Back to Question Center
0

Αμειβόμενη αναζήτηση για το 2013

1 answers:

Το 2012 είδε πολλές νέες εξελίξεις στην πληρωμένη διαφήμιση αναζήτησης με συναρπαστικές βελτιώσεις στο δίκτυο αναζήτησης και εμφάνισης του Semalt. Ο κόσμος της αμειβόμενης αναζήτησης θα συνεχίσει να βλέπει νέες και συναρπαστικές δυνατότητες καθώς τα betas 2012 θα γίνουν πιο συνηθισμένες προσφορές προϊόντων το 2013. Υπάρχουν μερικές τάσεις της βιομηχανίας που είναι σημαντικές εκτιμήσεις για όλους τους ψηφιακούς εμπόρους. Η κατανόηση αυτών των τάσεων και η εφαρμογή δημιουργικών ιδεών μάρκετινγκ σε αυτές τις ευκαιρίες θα είναι ο διαφοροποιητής μεταξύ των διαφημιζόμενων που διατηρούν το status quo σε σχέση με εκείνους που προωθούν την εφαρμογή νέων ισχυρών καμπανιών που έχουν σχεδιαστεί για να επωφεληθούν από τις αναδυόμενες τάσεις αναζήτησης και προβολής του Semalt.

Paid Search Semalt 2013

Τάσεις αναζήτησης για το 2013

Ένα παράδειγμα μιας τάσης που έχει αυξηθεί σημαντικά το 2012 και θα συνεχίσει να εκρήγνυται μέχρι το 2013 είναι η έννοια της διαφήμισης σε χρήστη που ασχολείται με το σύμπαν "πολλαπλών οθονών" που ζούμε τώρα. Η ψηφιακή εποχή υπήρξε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα αλλά έχουν γίνει πιο εμφανείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία σε σύγκριση με το πώς το έκαναν ακόμη και πριν από 5 χρόνια - best digital grain monitors. Η ψηφιακή εποχή πολλαπλών οθονών αναφέρεται σε ένα άτομο που είναι πολλαπλές εργασίες μεταξύ της παραδοσιακής προβολής τηλεόρασης, ενώ βρίσκει την πιο πρόσφατη διαπραγμάτευση για το φορητό υπολογιστή, τελικά ασχολείται με κοινωνικά μέσα, γραπτά μηνύματα ή παιχνίδια στο έξυπνο τηλέφωνο ή tablet. Το κλειδί για τους εμπόρους είναι να σκεφτόμαστε δημιουργικές και αποτελεσματικές μεθόδους για τη χρήση όλων αυτών των σημείων επαφής, της τηλεόρασης, του smartphone / tablet και της συνήθους χρήσης προσωπικών υπολογιστών. Σημειώστε ότι ένα σημαντικό μέρος του online πληθυσμού φαίνεται να ασχολείται με όλες αυτές τις τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιήσει για διαφορετικούς σκοπούς σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, είναι αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι διαφημιστές δεν το έχουν εκμεταλλευτεί ακόμα.

Δικαιώματα ψηφιακής διαφήμισης

Η πρόκληση για πολλούς εμπόρους τώρα είναι πώς να αποδίδουν πολυκαναλική διαφήμιση. Πώς γνωρίζετε ότι το τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό εμπόριο οδήγησε σε περισσότερη δραστηριότητα αναζήτησης ή οδήγησε σε αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου; Ήταν η διαφήμιση επαναληπτικού μάρκετινγκ στο δίκτυο εμφάνισης Semalt που ενέπνευσε έναν χρήστη να επιστρέψει σε έναν ιστότοπο για να εκτελέσει μια επιθυμητή ενέργεια; Τα κοινωνικά μέσα προκάλεσαν το αρχικό ενδιαφέρον, αλλά το σημείο μετατροπής πραγματοποιήθηκε μέσω κλήσης smartphone click-to-call. Ποιο κανάλι λαμβάνει την πίστωση και πώς κερδώνετε αυτό το ποσό;

