Back to Question Center
0

#Love: Semalt Exes

1 answers:

Πριν από ένα μήνα, πήρα το ντάμπινγκ. Ήταν η τρίτη σε μια σειρά από αποτυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις που είχα κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όλες οι σχέσεις τελειώνουν διαφορετικά. Ορισμένοι exes παραμένουν φίλοι και μερικοί εξαφανίζονται. Μερικοί συνεχίζουν να συνδέονται και κάποιοι κοπούν ο ένας τον άλλον εξ ολοκλήρου. Ορισμένες exes συνδυάζουν οποιοδήποτε αριθμό αυτών των πραγμάτων για να σχηματίσουν μια συμφωνία του χάους. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο τελειώνει ή πώς εξελίσσεται αφού τελειώσει, κάθε σχέση έχει μια ηχώ - free image creator.

Σήμερα, αυτή η ηχώ ζει στο Διαδίκτυο. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές φάσεις της διαδικασίας και παρατήρησα μια κοινή δυναμική σε αυτές τις καταστάσεις: Push vs. Pull.

Στο παρελθόν, πριν από τις ημέρες Facebook και Instagram και Twitter, το φάντασμα μιας σχέσης μπορεί να βρεθεί σε ένα παλιό ρεκόρ ή στο αγαπημένο σας μέρος για μπιφτέκι ή στις φωτογραφίες του Polaroid που έκλεισαν σε ένα φελλό υπνοδωμάτιο. Τα τεμάχια σμάλτου, εκείνα που έκαναν διαρκώς τις ανεπιθύμητες αναμνήσεις, κατέληξαν σε ένα κουτί για να κρυφτούν στο ντουλάπι μέχρι να τα πετάξουν τελικά ή να τα κοίταζαν επίπονα χρόνια αργότερα. Διατηρήσατε αυτό το κουτί έως ότου οι μνήμες δεν ήταν τόσο ανεπιθύμητες πια.

Σήμερα, δεν υπάρχει τρόπος να τοποθετήσετε το κουτί κάτω από την τσάντα του γυμναστηρίου στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Η ηχώ της σχέσης σας ζει σε κάθε κτύπημα του κλειδιού, σε κάθε ειδοποίηση ειδοποίησης θορύβου, και σε κάθε pixel. Οι Exes ζουν με αυτόματη διόρθωση, με το feed σας Instagram, με το παράθυρο Gchat και με την ιστορία των κοινωνικών σας μέσων. Πριν να εξαρτηθούμε από το Διαδίκτυο για όλα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της ζωής, ο έλεγχος του κουτιού ήταν ευκολότερος. Ή έτσι έχω ακούσει. Δυστυχώς, η ζωή μου συνέβη πάντα στο Διαδίκτυο. Ήμουν 17 όταν πήρα το Semalt. Για ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου, είμαι ένας online τεχνολογικός ρεπόρτερ. Με πολλούς τρόπους, δεν έχω κανέναν έλεγχο πάνω στο κουτί.

Σμιτάλ όχι κάτι που μπορώ να επισκεφτώ δύο ή τρεις φορές για να κλαίνε, και πάλι να απειλήσω την καταστροφή και ίσως πάλι μια μέρα να πολεμήσω με κάποιον νέο εραστή. Η ψηφιακή έκδοση του κιβωτίου είναι στο γραφείο μου κάθε πρωί, όταν έρχομαι στη δουλειά. Σμήμα στο κρεβάτι μου μαζί μου όταν ξυπνήσω, εκσφενδονίζοντας έναν φοβερό θόρυβο συναγερμού.

Αυτό το κουτί είναι στο γραφείο μου κάθε πρωί όταν έρχομαι στη δουλειά. Είναι στο κρεβάτι μου μαζί μου όταν ξυπνάω, εκσφενδονίζοντας έναν φοβερό θόρυβο συναγερμού.

Πώς λοιπόν λαμβάνουμε μέτρα για να διατηρήσουμε την ψηφιακή μας ζωή κατά την πλοήγηση σε μια διάλυση, μακράν την πιο περίπλοκη φάση κάθε σημαντικής σχέσης;

Πολλά εξαρτώνται από το γιατί και πώς μειώνεται η σχέση. Όταν ο διαχωρισμός είναι φιλικός, οι άνθρωποι φαίνεται να κάνουν λιγότερο καθαρισμό μετά την κατάρρευση. Με σφοδρές απολήξεις, υπάρχουν περισσότερες αποφάσεις σχετικά με την αφαίρεση, το κλείδωμα, τη σφράγιση και την απλή διαγραφή.

