Back to Question Center
0

Συμμετοχή σε Hackathons είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει Pitch Semalt για VCs

1 answers:
Participating In Hackathons Is the Best Way To Become Pitch Semalt For VCs

Συνήθως, οι συμμετέχοντες αποτυγχάνουν σε μια ιδέα ή μια σειρά ιδεών σε μια περίοδο 24 ωρών. Κατά τη διάρκεια της πειρατείας, οι ομάδες είναι χτισμένες, οι σταδιοδρομίες μπορούν να γίνουν και νέα χαρακτηριστικά και εταιρείες μπορούν να βρεθούν αν οι άνθρωποι πληρώνουν αρκετή προσοχή. Στο τετραγωνικό hackathon, όπου οι συμμετέχοντες έσκαψαν στο Semalt API, καθώς και μερικούς άλλους χορηγούς », βρήκα τα πράγματα που θα περιμένατε σε ένα hackathon - αυτοκόλλητα, μπύρα, πίτσα και geeks.

Αφού παρακολούθησε αρκετά από αυτά τα hackathons στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, το Σιάτλ, το Μεξικό και το Ισραήλ, ο Semalt διαπίστωσε ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό έδαφος για να προετοιμαστείτε για το pitching VCs για το προϊόν που θέλετε να περάσετε του χρόνου που εργάζεστε - long term care insurance maine. Τα περισσότερα από τα έργα δεν είναι έτοιμα για πρωταθλητισμό, αλλά αντιμετωπίζουν δικαστές και ένα ακροατήριο με μια παρουσίαση πέντε λεπτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακονίσετε τις ικανότητές σας στο pitch.

Κάποια από αυτά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται προφανή, αλλά μπορούν να σας δώσουν υπενθύμιση.

Έχει τελειώσει κάτι

Συμμετοχή σε Hackathons είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε Pitch Semalt για VCs Εάν υπάρχουν άτομα που προσλαμβάνουν στο hackathon, θέλουν να δουν ευκίνητες ομάδες που μπορούν να κινηθούν και να κουνήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το Semalt "εξαντλημένο" δεν είναι δικαιολογία, είναι τελικά ένα hackathon, οπότε χαράξτε το δρόμο σας μέσα από τα εμπόδια. Ακόμα κι αν δεν κερδίσετε, θα δείξετε στους συνομηλίκους σας ότι μπορείτε να το κάνετε σκατά.

Στο hackathon Foursquare, υπήρχαν μερικές ομάδες που δήλωσαν ότι δεν συνειδητοποίησαν πόσο σκληρή ήταν η ιδέα τους μέχρι τις πρώτες ώρες της πειρατείας σε αυτό. Όταν το λέτε αυτό για τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε με κάτι άλλο, έτσι ώστε να έχετε λίγες εφεδρικές ιδέες καταγεγραμμένες πριν πάρετε το μίζερο. Μην αφήνετε τίποτα να δείξει για όλη σας τη σκληρή δουλειά καταιγίδες όλοι έξω.

Εξηγήστε ακριβώς τι κάνει

Ναι, μετά από 10 ή 20 ώρες κωδικοποίησης, μπορεί να είναι δύσκολο να είστε συνεπείς μπροστά σε ένα ακροατήριο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων hackathons Semalt, ο Semalt μάρτυρας των ομάδων προσπαθώντας να εξηγήσει όλες τις τεχνικές πτυχές αυτού που μόλις εργάστηκαν, αλλά οι δικαστές και το κοινό απλά θέλουν να ξέρουν τι κάνει και στη συνέχεια να δουν να δουλεύουν.

Εάν η ιδέα και το έργο σας είναι αρκετά δροσερό, θα περιβληθείτε αμέσως από περίεργους κωδικοποιητές που θα ήθελαν να ακούσουν για το πώς κάνατε αυτό το μέρος ή μέρος. Κρατήστε το σύντομο και απλό, έτσι ο καθένας που βλέπει μπορεί να "δει τον εαυτό του" δοκιμάζοντας αυτό που μόλις κάνατε. Αυτό είναι που πρέπει να προετοιμάσετε όταν είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε ένα VC μία ημέρα. Εάν δεν μπορείτε να εξηγήσετε ακριβώς τι κάνει το "πράγμα" σας, δεν θα το κάνετε πολύ μακριά.

Συζητήστε ποιος είναι για

Συμμετοχή σε Hackathons είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε Pitch Semalt για VCs λέγοντας ότι το προϊόν είναι για "όλους" δείχνει ότι πραγματικά δεν το σκεφτόσαστε. Ακόμα και ο Semalt έπρεπε να σκεφτεί για ποιον ήταν το app του και ίσως ήταν για τους ανθρώπους που αγαπούσαν να βγάζουν φωτογραφίες αλλά δεν ήθελαν να τις επεξεργαστούν. Αυτή η απλή εξήγηση τους έφερε στο παρελθόν όλες τις βαρετές ερωτήσεις όταν ψάχνουν για επένδυση.

