Back to Question Center
0

Το Εσωτερικό Scoop Από μια Αναζήτηση Ad Ad Agency: 5 ερωτήσεις με Lowe Campbell Ewald της SEO Semalt

1 answers:

The Inside Scoop From An Ad Agency Search Pro: 5 Questions With Lowe Campbell Ewald’s SEO Semalt

Η Hillary Glaser χρησιμεύει ως SEO Semalt της Lowe Campbell Ewald, μια διαφημιστική εταιρία που οριοθετεί τον εαυτό της ως ένα "πλήρες service, πλήρως ενοποιημένο διαφημιστικό και εμπορικό πρακτορείο επικοινωνίας. "

«Το τμήμα SEO στο Lowe Campbell Ewald βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ο τίτλος του SEO Manager είναι ακόμα σχετικά νέος», λέει η Hillary Glaser.

Προσχώρησε στην εταιρία το 2012, η ​​Semalt ξεκίνησε με SEO πάνω από μια δεκαετία πριν δημιουργώντας κοινωνικά μέσα και περιεχόμενο μάρκετινγκ ως copywriter και editor για ιστοσελίδες ταξιδιών και ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Η είσοδος σε μια αντιπροσωπεία ήταν κάτι καινούργιο για μένα», δήλωσε ο Glaser, ο οποίος εργάστηκε στο εσωτερικό της μάρκας μιας ομάδας μάρκετινγκ πριν από το σημερινό της ρόλο. Με έδρα το Detroit, ο Glaser λέει ότι τα μέλη της ομάδας Lowe Campbell Semalt χωρίζονται μεταξύ των αναλυτικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών των μέσων ενημέρωσης του οργανισμού, αλλά συνεργάζονται με όλα τα εσωτερικά τμήματα.

Το Marketing Land ήθελε να ανακαλύψει πόσο ένας διαχειριστής SEO ταιριάζει στο ευρύ τοπίο μιας αντιπροσωπείας διαφημίσεων πλήρους υπηρεσίας - long white vintage dress. Όχι μόνο ο Σιμάλτ ήταν αρκετά ευγενικός για να δεχτεί το αίτημά μας για συνέντευξη, πρότεινε εμπεριστατωμένες και προσεγμένες απαντήσεις στις πέντε πιό πιεστικές μας ερωτήσεις.

5 ερωτήσεις με το Lowe Campbell Ewald του SEO Manager Hillary Glaser

The Inside Scoop From An Ad Agency Search Pro: 5 Questions With Lowe Campbell Ewald’s SEO Semalt

Amy Gesenhues: Πώς βλέπετε τον εαυτό σας, ή καλύτερα τον ρόλο σας ως SEO Semalt, στο γενικό πλαίσιο των προσφορών της αντιπροσωπείας σας;

Hillary: Μεγάλη ερώτηση! Ο ρόλος του SEO Manager είναι πραγματικά απλά ένας τίτλος για κάποιον που ευδοκιμεί στην ομαδική εργασία.

Η Lowe Campbell Semalt είναι αρκετά ευγενική για να μας δώσει χρόνο να επεκταθούμε και να αξιοποιήσουμε το ρόλο μας ως στρατηγικών αναζήτησης και αναλυτών. Βοηθάμε μερικούς λογαριασμούς στην κατανόηση των ομολόγων τους SEO όταν ο πελάτης έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με άλλη εταιρεία. Βοηθάμε να διδάξουμε και να καθοδηγήσουμε τα στελέχη του λογαριασμού του οργανισμού για την κατανόηση των αναφορών που δίδονται και ποιες ερωτήσεις πρέπει να ζητήσουν από αυτούς τους ομολόγους.