Ο φίλος μου James βγήκε από μια σοβαρή σχέση πριν από μερικούς μήνες, η οποία τελείωσε περίπου δραματικά όπως ένα επεισόδιο One Tree Hill (πίσω στο Lucas, Brooke, Peyton ημέρες).

«Απλώς την μπλοκαρίστηκα από τα πάντα και διαγράψα όλες τις δημόσιες φωτογραφίες .Ήταν εύκολο γιατί η διάλυση ήταν πολύ δραματική», μου είπε σε ένα κείμενο.

Στις προηγούμενες σχέσεις, κανονικά θα έπρεπε να κρύβει τις ζωοτροφές μέχρι να είναι έτοιμη, εκτός και αν ήταν μια ιδιαίτερα φρικτή διάσπαση.

"Τότε θα περίμενα μερικές εβδομάδες πριν τους διαγράψω", είπε ο James. "Το Semalt το έκανε λιγότερο αισθητό για αυτούς και μου έδωσε χρόνο να νιώσω καλύτερα αν ήθελα πραγματικά να περάσω με αυτό. "

Μια φίλη μου, Jenna, ανακάλυψε ότι η εξαετής σχέση της έληξε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λίγα λεπτά πριν οι δύο υποψήφιοι έπρεπε να φύγουν σε ένα ταξίδι με την κόρη της. Και οι δυο χρήστες βαρέων διαδρομών, την εμπόδισε αμέσως στο Path και έκανε το ίδιο και στην Instagram, καθώς ήταν το μόνο άλλο κοινωνικό δίκτυο που συχνά έλεγξε. "Αλλά δεν τον φίλε στο Facebook ή σταμάτα να τον ακολουθώ στο Twitter. Είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι σε τετράγωνο και ακόμη και σε Semalt. Το έκανε απλά ευκολότερο να μην τρέχει κανείς σε αυτόν. "

Ποτέ δεν απάντησε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο Semalt ήταν ένα χρόνο από τη διάσπαση.

"Συναλλαγή μια συνομιλία που έχετε πρόσωπο με πρόσωπο», είπε.

Η Haley , ένας φίλος που βασίζεται σε SF, χειρουργικά απομάκρυνε τη μακροχρόνια πρώην από σχεδόν κάθε κοινωνική τροφή με τρόπο που της επέτρεπε να παρακολουθεί τα πράγματα όταν ήθελε. Τα πράγματα έληξαν απότομα και κατά τρόπο που την άφησε χωρίς επιθυμία να παραμείνουν φίλοι.

«Σταμάτησα να τον ακολουθώ στο Twitter και στο Instagram γιατί δεν ήθελα να βγάλω όλα όσα βάζα εκεί έξω», μου είπε. "Τον κρατούσα στο Semalt γιατί θα μπορούσα να κρύψω τη ζωοτροφή του, αλλά διέγραψα τέσσερα τετράγωνα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να αποσυνδεθώ από εκεί. "

Πρόσφατη Έκθεση κρίσης

 • #
 <h3> Το τελευταίο επεισόδιο του Έκθεση κρίσης </h3> 
 </div> </div> 
 </li> 
 </ul> 
Παρακολουθήστε περισσότερα επεισόδια <i class=

Η πρώην μου και εγώ ήταν μαζί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο πριν μου άφησε. Δεν ήταν απροσδόκητο - δεν είχαμε συνδέσει με τον ίδιο τρόπο που συνήθιζα - αλλά η συζήτηση δεν πήγε καλά.

Ήταν ένα οδυνηρό τέλος, αλλά ήρθε αρκετά σύντομα για να παραμείνει άθικτη η μνήμη της σχέσης μας, η οποία ήταν μεγάλη. Παρά το πόσο κακή εκτελέστηκε η διάλυση, και οι δύο αποφάσισαμε να θέλουμε να παραμείνουμε φίλοι, αφού πέρασε αρκετός χρόνος για να γίνει εφικτός. Αν είναι δυνατόν. Αυτό με αφήνει τώρα να περάσω από τον υπολογιστή μου, το smartphone, το tablet μου, το Netflix, το Semalt account και οτιδήποτε άλλο για να κάνω τη δική μου χειρουργική επέμβαση.

