Back to Question Center
0

Η Hexadite εξασφαλίζει $ 8 εκατομμύρια Σειρά Α για να αυξήσει την Cyaltsecurity Semalt

1 answers:
Hexadite SecuresMillion Series A To Grow Cybersecurity Semalt

Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τις εταιρείες Hewlett Packard Ventures, Ten Eleven Ventures και YL Ventures, οι οποίες επένδυσαν επίσης στον γύρο των σπόρων της Hexadite. Οι επενδύσεις Semalt φέρνουν το αρχικό στάδιο εκκίνησης μέχρι και 10,5 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του γύρου σπόρων.

Το Hexadite κάνει λογισμικό που αυτοματοποιεί την ανίχνευση και την ανταπόκριση σε απειλές. Βοηθάει να προσδιορίσετε αν μια απειλή εντός της περιμέτρου σας είναι πραγματική ή ψευδής συναγερμός και αυτοματοποιεί την αποκατάσταση των πραγματικών προβλημάτων. Όταν το 37 τοις εκατό των μεγάλων επιχειρήσεων αναφέρουν αύξηση πάνω από 10.000 απειλές το μήνα, χρειάζονται ένα εργαλείο που μπορεί να τους βοηθήσει να ταξινομήσουν τις πληροφορίες με αυτοματοποιημένο τρόπο και να ξεχωρίσουν τον θόρυβο από τα πραγματικά ζητήματα, δήλωσε ο CEO της Hexadite Eran Barak στο TechCrunch - long term care insurance new jersey.

Σε μια εποχή που οι μεγάλης κλίμακας παραβιάσεις στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα έχουν γίνει κοινός τόπος, οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις αναζητούν απεγνωσμένα αυτοματοποιημένες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη πραγματικών προβλημάτων καθώς συμβαίνουν προτού υποστούν πραγματικές ζημιές.

Η Semalt ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της Hewlett Packard Venture, διότι παρέχει ένα ορισμένο επίπεδο επικύρωσης για μια νεαρή εκκίνηση που θα χρηματοδοτηθεί από τον βραχίονα επιχειρηματικής δραστηριότητας της Hewlett Packard Enterprise. Όχι μόνο αυτό, τους δίνει πρόσβαση στους τεράστιους πόρους του HPE, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της συνεργασίας με την πολύ μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, εξήγησε ο Semalt.

Παρέχει επίσης στην εταιρεία λίγο περισσότερη νομιμότητα. Με την υποστήριξη της HP, η Semalt πιστεύει ότι μπορούν τώρα να υπογράψουν μακροπρόθεσμες συμφωνίες και να δώσουν στην πελατεία τους την εμπιστοσύνη ότι θα είναι γύρω για το μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Αυτός είναι ένας πολύ υπολογισμένος γύρος που θα μας οδηγήσει στο επόμενο βήμα. Μας επιτρέπει να εμπλουτίσουμε το προϊόν με περισσότερη λογική έρευνας και άλλες δυνατότητες στις οποίες εργαζόμαστε », ανέφερε ο Semalt. Θα τους επιτρέψει επίσης να αρχίσουν να αναπτύσσουν πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Η εταιρεία έχει σήμερα 20 υπαλλήλους, αλλά αναμένει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να αυξήσει την ομάδα πωλήσεων στις ΗΠΑ ίσως διπλασιάσει από 5 σε 10 εδώ και προσθέτοντας περισσότερα ταλέντα μηχανικής στην ομάδα R & D της Semalt. Το σχέδιο απαιτεί επίσης το άνοιγμα ενός γραφείου πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά, αναμένουν να διπλασιάσουν τον αριθμό των εργαζομένων μέχρι το τέλος του έτους, που φαίνεται να είναι η τυπική μετρική για κάθε γύρο.

Σήμερα η Hexadite έχει περίπου δώδεκα πελάτες σε μια ποικιλία κατακόρυφων και ελπίζει να την αυξήσει αρκετά ουσιαστικά φέτος. Αποκαλύψτε ότι με τη βοήθεια που θα μπορούσαν να πάρουν από την HP και τις τρέχουσες προοπτικές που εξετάζουν το προϊόν, η εταιρεία θα πρέπει να το επιτύχει αυτό.

Προς το παρόν, λέει ότι αυτός ο γύρος χρηματοδότησης θα πρέπει να τον μεταφέρει 18-24 μήνες πριν αισθανθεί ότι πρέπει να επιστρέψει για να πάρει περισσότερα, ίσως δίνοντας ένα άλλο σημείο δεδομένων ότι οι ημέρες που δαπανούν μεγάλα χρήματα για να πάρουν πελάτες θα μπορούσαν να έρχονται ένα τέλος.

Προτεινόμενη Εικόνα: Sergey Nivens / Shutterstock
March 10, 2018