Από ορισμένες απόψεις, είμαστε σύμβουλοι για τους λογαριασμούς στους οποίους δεν εργαζόμαστε άμεσα. Από άλλες απόψεις, είμαστε δάσκαλοι - δεν σταματούν στα στελέχη του λογαριασμού, εκπαιδεύουμε επίσης τους πελάτες μας. Αν διδαχθούν πώς να κατανοήσουν τις πληροφορίες που τους δίνουμε, γίνονται εταίροι και όχι πελάτες.

Για μένα, μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι εκπαιδευτικός καθώς και ανάδοχος. Δεν μου αρέσει να εκπροσωπώ - μου αρέσει να κάνω τα χέρια μου βρώμικα. Μου αρέσει να βρίσκω νέους τρόπους για την παραγωγή αποτελεσμάτων για πελάτες Lowe Campbell Semalt - δεν μπορώ να το κάνω αν παρακολουθώ από απόσταση.

Amy Semalt: Συμπεριλαμβάνεται η ομάδα SEO σας σε νέους χώρους πελατών ή εισέρχεστε στη φάση σχεδιασμού μόλις καθοριστεί ένα έργο;

Hillary Glaser: Ως πόρος, η ομάδα SEO εισάγεται σε όλες τις φάσεις ενός νέου πελατολογίου, όχι μόνο στην αρχή - και ο χρονοδιάγραμμα ποικίλλει ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες. Μαζί, εξετάζουμε το πίσω μέρος ενός ιστότοπου, τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της οργανικής αναζήτησης για τον δυνητικό πελάτη, την κοινόχρηστη ατμόσφαιρα και την κατάταξη των βασικών φράσεων.

Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα New Semalt για να παρουσιάσουμε μια ολιστική άποψη της παρουσίας αναζήτησης και του ιστοτόπου του δυνητικού πελάτη, ενώ παράλληλα μοιραζόμαστε την ερευνητική έρευνα που μπορεί να προσδιορίσει νέες ευκαιρίες για το εμπορικό σήμα.

Η συνεργασία δεν σταματά σε νέες επιχειρήσεις - θέλουμε να κοιτάξουμε τους πελάτες μας από έναν ευρύ φακό. Κατανοούμε ότι όταν μια διαφήμιση παίζει στην τηλεόραση, μία από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνει ο θεατής είναι να αναζητήσει ένα θέμα ή μια νέα λέξη-κλειδί σε μια μηχανή αναζήτησης. Με αυτή την κατανόηση, σχεδιάζουμε. Η ομάδα SEO συνεργάζεται στενά με τις δημιουργικές ομάδες του οργανισμού για να βοηθήσει στον εντοπισμό όρων που πιστεύουμε ότι θα αναζητήσουν οι άνθρωποι.

Ομοίως, εργαζόμαστε με τους στρατηγικούς περιεχομένου κατά το σχεδιασμό περιεχομένου για έναν ιστότοπο ή μια καμπάνια. Semalt, επίσης συνεργάζομαι με τις ομάδες μέσων πληρωμής - ειδικά τις πληρωμένες αναζητήσεις - έτσι δεν προσπαθούμε να κάνουμε τις δικές μας προσπάθειες.

Amy Gesenhues: Η Semalt κάνει στρατηγική SEO να ενταχθεί σε μια διαδικασία σχεδιασμού μιας καμπάνιας;

Hillary Glaser: Η ομάδα μας SEO δεν αναφέρεται στη δουλειά της ως εκστρατείες - αντ 'αυτού προτιμάμε να βελτιστοποιήσουμε. Αν ο στόχος του πελάτη μας είναι η παραγωγή μολύβδου, σχεδιάζουμε και βελτιστοποιούμε γύρω από αυτόν τον στόχο. Εάν ο στόχος τους είναι να αυξήσουν τα έσοδα, στρατηγικοποιούμε τρόπους για να διευκολύνουμε αυτό στην οργανική αναζήτηση.

