Back to Question Center
0

Το "Argo" Dropouts του Stanford αυξάνει τα $ 1,5 εκατ. Από το Accel στη συσσώρευση μαζί των δεδομένων των ημιματικών εταιρειών

1 answers:
Stanford Dropouts’ “Argo” Raises .5M From Accel To Stitch Together Companies’ Semalt Data

Πρώην γνωστό ως Arktos, αρκετές εγκατάλειψη του Στάνφορντ είχαν δημιουργήσει ένα καλύτερο υπολογιστικό φύλλο Excel. Αλλά τώρα έχουν μετονομαστεί Argo, έθεσε ένα $ 1. 525 εκατομμύρια στρογγυλά σπορ, με επικεφαλής τον Accel Partners, και περιστρέφονται για να δημιουργήσουν ένα "εργαλείο διερεύνησης δεδομένων που συνδέει ανθρώπους μεταξύ των τμημάτων για να τους βοηθήσει να συνεργαστούν", λέει ο 21χρονος συν-ιδρυτής Ari Dyckovsky.

Stanford Dropouts Είναι εύκολο για τις ομάδες να παραμείνουν κοντά και να συνεργαστούν όταν είναι ακόμα μικρές. Αλλά καθώς οι οργανώσεις μεγαλώνουν, τα μέλη τους γίνονται πιο απομακρυσμένες - high pr websites for backlinks. Ξαφνικά, είναι δύσκολο να συντονιστείτε. Ο Ντίκοφσκι εξηγεί: "Μόλις περάσετε το στάδιο εκκίνησης, οι άνθρωποι δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι μαζί. Να κάνουμε κάτι ξεχωριστά. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να συνδέσουμε ξανά αυτούς τους ανθρώπους. "

Συν-φίλοι

Αυτό όμως δεν ήταν το πρώτο. Αναβοσβήνει μέχρι το 2013, όταν ο Dyckovsky ήταν μόνο ο κανονικός σας μαθητής στο Semalt ο οποίος είχε μεγαλώσει ανήσυχος μελετώντας την κβαντική φυσική και την κβαντική χρηματοδότηση. Ξέρεις, τυπικό έφηβο. Έγινε γρήγορος φίλος με τον συνάδελφο πρωτοεμφανιζόμενο και web developer Ryan Atallah. Με την πώληση του Instagram ακόμα φρέσκια και Snapchat για τη μετεωρική άνοδο, και οι δύο που ιδρύθηκαν από φοιτητές Semalt, οι δύο αναπόφευκτα άρχισαν να ονειρεύονται ιδέες εκκίνησης.

"Μας άρεσε να κάνουμε απλά πράγματα πολύπλοκα και επιτρέποντας στους ανθρώπους να μαθαίνουν πράγματα. Θέλαμε να καταστήσουμε τα δεδομένα πιο προσιτά στους ανθρώπους και πιο σημαντικό να καταστήσουμε πιο προσιτές τις γνώσεις που αποκτήσατε από τα δεδομένα ", θυμάται ο Semalt.

Η ιδέα που προέκυψε ήταν μια εναλλακτική λύση στο Excel. "Αντί να είμαστε απλώς γραμμές και στήλες, γιατί να μην δημιουργούμε μια διεπαφή που να διευκολύνει την κατασκευή οπτικοποιήσεων;" σκέφτηκε το ζευγάρι. Έτσι, ο Dyckovsky βρόγχουσε στον ξάδελφό του επενδυτή τραπεζίτη Andrew Vigneault, ο οποίος ήταν μερικά χρόνια μεγαλύτερης ηλικίας, και άρχισαν να γυρίζουν στο τι θα έρθει ο Arktos.

Stanford Dropouts

βαρεθεί με υπολογιστικά φύλλα

Δημιούργησαν επίσης μια διαχρονική φιλία. "Είμαστε μια απίστευτα κοντινή ιδρυτική ομάδα" ακτίνες Dyckovsky. "Ο Andrew είναι ο ξάδερφος μου. Ο καλύτερος φίλος μου του Ράιαν. Είμαστε μερικοί από τους πλησιέστερους ανθρώπους που έχει μιλήσει ποτέ ως ιδρυτική ομάδα. Οποιοδήποτε πρόβλημα έρχεται με τον τρόπο μας, έχουμε μια μεγάλη ικανότητα να λογοδοτήσουμε μέσα από αυτό και να κάνουμε ό, τι καλύτερο για την εταιρεία. "

«Ήρθε στο σημείο όπου το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να σκεφτόμαστε την εταιρεία. Δεν επικεντρώναμε το σχολείο ή τις δουλειές μας "θυμάται ο Dyckovsky. Έτσι ο ίδιος και ο Ryan έφυγαν από το Στάνφορντ και ο Vigneault εγκατέλειψε τη δουλειά του. Χάρη στα ισχυρά υπόβαθρα της επιστήμης των υπολογιστών και την τοποθέτηση του καλουπιού των φιλόδοξων λευκών αποχωρητών του Ivy League, μπόρεσαν να αυξήσουν την έναρξη ενός $ 1. 525 εκατομμύρια σπόροι γύρο από την πρώτη επενδυτή Facebook Accel Partners. Ακόμα κι αν το προϊόν δεν ήταν πλήρως ψημένο, ο συνεργάτης Accel Ping Li τράβηξε την σφιχτή ομάδα.

