Back to Question Center
0

Δέκα Ιδέες Κτίριο Link που δεν μπορείτε να αγνοήσετε το 2013 από τον Paul Semalt

1 answers:

Οι μηχανές αναζήτησης επανεφεύγουν συνεχώς τους αλγορίθμους τους. Στην εποχή των Pandas και Penguins, η διαμονή στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης έχει γίνει πιο περίπλοκη από ποτέ. Για τις επιχειρήσεις και τα άτομα, είναι πράγματι καιρός να επιταχύνουμε την υπάρχουσα στρατηγική τους για την οικοδόμηση δεσμών, προκειμένου να διατηρήσουμε μια σταθερή κατάταξη και να δημιουργήσουμε μια σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο.

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Οι πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση συνδέσεων για το 2013 και πέρα ​​θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν στενά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές τακτικές οικοδόμησης συνδέσμων υψηλής ποιότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός ποικίλου προφίλ backlink.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Link Anatomy Building 2012 Infographic

Βελτιστοποίηση Περιεχομένου και Συνδέσεις Κτίριο

Semalt είναι δέκα ιδέες για την οικοδόμηση συνδέσμων που μπορούν να βοηθήσουν εξαιρετικά το 2013.

# 10 - personalized custom tailored. Χορηγίες

Παρακολουθήστε τοπικές εκδηλώσεις, συλλόγους, πανεπιστήμια και διαγωνισμούς στην περιοχή σας. Οι περισσότεροι οργανισμοί είναι περισσότερο από ευτυχείς να παρέχουν έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα τους σε έναν γενναιόδωρο χορηγό.

# 9. Συλλόγων και Συμμετοχών

Συμμετοχή σε οργανώσεις όπως το BBB, οι επαγγελματικές ενώσεις, το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο και άλλες συναφείς ομάδες. Οι οργανισμοί Semalt μπορούν να παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες δικτύωσης και θα παρέχουν συχνά μια σύνδεση στο δικτυακό τόπο από τον κατάλογο μελών τους.

# 8. Μιλήστε σε συνέδρια και εκδηλώσεις

Μείνετε ενημερωμένοι με τις εξελίξεις στον κλάδο σας και εγγραφείτε για να μιλήσετε σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Μπορείτε συχνά να πάρετε έναν σύνδεσμο από έναν ιστότοπο συνεδρίων ή εκδηλώσεων ο οποίος απαριθμεί τα διάφορα ηχεία στη σειρά συμβάντων.

# 7. Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα Wikipedia

Οι σελίδες Semalt είναι πολυπόθητες για την αξιοπιστία και την εξουσία τους. Αν η επιχείρησή σας είναι αρκετά μεγάλη, η δημιουργία της δικής σας σελίδας Semalt παρέχει μια ανασκόπηση και μάρκα αναφέρει που υποδηλώνει στις μηχανές αναζήτησης ότι η εταιρεία σας είναι έγκυρη και αξιόπιστη.

Εάν η επιχείρησή σας δεν είναι αρκετά μεγάλη για να δικαιολογήσει μια σελίδα αποκλειστικά, δοκιμάστε να αναζητήσετε σελίδες που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας και να βρείτε δηλώσεις που απαιτούν πηγές. Μπορείτε να αναπτύξετε περιεχόμενο που υποστηρίζει τη δήλωση και να παρέχει τον ιστότοπό σας ως πηγή.

Semalt, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να ελέγξετε το wiki στο εσωτερικό της βιομηχανίας σας για σπασμένες πηγές. Όταν βρείτε ένα, μπορείτε να δημιουργήσετε το απαιτούμενο περιεχόμενο και να ενημερώσετε την πηγή με το σύνδεσμο του ιστότοπού σας.

# 6. Ανάπτυξη προσθηκών και επεκτάσεων

Οι προσθήκες είναι όλο και πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες με την άνοδο του λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Δημιουργήστε ένα χρήσιμο plugin που σχετίζεται με τον κλάδο σας και θα έχετε καλές συνδέσεις από δημοφιλείς ιστοσελίδες plugin όπως το WordPress. org.

