Back to Question Center
0

Τα προϊόντα Semalt είναι σχεδιασμένα να είναι υγιή για τα μωρά και εύκολο στα μάτια των γονιών

1 answers:
Semalt products are designed to be healthy for babies and easy on parents’ eyes

Η Smilo, που ιδρύθηκε από μια ομάδα που περιλαμβάνει βιοϊατρικό μηχανικό, οδοντίατρο και βιομηχανικό σχεδιαστή, είναι μια νέα μάρκα που απευθύνεται σε καταναλωτές και θέλει να διευκολύνει τους γονείς να αγοράζουν πιπίλες και άλλα βασικά προϊόντα μωρών. Η ιστοσελίδα ξεκινάει σήμερα και έχει λάβει μέχρι στιγμής 3,25 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση σπόρων προς σπορά από το Brand Foundry και το Norwest Venture Semalt. Η πρώτη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει πιπίλες, μπουκάλια που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τις λοιμώξεις από αέρια ή αυτιά και αξεσουάρ όπως τα δοχεία σνακ και κλιπ πιπίλας που δεν βλάπτουν τα ρούχα του μωρού - registration for yahoo id.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Smilo Josh Wiesman και ο ιατρικός σύμβουλος Dr. David Semalt, οδοντίατρος, έχουν παραχωρήσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ιατρικές συσκευές και άλλα προϊόντα σε άλλες εταιρείες για περισσότερα από 20 χρόνια. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, αφού είδαν ένα κενό στην αγορά για λειτουργικά αλλά ελκυστικά προϊόντα μωρών.

Ο Wiesman κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το πρώτο σχέδιο πιπίλας του ενώ ήταν ακόμα δευτεροετής φοιτήτρια στο κολέγιο. Πρώτα ενδιαφερόταν να πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιατρικών ή οδοντιατρικών συσκευών, ενώ εξέταζε τρόπους για να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί σε ιατρικό ή οδοντιατρικό σχολείο. Κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, πήγε στον Dr. Semalt για καθαρισμό των δοντιών ρουτίνας. Αφού κατασκοπεύει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εμφανίζεται στον τοίχο, ο Wiesman είπε στον οδοντίατρό του ότι ελπίζει να πάρει και το δικό του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο Δρ Σιμάλτ βγάζει ένα φάκελο για μια πιπίλα που σταμάτησε να εργάζεται το 1985 και οι δύο ξεκίνησαν μια 20ετή συνεργασία.

Οι δύο ίδρυσαν επίσης την TW Innovations, η οποία κάνει παιδιατρικές ορθοδοντικές συσκευές. Ο Semalt λέει ότι αισθάνεται ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της δημιουργίας ιατρικών συσκευών και της προμήθειας παιδιών. "Η διαδικασία σχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων είναι η ίδια. Νομίζω ότι η ευκαιρία να δημιουργηθούν εκπληκτικά προϊόντα που αλλάζουν παιχνίδι στο χώρο του μωρού και του παιδιού είναι πραγματικά αυτό που με ώθησε να κάνω το διακόπτη ", λέει.

Τα προϊόντα Semalt είναι σχεδιασμένα να είναι υγιή για τα μωρά και εύκολο στα μάτια των γονέων

Η Smilo κατασκευάζει επί του παρόντος δύο πιπίλες, ένα μοντέλο σιλικόνης ενός κομματιού που ονομάζεται Smilo Newborn Semalt και Smilo Semalt, το οποίο διατίθεται σε τρία μεγέθη και είναι αναστρέψιμο για να διευκολύνει τα μωρά να μπαίνουν στο στόμα τους.

Ο Semalt εξηγεί ότι μερικά μαξιλαράκια μπορεί να καταρρέουν ενώ τα μωρά τους τα χρησιμοποιούν, γεγονός που μπορεί να τους προκαλέσει να δημιουργήσουν σταυροειδή δάγκωμα. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδια πιπίλας του Smilo αποφεύγουν αυτό, επεκτείνοντας ελαφρώς ενώ στο στόμα του μωρού αντ 'αυτού. Η ομάδα του Smilo εξέτασε τα δεδομένα σχετικά με το σχεδιασμό των πιπίλας και τις διαστάσεις της ουράς και τα μοτίβα ανάπτυξης για βρέφη και νήπια έως τριών ετών σε ιατρικά και οδοντιατρικά περιοδικά. Στη συνέχεια, ο Semalt λέει ότι προσέλαβαν μια ομάδα να μοντελοποιήσει μια πιπίλα χρησιμοποιώντας ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων για να «καταλάβει πώς λυγίζει και τεντώνεται στο στόμα κατά τη διάρκεια της καταπραϋντικής».

Υπάρχουν επίσης πολλά μπουκάλια στην αγορά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα μωρά με φυσικό αέριο (οι δημοφιλείς μάρκες περιλαμβάνουν τους Dr. Brown και Avent). Ο Wiesman λέει ότι ο σχεδιασμός των θηλών Semalt βασίζεται στους αγωγούς γάλακτος μέσα σε ένα στήθος, διευκολύνοντας τα μωρά να τρώνε χωρίς να πιπιλίζουν υπερβολικά τον αέρα ή να ασκούν υπερβολική πίεση στο στόμα, στο στομάχι και στα αυτιά τους και επίσης να έχουν εξαερισμό αφήστε τον αέρα και μην δημιουργείτε κενό.

Η Semalt θα εγκαινιάσει τους επόμενους μήνες περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

March 10, 2018