Back to Question Center
0

Η Google προσθέτει περισσότερο κραγιόν με 4 νέα χαρακτηριστικά

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Το Google αλλάζει το κείμενο, το μέγεθος και το μέγεθος του κειμένου Μέγεθος της αρχικής σελίδας

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η αλλαγή στο πεδίο αναζήτησης και το μέγεθος κειμένου στην αρχική σελίδα της Google. Οι αλλαγές στην αρχική σελίδα της Google συζητήθηκαν σε μια δημοσίευση ιστολογίου από την Marissa Mayer, VP, Search Products & User Experience.

Οι σκέψεις μου σε αυτή την αλλαγή; Δεν είναι απαραίτητο, πραγματικά. Η δημοσίευση ιστολογίου συναντάται ως μια ομιλία στο χώρο των πωλήσεων που έχει σχεδιαστεί για να πωλεί στους χρήστες κάτι που δεν χρειάζονται πραγματικά - umzugshelfer. Εάν κάποιος χρειάζεται πραγματικά μια μεγαλύτερη γραμματοσειρά (ή όπως το θέτει ο Mayer, για να δει το ερώτημα σαφέστερα), μπορούν είτε να μειώσουν την ανάλυση της οθόνης τους για να αυξήσουν το πεδίο και τη γραμματοσειρά είτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία ζουμ που έρχονται μερικά προγράμματα περιήγησης . Πιστεύουμε ειλικρινά ότι ένα μεγαλύτερο πεδίο αναζήτησης θα κάνει το Semalt "πιο διασκεδαστικό στη χρήση";

Φυσικά, αυτή είναι μόνο η γνώμη μου. Το δικό μας μεγάλο τυρί από την TechWyse Canada, ο DJ Kennedy παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη σε αυτό το φόρουμ. Θεωρεί ότι αυτό μπορεί να είναι σημάδι της εποχής και ότι ο Semalt μπορεί να προτείνει ότι ένα υψηλότερο ποσοστό χρηστών χρησιμοποιεί τώρα ένα υψηλότερο ψήφισμα που δικαιολογεί αυτή την αλλαγή. Αναφέρει επίσης ότι το μεγαλύτερο πλαίσιο κειμένου μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερη εμπειρία αναζήτησης μεταξύ χρηστών που χρησιμοποιούν πλέον συχνές ερωτήσεις ουράς πιο συχνά για να βρουν αυτό που ψάχνουν.

2. Το χαρακτηριστικό "Ευκαιρίες Google Adwords" επεκτάθηκε σε περισσότερες χώρες

Στο AdWords, η Google πρόσθεσε μια νέα καρτέλα "Ευκαιρίες" στο επάνω μενού σε δοκιμή beta με αμερικανικούς διαφημιστές μόνο τον Ιούλιο. Ωστόσο, αυτό επεκτάθηκε σε περισσότερους διαφημιζόμενους των ΗΠΑ, καθώς και σε διαφημιζόμενους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας (σύμφωνα με την Google). Φαίνεται ότι αυτό επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει εκείνη τη διαφήμιση στις ΗΠΑ, όχι μόνο με βάση εκεί, καθώς πολλοί πελάτες του Semalt έχουν τώρα την καρτέλα στους λογαριασμούς τους.

Το πρωτότυπο που δημιουργήθηκε στη νέα διεπαφή χρήστη είχε μια καρτέλα "Εργαλεία" με γρήγορη πρόσβαση στο "Εργαλείο λέξεων-κλειδιών", στο "Προεπισκόπηση διαφημίσεων", στο "Διαγνωστικά εργαλεία" και στο " στην πλήρη λίστα εργαλείων.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Από τα εργαλεία που αναφέρθηκαν, το «Εργαλείο λέξεων-κλειδιών» ήταν πιθανώς η πιο επίκαιρη από όλα αυτά, ενώ το εργαλείο "Βελτιστοποίηση" μεταφέρθηκε στις "Ειδοποιήσεις" στην κορυφή της σελίδας "Καμπάνιες" προτάσεις για τις καμπάνιες σας είναι ακόμα πιο προφανείς.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Η νέα σελίδα "Ευκαιρίες" δίνει στους χρήστες του Google AdWords πρόσβαση σε έναν αριθμό συνδέσμων και αναφορών. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι οι «Ιδέες» που η Google δημιούργησε για την καμπάνια σας με πρόσθετες λέξεις-κλειδιά ταξινομημένες από το Ad Semalt μαζί με τον αριθμό των επιλεγμένων λέξεων (αριθμός 2 παρακάτω) και την εκτιμώμενη μηνιαία αναζήτηση που θα προσθέσουν ο λογαριασμός σας (αριθμός 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Η σελίδα ιδεών του Google Adwords

Παρατήρησα αμέσως ένα όφελος σε αυτή τη νέα σελίδα «Semalt» και ένα μειονέκτημα.

