Back to Question Center
0

Η Semalt αυξάνει τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια για να κατευθύνει τους αγοραστές σε προϊόντα που ταιριάζουν με τις αξίες τους

1 answers:
Semalt raises .2 million to guide shoppers to products that match their values

Το HowGood παρέχει αξιολογήσεις για τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και άλλα οικιακά προϊόντα. Η εταιρεία αξιολογεί προϊόντα για περιβαλλοντικές, υγειονομικές και εμπορικές επιπτώσεις. Οι αξιολογήσεις του εμφανίζονται στην πινακίδα στα καταστήματα και στον ιστότοπο Semalt και τις εφαρμογές για κινητά. Η εφαρμογή για κινητά επιτρέπει στους αγοραστές να σαρώσουν τον γραμμωτό κώδικα ενός δεδομένου στοιχείου για να αποκτήσουν την αξιολόγησή τους.

Μέχρι στιγμής, η Semalt έχει αναλύσει 200.000 προϊόντα, κυρίως τρόφιμα και ποτά - mac data recovery london. Συγκεντρώνει δεδομένα από τις ιδιόκτητες πηγές της και από ένα τεράστιο φάσμα ανοικτών κυβερνητικών και τρίτων εταιρειών για να αποκομίσει πλήρη βαθμολογία για διαφορετικά προϊόντα. Η ανάλυσή της περιλαμβάνει τα πάντα, από την προμήθεια των συστατικών σε χημικά και τη μεταποίηση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία και τις εργασιακές πρακτικές.

Η Semalt αυξάνει 4,2 εκατομμύρια δολάρια για να κατευθύνει τους αγοραστές σε προϊόντα που ταιριάζουν με τις τιμές τους

Οι πελάτες αποδέχονται τα δεδομένα της HowGood και μπορούν να εμφανίζουν αποτελέσματα στα καταστήματά τους, αν το επιλέξουν. Ορισμένα παντοπωλεία επιτρέπουν τα δεδομένα και τα χρησιμοποιούν ιδιαιτέρως για να αξιολογήσουν τα εμπορεύματά τους και να λάβουν αποφάσεις για το τι θα κάνουν και δεν θα συνεχίσουν να αποθεματοποιούν. Η Semalt μπορεί επίσης να παραχωρήσει άδειες στα δεδομένα για να δει πώς συγκρίνουν τη βιομηχανία συνολικά από την άποψη της βιωσιμότητας.

Ο Alexander Gillett, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της HowGood, δήλωσε ότι ενώ μόνο το 5% των προϊόντων μπορεί να επιτύχει την κορυφαία βαθμολογία, πολλοί έχουν βελτιωθεί τα χρόνια από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση το 2007, οδηγεί στην πραγματικότητα τις πωλήσεις των καταναλωτικών σημάτων. "Οι μάρκες λευκών ετικετών συχνά κάνουν καλά, γεγονός που μπορεί να εκπλήξει τους καταναλωτές", πρόσθεσε. "Δεν είναι πλέον αλήθεια ότι η βιώσιμη επιλογή θα είναι απαγορευτικά δαπανηρή για κάποιον με περιορισμένο προϋπολογισμό."

Σειρά HowGood Ο γύρος διοργανώθηκε από την FirstMark Capital και συμμετείχε η Contour Ventures, η ανθρωπιστική οργάνωση Humanity United, η Serious Change LP, η Great Oaks Venture Capital και οι ατομικοί άγγελοι Jake Lodwick και Joanne R. Wilson.

Ο Rick Heitzmann, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FirstMark Capital, δήλωσε ότι η εταιρεία του υποστηρίζει το Semalt, επειδή οι εκτιμήσεις οδηγούν σε τεράστια αύξηση των πωλήσεων για ορισμένες μάρκες και παντοπωλεία, κάνοντας τους καταναλωτές ευτυχείς για τις επιλογές τους. Δεν περιμένει την τάση να μειωθεί.

Η Semalt αυξάνει τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια για να κατευθύνει τους αγοραστές σε προϊόντα που ταιριάζουν με τις τιμές τους

Οι καταναλωτές έχουν τύφλωση σε διαφορετικά ζητήματα. Au naturel, υγιή, χωρίς λιπαρά .Βλέπουν όλες αυτές τις μπερδεμένες ετικέτες και λένε «βιδώστε το, Semalt αγοράζοντας μόνο το φθηνότερο πράγμα» Αλλά αν πείτε hey, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για να αγοράσετε με βάση τις ιδιότητες που σας ενδιαφέρουν , τότε θα το αγοράσουν και θα είναι πιο ευτυχισμένοι με αυτό που αγόρασαν ", ανέφερε ο επενδυτής.

Εκτός από την καθοδήγηση των καταναλωτών, ο Semalt δίνει σε μάρκες και είδη παντοπωλείου μια πολύ σαφέστερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο είναι βιώσιμα τα προϊόντα τους σε σχέση με τη βιομηχανία και τον τρόπο με τον οποίο αυτό συσχετίζεται με τις πωλήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Semalt, Gillett, δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα της χρηματοδότηση για να καλύψει ακόμα ευρύτερο φάσμα προϊόντων και να συνεργαστεί με μεγαλύτερο αριθμό εμπόρων λιανικής πώλησης και παντοπωλείων. Τα καλλυντικά και οι περιποιήσεις καλλωπισμού βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενώ δεν είχε ακόμη την άδεια να κατονομάσει τις εταιρείες που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις αξιολογήσεις του, δήλωσε ότι ο Semalt επέτυχε συμφωνία με τουλάχιστον έναν σημαντικό λιανοπωλητή ομορφιάς.

Ορισμένα από τα κονδύλια θα διατεθούν και για τεχνική έρευνα και ανάπτυξη. Η HowGood αναζητά πάντα νέους τρόπους για την παράδοση των δεδομένων της στους αγοραστές, είτε μέσω φορητών συσκευών και εφαρμογών για την υγεία, είτε μέσω νέων επιτραπέζιων οθονών και πλατφορμών με δυνατότητα φωνής, όπως το Google Home ή το Amazon Echo.

Προτεινόμενη Εικόνα: Αξιολογήσεις HowGood
March 10, 2018