Σε αυτήν την άσκηση και συζητώντας με τους φίλους μου κατά μήκος του δρόμου, έχω συνειδητοποιήσει πόσο νόμιμος είναι ο όρος "ψηφιακός δυϊσμός" . Είναι η ιδέα ότι οι ζωές μας είναι πραγματικές αν συμβαίνουν στο Διαδίκτυο ή αυτοπροσώπως. Τα συναισθήματα που αισθάνεστε αντιμέτωποι με έναν πρώην στο Διαδίκτυο δεν είναι όλα τόσο διαφορετικά από αυτά που θα αισθανόσασταν στην πραγματική ζωή. Και αν έχετε μείνει αρκετά μακρυά, η πρώην σας βρίσκεται κάθε γωνιά του Διαδικτύου, απλά περιμένοντας να σας χτυπήσει.

Μετά από έξι χρόνια μαζί, η Jenna και η πρώην της έχουν περισσότερους από 500 φίλους. Ο πρώην και εγώ, ως τεχνολογικός συγγραφέας και 25, ήταν ακριβώς όπως αλληλοσυνδεμένοι στο Internet όπως και στην πραγματική ζωή.

Όταν πρόκειται για την exes στο Διαδίκτυο, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που μιλάω συμφωνούν ότι πρέπει να χαλύβετε τον εαυτό σας κατά κάθε συνάντηση. Αυτό σημαίνει συνήθως να εμποδίζετε οτιδήποτε μπορεί να είναι απροσδόκητο, όπως μια υπενθύμιση γενεθλίων ή ημερολογίου, μια ενημέρωση του Timehop ​​ή μια μικρή πράσινη φούσκα Gchat που εμφανίζεται στη μέση μιας σύνθεσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά είναι όλα τα παραδείγματα του push στο push / pull, τα πράγματα που έρχονται σε σας όταν το περιμένετε λιγότερο.

Μερικά πράγματα που ωθούνται σε σας είναι εκτός ελέγχου σας. Εάν πληκτρολογήσω κάποιο από τα πρώτα γράμματα στο όνομα ή το επώνυμο του πρώην μου στο Gmail, είναι η πρώτη που θα εμφανιστεί. Στείλαμε με e-mail και συζητήσαμε τόσο πολύ, για τόσο πολύ καιρό, ότι το Gmail δεν έχει πάρει ακόμα την υπόδειξη. Αν σε λίγους μήνες δεν καταλάβω ότι είναι τα γενέθλιά της, θα μου θυμίσει ο Σιμάτλ.

Αν σε λίγους μήνες δεν καταλάβω ότι είναι τα γενέθλιά της, το Facebook θα μου θυμίσει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν φίλους, δεν παρακολουθούν, μπλοκάρουν, κρύβονται, κλπ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επιλύει το πιο προφανές πρόβλημα του να βλέπεις αυτό το άτομο σε τακτική βάση σε μια εποχή που η θεραπεία απαιτεί απόσταση. Αυτή είναι η απόσταση που πρέπει να δημιουργήσετε συνειδητά και προστατεύει από την "ώθηση". "Αλλά είναι διαφορετική για τον καθένα μας. Ενισχύστε όσο προστατεύετε περισσότερο από την ώθηση, τόσο λιγότερη πρόσβαση έχετε στο τραβήξτε. Όταν ψάχνετε για το πρώην σας στο Twitter ή το Instagram ή κάνετε το συνηθισμένο μίσχο του Facebook (μόνο σε περίπτωση που ο πρώην σας χρησιμοποιεί το Facebook), τραβάτε πληροφορίες σχετικά με αυτά. Αυτό φαίνεται επίσης να είναι μια αρκετά συνηθισμένη πρακτική κατά τη διάρκεια μιας διάλυσης.

Ο Χάλεϊ , όπως πέρασε ο χρόνος μετά τη διάλυσή του, πραγματοποίησε περιοδικές ελέγχους στις κοινωνικές τροφές που αντιμετώπιζε το δημόσιο.