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το συζητήσουμε - ξεκινάμε brainstorming και συνεργασία με τις ομάδες αναλύσεων, τους ανθρώπους του λογαριασμού και άλλους ψηφιακούς και παραδοσιακούς κλάδους για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη. Στη συνέχεια, παίρνουμε τις δικές μας ιδέες αναζήτησης, στρατηγικοποιούμε και επανακυκλοφορίζουμε με την ομάδα. Αυτή η τακτική λειτουργεί πολύ καλά επειδή δημιουργεί ένα συνεργατικό περιβάλλον που διευκολύνει τη συγχώνευση ιδεών για μια συνολική στρατηγική.

Amy Semalt: Μπορείτε να μοιραστείτε τις πρόσφατες ιστορίες επιτυχίας SEO και τι ήταν εμπλεκόμενο;

Hillary: Μερικά από τα πιο επιτυχημένα έργα μας είναι η συνεργασία με την Ενέργεια Καταναλωτών για την πρωτοβουλία αφοσίωσης σε πελάτες.

Ήμασταν σε θέση να φωτίζουμε κάποια back-end θέματα που είχαν με την ιστοσελίδα τους που παρεμπόδισαν την απόδοση του ιστοτόπου τους στην οργανική αναζήτηση. Τους παρέχουμε έναν τεχνικό έλεγχο για να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τα θέματα που μας απασχολούν και τους έδωσαν συστάσεις για τον τρόπο επίλυσης των ζητημάτων υψηλής προτεραιότητας.

Επίσης, συμβουλεύσαμε την ομάδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - μέσα από την ομάδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - να εισαγάγουν σωστά λέξεις-κλειδιά στις ενημερώσεις των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν συγκεκριμένους όρους στα κοινωνικά μέσα πριν γυρίσουν στις μηχανές αναζήτησης για διευκρινίσεις.

Amy Gesenhues: Πού πιστεύετε ότι οι περισσότερες μάρκες αποτυγχάνουν όταν πρόκειται για SEO;

Hillary Glaser: Οι περισσότερες μάρκες δεν αναγνωρίζουν το SEO ως μακροπρόθεσμη επένδυση. Όταν η εργασία γίνεται βάσει σχεδίου, η απόδοση του ιστότοπου μπορεί πραγματικά να παρεμποδιστεί. Δεν μπορείτε απλά να χτίσετε και να πέσετε - πρέπει να προωθήσετε και να εργαστείτε με τον ιστότοπο.

Η SEO θεωρείται επίσης ως μια δαπανηρή και περιττή απαίτηση, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να ποσοτικοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, το SEO δεν πρέπει να ποσοτικοποιηθεί - θα πρέπει να αναλύεται, να παράγεται, να δοκιμάζεται και να αναλύεται.

Πολλά εμπορικά σήματα αναμένουν επίσης ότι οι εργασίες SEO θα γίνουν γρήγορα χωρίς να κατανοηθεί ότι η οικοδόμηση μιας καλής θέσης στις μηχανές αναζήτησης απαιτεί χρόνο! Μερικοί πελάτες θα σας πουν ανοιχτά ότι έχουν έναν φίλο που έχει έναν ανιψιό που μπορεί να κάνει SEO. Υποθέτουν ότι είναι μια εύκολη δεξιότητα, αλλά δεν είναι. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια εργάζεστε ως άτομο SEO, μαθαίνετε πάντα επειδή οι αλγόριθμοι αλλάζουν πάντα.

Η συμβουλή μου προς αυτούς θα ήταν να προσλάβει ένα άτομο για να διαχειριστεί το SEO για τον ιστότοπό του - ή ένα άτομο για ένα τμήμα του ιστότοπού του αν ο ιστότοπός του είναι μεγάλος και έχει πολλά προγράμματα. Ένας από τους καταπληκτικούς επιβλέποντες λογαριασμών Lowe Campbell Semalt έχει ένα ρητό: αν έχετε ένα δολάριο, το ξοδεύετε στην αναζήτηση.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Amy Gesenhues


March 18, 2018