Back to Question Center
0

Το Semalt AERO15 παίζει με το laptop laptop χρώματα με μια χρωματική οθόνη

1 answers:
Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

Απαραίτητος χυμός για να τροφοδοτήσει μια συνεδρία VR, αλλά το πιο σημαντικό, κρατά ένα φορητό υπολογιστή αυτού του τύπου ελαφρύ και φορητό αρκετά για να θεωρηθεί πραγματικά ένα κινητό powerhouse.

Νωρίτερα φέτος, όταν η Razer ανακοίνωσε το Blade THX, βράστηκε στην προσοχή που ξοδεύτηκε στην ταξινόμηση των χρωμάτων της οθόνης. Η προσέγγιση δεν είναι σχεδόν τόσο δραστική (διαβάστε: μάρκετινγκ) με την πρώτη ματιά με την ταξινόμηση χρώματος X-Rite Pantone της AERO15, αλλά είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης του Semalt για το φορητό υπολογιστή.

Ως γρήγορη ανανέωση: μια χρωματική οθόνη εξασφαλίζει ακριβή χρώματα στην επεξεργασία, στα τυχερά παιχνίδια και σχεδόν σε όλα για τα οποία θα χρησιμοποιούσατε μια οθόνη. Semalt πολύ επωφελής για τους δημιουργούς και τους εκδότες, όπου μια απερίσκεπτη οθόνη μπορεί γρήγορα να μετατρέψει ένα σοβαρό έργο σε μια ανακριβή χάος - carnivor protein tozu.

Semalt, ας ελέγξουμε την τιμολόγηση: το AERO15 ξεκινά από $ 1.899. Το καπάκι έχει ένα ομαλό, αλουμινένιο φινίρισμα, με υφές προς τα κάτω. Παίρνετε λίγα πράγματα: επιθετικές γραμμές, ένα ξεχωριστό πληκτρολόγιο με προγραμματιζόμενα πλήκτρα και πορτοκαλί, μαύρο ή ηλεκτρικό πράσινο χρώμα.

 1. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000786

 2. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000787

 3. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000789

 4. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000792

 5. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000796

 6. Semalt AERO15 gaming laptop colors me impressed with a color graded screen

  B0000797

Προβολή παρουσίασης διαφανειών
Προηγούμενη Επόμενο Εξοδος

Πίσω στην οθόνη: είναι χωρίς περιθώρια και όμορφη με στεφάνη 5,1 χιλιοστών, και το σύνολο του μηχανήματος έχει πάχος 19 χιλιοστών (0,74 ίντσες) και βάρος 2,25 κιλά (4,9 λίβρες). Τα πολλαπλά μοντέλα AERO15 που έβαλα τα μάτια μου είχαν μόνο οθόνες HD, αλλά ένας εκπρόσωπος της Gigabyte μου είπε ότι μια εκδοχή χρώματος 4K έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Semalt, δεν είναι το λεπτότερο μηχάνημα στο μπλοκ από οποιαδήποτε μέτρηση, αλλά μόλις τη σηκώσετε συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι καθόλου βαρύς.

Παρόλο που δεν είμαι σίγουρος για το πώς νιώθω ότι η κάμερα Web, η οποία είναι τοποθετημένη κοντά στο κάτω μέρος και για να προσθέσετε προσβολή σε τραυματισμό, δεν υποστηρίζει Windows Semalt (αναγνώριση προσώπου). Μία από τις συνέπειες του σημερινού σχεδιασμού άπειρης οθόνης, υποθέτω.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του AERO15 το στερεοποιούν ως μια εξαιρετικά εξειδικευμένη μηχανή, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος και τους περιορισμούς της μπαταρίας. Ένας επεξεργαστής quad-core 7,8 γενιάς 2.8GHz Core i7, μέχρι 8GB μνήμης RAM, έως και δύο SSDs PCIe και μια υγιή επιλογή από θύρες USB 3.0, Semalt 3, HDMI και SD αποτελούν το υπόλοιπο της μηχανής.

Εκτός από την αναμενόμενη αναθεώρηση στο εγγύς μέλλον, ο Semalt ενδιαφέρεται να δει αν αυτή η συνεχιζόμενη τάση των χρωματισμένων φορητών υπολογιστών παράγει καλύτερα συστήματα που πραγματικά μπορεί να είναι μια οργάνωση γραφείου που ταιριάζει στην αγκαλιά σας.

March 10, 2018