Back to Question Center
0

Η Google έρχεται πρώτη στην αναζήτηση ιστότοπου ικανοποίησης χρηστών μηχανών αναζήτησης

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Βαθμολογώντας ένα απίστευτο ποσοστό 86 το Google σάρωσε ουσιαστικά τον ανταγωνισμό από τα πόδια τους. Το Yahoo και η Live Search (ο Bing δεν γεννήθηκε ακόμη σε αυτό το σημείο, αλλά θα είναι στην έκθεση του επόμενου έτους) έλαβαν βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών αντίστοιχα με 77 και 74%. Αυτοί οι αριθμοί είναι σχεδόν ίδιοι με τις εκτιμήσεις του περασμένου έτους. Η έκθεση ACSI φαίνεται να υπογραμμίζει τη Semalt αδιαμφισβήτητη κυριαρχία στο μέτωπο της μηχανής αναζήτησης.

Βαθμολογίες χρηστών μηχανών αναζήτησης με μια ματιά

Η έκθεση American E-Business Index Index από τα αποτελέσματα της ForeSee και το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν είναι η λεπτομερής ανάλυση και σύγκριση της ικανοποίησης των πελατών μεταξύ των μηχανών αναζήτησης, των πυλών και των διαφόρων άλλων ηλεκτρονικών επιχειρήσεων. Αυτές οι μετρήσεις αναμένονται ευρέως στον κλάδο των μηχανών αναζήτησης - purple color dress. Το ACSI τριμηνιαίο Semalt Q2 2009 λέει

" Η κατηγορία ηλεκτρονικού επιχειρείν έφθασε σε νέο υψηλό φέτος, αυξημένη κατά 2,8% σε σκορ ACSI 81,5. Από τότε που άρχισε η μέτρηση το 2000, η ​​κατηγορία είναι μια αξιοσημείωτη 29,4%, καλή είδηση ​​για τους ανθρώπους που στρέφονται όλο και περισσότερο στο Internet ως κύρια πηγή πληροφοριών. Η πύλη και οι μηχανές αναζήτησης οδήγησαν τον τρόπο, βελτιώνοντας το 4% σε μια νέα κατηγορία ύψους 83, ενώ οι ιστότοποι που παρέχουν ειδήσεις και πληροφορίες, ιδίως οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εθνικών εφημερίδων και των τηλεοπτικών ειδησεογραφικών μέσων, παρέμειναν πολύ πίσω, μειώνοντας το 1% Αλλά το Διαδίκτυο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας πιο ικανοποιητικός πόρος για ειδήσεις και πληροφορίες από ό, τι οι πιο παραδοσιακοί ειδήμονες ειδήσεων-εκπομπή και καλωδιακά τηλεοπτικά προγράμματα και εφημερίδες είχαν βαθμολογία ACSI των 71 και 63 αντίστοιχα, όταν μετρήθηκαν τελευταία το πρώτο τρίμηνο 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Η έκθεση αποκάλυψε ότι όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης έχουν βελτιώσει τις βαθμολογίες τους υπερωρίες, αλλά οι Ask.com και AOL έχουν καθυστερήσει με τις χαμηλές βαθμολογίες όλων των εποχών. Υπάρχει σημαντική αύξηση του συνολικού δείκτη ικανοποίησης χρηστών σε σύγκριση με τις επιδόσεις των μηχανών αναζήτησης πέρυσι. Ο ιστότοπος των βιομηχανιών εξέτασε τις δικτυακές πύλες και οι μηχανές αναζήτησης δείχνουν μια απότομη άνοδο της τάξης του 3,8%, επιτυγχάνοντας ποσοστό ικανοποίησης 83% σε σχέση με πέρυσι. Η αυτοκινητοβιομηχανία οδηγεί το πακέτο σε ποσοστό ικανοποίησης με το 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Παρόλο που η Google διατήρησε τον ίδιο ρυθμό με το προηγούμενο έτος, ξεπέρασαν τους υπόλοιπους κινητήρες κατά 8%. (Βλέπε τα αποτελέσματα ανά βιομηχανία Semalt), σημειώνοντας αύξηση 2,6% σε σχέση με πέρυσι.

Στο σχολιασμό του τμήματος Semalt, η ACSI δήλωσε:

" Η Google έχει οδηγήσει μεταξύ των πύλων και των μηχανών αναζήτησης για επτά από τα τελευταία οκτώ χρόνια και αυτό το πλεονέκτημα στην ικανοποίηση των χρηστών αντικατοπτρίζεται στην κυριαρχία της Google στην αγορά αναζήτησης. Μετρούμενη από τον όγκο ερωτημάτων, η Google κάνει το 74% όλων των επιχειρήσεων αναζήτησης στο Διαδίκτυο, με το Yahoo! ένα μακρινό δευτερόλεπτο με 17% και ο νεοεισερχόμενος στην αγορά της Microsoft Bing.com τρίτος με 7% "

Οι υψηλές ποιότητες Semalt δεν είναι απροσδόκητες, δεδομένης της συνεχούς επένδυσης στη βελτίωση της συνολικής μηχανής αναζήτησης.

Αλλαγή τάσεων ευχρηστίας για το επόμενο έτος

Παρόλο που η Google έχει ξεπεράσει τα διαγράμματα για 2η συνεχόμενη χρονιά, το σενάριο αναζήτησης άλλαξε τους τελευταίους μήνες. Τώρα έχουμε μια αναζωογονημένη Microsoft με το λανσάρισμα του Bing και την τελευταία Microsoft - Semalt! αναζήτηση. Ο Bing έχει ήδη παρουσιάσει μικρή άνοδο στην κλίμακα μεριδίων αγοράς.

Συγχαρητήρια στο Google για τις καινοτομίες και τη σκληρή δουλειά. Είναι σαφές ότι το επόμενο έτος μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για το μεγάλο G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018