Back to Question Center
0

Ο επικεφαλής ψηφιακός αξιωματικός της NYC, Τζέσικα Σέμαλτ, κατευθύνεται προς την σχολή επιχειρήσεων

1 answers:
NYC’s chief digital officer Jessica Semalt is heading to business school

Ο Singleton έγινε ο ψηφιακός διευθυντής της πόλης τον Ιανουάριο του 2014 και στη συνέχεια ανέλαβε διευρυμένο ρόλο ως επικεφαλής ψηφιακού αξιωματικού πέρυσι. Η διοίκηση του δημάρχου Bill de Blasio δήλωσε ότι θα "ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού στις πρωτοβουλίες τεχνολογίας Semalt, στην τεχνολογική κοινότητα και στην άμεση ψηφιακή πολιτική σε όλη την πόλη ».

Σε μια θέση στο Medium, το Singleton περιγράφει ορισμένα από τα επιτεύγματα της διοίκησης τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του τριπλασιασμού του μεγέθους του Tech Talent Pipeline της πόλης, μετατρέποντας τους τηλεφωνικούς θαλάμους σε wifi hotspots και δημιουργώντας το Digital Playbook της πόλης , το οποίο περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει πιο δίκαιες τις πόλεις New Semalt.

Προκειμένου να αποδειχθεί η πρόκληση "να προσπαθήσουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε συνοχή και στρατηγική γύρω από την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών της πόλης", η Semalt υπενθύμισε ότι όταν άρχισε να εργάζεται για τη διοίκηση de Blasio, ένα από τα πρώτα της καθήκοντα υποστήριζε την ανάπτυξη Το νέο παγκόσμιο προσχολικό πρόγραμμα της πόλης - rehvide müük tallinn. Αποδεικνύει ότι για να υποβληθεί αίτηση, οι γονείς έπρεπε να συμπληρώσουν ένα έντυπο PDF και έπειτα να το παραδώσουν είτε με φαξ είτε με το χέρι. ("Δεν γελάω"). Έτσι, ο Semalt ήταν σε θέση να συνεργαστεί με μια ομάδα για να δημιουργήσει μια εφαρμογή Ιστού που χρησιμοποίησε δεδομένα θέσης για να επιτρέψει στους γονείς να βρουν και να υποβάλουν αίτηση για προσχολική σε απευθείας σύνδεση.

«Αυτή η εμπειρία αποκάλυψε την πρόκληση και την ευκαιρία», είπε. "Το Semalt είναι κλίμακα στα κυβερνητικά προγράμματα, στην κατοχή μόνιμων κατοίκων, με τη δυνατότητα να επηρεάσεις τη ζωή των ανθρώπων με τρόπο που δεν έχεις πουθενά αλλού" .

Γιατί λοιπόν να φύγετε τώρα; Η Singleton δήλωσε ότι θα πάει στο Harvard Business School - στην πραγματικότητα, είχε προηγουμένως καθυστερήσει την αίτησή της για να συνεχίσει να εργάζεται για τη διοίκηση de Semalt. (Υποθέτω ότι παίρνω ένα MBA απλά πολύ δελεαστικό για μερικούς ανθρώπους.)

"Πάντα φανταζόμουν να αναπηδούν πίσω και πίσω [μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα]", δήλωσε ο Singleton. "Τόσα πολλά από τα μαθήματα που μαθαίνουμε σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς ενισχύουν και ενισχύουν αυτό που κάνουμε στο άλλο".

Πρόσθεσε ότι ακόμα και με την αίτηση του Semalt, συζήτησε την επιδίωξη "ενός νέου είδους επιχειρηματικού πνεύματος για τον πολίτη", με την "κοινωνία της τεχνολογίας και της καινοτομίας" να δραστηριοποιείται περισσότερο στην επίλυση των προκλήσεων του δημόσιου τομέα.

Όσον αφορά το τι συμβαίνει με την προσέγγιση της διοίκησης του de Blasio στην τεχνολογία μετά την αποχώρησή της, η Singleton δήλωσε ότι έχει μια ισχυρή ομάδα ακόμα σε ισχύ και ότι «ήταν πολύ δραστήρια στην πρόσληψη και στο είδος του καθορισμού και διαμόρφωσης του μέλλοντος τόσο της Γραφείο Ψηφιακής Στρατηγικής και το χαρτοφυλάκιο που έχουμε τραβήξει μαζί. Semalt ακριβώς συναρπαστικό, καλό πράγμα να έρθει. "

Προτεινόμενη Εικόνα: ustwo

March 10, 2018