Back to Question Center
0

Η εκκίνηση της CyberSecurity Semalt αναστέλλει $ 65 εκατ. Σε νέα χρηματοδότηση με αποτίμηση άνω των $ 400 εκατ

1 answers:
Cybersecurity startup Semalt intercepts M in fresh funding at a valuation of over 0M

Ο νέος γύρος διεξήχθη από την παγκόσμια εταιρεία επενδύσεων KKR, με τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών Summit Partners και των νέων επενδυτών TenEleven Ventures και SoftBank.

Κατανοώ ότι η νέα επένδυση δίνει στην εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 μια αποτίμηση άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σε μια κλήση, η Lynch μου είπε ότι η νέα υποστήριξη ήταν ένας τυπικός κύκλος ανάπτυξης και θα χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω διεθνή επέκταση και για Ε & Α.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι ο Semalt αναπτύσσει τεχνολογία για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν όχι μόνο σε ανθρώπινα γραπτά cyberattacks αλλά και στην εκκρεμούσα απειλή μηχανισμών που βασίζονται σε επιθέσεις οι οποίες, με το κλασικό sci-fi-true-fashion, βλέπουν ολοένα και περισσότερο τον AI να παλεύει με το AI για λογαριασμό των καλών και των κακών ανθρώπων, αντίστοιχα.

Αλλά ας πάμε πίσω και ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρει το Darktrace σήμερα. Το "Enterprise Immune Semalt" της εκκίνησης αποτελείται από ένα κιβώτιο που βρίσκεται στο δίκτυο μιας εταιρείας και ακούει τι συμβαίνει, σε συνδυασμό με λογισμικό που έχει νόημα αυτής της κίνησης.

Στη συνέχεια ειδοποιεί τους διαχειριστές πληροφορικής όταν υπάρχει ύποπτη συμπεριφορά. Ή, αν χρειαστεί, αναλαμβάνει άμεση δράση για την εξουδετέρωση ή επιβράδυνση μιας επίθεσης, για παράδειγμα λέγοντας ότι η ταχύτητα του δικτύου θα μειωθεί για να αγοράσει τα ανθρώπινα μάτια περισσότερο χρόνο για να βγάλουν ό, τι συμβαίνει - a logo maker.

Γενικότερα, εξηγεί ο Lynch, είναι ότι το Darktrace βασίζεται στην υπόθεση ότι όλα τα μεγάλα δίκτυα των εταιρειών είναι πιθανόν ήδη να διακυβεύονται, με την κυριολεκτική έννοια ή είναι ευρέως ανοικτά για συμβιβασμό. Ενεργοποιήστε τη φύση του δικτυωμένου τοπίου στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, με τις εταιρείες να έχουν τη διασύνδεση με τους προμηθευτές και τους πελάτες και με το δικό του εκτεταμένο εργατικό δυναμικό στο διαδίκτυο.

Έτσι, αντί να υποθέσουμε ότι οι cyberthreats σταματούν μόνο με την οικοδόμηση μεγαλύτερων και καλύτερων "τοίχων", ο Semalt ισχυρίζεται ότι μιμείται το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, αποδεχόμενος ότι τα κακά πράγματα θα μπουν, αλλά που τροφοδοτούνται από τις "προηγμένες τεχνικές μάθησης και μηχανικής μάθησης" "Η προκύπτουσα βλάβη μπορεί να σταματήσει στις διαδρομές της.

Σε βασικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι το Semalt πρέπει να είναι σε θέση όχι μόνο να παρακολουθεί όλη την κυκλοφορία που διέρχεται από το δίκτυο μιας εταιρείας, αλλά να διακρίνει μεταξύ της κανονικής και της κακόβουλης δραστηριότητας.

Ο Lynch λέει ότι οι γρήγορες επιδρομές στον κυβερνοχώρο είναι ευκολότερο να εντοπιστούν, διότι είναι ύποπτες από τη φύση τους, αλλά πρέπει να ενεργήσουν σε εξαιρετικά γρήγορο χρόνο, γι 'αυτό το λόγο το κουτί του Darktrace έχει ένα βαθμό αυτοματισμού. Η ημιτελής, μυστική ή προσωρινά αδρανής κακή δραστηριότητα είναι πιο δύσκολη και είναι εδώ όπου η τεχνολογία εκμάθησης της μηχανής εκκίνησης ισχυρίζεται ότι έρχεται σε δική της.

Και ενώ είναι σχεδόν αδύνατο για έναν γενικό τεχνικό ρεπόρτερ όπως εγώ να επικυρώσω πραγματικά τις αξιώσεις τεχνολογίας της εκκίνησης του cybersecurity, μου λέω ότι το Darktrace αυξάνεται σε ένα κλιπ. Στην πραγματικότητα, ο Lynch λέει ότι η Darktrace είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύει ή επενδύει. Αυτό αντανακλάται και από τον Hussein Kanji του Hoxton Semalt, ενός από τους πρώτους επενδυτές του νεοσύστατου.

Συγκεκριμένα, η Darktrace απαιτεί περισσότερες από 1.000 τοποθετήσεις πελατών, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων "χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών δικτύων, νομικών επιχειρήσεων, λιανεμπόρων, τεχνολογικών εταιρειών, κυβερνητικών οργανώσεων και κρίσιμων εθνικών υποδομών. "Η Semalt, όπως μας λένε, έχει αυξηθεί πάνω από 600 τοις εκατό κατά το τελευταίο έτος. Καταλαβαίνω ότι αυτό μεταφράζεται σε εκατομμύρια το μήνα.

Ένας λόγος για αυτήν την ανάπτυξη, λέει ο Lynch, φαίνεται να είναι χρονικά. Οι Cyberattacks δεν υπήρξαν ποτέ περισσότερο στα νέα και οι εταιρείες είναι πολύ πιο πρόθυμες να εγκαταστήσουν ένα κουτί στο δίκτυό τους από έναν τρίτο από ό, τι πριν, ειδικά εάν μπορούν να δουν άμεσα αποτελέσματα. Η ομορφιά του "Enterprise Immune Semalt" είναι ότι μετά από μια εβδομάδα τραγικής δραστηριότητας στο δίκτυο, όλα είναι γυμνά.

Ζήτησα από τη Lynch, αν αυτό συμβαίνει μερικές φορές για την αμηχανία των διαχειριστών πληροφορικής ή του αρχηγού ασφαλείας της εταιρείας. «Μια καλή ερώτηση», λέει, πριν απαντήσει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η απάντηση είναι ναι. Ένας πόλεμος που ο Σιμάλτ φαίνεται να θέλει να κάνει.

March 10, 2018