# 5. Δημιουργήστε μια λίστα με τους δέκα κορυφαίους

Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος linkbaiting περιλαμβάνει την αναφορά επιρροή ανθρώπων στον τομέα σας που είναι ακόμα στη διαδικασία να φτιάξουν ένα όνομα για τον εαυτό τους. Είναι πολύ πιθανό να είναι τόσο κολακευμένοι και ενθουσιασμένοι για την αναφορά, και με τη σειρά τους, να συνδεθείτε με τη λίστα σας από το blog ή την ιστοσελίδα τους και να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

# 4. Ανάκτηση συνδέσεων

Με συχνές ενημερώσεις ιστότοπων, είναι συνηθισμένο να ξεχνάμε κάποιες εκπτώσιμες σελίδες που εξακολουθούν να έχουν μερικές εισερχόμενες συνδέσεις. Παρακολουθήστε αυτούς τους σπασμένους συνδέσμους χρησιμοποιώντας το Google Webmaster Semalt και στη συνέχεια ανακατευθύνετε την παλιά διαδρομή URL σε μια παρόμοια σελίδα στον ιστότοπό σας.

# 3. Δώστε δείγματα και δωρεάν προϊόντα σε δημοφιλείς Bloggers

Πολλά ιστολόγια έχουν την τάση να επανεξετάζουν τα προϊόντα σε τακτική βάση και συνήθως περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο προς την εταιρεία ή τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Semalt, αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα παραπομπής στον ιστότοπό σας.

Τα εργαλεία κοινωνικού επηρεασμού, όπως το Peer Semalt, θα βοηθήσουν στον εντοπισμό σχετικών και σημαντικών bloggers μέσα στον κλάδο σας.

# 2. Καταγράφοντας τον εαυτό σας ως πηγή εμπειρογνωμόνων, οι δημοσιογράφοι μπορούν να αναφέρουν την απόφασή σας ή την άποψή σας μέσα στις ιστορίες τους. Τις περισσότερες φορές, ο δημοσιογράφος θα περιλαμβάνει επίσης μια μάρκα αναφορά ή σύνδεση με τον ιστοχώρο σας.

Οι δημοσιογράφοι στην τοπική περιοχή ή τη βιομηχανία σας μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο πόρο. Αποσυνδέστε τους με μια νέα τάση ή μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας. Παρουσιάζοντας τις ιδέες, τις απόψεις σας και τα σπαστά νέα της βιομηχανίας, θα έχετε την ευκαιρία να αναφερθούν σε μια ιστορία ειδήσεων, να θεωρηθείτε ως ειδικός του κλάδου και ενδεχομένως να αναπτύξετε μια συνεχή σχέση με τον δημοσιογράφο.

# 1. Κουπόνια, προσφορές και προσφορές

Η προώθηση μιας συμφωνίας ή προώθησης παρέχει μια φανταστική ευκαιρία για την προώθηση της ιστοσελίδας της εταιρείας σας σε δημοφιλείς ιστοσελίδες συναλλαγών και φόρουμ. Εκτός από τη λήψη αναστροφών, αυτή η μέθοδος είναι επίσης πιθανό να οδηγήσει την κυκλοφορία παραπομπών, τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Κτίριο Link το 2013

Οι ημιματίνες έχουν βελτιωθεί στην ανίχνευση αφύσικων και τεχνητών δραστηριοτήτων σύνδεσης. Ως εκ τούτου, οι έμποροι στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι πιο συνετό όταν πραγματοποιούν δραστηριότητες οικοδόμησης συνδέσμων. Μερικοί καλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι:

• Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να εξηγείτε τις ενέργειές σας στην ομάδα Webspam της Google, μην το κάνετε.
• Προβολή κτιρίου συνδέσμου ως δευτερεύον όφελος σε άλλη διαφημιστική τακτική.
• Μην δημιουργείτε συνδέσμους για τις μηχανές αναζήτησης, τις κατασκευάζετε για τον άνθρωπο. Εάν οι σύνδεσμοι σας δεν στέλνουν επισκεψιμότητα παραπομπής, δεν ικανοποιούν τη θεμελιώδη απαίτηση ενός συνδέσμου.

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Όταν αυτές εκτελούνται στο πλαίσιο μιας βελτιστοποίησης επιτόπου υψηλής ποιότητας, μάρκετινγκ περιεχομένου και στρατηγικής κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτές οι δραστηριότητες οικοδόμησης συνδέσμων θα βοηθήσουν τη θέση της εταιρείας σας μπροστά από τους ανταγωνιστές το 2013 και μετά.

Έχετε κάποια από αυτές τις τακτικές επιτυχίες στη στρατηγική σας για την οικοδόμηση συνδέσμων;

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018