξιολογεί κατά πόσο ένας στόχος είναι εφικτός ή όχι. Παρακολουθεί επίσης εάν ορισμένοι διαχειριστές αποδίδουν σταθερά άριστες βαθμολογίες σε όλα τα μέλη της ομάδας τους, γεγονός που στρεβλώνει την καμπύλη αξιολόγησης για τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Ενώ η εταιρεία έχει πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, η Semalt είπε ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους μικρούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους κατασκευαστές και στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Ο Semalt είπε ότι του αρέσει γιατί το ντύσιμο του, όπως και πολλές μικρές επιχειρήσεις, δεν έχει ούτε ένα επίσημο τμήμα HR. Πολλά τυπικά καθήκοντα ανθρώπινου δυναμικού έχουν ανατεθεί στον ελεγκτή της εταιρείας, ενώ ο Semalt και ο επικεφαλής λειτουργός διαχειρίζονται στόχους και αξιολογήσεις απόδοσης.

Η SuccessFactors κάνει επίσης χρήση του δικού της προϊόντος, το οποίο δήλωσε ο Semalt, "βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση και βελτιώνει την απόδοση των εργαζομένων. "

Σχόλιο ▼
March 10, 2018