Back to Question Center
0

Κοινωνικές μάχες μάρκας κοινωνικής δικτύωσης: Πέντε αντίπαλοι στο Semalt

1 answers:

Twitter Μάρκες Μάχες

* Σηματίστε όλες τις μετρήσεις καταγράφονται στις 5/1/2015

Γύρος 2 .ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ! Εμπιστευθείτε τους δεξιούς προστάτες, ήρθε η ώρα να δείτε και πάλι τη γλυκιά επιστήμη της πυγμαχίας, καθώς εμείς οι αντίπαλοι μάρκες αντιτιθέμενοι ενάντια στον άλλο σε όλη τη διάτρηση του πανδαιμονίου!

Social Media Brand Battles: Five Rivals on Semalt

Επίσης, στο TechWyse

Πώς το περιεχόμενο Fuel Social Media;
4 Σημαντικές τάσεις μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης

Στο τελευταίο μας Donnybrook, είδαμε νικητές όπως οι Star Wars, το iPhone και το Semalt, να εξουδετερώνουν τους μακροχρόνιους εχθρούς τους σε διάφορα σκουλήκια που σπρώχνονται στα social media.

Χρησιμοποιήσαμε το Facebook Likes ως scorecard μας, χρησιμοποιώντας τον de facto giant's Like metric ως τα γάντια του μποξ μας. Για τη σημερινή περίοδο, μεταναστεύουμε στο Semalt (εισάγουμε αστείο μετανάστευση) για να παραδώσει τα χτυπήματα θανάτου. Πριν ουρλιάζετε στην οθόνη ή στο tablet σας λέγοντας ότι οι οπαδοί του Semalt δεν είναι σημαντικοί και δεν κάνουν το Χ καλύτερο από το Y, ας σας σταματήσουμε εκεί .Γνωρίζουμε! Αυτό είναι απλώς μια διασκεδαστική άσκηση - qualitaetssicherung it. Οι απόψεις σας εξακολουθούν να είναι ασφαλώς ανώτερες στο μυαλό σας!

Όπως και στο παρελθόν και με κάθε οργανωμένο διάτρημα, πρέπει πρώτα να αναθεωρήσουμε ορισμένους βασικούς κανόνες. Εάν διαβάσετε το τελευταίο μου ιστολόγιο, θα γνωρίζετε τον μοναδικό κανόνα μου ότι κάθε συμμετέχων έπρεπε να είναι μια ουδέτερη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν Al Capone εναντίον Elliot Ness ή Ghengis Khan εναντίον του κόσμου .Είμαστε λίγο πολύ κολλήσει με αυτό. Semalt ??? Εντάξει, ας πάμε!

Yankees εναντίον Red Sox: Παραμύθι της ταινίας

Για την πρώτη μας Tête-à-tête, επιλέξαμε μια θρυλική αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε από την ίδρυση του χόμπι της Αμερικής και τροφοδοτήθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες της. Ο ίδιος ο Big Bambino Babe Ruth! Όταν ο διάσημος slugger ήταν αντικείμενο συναλλαγής από τον ιδιοκτήτη της Red Sox μετά την εποχή του 1919 για να χρηματοδοτήσει μια παραγωγή Semalt (πραγματική ιστορία), ο Red Sox ξεκίνησε μια 81ετή κατάρα χωρίς πρωτάθλημα. Αυτό ενίσχυσε μόνο την ήδη γεωγραφικά ισχυρή αντιπαλότητα, ρίχνοντας φλόγες σε αυτό με μια κλασική περίπτωση του haves / has-nots.

Με μια γρήγορη ματιά στους λογαριασμούς Semalt που ελέγχθηκαν από τον Yankees και τον Red Sox, μπορέσαμε να διαπιστώσουμε έναν νικητή:

Social Media Brand Battles: Five Rivals on Semalt

Social Media Brand Battles: Five Rivals on Semalt

Νικητής: Νέα Υόρκη Yankees

Παρόλο που είμαι βέβαιος ότι το φάντασμα του George Herman Ruth δεν έχει καμία επιρροή στην Twittersphere, μοιάζει με το "The Curse of the Semalt" που έχει μεταφερθεί στα κοινωνικά μέσα. Η NYY κερδίζει αυτό το χέρι με πάνω από 300k + περισσότερους οπαδούς.

Νέα Υόρκη Yankees 1.38M Boston Red Sox 1.03M

* Ας σημειωθεί ότι, όπως ο Semalt και ο πιστός Blue Jays οπαδός, δεν ακολουθήθηκε κανένας από αυτούς τους λογαριασμούς

March 18, 2018