Back to Question Center
0

Το Semalt εξηγεί πώς να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα στα Windows

1 answers:

Από το 2017, είναι δίκαιο να πούμε ότι η τεχνολογία έχει αναλάβει τη ζωή μας εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Το Διαδίκτυο συνδέει τώρα όλο και περισσότερες συσκευές κάθε δευτερόλεπτο και το ποσό των πληροφοριών που περνά μέσα από αυτό είναι εξαιρετικά τεράστιο. Σύμφωνα με τη Lisa Mitchell, τον Semalt Διαχειριστή επιτυχίας πελατών, αυτό το γεγονός προσφέρει πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα, αλλά έρχεται με μερικά θέματα, ένα από τα οποία είναι συχνά ενοχλητικό για τους χρήστες: αντιμετώπιση αναδυόμενων διαφημίσεων

Εάν εκτελείτε τα Windows στον υπολογιστή σας, έχετε αναμφίβολα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα στη ζωή σας. Μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος, όλα λειτουργούν ομαλά και δεν υπάρχουν προβλήματα με τα αναδυόμενα παράθυρα, τα οποία αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από μερικές συνεδρίες χρήσης. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το πρόβλημα γίνεται ολοένα και πιο επώδυνο, αν και σχεδόν καμία από αυτές τις διαφημίσεις δεν σχετίζεται με τα ίδια τα Windows - order fentanyl online. Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε μερικές μεθόδους επίλυσης ενός από τα πιο σημαντικά προβλήματα περιήγησης στο διαδίκτυο: πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις pop-ups .

Πριν αρχίσουμε με τον καθαρισμό, θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξηγήσουμε από πού προέρχονται αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα. Δεδομένου ότι δεν προέρχονται από τα Windows, η προέλευσή τους βρίσκεται συνήθως σε ιστότοπους που εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό, διαφημιστικό πρόγραμμα ή ακόμη και PUPs (δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Πολλά προγράμματα είναι επιρρεπή στην παραγωγή αναδυόμενων αναδυόμενων παραθύρων, τα οποία είναι ένα άλλο μέρος του προβλήματος. Ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, το κλείδωμα των αναδυόμενων παραθύρων είναι μια διαδικασία δύο σταδίων: Κατ 'αρχάς, καθαρίστε τον υπολογιστή σας από οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό ή adware και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στις διαδρομές τους.

Εδώ είναι λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

1..Καθαρίστε το παράθυρο σας. Συνήθως, η εκτέλεση ενός τυπικού προγράμματος προστασίας από ιούς, όπως το AVG, δεν αρκεί. Θα χρειαστείτε ειδική επαγγελματική φροντίδα, όπως το Malwarebytes Anti-Malware, ένα λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο για να απαλλαγείτε από κάθε κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζει στον υπολογιστή σας. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα όπως το AdwCleaner για να καταργήσετε το Adware. Αυτά τα προγράμματα είναι ελεύθερα χρήσιμα και πολύ χρήσιμα, απλά να προσέχετε όταν τα χρησιμοποιείτε, καθώς δεν θέλετε να διαγράψετε κάτι σημαντικό τυχαία ή υπερβολικά περιοριστικό .

2. Εγκατάσταση πρόσθετων προγραμμάτων περιήγησης. Τα περισσότερα πρόσθετα λειτουργούν σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης: Google Chrome, Firefox, Edge, Opera ή Safari. Αυτά τα πρόσθετα ειδικεύονται στην ανάλυση της επισκεψιμότητας και στην παρεμπόδιση των αναδυόμενων παραθύρων που βρίσκουν. Η ρύθμιση βρίσκεται στο μενού "Περιεχόμενο" στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης και ακούγεται κάτι παρόμοιο με το "Μην επιτρέπετε σε κανέναν ιστότοπο να εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα" - αυτό το παράδειγμα προέρχεται από το Chrome. Παρόλο που τα προγράμματα περιήγησης έρχονται με το δικό τους αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων, συνιστούμε να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, όπως Ghostery, uBlock Origin ή AdBlock plus.

3. Σταματήστε το foistware και τις διαφημίσεις των Windows. Υπάρχουν νόμιμες ιστοσελίδες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν αναδυόμενα παράθυρα, όπως το Ask, το Microsoft Bing ή το Google. Αυτά θα εγκαταστήσουν συχνά PUP από προεπιλογή εάν επιλέξετε την ρητή έκδοση της εγκατάστασης ενός από τα προϊόντα τους. Είτε έχετε επίγνωση του τι ελέγχετε είτε δεν ελέγχετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, ή χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο πρόγραμμα που ονομάζεται Unchecky, το οποίο μπορεί να το κάνει αυτό ακόμα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού.

Επιπλέον, τα Windows 10 έχουν ακόμη και αναδυόμενα παράθυρα. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό όπως και οι άλλοι, φυσικά, αλλά δίνει "προτεινόμενες εφαρμογές" στο μενού έναρξης. Για να τα καταργήσετε, κάντε δεξί κλικ στο κεραμίδι και επιλέξτε "Αφαίρεση όλων των προτάσεων" .

Ελπίζουμε οι οδηγίες μας για το πώς να απαλλαγούμε από τα πρόσθετα θα βελτιώσουν σημαντικά την περιήγησή σας και την εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτή τη στιγμή και κανείς δεν πρέπει να υποφέρει περισσότερο από ό, τι είναι αναγκαίο.

November 29, 2017