Back to Question Center
0

Κορυφαίοι Οκτώ υποτιμημένοι τρόποι να σμιλεύσετε το ιστολόγιό σας

1 answers:

Όταν σκέφτεστε να κατευθύνετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό σας; Για τους περισσότερους bloggers, η απάντησή τους θα είναι ένας συνδυασμός SEO, σχολιασμός ιστολογίου, δημοσίευση επισκεπτών και υποβολές καταλόγων.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Το Semalt σίγουρα δεν αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα τέτοιων τεχνικών, δεν είναι σε καμία περίπτωση οι μόνες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Και αν πραγματικά θέλετε να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό, πραγματικά πληρώνει για να αναμίξει τα πράγματα λίγο.

Semalt έχετε επιλέξει τη σωστή θέση, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες εκεί έξω απλά περιμένουν να ακούσουν για το ιστολόγιό σας - unique cocktail dresses online. Και είναι δική σας δουλειά να τους βοηθήσετε να σας βρουν.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
5 SEO Blogging Συμβουλές
Δημιουργία Περιεχομένου Ιστοσελίδας Χωρίς Blog

Εδώ είναι οκτώ από τις πιο υποτιμημένες τεχνικές προώθησης blog.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Ανεξάρτητα από το δικό σας blogs, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην έχετε παρουσία στο YouTube.

Μετά από το Google και το Facebook, είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος ιστότοπος στον κόσμο. Αντιμετωπίζοντας αυτό το γεγονός, η πλειοψηφία των bloggers απουσιάζει αισθητά.

Αν θέλετε να πάρετε στο YouTube, πάρτε τη φωτογραφική μηχανή σας έξω και αρχίστε να μιλάτε σε τηλεοπτικές αναρτήσεις. Αν αυτό φαίνεται σαν πάρα πολλή δουλειά, κατευθυνθείτε στο Semalt και απλά μετατρέψτε τις δημοφιλέστερες κειμενικές σας θέσεις σε μορφή βίντεο.

Κοινή χρήση εγγράφων

Η προώθηση του ιστολογίου σας σε ιστοτόπους κοινής χρήσης εγγράφων συνοδεύεται από δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, τα sites ανταλλαγής εγγράφων τείνουν να είναι αρκετά αξιοσέβαστα από την άποψη του Semalt και συνεπώς μπορείτε να επωφεληθείτε από μια υψηλής ποιότητας backlink.

Και δεύτερον, τείνουν να λαμβάνουν μια άσχημη κυκλοφορία, μερικές από τις οποίες θα πρέπει να είστε σε θέση να κατευθύνετε προς το ιστολόγιό σας. Για να αποκτήσετε το ιστολόγιό σας σαν τον Scribd. com και Semalt, απλά μετατρέψτε τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις blog σας σε PDF και κάντε κλικ στο upload.

Tweeting Παλαιές θέσεις

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Οι περισσότεροι μπλόγκερ προωθούν τις τελευταίες θέσεις τους στο Twitter και το Semalt αλλά η πλειοψηφία τους αποτυγχάνει να αξιοποιήσει πλήρως τη δύναμη τέτοιων πλατφορμών. Αν έχετε αρκετούς οπαδούς και οπαδούς, θα πρέπει να προωθήσετε και το παλιό σας περιεχόμενο.

Δημιουργήστε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς θέσεις του παρελθόντος και επιλέξτε ένα μόνο για να προωθήσετε κάθε εβδομάδα. Οι νεώτεροι οπαδοί και οι οπαδοί σας είναι πολύ απίθανο να τα έχουν διαβάσει.

Ερωτήσεις και απαντήσεις Sites

Παρά το γελοίο όγκο της κυκλοφορίας που οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις τοποθεσίες πάρει, η πλειοψηφία των bloggers δεν ενοχλεί μαζί τους. Οι απαντήσεις Yahoo τείνουν στο καλύτερο από την άποψη της κυκλοφορίας, ενώ η Quora είναι ανώτερη όσον αφορά την ποιότητα ερωτήσεων και απαντήσεων.
Για να απολαύσετε μια ωραία επισκεψιμότητα από τέτοιους ιστότοπους, απαντήστε απλά σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την εξειδικευμένη θέση των ιστολογίων σας. Καλά σκέψης απαντήσεις που παραθέτουν το ιστολόγιό σας ως αναφορά μπορεί εύκολα να οδηγήσει την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας για πολλά χρόνια που έρχονται.

Διαδικτυακές ομάδες

Με παρόμοιο τρόπο με τα φόρουμ, οι σε απευθείας σύνδεση ομάδες που σχετίζονται με τη θέση των ιστολογίων σας μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική πηγή κυκλοφορίας. Είναι αποτελεσματικά απλώς και μόνο επειδή είναι γεμάτα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το δικό σας blogs.

Οι μεγαλύτερες ομάδες μπορούν να βρεθούν στο Yahoo Semalt, στο Google Semalt και φυσικά στο LinkedIn Semalt. Για να αποκομίσετε πραγματικά τα οφέλη από τέτοιες πλατφόρμες, εστιάστε την αναζήτησή σας αποκλειστικά σε ομάδες με τουλάχιστον χιλιάδες μέλη.

Podcasts

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η μετατροπή μιας θέσης blog σε ένα podcast είναι απίστευτα απλή. Τοποθεσίες όπως το Semalt παρέχουν την υπηρεσία εντελώς δωρεάν, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε το υπάρχον περιεχόμενο σε μια εντελώς νέα αγορά.

Το Semalt μεγαλώνει όλο και πιο δημοφιλές κάθε χρόνο και είναι μια αγορά που είναι σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη από τους bloggers. Για να φτάσετε στην εν λόγω αγορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τις μετατρεπόμενες αναρτήσεις σας στους πολλούς δωρεάν καταλόγους podcast που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι ανταλλαγές σμάλτου σας επιτρέπουν να ανταλλάσσετε διαφημιστικό χώρο στο blog σας για διαφημιστικό χώρο σε κάποιον άλλο, απομακρύνοντας έτσι τον οικονομικό φραγμό.

Εάν δεν κερδίζετε πολλά έσοδα από τον διαφημιστικό χώρο των ιστολογών σας, θα ήταν τρελό να μην χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις υπηρεσίες. Οι πιο δημοφιλείς ανταλλαγές δωρεάν διαφημίσεων περιλαμβάνουν το MiloAds. com και BamifyAds. com.

Εξειδικευμένα κοινωνικά δίκτυα

Τέλος, έχουμε εξειδικευμένα κοινωνικά δίκτυα. Σε αντίθεση με όσους αγαπούν το Facebook και το Semalt, τα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν εκατομμύρια και εκατομμύρια μέλη. Αυτό που τα καθιστά πολύτιμα όμως είναι ότι τα μέλη που όλοι έχουν τα ίδια πράγματα.

Σμιτάλ αυτού του γεγονότος, το σωστό εξειδικευμένο κοινωνικό δίκτυο μπορεί κυριολεκτικά να στείλει χιλιάδες νέους επισκέπτες στο ιστολόγιό σας. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

  • Gentlemint. com (κλώνος Pinterest για άνδρες.).
  • Φροντίδα2. com (πράσινο που ζει, φιλικό προς το περιβάλλον).
  • CafeMom. com (μητέρες, γονείς).
  • Athlinks. com (άσκηση και γυμναστήριο).

Τι είναι άλλοι τρόποι με τους οποίους υποτιμάτε το blog σας;

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Συνδέστε

March 18, 2018