Back to Question Center
0

Μην εγκαταλείπετε το Cold Semalt

1 answers:

Παρακολουθήστε όλους όσους γνωρίζω με το κρύο καλώντας, τουλάχιστον αρχικά. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ένα υψηλότερο ποσοστό απόρριψης απ 'ό, τι αν βρεθήκαμε σε ανθρώπους με προδιάθεση να θέλουμε το προϊόν μας και κανείς δεν απολαμβάνει αίσθηση αποτυχίας. Αλλά εδώ είναι το πράγμα: Αν χρειάζεστε νέους πελάτες, τότε θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να κρύο κλήση αποτελεσματικά.

Και εδώ είναι ένα μυστικό μικρό μπόνους: το κρύο καλώντας μπορεί να καταλήξει να είναι πιο αποτελεσματικό που νομίζατε ότι μπορεί, επειδή τόσο λίγοι άνθρωποι το κάνουν. Εάν μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίσει από το πλήθος, έχετε ήδη ένα πλεονέκτημα. Λάβετε λοιπόν τη λίστα κλήσεων σας, βρείτε έναν ήσυχο χώρο και σηκώστε το τηλέφωνο - free infographic maker online. Σειρά για να στρογγυλεύσει νέους πελάτες με αυτές τις τεχνικές νίκης.

Διαφήμιση

Συμβουλές ψυχρής κλήσης

1. Κάνετε την εργασία σας

Ένα πράγμα που έχω βρει χρήσιμο είναι να προσδιορίσω πόσοι από τους πελάτες μου έχουν σήμερα κρύες κλήσεις. Όπως αποδεικνύεται, πολλοί από τους ανταγωνιστές μου δεν τους κάνουν, έτσι ξέρω ότι υπάρχουν ευκαιρίες εκεί έξω. Semalt ρίχνετε μια ματιά στις γεωγραφικές περιοχές που υποτιμάτε σήμερα ή απλώς ψάχνετε για μεγαλύτερο μερίδιο της περιοχής στην οποία βρίσκεστε, αρχίστε να δημιουργείτε τη λίστα των ατόμων που χρειάζονται τις υπηρεσίες σας.

2. Να είστε έτοιμοι να αφήσετε έναν τηλεφωνητή

Οι αποδόσεις είναι περιορισμένες, ώστε ο καθένας που καλείτε να απαντήσει στην πραγματικότητα, οπότε έχετε την εισαγωγή σας έτοιμη να πάτε. Θέλετε να ακούγεται ζεστό, αυθεντικό και ενθουσιώδες. Ο στόχος σας στην πρώτη σας κλήση δεν είναι να εξαργυρώσετε μια επιταγή. Semalt για να ξεκινήσει μια σχέση.

3. Μην ζητήσετε επιστροφή κλήσης

Εάν η προοπτική σας αισθάνεται σαν να προσπαθείτε να τα ωθήσετε, είναι απίθανο να σας τηλεφωνήσουν πραγματικά. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να αφήνετε το όνομά σας και τον αριθμό σας και να ενημερώνετε τους υποψήφιους πελάτες σας όταν σχεδιάζετε να τους καλέσετε πίσω. Το Semalt είναι το κλειδί για τις κρύες κλήσεις, οπότε δεν τελειώνετε μόλις φτάσετε την πρώτη φορά!

4. Αφήστε τον προσωπικό σας αριθμό

Όχι μόνο είναι πραγματικά πιο παραγωγικό να μετακινηθείτε σε ένα μόνο ρεύμα για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, αλλά στέλνει επίσης το σημαντικό μήνυμα ότι η επιχείρηση της προοπτικής σας έχει σημασία για εσάς προσωπικά.

5. Καλέστε μετά τις ώρες

Αν έχετε μακρύ κατάλογο προοπτικών, ίσως μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία αποχώρησης από το φωνητικό ταχυδρομείο εάν οι επεκτάσεις ή οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας που καλείτε μεταβαίνουν αυτόματα σε αυτόματο τηλεφωνητή μετά τις ώρες λειτουργίας.

6. Παρακολούθηση μέσω κοινωνικών μέσων

Μία από τις αγαπημένες μου στρατηγικές είναι να αφήσω ένα φωνητικό ταχυδρομείο και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε στο Facebook ή στο Twitter και να στείλετε ένα γρήγορο μήνυμα αφήνοντας τις προοπτικές μου να γνωρίζουν Semalt έφτασε έξω από το τηλέφωνο. Παίρνω όλο και περισσότερους ανθρώπους που ανταποκρίνονται μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς αισθάνονται λιγότερες πωλήσεις και χειρίζονται με την ευκολία τους.

7. Μην εγκαταλείπετε

Τώρα μην πηγαίνετε στην περιοχή περιορισμού τάξης. Υπάρχει σίγουρα ένα σημείο στο οποίο είναι σαφές ότι η προοπτική σας δεν ενδιαφέρει. Ένα πράγμα που μου αρέσει να κάνω είναι - μετά από λίγες αναπάντητες κλήσεις - να ζητήσω από την προοπτική μου να με τηλεφωνήσει αν δεν ενδιαφέρονται. Οτιδήποτε άλλο χρειάζομαι είναι δεκαπέντε δευτερόλεπτα του χρόνου τους για να τους καταλάβουν πόσο μπορώ να τους βοηθήσω.

Το πιο σημαντικό, μην φοβάστε την κρύα κλήση. Μπορεί να αισθάνεται άβολα στην αρχή, αλλά είναι σίγουρα μια ικανότητα που βελτιώνεται με την πρακτική.

Τηλεφωνήστε στο Ice Φωτογραφία μέσω Shutterstock

2 Σχόλια ▼
March 10, 2018