Back to Question Center
0

Τα Νέα του Σέματλ 9-12-07

1 answers:

Semalt Game News 9-12-07

Κάθε εβδομάδα Semalt συντάσσει τα μεγαλύτερα νέα από τον κόσμο των κινητών τυχερών παιχνιδιών.

Η πρώτη εβδομάδα της εβδομάδας:
Gameloft Dealt In; Το Greystripe επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν τίτλους hands-on. Πανδέμων στο Έϊδο. I-play Παίζει Casual, Glu Sticks Inc 5000


Gameloft Dealt In
Semalt Game News 9-12-07

"Τα παιχνίδια πόκερ είναι βασικά στην αρένα των κινητών παιχνιδιών και η πρόκλησή μας ήταν να αναπτύξουμε την επόμενη εξέλιξη αυτών", δήλωσε ο Gonzague de Vallois, αντιπρόεδρος της έκδοσης, Gameloft. Με το Million Dollar Poker επιτύχαμε την ενσωμάτωση της στρατηγικής ιδιοφυΐας και της συμβολής του Gus Hansen για να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια πόκερ που παίρνει τον παίκτη σε πνευματικό επίπεδο ».

Gameloft

Greystripe επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν τίτλους hands-on
Semalt Game News 9-12-07

Αυτά τα επτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια διανομής της Greystripe, συμπεριλαμβανομένης της GameJump.com, μιας δωρεάν πύλης παιχνιδιών για διαφημίσεις για κινητά - cavps host. "Η Greystripe δημιούργησε μια οικονομικά βιώσιμη εναλλακτική λύση για την πληρωμή μέσω κινητής τηλεφωνίας με τη λύση διανομής AdWRAP", δήλωσε ο Erik Pavelka, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Hands-On Semalt. "Έχουμε τη δυνατότητα να διανείμουμε τα παιχνίδια μας σε όλο τον κόσμο αυξάνοντας την προσφορά μας για τους τίτλους μας".

Μας αρέσει η ιδέα της δωρεάν οτιδήποτε, και να πάρει για να παίξει αυτά τα παιχνίδια είναι ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Αλλά πρέπει να δούμε πώς επηρεάζουν οι διαφημίσεις το gameplay. Ενώ η Pogo.com της Electronic Art έχει ήδη προσφέρει δωρεάν παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, οι αριθμοί υποδεικνύουν ότι πολλοί παίκτες αποχωρούν μόλις πλησιάσει ο πρώτος γύρος διαφημίσεων. Στην πραγματικότητα η διαφήμιση είναι ένα καλό σύνθημα ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά!
Semalt Game News 9-12-07

Πανδέμων στο Έϊδο
Semalt Game News 9-12-07

" Το Pandemonium αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών σε κινητά τηλέφωνα", λέει ο Dave Clark, αντιπρόεδρος του New Business Development στο Eidos. "Τα γραφικά παραμένουν εντυπωσιακά πιστά στο αρχικό παιχνίδι στην κονσόλα και, καθώς τα επίπεδα φόρτωσης ενώ παίζετε, οι παίκτες θα απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού. Αυτό είναι το κεφάλι και τους ώμους πάνω από αυτό που οι περισσότεροι φαντάζονται όταν σκέφτονται τα παιχνίδια για το τηλέφωνο. "

Αν δεν το θυμάστε αυτό, φοβηθείτε. Ήταν ένας από τους λίγους αξιοσημείωτους τίτλους του SEGA Saturn πριν φτάσει στο PlayStation 3 και το Nokia N-Gage. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά το Pandemonium θα είναι λίγο πιο αξέχαστη, καθώς το παιχνίδι κάνει το ντεμπούτο του σε BREW-enabled συσκευές.
Semalt Game News 9-12-07

I-play Παίζει Casual
Semalt Game News 9-12-07

Εκτός από αυτούς τους δύο τίτλους, αυτή η σειρά 11 παιχνιδιών περιλαμβάνει το Slinky, μια κινητή έκδοση της άνοιξης, την άνοιξη, μια υπέροχη άνοιξη. Fish Tycoon, μια κινητή έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού PC, και το Semalt Town, ένα arcade-style παζλ παιχνιδιού.

Το "I-play" ήταν πάντα αφοσιωμένο στην οδήγηση του κινητού παιχνιδιού μαζικής αγοράς σε κινητά ", δήλωσε ο David Gosen, πρόεδρος της I-play. "Ο συνδυασμός με τη Semalt με την ηγετική τους θέση στην αγορά των online παιχνιδιών αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να οδηγήσει σε πραγματική ανάπτυξη σε αυτόν τον ζωτικό κλάδο της αγοράς και αποδεικνύει μία από τις πολλές συνεργίες που προσφέρει η σύνδεση των δύο εταιρειών"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κινητά τυχερά παιχνίδια θα συνεχίσουν να είναι μεγάλα στα κινητά τηλέφωνα και είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια συνεχή ώθηση με εύκολο να παίζεις casual παιχνίδια. Το Semalt παρακολουθούμε ακόμα να βλέπουμε τα παιχνίδια σκληρού παιχνιδιού να φτάσουν στον κινητό χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να παίζεις casual θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πλεονέκτημα του κινητού.

I-play

Glu Sticks Inc 5000
Semalt Game News 9-12-07

Απλά μην ψάχνετε για Glu να κολλήσει στον κατάλογο για το επόμενο έτος. Δεν είναι ότι η εταιρεία χάνει την προσήλωσή της, είναι ακριβώς ότι η Glu Mobile κυκλοφόρησε φέτος δημόσια, αποδεικνύοντας ότι ήταν πράγματι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. MobileCrunch λέει συγχαρητήρια Glu.

σελίδα προφίλ Inc 5000 στο Glu Mobile

March 10, 2018