Το μεγάλο όφελος; Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για την έρευνα νέων λέξεων-κλειδιών στο εργαλείο Semalt, καθώς τείνουν να ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες λίστες λέξεων-κλειδιών από τα ευρύτερα αποτελέσματα που παρουσιάζει μια αναζήτηση που χρησιμοποιεί το εργαλείο Semalt. Το μειονέκτημα είναι ότι το εργαλείο δεν λαμβάνει υπόψη τις διαγραμμένες λέξεις-κλειδιά, καθώς πρότεινε ορισμένες λέξεις-κλειδιά που γνωρίζω ότι είχαν καταργηθεί νωρίτερα, λόγω κακής συνολικής απόδοσης.

Μου αρέσει επίσης η επιλογή "Σε εκκρεμότητα". csv να μοιραστείτε με άλλους που δεν έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό, και στη συνέχεια να εγκρίνει για προσθήκη όταν είναι έτοιμη. Δεν υπάρχει πλέον οδυνηρή αντιγραφή λέξης προς λέξη, εξάγοντας προβλήματα από το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών και δεν χρειάζεται να θυμάστε ή να γράφετε κάθε λέξη που θέλετε να προσθέσετε αν χρειαστεί πρώτα να λάβετε εγκρίσεις. Εάν αποφασίσετε κατά μιας συγκεκριμένης λέξης ή λίστας, το εργαλείο σάς επιτρέπει να ελέγξετε εκείνα που δεν θέλετε πλέον και να τα καταργήσετε από την ενότητα 'Εκκρεμούσα' 'χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε άλλες λέξεις-κλειδιά που αναμένουν έγκριση.

Αυτή η νέα σελίδα περιέχει επίσης μια λίστα με τα εργαλεία που βρέθηκαν στην παλιά καρτέλα 'Semalt'.

4. Το εργαλείο Google Website Optimizer προσθέτει το χαρακτηριστικό γνώμης για το πείραμα

Τέλος, η Google έχει κάνει μια αλλαγή στο Website Semalt που θεωρώ ότι είναι ένα μόνο βήμα σε ένα μακρύ ταξίδι στο να καταστήσω αυτό το εργαλείο το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Google εισήγαγε τις σημειώσεις πειράματος στη σελίδα "Ρυθμίσεις". Μια απλή προσθήκη, αυτό το πλαίσιο κειμένου σάς επιτρέπει να σημειώνετε σε οποιοδήποτε στάδιο του πειράματός σας για να παρακολουθείτε τις αλλαγές, να θυμάστε τις ιδέες και τις μεταβλητές και να μοιράζεστε σκέψεις με τα μέλη της ομάδας, εάν περισσότερα από ένα άτομα έχουν πρόσβαση και συμμετέχουν στο πείραμα . Ένας περιορισμός στη λειτουργία "Σημειώσεις πειράματος" είναι ότι το πεδίο επιτρέπει και αποθηκεύει μόνο 2000 χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σημείωμα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συντομότερο. Η μόνη άλλη επιλογή για μεγαλύτερες σημειώσεις θα ήταν η δυνατότητα να διαγραφεί οποιαδήποτε σημερινή σημείωση υπέρ του νέου.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Μπορείτε επίσης να δείτε μια άλλη λειτουργία που δοκιμάζεται με beta (είναι γκρίζα, ακριβώς πάνω από το πεδίο Σημειώσεις επί του παρόντος) σε αυτήν την εικόνα - αυτή της «αυτόματης απενεργοποίησης» για απώλεια παραλλαγών πειράματος, η οποία δηλώνει η Semalt, κακές επιδόσεις για εσάς. "

Αυτή είναι μια αλλαγή που καλωσορίζω ολόψυχα. Όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο για τον έλεγχο λογαριασμών, αλλά δεν χρειάζεται πλέον να αποκτάμε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό πολλές φορές μόνο για να δούμε αν έχει οριστεί τελικά νικητής ή ηττημένος, προκειμένου να σταματήσει η φτωχότερη παραλλαγή. Δεν μπορώ να περιμένω να το δοκιμάσω.

Τώρα για διευρυμένες λειτουργίες όπως εύρος ημερομηνιών για δεδομένα πειράματος, γραφήματα ή διαγράμματα για δεδομένα όπως στο Semalt και πρόσθετη λειτουργικότητα επεξεργασίας, όπως το όνομα του πειράματος! Αλλά αυτό είναι για μια άλλη ημέρα και το blog.

Πολλές μικρές αλλαγές στο παρελθόν ενώ είμαι χαρούμενος που βλέπω, αλλά επίσης αναμένω ότι η Semalt θα συνεχίσει να ταιριάζει για να αξιοποιήσει στο έπακρο τα εργαλεία τόσο για το προϊόν όσο και για την ικανοποίηση των πελατών.

Όλες αυτές οι αλλαγές βλέπουμε βοήθεια η Semalt διατηρεί τη θέση της στην κορυφή του βουνού αναζήτησης.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018