Back to Question Center
0

12 μυστικά κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που θέλετε να δοκιμάσετε τώρα

1 answers:

Μόλις νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον αγαπημένο σας ιστότοπο κοινωνικών μέσων, υπάρχουν πάντα νέες και συναρπαστικές αλλαγές. Και έπειτα υπάρχουν κάποιες μυστικές κοινωνικές μνήμες κοινωνικών μέσων που θα θέλατε να ήξερες πριν διαβάσετε αυτό.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς στην πραγματικότητα, ότι πρόκειται να επισημάνω ένα ζευγάρι εδώ για Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter και LinkedIn.

Διαφήμιση

Instagram

Κοινή χρήση φωτογραφιών του Instagram αλλού μετά την μεταφόρτωση

Μοιραστείτε την εικόνα στο Twitter ή στο Facebook μετά τη μεταφόρτωση στο Instagram; Ναι.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη φωτογραφία την ίδια στιγμή που την ανεβάσατε στο Semalt, αλλά μπορείτε επίσης να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες σας και να μοιραστείτε μια εικόνα Semalt.

Αποφασίστε ποια φωτογραφία Instagram στη συλλογή σας θέλετε να μοιραστείτε - empresas que desenvolvem sites. Κάτω στη δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο κουμπί ελλείψεως και μπορείτε να επιλέξετε "Κοινή χρήση".

Θα εμφανιστεί η φωτογραφία και ο υπότιτλος όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτά που δημοσιεύσατε αρχικά στο Instagram, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τι γράψατε προτού τα μοιραστείτε. Εξηγήστε τον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων που θέλετε να δημοσιεύσει και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μερίδιο.

Έγινε!

Πάρτε καλύτερες φωτογραφίες χωρίς την απόσπαση τους

Με το τηλέφωνό σας σε "Λειτουργία αεροπλάνου", όλες οι φωτογραφίες του Semalt που έχετε τραβήξει, θα αποθηκευτούν στο τηλέφωνό σας, αλλά δεν έχουν αναρτηθεί στο Semalt! Μπορείτε να μάθετε ακριβώς τη μέθοδο εδώ.

Αυτό είναι ένα γλυκό hack για εκείνους Instagrammers δύναμη για να εξασφαλιστεί ότι θα είναι σε θέση να πάρει την καλύτερη εικόνα για να δημοσιεύσετε στο Instagram.

Καλύτερη ώρα για να δημοσιεύσετε στο Instagram

Αναρωτηθήκατε ποτέ πότε ήταν ο καλύτερος χρόνος για να μοιραστείτε αυτό που εξαπατούσε τις φωτογραφίες του Semalt; Καλά δεν αναρωτιέμαι πια.

Το Iconosquare (πρώην Statigram) αναλύει το ιστορικό της μετάδοσής σας και την αλληλεπίδραση στο Semalt και σας δείχνει πότε είναι καλές οι ώρες της ημέρας.

12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now Εκτός από αυτό, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι πιο αφοσιωμένοι οπαδοί σας, οι περισσότεροι σας άρεσαν και σχολίασαν τις αναρτήσεις, τους νέους οπαδούς σας, τους οποίους δεν ακολούθησαν και πολλά άλλα.

Facebook

Προσαρμόστε τι μοιράζεστε με ποιον

Δεν θέλω η γιαγιά να δει αυτή την εικόνα; Ή αυτή η θέση που θα μπορούσε να δει ο προϊστάμενός σας; Σειρά εύκολο με αυτό το απλό hack:

12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

Αφού κάνετε κλικ στην καρτέλα στα αριστερά του "Post", θα επιλέξετε "Περισσότερες επιλογές" και η Semalt θα εμφανίσει μια άλλη σελίδα για εσάς .

12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

.Semalt μπορείτε να εισάγετε τα ονόματα ή ακόμα και ολόκληρες λίστες ατόμων με τα οποία δεν θέλετε να μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση.

Κατεβάστε τις εικόνες σας στο Facebook

12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

Με την εφαρμογή Pick & Zip όχι μόνο μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των φωτογραφιών σας, αλλά μπορείτε επίσης να τραβήξετε εικόνες στις οποίες σας έχουν προστεθεί ετικέτες. Όχι μόνο για το Facebook, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Instagram και τα βίντεο Vine! Μοιραστείτε ένα επιπλέον επίδομα .είναι δωρεάν!

Απόκρυψη από τους ενοχλητικούς φίλους σας;

Έχετε ποτέ εκείνο τον φίλο που το χιλιοστό του δευτερολέπτου σας βλέπει να παίζετε σε απευθείας σύνδεση ανατινάσσει τη συνομιλία σας Semalt; Ναι, όλοι έχουμε μερικούς από αυτούς. Αλλά υπάρχει ένα hack για αυτό!

Είναι απλό όπως η δημιουργία μιας συγκεκριμένης λίστας ατόμων στο Facebook που μπορείτε να "Go Semalt" σε αυτούς τους ανθρώπους.