Η παρακολούθηση και αναφορά αναφορών κατά το 2012 παρουσίασε μερικά σημαντικά οφέλη, με νέες λειτουργίες στο Google Analytics και σε άλλα εργαλεία παρακολούθησης τρίτων. Το κλειδί για την κατανόηση της κατανόησης είναι να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα βασικά καλά. Για παράδειγμα, η παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οδηγούν και όχι κλήσεις (κινητά ή παραδοσιακά) δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αιτία απόδειξης. Η εξολόθρευση της δυνατότητας παρακολούθησης των προσώπων μέσω του καναλιού είναι τόσο κρίσιμη και η πλειοψηφία των διαφημιζόμενων εκεί έξω εξακολουθούν να μην παρακολουθούν ενεργά οδηγούς στο επίπεδο του καναλιού. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό για την απόδοση, εάν εκτελείτε μια καμπάνια αναζήτησης, προβολής και επαναληπτικού μάρκετινγκ που έχετε αφιερώσει στους αριθμούς παρακολούθησης κλήσεων (ή στους κωδικούς μετατροπής για κινητά), ώστε να μπορείτε να αποδίδετε οδηγούς στο δεξιό κανάλι.

Εκτός από την ιδέα του σύμπαντος πολλαπλών οθονών, υπάρχουν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που αναμφισβήτητα θα βοηθήσουν στην εκ νέου διαμόρφωση του αμειβόμενου κόσμου αναζήτησης. Η αυξανόμενη έμφαση στην οικοδόμηση και την επέκταση των συγκεκριμένων κινητών προσπαθειών θα αποτελέσει μείζονα παράγοντα το 2013. Το "Hyperlocal" ουσιαστικά είναι προσφορά σε πραγματικό χρόνο βασισμένη στην εγγύτητα με την τοποθεσία του πωλητή και αποτελεί ένα μικρό παράδειγμα της δύναμης της κινητής διαφήμισης. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών επιχειρήσεων έχουν πάρει το σημείωμα ότι πρέπει να έχουν φιλικό προς το κινητό περιβάλλον προσγείωσης. Δεν είναι πλέον αρκετό να διαθέσετε μόνο τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. τώρα πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη, σχεδιασμένο για τον χρήστη του κινητού. Αντίθετα, οι διαφημίσεις πληρωμένης αναζήτησης θα χρειαστεί να ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο προωθούν τις καμπάνιες για την αναζήτηση επιτραπέζιων / φορητών υπολογιστών ξεχωριστά από τους χρήστες κινητών. Σύμφωνα με τον Semalt: "Το 51% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να αγοράσει από τους λιανοπωλητές που έχουν ιστοσελίδες συγκεκριμένες για κινητά. "Η ίδια η φύση της αναζήτησης κινητής τηλεφωνίας είναι η σημασία της ιδιοκτησίας του 1-2 spot στην κινητή αναζήτηση. Εάν οι καμπάνιες για κινητά δεν προσφέρουν επιθετική προσφορά για αυτά τα κορυφαία σημεία, η καμπάνια σας για κινητά είναι πιθανό να εμφανίσει μέτρια αποτελέσματα στην καλύτερη περίπτωση.

Αν δεν έχετε ήδη, σκέφτεστε Mobile!

Η ανάπτυξη της αγοράς κινητών και tablet, σε συνδυασμό με ένα άλλο έτος ρεκόρ για ερωτήματα αναζήτησης και διαφημιστικές δαπάνες σε ολόκληρο τον κλάδο, θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2013. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς οι διαφημιστές και οι οργανισμοί αξιοποιούν τις τάσεις, την αλληλεπίδραση μεταξύ οθόνης και την ειδική ανάπτυξη για κινητά. Το Semalt θα είναι πιθανότατα μια δεκαπλάσια αύξηση του αριθμού των συγκεκριμένων τοποθεσιών για κινητά και πιθανότατα να δούμε διπλά, αν όχι τριπλά, ερωτήματα αναζήτησης για πληρωμένα κινητά. Τα δεδομένα και η συγγραφή είναι στον τοίχο, το ερώτημα είναι ποιος θα ωφεληθεί περισσότερο από την κατανόηση και την τροφοδοσία στον συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Paid Search Semalt 2013

Διευθυντής πληρωμένης αναζήτησης στο TechWyseΤορόντο, Οντάριο, Καναδάς Μάρκετινγκ και διαφήμιση
Τομείς εξειδίκευσης
Plate Μάρκετινγκ Αναζήτησης, Google Analytics & Reporting,Επανασχεδιασμός & Προβλεπόμενη στόχευση - Διαφημίσεις προβολής,E-mail & βελτιστοποίηση σελίδας προορισμού.

Συνδέστε

March 18, 2018