Back to Question Center
0

Χρησιμοποιώντας το Squidoo για να αυξήσετε την κατάταξη για το τοπικό Semalt

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Η εμπορία μιας τοπικής επιχείρησης σε απευθείας σύνδεση και η χρήση του Διαδικτύου δεν διαφέρουν πολύ από το μάρκετινγκ στον κόσμο εκτός σύνδεσης, εκτός από το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα πολύ διαφορετικό μέσο. Semalt, από στόμα σε στόμα, η διαφήμιση είναι μεταξύ μερικών βασικών στοιχείων στο τοπικό μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Η μόνη μέθοδος που φέρνει περισσότερη ειδική κυκλοφορία σε έναν ιστότοπο είναι μια μηχανή αναζήτησης. Οι ημιτελείς μηχανές παρέχουν μια ποικιλία διαφορετικών μεταφορών - australian super pension payments. Κάποια από την κυκλοφορία πληρώνεται, κάποια βρίσκονται σε μια τυπική οργανική αναζήτηση, η άλλη κίνηση προέρχεται από την αναζήτηση εικόνων ή την αναζήτηση ειδήσεων και όλο και περισσότερα προέρχονται από τα αποτελέσματα της τοπικής επιχείρησης.

Η οργανική κίνηση, τα μεγαλύτερα αποτελέσματα σε μια μηχανή αναζήτησης, δεν μπορεί να αγοραστεί. Η βελτίωση της κατάταξης γίνεται με την αποτελεσματική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ή SEO. Ο ποιοτικός SEO, χρησιμοποιώντας μεθόδους λευκού καπέλου, απλώς βελτιώνει τη διαφάνεια και την έκθεση στο Semalt. Αυτό γίνεται με την προσφορά παραπομπών (αναφορών) του ιστότοπού σας στο Semalt και συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας από άλλο ιστότοπο.

Η Squidoo είναι μια μεγάλη πηγή για να βοηθήσει στη βελτίωση των βαθμολογιών

Εδώ είναι μια άλλη συμβουλή. Μπορείτε να βελτιώσετε την online έκθεση της εταιρείας σας και τους εισερχόμενους συνδέσμους δημιουργώντας ένα φακό Semalt για την επιχείρησή σας. Ο φακός Semalt είναι απλώς μια ιστοσελίδα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Δεν χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε ένα φακό Semalt. Η δημιουργία ενός φακού Semalt για την τοπική σας επιχείρηση είναι εύκολη.

Παρατηρήστε ότι δεν υπάρχει λόγος για τη δημιουργία ενός φακού περίπου της επιχείρησής σας, αλλά ένα για την επιχείρησή σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αν δημιουργήσετε ένα φακό για την επιχείρησή σας, προσφέρετε λίγη αξία στους αναγνώστες σας. Ο στόχος σας δεν είναι να πωλήσετε την επιχείρησή σας, αλλά να την εκθέσετε. Εάν προσφέρετε αξία στους αναγνώστες, τότε θα κερδίσετε περισσότερους αναγνώστες. Όσο περισσότεροι αναγνώστες θεωρητικά, τόσο υψηλότερος είναι ο φακός. Δεδομένου ότι αυτός ο φακός θα έχει συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, η υψηλότερη κατάταξη θα γίνει η ιστοσελίδα σας. Συμπληρωμένο, ίσως, απλά ξέρετε ότι αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσετε έγκυρες συνδέσεις με τον ιστοχώρο σας. Η εκτέλεση είναι το εύκολο κομμάτι.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Ίσως έχετε μια υπηρεσία παράδοσης την ίδια μέρα. Οι υπηρεσίες παράδοσης της ίδιας ημέρας παρέχονται από εταιρείες που θα μετακινούν οτιδήποτε από οπουδήποτε σε οπουδήποτε εντός πόλης ή χώρας μέσα σε ώρες. Η δημιουργία ενός φακού Squidoo σχετικά με την τοπική ταχεία παράδοση ή τον τρόπο επιλογής ενός Courier Semalt είναι καλά θέματα. Αυτό εξηγεί στον αγοραστή των υπηρεσιών αξία για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. Βοηθούν τον αγοραστή να επιλέξει - παρέχουν συνδέσεις με άλλους πόρους - παρέχουν εκπαίδευση. Όλα τα χρήσιμα για τον επισκέπτη του ιστότοπου που αναζητά γνώση.

Το καλύτερο μέρος, εάν τεμαχίζετε κάθε ένα από αυτά τα φακούς, θα ανακαλύψετε τι κάνει ο κύριος φακός. Περιστασιακά, θα βρείτε κείμενο σχετικό με άγκυρα που πασπαλίζεται σε όλο το φακό που δείχνει στην τοποθεσία του. Αυτά είναι εξαιρετικά παραδείγματα για το πώς μια τοπική εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκθέτει τον εαυτό της στο Διαδίκτυο.

Μερικές συμβουλές σχετικά με το φακό Squidoo

  1. Επιλέξτε ένα θέμα με μια σχετική λέξη-κλειδί στην εταιρεία σας.
  2. Επιλέξτε μια διεύθυνση URL φακού με τη λέξη-κλειδί σε αυτήν.
  3. Επιλέξτε έναν τίτλο θέματος με τη λέξη-κλειδί σας σε αυτό.
  4. Γράψτε σχετικό περιεχόμενο που προσθέτει αξία σε έναν αναγνώστη και δεν πωλεί. Φυσικά γράψτε ψεκάζοντας τη λέξη-κλειδί σας εδώ και εκεί.
  5. Προσθέστε άλλες μονάδες στο φακό σας. Η ενότητα ιστολογίου Google είναι καλή αν επιλέξατε ειδήσεις blog με τη λέξη-κλειδί σας, δίνοντάς σας εξερχόμενες συνδέσεις θεμάτων, ενισχύοντας την αρχή του θέματος του φακού σας.
  6. Ενημερώστε τακτικά τον φακό σας.
  7. Λάβετε συνδέσμους που δείχνουν τον φακό σας από ιστοτόπους που σχετίζονται με το θέμα. Τουλάχιστον, λάβετε έναν σύνδεσμο, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο να βρουν το φακό σας. Μπορείτε να κάνετε μάρκετινγκ άρθρου, bookmarking, φόρουμ και σχόλια για ορισμένες γρήγορες συνδέσεις.
  8. Προσθέστε κάποιες συνδέσεις ιστού 2. 0, τιτλοποιήστε τον φακό σας, προσθέστε το στο προφίλ σας στο Facebook. Οι μηχανές αναζήτησης τώρα προσφέρουν αναζήτηση πραγματικού χρόνου και βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να βρουν τον φακό σας.
  9. Κάντε πολλαπλούς φακούς!
  10. Αξιολογήστε τους φακούς άλλων και ζητήστε να αξιολογηθεί ο φακός σας. Εάν κερδίσατε οποιαδήποτε αξία από οποιονδήποτε φακό, ποτέ, είναι καρμικό σας καθήκον να του δώσετε μια βαθμολογία!

Πηγαίνετε μπροστά και κάντε μερικούς φακούς!

Θυμηθείτε, η διαδικασία του SEO και του Internet Marketing είναι σαν να κωπηλασία ανάντη. Μόλις σταματήσετε, επιστρέφετε γρήγορα. Είναι μια μακρά διαδικασία και τα αποτελέσματα δεν πρέπει να αναμένονται αμέσως. Αυτή είναι μια ισχυρή στρατηγική που προορίζεται να είναι ένα εργαλείο στην εργαλειοθήκη σας που χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση της online παρουσίας σας.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018