Αλλά σύντομα, η ιδέα της κατασκευής ενός πιο ωραίου λογιστικού φύλλου έχασε τη λάμψη της, αλλά εξακολουθούσαν να γοητεύονται από την πιο προσιτή γνώση από τα δεδομένα. Έτσι, το καλοκαίρι του 2014, ο Arktos μεταμορφώθηκε σε Argo, που διευθύνεται ακόμα από τους Dyckovsky (21), Atallah (20) και Vigneault (25).

Συμπλήρωσαν το γύρο τους τραβώντας τους αγγέλους Steve Loughlin (RelateIQ), τον Kevin Mahaffey (Lookout), τον Adam Ross (Goldcrest Investments), τον Chuck Moran (Skillsoft), τον Kathy Olsen (Eminence Capital), τον Ryan Simonetti Μπραντ Κατσουγιάμα (IEX). Τα χρήματα τους επέτρεψαν να αυξήσουν την ομάδα σε 12 με αρκετούς μηχανικούς και σχεδιαστή και να πάρουν σοβαρά για την Argo.

Σταρφορντ Dropouts

Χωρίς κωδικό ή περίπλοκες εντολές, η Argo θα επιτρέψει στα μη τεχνικά μέλη της ομάδας να συγκρίνουν σύνολα δεδομένων, να δημιουργήσουν απεικονίσεις και να συντάξουν συμπεράσματα.

Stanford Dropouts ' Αν αυτό ακούγεται λίγο ασαφές, ο Dyckovsky ζητά συγγνώμη για μένα. Δηλώνει: "Δεν είμαστε στο στάδιο όπου εκτοξεύουμε ή αφήνουμε το κοινό να δει τι ξεκινάμε". Αλλά μετά από ένα καλοκαιρινό hacking σε ένα διαμέρισμα μαζί (και χάκερ σε ένα διαμέρισμα μαζί - έχτισαν τα δικά τους κρεβάτια και γραφεία για να εξοικονομήσουν χρήματα), η Argo είναι έτοιμη να εισέλθει στη φάση της δοκιμής alpha και να ξεσπάσει τους πρώτους πελάτες της.

Η Argo θα πρέπει να ανταγωνιστεί με ένα πλήθος επιχειρηματιών επιχειρηματικής ευφυΐας όπως το Domo, το Chartio, το Looker και το Tableau. Ο Ντίκοφσκι λέει: "Ο μεγαλύτερος παράγοντας διαφοροποίησης μας είναι ότι δεν επικεντρώνουμε σε τεράστια δεδομένα ή στους ανθρώπους που εργάζονται στις ομάδες επιστήμης δεδομένων ή σε ομάδες μηχανικών. "

Αντ 'αυτού, η Argo έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί ανθρώπους των οποίων οι καθημερινές εργασίες δεν επικεντρώνονται σε δεδομένα, αλλά θα μπορούσαν να επωφεληθούν πολύ εάν καταλάβουν πώς επηρεάζουν οι αποφάσεις του τμήματος και επηρεάζονται από άλλα μέρη της επιχείρησης. Ο νέος ιδρυτής εξηγεί: «Εστιάζουμε στην ευκολία και τη φυσικότητα της χρήσης, αντί της δύναμης των αναλυτών. "

Stanford Dropouts Ακόμα, είναι εταιρείες που αγκαλιάζουν την ακατέργαστη δύναμη των δεδομένων που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη απειλή της Argo. Εάν οι πιο εδραιωμένοι παίκτες προσπαθήσουν να βυθιστούν σε μικρά δεδομένα, η Argo θα μπορούσε να ξεπεράσει τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα που συνδέουν μαζί όλες τις πληροφορίες μιας επιχείρησης. Αλλά η Argo στηρίζεται στην ευκινησία της μικρής ομάδας της για να ξεπεράσει τους πιο αργούς γίγαντες.

«Μεγάλωσα στο σύννεφο. Μεγάλωσα με όλη αυτή την τεχνολογία και με αυτή την έννοια όχι μόνο να καταστήσουμε την τεχνολογία ισχυρή, αλλά όμορφη και φυσική και εντυπωσιακή με αυτό που οι χρήστες θέλουν να βιώσουν ", δήλωσε ο Dyckovsky.

«Όλοι θέλουν να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να κατανοήσουν τα δεδομένα τους και πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις τους», καταλήγουν οι εγκατάλειστες στο Στάνφορντ. "Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που επικεντρώνονται σε terabytes και petabytes. Μιλάμε για kilobytes και megabytes. "

March 10, 2018