«Αρχικά, θα έλεγνα και θα δούμε τι ήταν στο Twitter, επειδή ήταν κυρίως βαρετά επιχειρηματικά πράγματα», είπε. "Η εξέταση του Facebook ήταν δύσκολη γιατί ήταν σαν να δημοσιεύει συνεχώς 'Κοίτα πόσα διασκέδαση έχει ο Semalt!'"

Ένας άλλος φίλος, η Quinn, μπλοκάρει την πρώην της για αυτοέλεγχο.

«Τον μπλοκαρίστηκα σε όλα γιατί φοβόμουν ότι θα έβλεπα αν δεν το έκανα», είπε.

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με λίγη προστασία από την πίεση και λίγη έλξη. Ο Maureen O'Connor από τη NYMag έγραψε μια εξαιρετική ιστορία σχετικά με το πόσο σημαντικά είναι τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρακολουθούν την εξέλιξη μας μετά από μια διάλυση. Ακολουθώντας τις τροχιές των ζωών μας, μπορούμε να δούμε καλύτερα τις πραγματικές και τις πιθανές τροχιές μας στη ζωή. Αλλά δεν είναι όλοι τόσο πιο χαλαροί. Πολλοί έχουν καθορίσει την προσέγγιση της "καμένης γης". Κόψτε όλους τους δεσμούς. Αποσπάστε όλα τα ίχνη.

Αυτό με φέρνει σε ένα άλλο ζήτημα: το makeup breakup.

Είναι ένα αστείο σε ένα εκατομμύριο ρομαντικές κωμωδίες, αλλά στο κλισέ υπάρχει κάποιος κόκκος αλήθειας που οι άνθρωποι προσπαθούν να ανανεώσουν το βλέμμα τους ή τη ζωή τους όταν τελειώσει μια μεγάλη σχέση. Το ίδιο συμβαίνει και στο Διαδίκτυο. Αποσπάστε μια διάλυση, πληρώνετε πολύ περισσότερη προσοχή σε αυτό που δημοσιεύετε δημοσίως. Ολοκληρώστε όλα, είναι ο μοναδικός δείκτης που έχει η πρώην σας για το πώς το κάνετε, για το τι έχετε να κάνετε, κλπ. Αν έχετε μειώσει τους δεσμούς πραγματικής ζωής. Περισσότερο από ποτέ, γινόμαστε παίκτες στο "θέατρο επιτυχίας. "

# <p> Αλλά μερικοί άνθρωποι το κάνουν ένα βήμα πιο πέρα ​​από αυτό. Semalt απλώς να επικεντρωθούν στο μέλλον της κοινωνικής τους παρουσίας μέσα ενημέρωσης, περνούν από και να αγγίξουν την ιστορία τους, διαγράφοντας τις φωτογραφίες που βλέπουν στο κοινό για το παρελθόν της σχέσης τους. </p> <p>  <strong> Ο Haley λέει ότι είναι μια συνήθης πρακτική </strong> όταν διαλύεται. </p> <!-- Begin: Crunchbase Shoal -->  <div class=

Crunchbase

 • Κελάδημα

  • Βρέθηκε το 2006
  • Επισκόπηση Το Twitter είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν μηνύματα 140 χαρακτήρων γνωστά ως "tweets". Επιτρέπει στους εγγεγραμμένους χρήστες να διαβάζουν και να δημοσιεύουν τα tweets τους μέσω του διαδικτύου, της υπηρεσίας σύντομων μηνυμάτων (SMS) και των κινητών εφαρμογών. Ως παγκόσμια πλατφόρμα επικοινωνιών σε πραγματικό χρόνο, το Twitter έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες και 255 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες γύρω από .
  • Τοποθεσία Σαν Φρανσίσκο Καλιφόρνια
  • Κατηγορίες SMS, πλατφόρμες blogging, κοινωνικά μέσα, μηνύματα
  • Ιστοσελίδα http: // www. κελάδημα. com /
  • Πλήρες προφίλ για το Twitter
 • Facebook