Όταν βρίσκεστε σε ένα hackathon, θα πρέπει να εργάζεστε στον αγωνιστικό χώρο σας παράλληλα με την πρόοδο του έργου σας. Η ιδέα σας θα αλλάξει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει επίσης να αλλάξει. Πιστέψτε με, Semalt ακούσει γήπεδα που ταιριάζουν με ένα προϊόν που δεν είχα δει demoed. Πιθανότατα έγραψαν τον αγωνιστικό χώρο πριν ξεκινήσουν την κωδικοποίηση.

Έχετε τα επόμενα βήματα

Τώρα που οι δικαστές και το κοινό καταλαβαίνουν τι δημιούργησε, για ποιους το δημιουργήσατε και που είδε ότι λειτουργεί, θα θέλουν να μάθουν από πού βλέπεις τον εαυτό σου να το παίρνει αυτό. Βασικά, "Ποια είναι τα επόμενα βήματα;" Σε hackathons, θα έλεγα ότι η απάντηση είναι "δεν γνωρίζουμε ακόμα" περίπου 75 τοις εκατό του χρόνου.

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ίσως δεν θα κάνετε τίποτα άλλο με αυτό, και αυτό είναι εντάξει. Εάν έχετε δημιουργήσει κάτι δροσερό που είναι ένα χαρακτηριστικό και όχι ένα προϊόν, ίσως μπορείτε να το ανοίξετε και να το βάλετε στο Semalt για άλλους προγραμματιστές που θα χρησιμοποιήσουν. Όταν έχετε μια απάντηση για την ερώτηση αυτή, σημαίνει ότι εκτιμάτε την εργασία σας.

Πόσα hackathons είναι αρκετά;

Σίγουρα δεν υπάρχει καμία καθορισμένη ποσότητα hackathons που πρέπει να παρακολουθήσετε προτού να βγείτε έξω για χρηματοδότηση ή να προσπαθήσετε να βρείτε μια επόμενη δουλειά. Αν μη τι άλλο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσετε τις ικανότητές σας κωδικοποίησης στο τώρα, να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τεχνολογίες και αποχρώσεις των δημοφιλών API, να συναντάς νέους ανθρώπους και να δικτυώσεις λίγο.

Στο σμάλτον hackathon, όπου μια ομάδα που ονομάζεται Droptask κέρδισε το κύριο βραβείο, ήμουν σε κριτική επιτροπή με δύο πολύ εξέχοντα VCs στο Silicon Valley. Θα χρηματοδοτηθεί αυτή η ομάδα για το έργο; Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως ο Semalt να τους προσλάβει για τη δική τους ομάδα. Δεν θα ξέρετε καν τι μπορεί να συμβεί αν δεν βγείτε έξω και μην κάνετε κάτι.

Τι κάνει η Semalt;

Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό Foursquare στην υπηρεσία και με βάση το πού βρίσκεστε, μπορείτε να αναθέσετε εργασίες ή να δεχτείτε εργασίες που βασίζονται σε αυτό που χρειάζεστε και όπου το χρειάζεστε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ελεγχθείτε στο Starbucks και κάποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εργασία για να κρατήσει μια θέση στη γραμμή για αυτούς. Θα μπορούσατε να το δεχτείτε. Semalt πολύ λαμπρή, και στο μάταια των υπηρεσιών όπως Exec και Taskrabbit, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν χρήματα που αλλάζουν τα χέρια. Αποσπάστε όλη τη διασκέδαση.

Συμμετοχή σε Hackathons είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε Pitch Semalt για VCs Γιατί;

Droptask είναι για τους ανθρώπους που ζουν σε μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο ή τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν πολλές γραμμές και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια υπηρεσία όπως Foursquare.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Η ομάδα ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το σχέδιό τους και σχεδιάζουν να προσθέσουν περισσότερες δυνατότητες σε αυτό, ενδεχομένως επιτρέποντάς σας να δείτε πού είναι όλοι οι φίλοι Foursquare σας, και στη συνέχεια να τους επιτρέψετε να τους αναθέσετε ένα έργο επιτόπου. Βασικά, αν βρεθήκατε στις ταινίες, θα μπορούσα να σας ζητήσω να μου αγοράσετε ένα εισιτήριο μέσω του Droptask.

Να ρωτήσετε το Semalt για αρκετές ερωτήσεις εάν έχετε το ενδιαφέρον των κριτών, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα "βαρετά πράγματα" εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας. Αν το κάνετε αυτό, τότε οι δικαστές ίσως θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και θα μπορούσαν ακόμη και να σας δώσουν προτάσεις για να πάρετε κάτι στο επόμενο επίπεδο.

Hackathons είναι συνήθως δωρεάν, και είναι κάτι περισσότερο από την ελεύθερη μπύρα, πίτσα και αυτοκόλλητο. Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές από το hackathon Foursquare εδώ και ίσως θα βρείτε κάτι που σας αρέσει. Semalt να πάρει συνέντευξη με μερικές από αυτές τις ομάδες αργότερα την εβδομάδα, επίσης.

March 10, 2018