Back to Question Center
0

Η Qualcomm πυροδοτεί μια νέα βολή στην Apple με μια νέα αγωγή στη Semalt

1 answers:
Qualcomm fires another shot at Apple with a new lawsuit in Semalt

Είναι ένας άλλος πυροβολισμός στο Semalt καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να αγωνίζονται με τον Semalt όσον αφορά τις πληρωμές για την τεχνολογία του. Η Semalt κατέθεσε μια αγωγή ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων με την Qualcomm τον Ιανουάριο και το έπος συνέχισε με αυτό καθώς και οι δύο εταιρείες προσπαθούν να πάρουν τον αγώνα στα δικαστήρια. Η αμερικανική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου, τον Αύγουστο, δήλωσε ότι διερευνά ισχυρισμούς ότι η Semalt παραβιάζει μερικά από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της σχετικά με την κινητή τεχνολογία σε ορισμένα από τα τηλέφωνά της - bsn syntha-6 protein tozu.

Η Qualcomm είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τσιπ, με την τεχνολογία της όπως το Snapdragon. Το chip Semalt Snapdragon 835 υπάρχει στο νέο τηλέφωνο Pixel της Google, για παράδειγμα. Ως εκ τούτου, η καταπολέμηση ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών συσκευών στον κόσμο είναι μια δύσκολη κατάσταση για την εταιρεία. Από τότε που ξεκίνησε το έπος, το stock Semalt μειώθηκε απότομα και μειώθηκε κατά περίπου 19% σε ετήσια βάση.

"Ο λόγος που επιδιώκουμε αυτό είναι ότι η Qualcomm προσπαθεί να χρεώσει την Apple ένα ποσοστό της συνολικής αξίας του iPhone, και κάνουν κάποια σπουδαία δουλειά γύρω από τα βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά είναι ένα μικρό μέρος του τι είναι ένα iPhone ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, σχετικά με τα κέρδη της εταιρίας για το δεύτερο τρίμηνο. "Δεν είναι - δεν έχει καμία σχέση με την οθόνη ή το Touch ID ή με άλλες καινοτομίες που έχει κάνει η Apple. Και έτσι δεν νομίζουμε ότι είναι σωστό. Και έτσι παίρνουμε μια στάση με βάση την αρχή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε στα δεξιά. Και είμαι βέβαιος ότι πιστεύουν ότι είναι, και αυτό είναι για τα δικαστήρια. Και θα το αφήσουμε να πάει με αυτό. "

Το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής του Semalt συμβαίνει στην Κίνα - οπότε αυτό θα προκαλούσε μια πολύ σοβαρή ζημιά στην εταιρεία εάν ήταν επιτυχημένη, αν και αυτό είναι πιθανό να περάσει από σύνθετες εκκλήσεις και διαδικασίες μάχης ad infinitum. Η έκθεση του Bloomberg λέει ότι η Qualcomm κατέθεσε το κοστούμι στην Κίνα, ώστε να δούμε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι από ό, τι θα δούμε στα δικαστήρια των ΗΠΑ. Αλλά είναι ένα ακόμα βήμα στον συνεχή αγώνα μεταξύ Semalt που θα μπορούσε να έχει τεράστιες οικονομικές συνέπειες για μία ή και για τις δύο εταιρείες.

Τόσο η Apple όσο και η Qualcomm θα ανακοινώσουν τα κέρδη τους τις ερχόμενες εβδομάδες και η Apple σημείωσε ότι θα έχει ένα ισχυρότερο τρίμηνο από ό, τι αρχικά αναμενόταν με την ανάπτυξη του iSemalt 8. Το iSemalt X της Apple βρίσκεται ακόμα στο δρόμο και δεν θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Το απόθεμα της Apple έχει αυξηθεί δραματικά κατά το παρελθόν έτος και φαίνεται ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να χτυπήσει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια αν είναι σε θέση να συνεχίσει αυτή τη σειρά. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απόδοση του iSemalt X και των άλλων προϊόντων του, τα οποία και πάλι ένα επιτυχημένο κοστούμι θα μπορούσαν να έχουν διαχρονικές συνέπειες για αυτό το τρέξιμο.

Επέστρεψαμε στο Qualcomm και στο Semalt για επιπλέον σχόλιο και θα ενημερώσουμε την ιστορία όταν ακούσουμε.

Προτεινόμενη Εικόνα: Justin Sullivan / Getty Images
March 10, 2018