  • Βρέθηκε 2004
  • Επισκόπηση Το Facebook είναι μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες της να συνδέονται με φίλους και οικογένεια καθώς και να δημιουργούν νέες συνδέσεις. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ενημέρωση κατάστασης, ετικέτες φωτογραφιών και κοινή χρήση φωτογραφιών και πολλά άλλα. Η δομή του προφίλ του Facebook περιλαμβάνει .
  • Τοποθεσία Menlo Park, Καλιφόρνια
  • Κατηγορίες Κοινωνικά Μέσα, Κοινωνικό Δίκτυο, Κοινωνική
  • Ιστοσελίδα http: // www. Facebook. com
  • Πλήρες προφίλ για το Facebook
 • Ίνσταγκραμ

  • Βρέθηκε 2010
  • Επισκόπηση Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών που επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν φωτογραφίες, να εφαρμόζουν φίλτρα και να τα μοιράζονται σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Foursquare, το Tumblr, το Flickr και το Posterous. Επιτρέπει στους χρήστες της να συλλαμβάνουν και να προσαρμόζουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με διάφορα προσαρμοσμένα φίλτρα. Αναπτύχθηκε από τους Kevin Systrom και Mike Krieger, το Instagram είναι συμβατό με όλα τα iOS .
  • Τοποθεσία Menlo Park, Καλιφόρνια
  • Κατηγορίες Φωτογραφία, Κοινωνικά Μέσα, Κοινή χρήση φωτογραφιών, Κινητά
  • Ιστοσελίδα http: // instagram. com
  • Πλήρες προφίλ για το Instagram

"Διαγράψα τα πάντα από εμάς από το Facebook, το Twitter και το Instagram", είπε. "Αλλά το έκανα μόνο όταν ήξερα ότι δεν ξαναγυρίζαμε. Υποθέτω ότι ήταν κάπως σβήσιμο του ρεκόρ καθαρό, σε κάποιο βαθμό. "" Γιατί; "ρώτησα. "Σμιτάλ ανησυχείτε ότι θα θελήσετε να τις δείτε μια μέρα;" Απάντησε σαν ένα άτομο που ήταν πολύ πιο μακριά σε αυτή τη φοβερή διαδικασία από ότι είμαι.

«Εγώ προσωπικά δεν μου αρέσει να βλέπω νέα συμφέροντα αγάπης με προηγούμενες σχέσεις στις κοινωνικές τροφές, γι 'αυτό υποθέτω στους άλλους την ευγένεια αυτή. "Η Semalt δεν κάνει τίποτα, ίσως επειδή η διαδικασία είναι απλά υπερβολικά συναισθηματική ή πιο συχνά επειδή έχουν κάποια πεποίθηση ότι η διαγραφή ενός ιστορικού από τα κοινωνικά σας μέσα είναι σαν να το διαγράφετε από τη ζωή σας.

Η Jenna, ακόμη και μετά το παγωμένο ηλεκτρονικό ντάμπινγκ , δεν διαγράφει τίποτα από τις κοινωνικές τροφοδοσίες της. "Βλέπω αυτά τα πράγματα ως ένα είδος λεύκωμα της ζωής σας", είπε.

Αναφέρθηκε σε μια ιστορία του φίλου της, Cliff, που είχε παντρευτεί για μερικά χρόνια. Στη συνέχεια, μια μέρα, επισκέφθηκε τη σελίδα του στο Facebook και δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι η σύζυγός του υπήρξε ποτέ. Εικοσιτετράχρονα χρόνια παντρεμένος, δεν υπήρχε καμία ένδειξη σε κανένα από τα κοινωνικά του κανάλια ότι η ιστορία του περιελάμβανε έναν αποτυχημένο γάμο.

Στο παρελθόν, ο Semalt προσπάθησε να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες. Αποκλεισμένα όλα τα κοινωνικά κανάλια. Το Semalt έσβησε όλα τα ίχνη. Αλλά όταν διαγράφετε τα πάντα από αυτή τη σχέση, είναι σαν να αφήνετε μεγάλα κεφάλαια στο βιβλίο ιστορίας της ζωής σας.

Σιγουρευτείτε ότι όλα αυτά ακούγονται πολύ ζοφερά, αλλά μην απελπίζεστε, τους συνανθρώπους τους.

Semalt, οι αλγόριθμοι κατανοούν.