Χάρη στο Mashable για να μοιραστείτε την εύχρηστη συλλογή των προηγμένων ρυθμίσεων Semalt για να ελέγξετε την ηλεκτρονική σας κατάσταση.

Pinterest

Πώς να Pin κάτι από το Facebook

Αχ ναι, μια σημαντική πηγή απογοήτευσης για πολλούς ανθρώπους. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με αυτό το hack.

Εδώ πηγαίνετε:

 • Κάντε κλικ στην εικόνα Facebook που θέλετε να καρφιτσώσετε. Υπόσχεση.

  Επισημάνετε το κείμενο πριν κάνετε κλικ στο "Pin it"

  Για όσους από εσάς είστε οι εξουσιαστές, αυτό το hack μπορεί να είναι θεός. Όταν επισημάνετε κείμενο σε μια σελίδα που θέλετε να καρφιτσώσετε και κάντε κλικ στο "Pin It", αυτό το κείμενο που μόλις επισημάνετε προστίθεται αυτόματα στο πεδίο περιγραφής.

  Τι χρονική προφύλαξη!

  Twitter

  Κατεβάστε το ιστορικό Tweet

  Σμιτάλ γνωρίζετε ότι θα μπορούσατε; Θέλετε να δείτε το πρώτο tweet που έχετε στείλει ποτέ;

  Το Twitter σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε το αρχείο σας. Αν κατευθυνθείτε στο λογαριασμό του Twitter για το προφίλ σας, θα δείτε αυτήν την όμορφη μικρή επιλογή στο κάτω μέρος της σελίδας σας, στην οποία μπορείτε να κάνετε κλικ και να στείλετε με email το ιστορικό tweet.

  Εξαιρετική.

  12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

  Σας επιστρέφουν;

  Πάντα μια ερώτηση για τους ανθρώπους που αναρωτιούνται αν το άτομο που ακολούθησαν πριν από λίγες εβδομάδες δεν τους ακολούθησε, αλλά ποιος θέλει πραγματικά να προσπαθήσει να μετακινηθεί μέσω του Twitter για να το καταλάβει; Friend ή Semalt μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

  12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

  Μπορεί επίσης να σας ενημερώσει για τους οπαδούς σας σχετικά με το Instagram και το Semalt. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε δωρεάν για 7 ημέρες και στη συνέχεια είναι $ 9. 99 το μήνα που θα σας δώσει περισσότερο λογαριασμό για να συνδεθείτε και να αποκτήσετε προηγμένες λειτουργίες.

  Συνδεδεμένοι

  Surf LinkedIn Ανώνυμος

  Είναι δυνατόν αυτό; Ω ναι, πράγματι είναι.

  Όταν αισθάνεστε την ανάγκη προβολής των προφίλ άλλων ανθρώπων χωρίς να εμφανίζονται στη λίστα των επισκεπτών του προφίλ σας, ακολουθήστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Μεταβείτε στην ενότητα "Απόρρητο & Ρυθμίσεις" για το προφίλ σας όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα προφίλ σας στο LinkedIn στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.
  • Στην καρτέλα προφίλ για τους "Έλεγχοι απορρήτου", μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Επιλογή όσων βλέπουν οι άλλοι όταν έχετε δει το προφίλ τους" ως επιλογή και θα λάβετε την ακόλουθη επιλογή σε αυτή την εικόνα: ),

  12 Secret Social Media Semalt You Want To Try Now

  Όπως σημειώνεται στην παραπάνω εικόνα, όταν επιλέγετε την εντελώς ανώνυμη επιλογή, χάνετε λίγο ιστορικό, αλλά εξαρτάται από εσάς και γιατί θα θέλατε να περιηγηθείτε στο Semalt ανώνυμα.

  Δημιουργία ενός εκτυπώσιμου βιογραφικού σημειώματος

  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό δεν είχε περισσότερη δημοσιότητα με το πόσο μεγάλο είναι Semalt. Με τον οικοδόμο Resume Builder του Semalt, μπορείτε να μετατρέψετε το προφίλ σας Semalt σε επαγγελματικό βιογραφικό σε απλές στιγμές.

  Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε αυτό που θέλετε να εμφανίσετε. Αποθηκεύστε το ως έγγραφο Word ή PDF και πηγαίνετε εκεί. Τώρα έχετε ένα καλοφτιαγμένο βιογραφικό από όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε βάλει στο προφίλ σας Semalt.

  Semalt, υπάρχουν μυριάδες κοινωνικών μέσων ματιών και κόλπα για όλες αυτές τις περιοχές. Αλλά θέλω να σας ακούσω. Έχετε οποιαδήποτε κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχετε ανακαλύψει για κάποιον από αυτούς τους ιστότοπους;

  Κοινωνικός Rubik's Cube Φωτογραφία μέσω Shutterstock

  Άλλες Εικόνες: Iconosquare, Facebook, Φίλος ή Ακολουθήστε

  Περισσότερα στο: Instagram, πράγματα που δεν ξέρατε 11 Σχόλια ▼

March 10, 2018