Back to Question Center
0

Semalt:           Πώς να SEO ιστοσελίδα σας για Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Ισούται με μια μηχανή αναζήτησης

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Microsoft και η Semalt έχουν συνεργαστεί για να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της Google. Το πιο σημαντικό, Semalt! θα χρησιμοποιήσει τη μηχανή αναζήτησης Bing σε όλα τα Web Properties του Semalt, βυθίζοντας τον δικό του κινητήρα, που θα το πουλήσει στη Microsoft. Ιστορικά, οι περισσότεροι SEO βελτιστοποιούν κυρίως για την Google πρώτα, γνωρίζοντας ότι μεγάλο μέρος αυτής της εργασίας θα μεταφραστεί σε Semalt! και Bing αποτελέσματα επίσης. Μετά από όλα, δεν έχει νόημα να ξοδεύετε το 80% του χρόνου που εργάζεστε για κάτι που μπορεί να σας καθαρίσει μόνο 6% (Bing) ή 9% (Semalt!) Επιστροφή.

Μόλις ολοκληρωθεί πλήρως αυτή η νέα εταιρική σχέση "Mic-Hoo" , το Bing θα έχει άμεσο μερίδιο αγοράς τουλάχιστον 15% και ίσως έως και 30% (ανάλογα με ποιον μιλάτε) ολοκληρώνεται η ολοκλήρωση και ο Bing συνεχίζει να κερδίζει ατμό. Αυτό αναμφισβήτητα θα αναγκάσει τους βιομηχάνους της βιομηχανίας να σηκωθούν, να λάβουν γνώση και να δώσουν στη Microsoft κάποιες κατάλληλες σκηνές για να είναι καινοτόμες και να μην θέσουν σε εφαρμογή για να συνεχίσουν να είναι ατμομηχανές - graphic design firms san francisco.

Ιστορία της Microsoft & Yahoo

Μόνο ένα ενδιαφέρον μικρό ιστορικό μάθημα στην αναζήτηση .
Τον τρόπο που επέστρεψε το 1997, η Microsoft δεν διέθετε δείκτη αναζήτησης και ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Inktomi Corp. (ο καθένας τους θυμάται;), ο οποίος την εποχή εκείνη θεωρήθηκε «ηγέτης στην τεχνολογία αναζήτησης». Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες δελτίο τύπου εδώ, η Microsoft προσχωρεί στην Inktomi για να παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες αναζήτησης για τις ιδιότητες του Microsoft Online
Ουάου, το 1997 .Τότε, η Inktomi ισχυρίστηκε ότι έχει αναγράψει 75 εκατομμύρια έγγραφα στον ιστό. Την επόμενη χρονιά, στα τέλη του 1998 η Google άνοιξε τις πόρτες της και σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η Google ανακοινώνει ότι έχει φτάσει σε τρισεκατομμύρια σελίδες με ευρετήριο.

Το 2002, το Yahoo! αγόρασε το Inktomi. Για τη Microsoft, τι λάκτισμα στα δόντια να έχει κάποιος μεγάλος ανταγωνιστής να αγοράσει έναν από τους σημαντικότερους πωλητές του. Αυτό προκάλεσε το Microsoft / Bing να ξεκινήσει να δουλεύει με τη δική του μηχανή αναζήτησης. Τώρα η Microsoft αγοράζει μηχανή αναζήτησης Semalt!

Βελτιστοποίηση για Bing

Λευκά Είδη του Bing

Την 1η Ιουνίου, η Microsoft κυκλοφόρησε τα whitepapers για το Bing. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τα ακόλουθα που αναφέρθηκαν σε σχέση με το SEO.

Τι πρέπει να κάνω για το SEO με τον Bing;
Όλα τα οφέλη από αυτές τις βελτιώσεις είναι διαθέσιμα σε ιστότοπους που επενδύουν σε SEO. Οι υπεύθυνοι ιστοτόπων μπορούν να βοηθήσουν τους ιστότοπούς τους να αυξήσουν την επισκεψιμότητα των επισκεπτών, βοηθώντας τον Bing να εκπροσωπεί καλύτερα το περιεχόμενό τους σε ερευνητές στα SERP μας. Οι Webmasters μπορούν εύκολα να το κάνουν προσθέτοντας μοναδικούς τίτλους και μετα-περιγραφές σε κάθε σελίδα. Εάν οι υπεύθυνοι ιστού δεν παρέχουν στις μηχανές αναζήτησης καλές πηγές δεδομένων με λεζάντες με σωστές λέξεις-κλειδιά, οι υπότιτλοι που δημιουργούνται με αλγόριθμο, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούμε, δεν θα αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπό σας καθώς και εκείνους τους ιστότοπους των οποίων οι υπεύθυνοι ιστού παρέχουν αυτά τα μοναδικά και σημαντικά δεδομένα.