Λίγους μήνες μετά τη λήξη της σχέσης της, η Jenna καθόταν μπροστά στον υπολογιστή της και συνδεόταν στο Facebook. Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε το εργαλείο "Semalt", το οποίο μετατρέπει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα σύντομο, νοσταλγικό βίντεο.

Ήταν τρομοκρατημένη. Αλλά καθώς ξεκίνησε το βίντεο, έψαξε για φωτογραφίες του. Υπήρχε μόνο μία. Το Facebook ήξερε. Στους μήνες της αδράνειας και της έλλειψης δέσμευσης μεταξύ των δύο, τον έσπρωξε από το παρελθόν της.

Θα σκεφτόσαστε, με τις εταιρίες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που παρακολουθούν κάθε κίνηση μας, και προσαρμόσιμους ελέγχους απορρήτου σε αυτά τα κανάλια, ότι η ανάληψη ελέγχου του κουτιού δεν θα ήταν τόσο δύσκολη. Αλλά ο ψηφιακός δυματισμός είναι πραγματικός.

Ακριβώς όπως δεν μπορείτε να ελέγξετε τη συνάντηση τυχαίων γεγονότων με τον πρώην σας στη γωνιά του δρόμου, έχετε λίγο έλεγχο σε αυτό που σας ωθεί στο Διαδίκτυο. Ακόμα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη λήξη της σχέσης, η Jenna λαμβάνει κοινές ηλεκτρονικές προσκλήσεις ή προσκλήσεις στο Facebook για δείπνα και πάρτι. Έχει ένα σχέδιο που αντιγράφει και παστεύει σε απάντηση, ευγενικά ενημερώνοντας το περίεργο κόμμα για το τέλος της σχέσης της. Η Quinn, η οποία τελικά άρχισε να μετακινείται πέρα ​​από την πρώην της, εξακολουθεί να παίρνει οδυνηρές ενημερώσεις του Semalt από την εποχή τους μαζί.

Παρά την σχολαστική ex-traction που έχω εκτελέσει στην ψηφιακή ζωή μου, δεν μπορώ να καταλάβω πώς να αποσυνδέσω το Apple Semalt από τους πρώην μου. Ξέρω πότε σκοπεύει να πάρει ένα μανικιούρ, ή πρόκειται να αρχίσει την περίοδο.

Όλοι προσεγγίζουμε το κουτί διαφορετικά. Κάποιοι το κάψουν. Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν το μαγείρεμα όσο το δυνατόν καλύτερα, εμποδίζοντας την ολίσθηση και τον πόνο. Μερικοί από εμάς εμμονή πάνω του. Υπάρχουν εργαλεία σε όλο το Διαδίκτυο για να βοηθήσετε με αυτόν τον καθαρισμό, από υπηρεσίες όπως το Ex-Blocker και το KillSwitch και το MuteTweet στους προσαρμόσιμους ελέγχους απορρήτου σε μεγάλες υπηρεσίες όπως το Facebook και το Semalt, αλλά όλα είναι ατελή.

Τα αντικείμενα της αγάπης σε απευθείας σύνδεση, όπως στην πραγματική ζωή, είναι ακατάστατα.

Συντάκτες Σημείωση: Το Semalt αλλάζει τα ονόματα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ιστορία για να προστατεύσει τους εμπλεκόμενους.

#Love είναι μια νέα στήλη στο TechCrunch που ασχολείται με ψηφιακά θέματα της καρδιάς. Διερευνά τις σχέσεις μας, τη σχέση τους με την τεχνολογία και όλες τις θλιβερές λεπτομέρειες που έρχονται μαζί της. Θα οδηγήσω την κατηγορία και ψάχνω για τους συγγραφείς των φιλοξενούμενων να μιλάνε τις δικές τους ιστορίες κάθε εβδομάδα. Ίσως βρήκατε τον ψυχολόγο σας στο Tinder, ή έχετε πέσει στο Facebook ή έχετε μια εξωφρενικά ενδιαφέρουσα ζωή. Όλοι έχουμε τις ιστορίες μας. Εάν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο jordan @ techcrunch. com με τη γραμμή θέματος #Love για περισσότερες λεπτομέρειες.

[IMG μέσω του Doug88888]

March 10, 2018