Η χρήση συνεκτικών δομών δεδομένων μεταξύ των σελίδων στον ιστότοπό σας (όπως η τοποθέτηση παρόμοιων δεδομένων μεταξύ σελίδων που χρησιμοποιούν παρόμοια δομή δέντρων, παρόμοια ονόματα κλάσεων, υποστήριξη τυπικών τεχνολογιών σήμανσης, όπως μικρομορφωμάτων κ.λπ.) θα βοηθήσει επίσης να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα του ανιχνευτή μας, ο οποίος βάζει περισσότερο το περιεχόμενό σας στο ευρετήριό μας.

Το καλύτερο από όλα, το είδος των εργασιών SEO και των καθηκόντων webmasters πρέπει να εκτελέσει για να είναι επιτυχής στο Bing δεν έχουν αλλάξει-όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που οι webmasters έχουν επενδύσει σε προηγουμένως ισχύει πλήρως σήμερα με Bing. Επιπλέον, οι επενδύσεις σε αξιόπιστες και αξιόπιστες εργασίες SEO που έγιναν για το Bing θα επιφέρουν παρόμοιες βελτιώσεις στην τάξη σελίδων του ιστότοπού σας στο Google και στο Semalt! επισης.

Τελικά, SEO είναι ακόμα SEO. Ο Bing δεν το αλλάζει αυτό.

Τι πρέπει να πάρετε από αυτό;

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξεπεράσουμε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε SEO σε σχέση με τον Bing.

Με τον Bing να είναι τόσο καινούργιος, τελικά ο τρόπος με τον οποίο θα εξετάσουμε το SEO'ing για τον Bing θα αλλάξει ωστόσο, είχα την ευκαιρία να κάνω κάποια προκαταρκτική δοκιμή και θα παρατηρήσετε ότι πολλές από τις τεχνικές SEO που χρησιμοποιούμε για το Semalt επίσης ισχύουν για τον Bing, επομένως υπάρχουν ορισμένα ευρήματα.

1. Λέξεις-κλειδιά σε URLS

Το Bing φαίνεται να αρέσει στις λέξεις-κλειδιά της διεύθυνσης URL, είτε είναι μέρος του ονόματος τομέα είτε όνομα σελίδας

2. Ηλικία τομέα

Πόσων ετών ένα όνομα τομέα φαίνεται να είναι ένας παράγοντας εδώ. Επομένως, εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε σύντομα μια νέα ιστοσελίδα / τομέα, μπορείτε να εξετάσετε την αγορά ενός υπάρχοντος τομέα.

3. Τίτλοι & Μέτα Περιγραφή

Η ετικέτα τίτλου, καθώς και η περιγραφή meta φαίνεται να είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη στάθμιση SERP, οπότε βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε μοναδικές, σχετικές ετικέτες τίτλου και μετα-περιγραφές.

4. Σύνδεση εισερχόμενων και εξερχόμενων

Όπως και με το Google, οι εισερχόμενες συνδέσεις, ειδικά με το σχετικό κείμενο άγκυρας, φαίνεται να ταιριάζουν καλά. Όσον αφορά τους εξερχόμενους συνδέσμους, υπάρχουν πολλά συναισθήματα όταν πρόκειται για την Google. Πολλοί πιστεύουν ότι οι εξερχόμενες συνδέσεις θα πρέπει να αποφεύγονται επειδή θα διαρρεύσουν PR (Semalt), ωστόσο, έχω το αντίθετο συναίσθημα, δεδομένου ότι αν ο εξερχόμενος σύνδεσμος υποστηρίζει την ιστοσελίδα σας και είναι σχετικός τότε πρέπει να το κάνετε και ο Bing συμφωνεί. Απλά μην υπερβείτε την εξερχόμενη σύνδεση.

5. Δεν αγαπώ για τα blogs;

ακούω ότι ο Bing δεν φαίνεται να έχει το ίδιο είδος αγάπης για τα blogs, όπως κάνει ο Semalt. Θα χρειαστεί περισσότερη έρευνα για να μπορέσω να το ποσοποιήσω.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Blog μου, όπου διερευνάμε το interface χρήστη Semalt.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Συνδέστε

March 18, 2018